InDesign: Fra Begynder til Mester

Certificeret Kursus, 4 Dage

Dette InDesign fra begynder til mester kursus er for dig, der gerne vil lære InDesign fra det helt basale til superbruger. Der er fokus på “learning by doing”, og undervisningen bygger derfor på øvelser og konkrete eksempler.

 

06. SEP
København
16.900 kr.

På InDesign fra begynder til mester, København og Aarhus, kommer du hele vejen igennem Adobe InDesigns mest anvendte funktioner. 

Kurset InDesign fra begynder til mester er for dig der ønsker et InDesign kursus der bringer dig hele vejen fra start til rutineret bruger. InDesign kurset er certificeret, og du afslutter dit kursus med en grafisk opgave du selv vælger. Du får således certifikat på dine nye grafiske færdigheder.

InDesign fra begynder til mester certificering

InDesign kurset er certificeret, og du afslutter dit kursus med en grafisk opgave du selv vælger. Du får således certifikat på dine nye grafiske færdigheder.

Opgaven kan f.eks. udgøres af et nyt flot CV der giver et positivt grafisk udtryk. Eller det kan være et hvilket som helst andet dokument du gerne vil opgradere. Du vælger selv din opgave. Opgaven afleveres til din underviser, der så godkender og dermed certificerer dig.

2 + 2 dage InDesign fra begynder til mester

Dette InDesign begynder til mester kursus udgøres af 2 moduler.

Frivilligt bonus tilvalg

Når du deltager på dette InDesign fra begynder til mester kursus, kan du frivilligt, og uden ekstra betaling, vælge at deltage på et af kurserne:

Photoshop kursus
Illustrator kursus

Dette gælder dog ikke hvis du benytter dig af 2 for 1 rabat ordningen. Ønsker du dette tilvalg lader du os det vide senere efter din kursus tilmelding.

InDesign fra begynder til mester - Kursus hos Compass Academy

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 16.900 kr.

ekskl. moms

digital marketing kursus

Næste InDesign fra begynder til mester kursus

compass kursus

Praktisk info

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Hvem deltager på InDesign kursus?

InDesign kurset henvender sig til dig, der vil have det fulde udbytte af InDesign, og som ikke ønsker, at skulle have fat i en ekstern konsulent, hver gang du vil ændre i dokumenter og layouts. 

Indhold InDesign fra begynder til mester

Når du går hjem fra dit InDesign kursus, vil du være i stand til selv at arbejde med virksomhedens digitale og trykte InDesign dokumenter.

Hvad er InDesign og hvad kan det bruges til

Du kan få mere viden om hvad Adobe InDesign er og hvad det kan bruges til. Så inden du skal i gang med InDesign, så læs 10 vigtige ting om hvad er InDesign.

InDesign kurser for ledige

Er du mellem jobs, og ønsker du at lære Adobe InDesign, så tilbyder Compass en række kurser for ledige, herunder InDesign: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse. Det er dit jobcenter der vurderer og bevilger kurser relateret til den regionale positivliste. Se også liste over grafiske kurser for ledige

Campass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Udbytte på InDesign fra begynder til mester

 • Du bliver certificeret InDesign fra Begynder til Mester
 • Lær om værktøjerne i Adobe InDesign
 • Hvordan designer du InDesign dokumenter
 • Lær at opsætte InDesign dokumenter
 • Lær alt om InDesign og hvordan Adobe programmet fungerer
 • Lær hvordan du får mest muligt ud af InDesign værktøjerne
 • Cases og eksempler på InDesign

Forudsætninger InDesign kursus

Alle kan deltage på kurset i Adobe InDesign, fra begynder til mester, da vi starter helt fra de mest basale aspekter, og langsomt øger sværhedsgraden. Altså er det ingen forudsætning, at du har kendskab til programmet fra før. Det er ikke en forudsætning at du har deltaget på det grundlæggende InDesign kursus. Da grundlæggende InDesign er en del af kurset.

Du skal dog selv medbringe din egen PC/Mac med installeret Adobe InDesign på. Du kan bruge Adobe InDesign prøveversionen. Bemærk at din prøvetid er begrænset.

Om InDesign fra begynder til mester

Kristoffer

Kristoffer

Danske Spil

“Super god undervisning fra kompetente undervisere. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge i forbindelse med mine arbejdsopgaver. Rigtig fint med de små hold. 

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Jeg synes det var et rigtigt spændende kursus, hvor der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. God underviser med praktiske eksempler.”

★★★★★

Casper

Casper

Just Eat

“Super fedt InDesign begynder til mester kursus med kompetente medkursister og undervisere. Jeg kommer til at savne kursusdagene inde hos jer. Gode praktiske øvelser med praktiske eksempler.”

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak!”

★★★★☆

Kig ind 

Underviser 

Grace

Marie Wengler

Grafisk Designer Underviser

Få mere information

Tilmeld InDesign fra begynder til mester

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

(Er på nuværende tidspunkt kun en mulighed ved fremvisning af coronapas eller negativ coronatest).

Hvorfor InDesign begynder til mester

N Hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Certificeret kursus

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.