Adobe Express Kursus

København & Aarhus | 2 Dage

Lær at lave lækker grafik til SoMe, bannere og flyers i en fart med Adobe® Express, og læn dig tilbage mens Adobe® Express poster dine opslag på diverse sociale medier.

 

19. JUN
København
6900 kr.
Grafisk superhero support

På dette Adobe Express kursus i enten København eller Aarhus vil du lære at anvende de kraftfulde værktøjer, der er tilgængelige i Adobe Express. Ved hjælp af skabeloner vil du være i stand til at skabe flotte og professionelle grafiske designs til din markedsføring, selv hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med grafisk design.

Adobe Express er et kraftfuldt værktøj, der giver dig mulighed for at skabe professionelt indhold til dine sociale medier, bannere og flyers på ét sted. Du kan fjerne baggrunde fra billeder, tilføje dit brand, animere tekst, arbejde med videoer og meget mere. Med blot få klik kan du nemt tilpasse størrelsen på din grafik til forskellige sociale medieplatforme. Adobe Express har også en praktisk kalenderfunktion, der giver dig mulighed for at planlægge dine sociale indlæg, som derefter automatisk bliver lagt op af Adobe Express. Alle værktøjerne er samlet i én app!

Kursus indhold

Ved hjælp af en bred vifte af konkrete cases får du værdifuld erfaring med Adobe Express, så du er godt rustet til at tackle dine egne projekter. Kurset inkluderer også tid til, at du kan arbejde på dine egne projekter mod slutningen af dagen og modtage hjælp efter behov.

 

 • Skabeloner
 • Tekstværktøjet
 • Fotofritlægning
 • Former
 • Designaktiver
 • Baggrunde
 • Konverter video til GIF
 • Video quick fixes
 • Logoer
 • Biblioteker
 • Tekst- og fotoanimation
 • Layout
 • Deling af design
 • Planlægningsfunktion til sociale medier

Hvorfor Adobe Express?

Adobe Express er et nemt og gratis* designprogram, der er ideelt for dig uden baggrund i grafisk design. Programmet er designet uden de mange avancerede funktioner og komplekse menuer, som ofte gør det svært for ikke-grafikere at bruge andre Adobe-programmer. I stedet giver Adobe Express en simpel platform, der gør det nemt at lave attraktivt grafisk materiale.

Hvis du er selvstændig eller i en mindre virksomhed uden et stort markedsføringsbudget, eller hvis du er kommunikationsmedarbejder og har brug for et enkelt værktøj til at skabe visuelt materiale, så er Adobe Express det ideelle valg for dig.

* Her kan du læse om forskellen på den gratis og betalte version af Adobe Express.

adobe express kursus 111

Pris 6.900 kr.

ekskl. moms

2 klip

med klippekort

R

Maks. 6 deltagere pr. hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

R

Online kursusmateriale på dansk

Kig ind

Adobe Express kursus datoer

DatoerLokationStatus
19. & 20. juni 2023København - Købmagergade 67 - 5. sal^
19. & 20. juni 2023Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
24. & 25. august 2023København - Købmagergade 67 - 5. sal^
04. & 05. september 2023Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
21. & 22. september 2023København - Købmagergade 67 - 5. sal^
23. & 24. oktober 2023København - Købmagergade 67 - 5. sal^
23. & 24. oktober 2023Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
20. & 21. november 2023København - Købmagergade 67 - 5. sal^
14. & 15. december 2023Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
18. & 19. december 2023København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Certified Illustrator Instructor

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 16.00
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold maks. 6 deltagere

Adobe Express kursus udbytte

 • Opbyg en virksomhedsskabelon, der passer til din organisations visuelle identitet
 • Opret visuel flot grafik med blikfang på et øjeblik
 • Bliv hjemmevant i programmets basale funktioner
 • Cases og eksempler

Hvem deltager på Adobe Express kursus

Dette Adobe Express kursus er beregnet for dig, der arbejder med kommunikation i en lille eller mellemstor virksomhed. Det kan være, at du er kommunikationsansvarlig, marketingansvarlig, digital indholdsredaktør, contentmedarbejder, marketingkoordinator eller SoMe-ansvarlig. Kurset kan også være nyttigt for selvstændige og iværksættere, der har brug for at kunne lave deres egen markedsføring hurtigt og effektivt.

3 gode grunde til at komme på kursus

 • Din virksomhed sparer tid og penge ved at du selv kan lave flot grafik i en fart.
  Omkostningerne ved en ekstern grafiker kan være for høje for din virksomhed, og din interne grafiker er ofte overbebyrdet af opgaver.
 • Få hurtigt nogle opgaver fra hånden
 • Følg med trenden ved hjælpe af Adobe Express mange skabeloner
compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Adobe Express kursus forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på dette kursus. Heller ikke at du kan Adobe programmerne.

Medbring PC/Mac med Adobe Express

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Adobe Express inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Online materialer

Med Adobe Express følger øvelses instrukser, som du får adgang til under og efter kurset i op til et år. På den måde har du efter kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

Små kursushold – maks. 6 deltagere

Akademiet garanterer små kursushold med højst 6 deltagere. Der kan dog forekomme sjældne tilfælde, hvor vi kan være en eller to flere, men det sker typisk kun en gang om året.

Support efter Adobe Express kursus

Vi ønsker dig succes med dit kursus, og derfor tilbyder din underviser dig 3 måneders gratis e-mail support, indenfor rammerne af kursets faglige indhold.

Kursisterne siger

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Tidligere kursister siger

petra

Petra

Spies Rejser

“Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk og fagligt vidende om Adobe Express. En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer

★★★★☆

nokia

Maja Pontoippidan

Nokia

Det var et rigtig fint kursus, lige fra indhold til forplejning. Det gav en rigtig spændende dialog at vi kom fra forskellige virksomheder. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne

★★★★★

per

Henrik Wonsild

Danmarks Radio

Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk på den gode måde. En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer. Endnu en gang tak for et fremragende Adobe Express kursus der opfyldte forventninger

★★★★☆

dsb

Henriette Sørensen

DSB

“Det var et rigtig udbytterigt kursus, som har sat mange refleksioner i gang og som har givet mig mange håndgribelige værktøjer. Positivt, at der var tid til dialog hvor mange spændende emner”

★★★★★

Kursus Indhold

Cases og Opgaver

Adobe Express kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med Adobe. 

Valg af Adobe Express

Du lærer at udvælge og benytte de fantastiske Adobe Express værktøjer, som du ikke har lært om på andre Adobe kurser. For at få succes med Adobe Express, er det ikke en forudsætning, at du kan alle de andre Adobe værktøjer. 

Adobe til SOME indhold

Hvad kan Adobe Express? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundlæggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe Express. God vind med dit Adobe Express kursus.

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmeld Adobe Express kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adobe kursus 3 essentials

Bliv Certificeret Grafisk Designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og UX design. 

grafisk design kursus certifikat

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

compass kursus

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by