Adobe Illustrator
Udvidet Kursus

København & Vejle I 2 Dage

Top up og udvid dine kompetencer med Adobe® Illustrator, og bliv endnu mere bekvem med værktøjet, og de muligheder det skaber.
25. APR
Vejle
9.900 kr.

På dette udvidet Adobe Illustrator kursus, København eller Vejle, bygger vi ovenpå de kompetencer du allerede har, så du bliver superbruger af Illustrator.

Ved hjælp af en lang række konkrete cases, får du erfaring og udvidelse af dine nuværende evner i Illustrator. Derudover er der indlagt tid i kurset til, at du kan arbejde på egne projekter sidst på dagen, og få hjælp efter behov.

Med kurset følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du efter kurset har mulighed for, at genopfriske de ting du lærer.

Kursus indhold 

Når du går hjem fra Adobe kursus – udvidet, vil du være i stand til selv at arbejde med Illustrators mere avancerede funktioner. Du får værktøjerne, så du er i stand til at lave alt fra ikoner og logoer til større illustrationer. Derudover vil du få mulighed for sparring på dine egne projekter. Akademiet tilbyder også Adobe Photoshop kursus og kursus i InDesign.

 

 • Farveprøver
 • Værktøjet blyant
 • Breddeværktøj
 • Blend effect
 • Værktøjet blanding
 • Farveskift
 • Skygger
 • Global farve
 • Spejling
 • Diagram
 • Mønstre
 • Blend modes

Illustrator Udvidet kursus videns sider

Her finder du vores inspirerende grafiske videns sider, hvor du kan læse mere om de spændende Illustrator værktøjer og snuse lidt til hvad Photoshop har at byde på. Hver videns side er designet til at uddybe din forståelse af programmet og give dig ideer til, hvordan du kan begynde at integrere det i din arbejdsgang. Vi håber, at du finder dette indhold, er nyttigt og engagerende!

Illustrator udvidet

Pris 9.900 kr.

ekskl. moms

R

Små hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

R

Inklusiv certificering

R

Certificeret kursus

R

Certificerede instruktører

Kursus datoer København & Vejle

DatoerLokationStatus
25. & 26. april 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
29. & 30. april 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
23. & 24. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
30. & 31. maj 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
22. & 23. august 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
28. & 29. november 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
06. & 07. februar 2025København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Certified Illustrator Instructor

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Kursus udbytte

 • Mulighed for sparring på præcis det der driller dig
 • Flere avancerede værktøjer i Illustrator
 • Forstå avancerede import af billeder, tekst samt tekstombrydning
 • Forstå brugen af avancerede Illustrator afsnitsformater
 • Grænseflader til relaterede Adobe værktøjer
 • Overblik over Illustrator avancerede genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

Hvem deltager på kurset

Illustrator Udvidet kurset henvender sig til dig, der allerede har en grundlæggende forståelse for programmet, og som har behov for yderligere funktionalitet og sparring.

Online Illustrator materialer

Med Adobe Illustrator udvidet følger øvelsesvideoer og instrukser som du får adgang til under og efter kurset i op til et år. På den måde har du efter kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Medbring PC/Mac med Illustrator

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Illustrator programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Har du ikke allerede programmet kan det downloades her: Adobe downloads

Små kursushold – maks. 6 deltagere

Akademiet sikrer små kursus hold af maksimalt 6 deltagere. Der kan forekomme ekstraordinære forhold der gør at vi er flere, men det sker sjældent.

Support efter dit kursus

Vi ønsker dig succes med dit kursus, og derfor tilbyder din underviser dig 3 måneders gratis e-mail support, indenfor rammerne af kursets faglige indhold.

Du kan også vælge at lade dig certificere og lære alle essentielle Adobe kurser i et grafisk design kursus. Her får du samspillet mellem de 3 Adobe kurser; InDesign, Photoshop og Illustrator.

Kursisterne siger

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Tidligere kursister siger

petra

Petra

Spies Rejser

“Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk og fagligt vidende (på den gode måde). En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer

★★★★☆

nokia

Maja Pontoippidan

Nokia

Det var et rigtig fint kursus, lige fra indhold til forplejning. Det gav en rigtig spændende dialog at vi kom fra forskellige virksomheder. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne

★★★★★

per

Henrik Wonsild

Danmarks Radio

Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk på den gode måde. En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer. Endnu en gang tak for et fremragende Adobe kursus du opfyldte mine forventninger

★★★★☆

dsb

Henriette Sørensen

DSB

“Det var et rigtig udbytterigt kursus, som har sat mange refleksioner i gang og som har givet mig mange håndgribelige værktøjer. Positivt, at der var tid til dialog hvor mange spændende emner”

★★★★★

Kursus Indhold

Cases og Opgaver

Adobe Illustrator – udvidet vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med Adobe Illustrator. Læs også Adobe Illustrator free tutorial.

Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe Illustrator værktøjer, som du ikke har lært om på det grundlæggende kursus. Og for at få succes med Adobe Illustrator er det derfor vigtigt, at du kender best practice teknikker, og lærer at bruge programmet som Adobe har tiltænkt det.

Adobe Illustrator udvidet

Hvad kan Adobe Illustrator? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundlæggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe Illustrator. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Adobe kursus.

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmeld kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adobe kursus 3 essentials

Bliv Certificeret Grafisk Designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset også Illustrator og Photoshop.

Digital Grafisk Designer certifikat

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by