Adobe Illustrator Kursus Udvidet

København I Aarhus I Odense & Aalborg I 2 Dage

Top up og udvid dine kompetencer med et Adobe® Illustrator kursus, og bliv endnu mere bekvem med værktøjet, og de muligheder det skaber.

 

31. JAN
København
7.900 kr.

På dette udvidet Adobe Illustrator kursus, København, Aarhus, Odense eller Aalborg, bygger vi ovenpå de kompetencer du allerede har tilegnet dig på det grundlæggende niveau.

Ved hjælp af en lang række konkrete cases, får du erfaring og udvidelse af dine nuværende evner i Illustrator. Derudover er der indlagt tid i kurset til, at du kan arbejde på egne projekter sidst på dagen, og få hjælp efter behov.

Med kurset følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du efter kurset har mulighed for, at genopfriske de ting du lærer.

Udbytte Adobe Illustrator kursus udvidet

 • Mulighed for sparring på præcis det der driller dig
 • Flere avancerede værktøjer i Illustrator
 • Forstå avancerede import af billeder, tekst samt tekstombrydning
 • Forstå brugen af avancerede Illustrator afsnitsformater og mastersider
 • Grænseflader til relaterede Adobe værktøjer
 • Overblik over Illustrator avancerede genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

Forudsætninger Adobe Illustrator kursus

Det er en absolut forudsætning, at du har deltaget på det grundliggende Illustrator kursus, 2 dage. Akademiet har meget dårlig erfaring med deltagere der ikke har det grundliggende på plads inden du deltager på dette videregående Adobe kursus.

Illustrator udvidet

Pris 7.900 kr.

ekskl. moms

København Aarhus Odense & Aalborg

DatoerLokationStatus
31. & 01. februar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
10. & 11. februar 2022Aarhus, Hotel Scandic Aarhus VEST^
28. & 29. marts 2022Odense, Hotel Scandic Odense^
31. & 01. april 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
31. & 01. april 2022Aalborg, Hotel Scandic Aalborg ØST^
11. & 12. maj 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
19. & 20. maj 2022Aarhus, Hotel Scandic Aarhus VEST^
30. & 31. maj 2022Aalborg, Hotel Scandic Aalborg ØST^
02. & 03. juni 2022Odense, Hotel Scandic Odense^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

InDesign Instructor

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Indhold i Adobe Illustrator kursus 

Når du går hjem fra Adobe Illustrator kursus – udvidet, vil du være i stand til selv at arbejde med Illustrators mere avancerede funktioner. Du får værktøjerne, så du er i stand til at lave alt fra ikoner og logoer til større illustrationer. Derudover vil du få mulighed for sparring på dine egne projekter. Akademiet tilbyder også Adobe Photoshop kursus og kursus i InDesign.

 

 • Farveprøver
 • Værktøjet blyant
 • Breddeværktøj
 • Blend effect
 • Værktøjet blanding
 • Farveskift
 • Skygger
 • Global farve
 • Spejling
 • Diagram
 • Mønstre
 • Blend modes

Hvem deltager på Adobe Illustrator kursus?

Illustrator kurset henvender sig til dig, der allerede har deltaget på et grundliggende Illustrator kursus, og som har behov for yderligere funktionalitet og sparring.

Kurser for ledige

Akademiet tilbyder Illustrator kurser for ledige, herunder kurset Adobe Illustrator: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse. Det er dit jobcenter der vurderer og bevilger dine Adobe kurser. Se mere på denne side med grafiske kurser for ledige.

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Forudsætninger Adobe Illustrator kursus

Det er en forudsætning, at du allerede har taget det grundlæggende Illustrator kursus.

Medbring din egen computer, med installeret Adobe Illustrator software, samt strømforsyning og gerne en mus. 

Har du ikke allerede programmet kan det downloades her: Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger.

Medbring PC/Mac med Illustrator

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Illustrator programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Online Illustrator materialer

Med Adobe Illustrator kursus – udvidet følger øvelsesvideoer og instrukser som du får adgang til under og efter kurset i op til et år. På den måde har du efter kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

Efter Adobe Illustrator Kursus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål. Du kan også vælge at lade dig certificere og lære alle essentielle Adobe kurser i et grafisk design kursus. Her får du samspillet mellem de 3 Adobe kurser; InDesign, Photoshop og Illustrator.

Kursisterne siger

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Tidligere kursister siger

petra

Petra

Spies Rejser

“Adobe Illustrator kursus – udvidet var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk (på den gode måde). En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer

★★★★☆

nokia

Maja Pontoippidan

Nokia

Det var et rigtig fint kursus, lige fra indhold til forplejning. Det gav en rigtig spændende dialog at vi kom fra forskellige virksomheder. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne

★★★★★

per

Henrik Wonsild

Danmarks Radio

Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk på den gode måde. En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer. Endnu en gang tak for et fremragende Adobe Illustrator kursus – udvidet

★★★★☆

dsb

Henriette Sørensen

DSB

“Det var et rigtig udbytterigt kursus, som har sat mange refleksioner i gang og som har givet mig mange håndgribelige værktøjer. Positivt, at der var tid til dialog hvor mange spændende emner”

★★★★★

Indhold Adobe Illustrator kursus – udvidet

Cases og Opgaver

Adobe Illustrator kursus – udvidet vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med Adobe Illustrator. Læs også Adobe Illustrator free tutorial.

Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe Illustrator værktøjer, som du ikke har lært om på det grundlæggende Illustrator kursus. Og for at få succes med Adobe Illustrator er det derfor vigtigt, at du kender best practice teknikker, og lærer at bruge programmet som Adobe har tiltænkt det.

Adobe Illustrator kursus

Hvad kan Adobe Illustrator? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe Illustrator. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Adobe Illustrator kursus.

Kig ind 

Underviser 

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer Underviser

Få mere information

Tilmeld kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adobe kursus 3 essentials

Bliv Certificeret Grafisk Designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe XD og UX design. Læs her om akademiets certificeret grafisk design kursus.

grafisk design kursus certifikat

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Underviser Adobe Grafisk Design

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s værktøjer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier og design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s dybe verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by