Adobe Master Kursus

København & Aarhus | 12 Dage med Adobe

3 Adobe® kurser i København og Aarhus. De 3 programmer hænger fint sammen, og udgør stammen i Adobe’s grafiske design basis produkter.

 

Med disse 3 certificerede Adobe® kurser, København og Aarhus, får du 4 dage med hver af de 3 vigtigste Adobe værktøjer i en pakke – InDesign, Photoshop og Illustrator.

Det er Adobes 3 mest anvendte værktøjer, og kan du dem, kan du producere dokumenter af høj kvalitet, pæne fotos og grafiske illustrationer. Dette kursus overbygge akademiet’s Grafisk Design Kursus, 6 Dage, med de 3 Adobe udvidet kurser. 

Med disse Adobe kurser får du praktisk erfaring med at arbejde i og på tværs af de tre grundlæggende Adobe programmer: Photoshop, InDesign og Illustrator. Selvom de tre programmer kan bruges individuelt, opnår du størst mulig kreativ frihed, ved at kunne begå dig på tværs af programmerne, og forstå hvordan de spiller sammen.

Grafisk Design kursus

Dette grafisk design kursus er akademiets mest omfattende grafisk design kursus. Og du får den tekniske basis til at arbejde med de 3 vigtige Adobe produkter, InDesign, Photoshop og Illustrator. 4 dage med hver. Og på dette kursus i grafisk design får du alle 3 i hænderne.

3 Essentials - Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator

Pris 38.900 kr.

ekskl. moms

Næste Adobe kurser København & Aarhus

Der starter Adobe kurser i København og Aarhus næsten hver måned. Du har mulighed for at udskyde datoer, skulle noget uventet opstå.

Praktisk

  • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Kursusmateriale online
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.
  • Små hold
compass kursus

Indhold Adobe kurser København & Aarhus

Vi oplever ofte, at vores kursister tager et InDesign kursus først, men opdager at ikke alt kan laves i InDesign. Og at de ønskede resultater ofte kræver visse kompetencer indenfor Photoshop, ift. billedredigering, og Illustrator til bl.a. illustrationer og ikoner.

Det største grafiske udbytte kommer altså, ved at kombinere de tre værktøjer i dette grafisk design basis kursus, og derfor anbefaler vi dette kursus til dig, der skal bruge grafik i f.eks. en markedsførings øjemed.

Adobe InDesign Kursus

Du lærer at anvendte Adobe InDesign til et punkt, hvor du selv kan udarbejde flotte grafiske layouts på tværs af formater. Vi starter helt fra bunden af, og opbygger på, samtidig med at sværhedsgraden øges.

Adobe InDesigns største force, er programmets evne til at håndtere layout af store, teksttunge dokumenter og skabeloner – især til print – som integrerer og kombinerer elementer fra både Photoshop og Illustrator. InDesign kan dog også bruges til at udvikle simple dokumenter og dokumenter til web, omend Illustrator efterhånden har overtaget denne funktion.

På Adobe kurset får du hands-on erfaring med at udvikle layout i InDesign til en bred vifte af dokumenter til både print og web. Du kommer til at arbejde med konkrete cases, hvor centrale værktøjer og funktioner i InDesign interagerer, så du opbygget en godt arbejdsflow i InDesign fra starten af.

Modulet udgøres af kurset:

Adobe InDesign kursus

Adobe Illustrator Kursus

På Illustrator kurset arbejder vi med alt fra værktøjets fleksibilitet, til hvordan du konkret kan lave grafiske illustrationer. Bemærk at du får brug for Illustrator, hvis du vil lave grafik – ikoner, almene illustrationer etc. der er skallerbare, og derved bibeholder deres høje kvalitet.

Adobe Illustrator startede oprindeligt ud med at være et rent vektor-grafik program, men har siden udviklet sig til at omfavne langt flere funktioner. Ud over at kunne udvikle klassiske vektor-elementer, såsom logoer, ikoner og figurer, er Illustrator nu også favorit-programmet blandt mange grafikere til at udvikle layout til simple, meget visuelle, grafiske dokumenter, f.eks. flyers, visitkort, plakater og lign., mens mange UX designere, bruger Illustrator til at skabe prototyper over apps og hjemmesider.

På Adobe kurset guides du igennem en bred variation af de kreative muligheder, som Illustrator favner. Du kommer til at arbejde med konkrete cases, så du går fra kurset med praktisk erfaring.

Modulet udgøres af kurset:

Adobe Illustrator kursus

 

Adobe Photoshop

På Photoshop kurset lærer du at manipulere foto i forskellige filformater. Du får ikke kun teoretiske værktøjer, men også vigtige praktiske fif om Adobe Photoshop’s mange muligheder, og information om de genveje der hjælper enhver designer til en effektiv og tidsbesparende redigering. Kurset er bygget op af praktiske øvelser, der gør dig i stand til selv at arbejde med programmet, når du kommer hjem fra dit Adobe Photoshop kursus.

Adobe Photoshop er ikke blot et program; det er et verbum (at Photoshoppe er nu en del af den danske ordbog!). Det siger noget om, hvor stor en betydning programmet har haft, og stadig har på billederedigering.

Modulet udgøres af kurset:

Adobe Photoshop kursus

Grafisk Designer Certificering

De 3 Adobe kurser afsluttes med en frivillig certificering, som udgøres af en selvvalgt opgave. Certificering er indeholdt i dit kursushonorar, og vi anbefaler at du lader dig certificere. Du kan her læse mere om certificering:

Akademiets certificering

Grafiske videns sider og tutorials

Før du evt. starter på vores kursus, kan du læse nogle af vores grafiske videns sider og få en større viden om den spændende grafiske verden. Videns siderne kan hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder og booste din kreativitet.

Det er vigtigt at lære nyt, for jo mere du ved om grafisk design, jo bedre bliver dine designs. Desuden kan det hjælpe dig med at holde dig ajour med de aktuelle tendenser og teknikker, så du kan holde dig på forkant.

Adobe kursus 3 essentials
grafisk design basis

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Certificeret Adobe kurser

De 3 Adobe kurser afsluttes med en certificering der udgøres af en selvvalgt projektopgave som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Certificering er inkluderet i dit Adobe kursus, København, og efter godkendt projektopgave er du certificeret Adobe Essentials Grafisk Designer. Læs her mere om certificering.

De 3 Adobe Kurser København & Aarhus

Adobe kursuspakken er sammensat af de 3 mest anvendte Adobe værktøjer, herunder først og fremmest det vigtige InDesign værktøj, til digitalt grafisk design. 

Kursisterne fortæller

Kursister siger

anne

Karina

Flora Nordica Blomster

“Tusind tak for et virkelig godt kursus. Da vi kom hjem brugte vi 14 dage hvor vi ikke lavede andet end at lave om på alle de ting der skulle ændres. Det var virkelig godt, og vi er meget tilfredse med resultatet.  🙂

★★★★★

markedsføring kursus pficer

Henrik

Pfeizer

“Det var fint at vi ikke var så mange på holdet. Det gav mulighed for en masse dialog, og når vi havde praktiske øvelser, så kunne vi hele tide få hjælp til de små ting. Godt grafisk design basis kursus”

★★★★★

kasper

Kasper Nielsen

Slot & Ejendomsstyrelsen

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i  forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus

★★★★★

lego

Mie

LEGO

” Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak for et godt grafisk design basis”

★★★★☆

Adobe kurser København & Århus

Adobe Værktøjerne

Med Adobe værktøjerne kan man mere end du tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og du lærer at bruge dem rigtigt, så du løbende kan optimere jeres grafiske design aktiviteter. På grafisk design kursus lærer du at få maksimal effekt ud af dine Adobe værktøjer.

Adobe Adobe kurser

På Adobe kurser lærer du, hvordan du kan opsætte værktøjerne, så de giver dig netop den effekt, du ønsker. Vi kigger på forskellige formater, og gennemgår indstillingerne for de enkelte værktøjer, så du nemt kan gennemskue programmernes forcer, efter endt kursus.

Grafiske Effekter

Med Adobe værktøjerne kan du designe, alt hvad du har behov for indenfor grafisk design og effekter. Efter dit kursus i grafisk design vil du have opnået en forståelse for Adobe’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye værktøjer.

Adobe Kurser København

De 3 Adobe kurser vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviserne er specialister på hver deres områder, og har mange års relevant erfaring med kurser i grafisk design og Adobe værktøjerne.

Hvad er det gode design?

Ud over de teoretiske aspekter af Adobe programmerne, gennemgår underviseren enkelte design aspekter. Disse er de delvist uskrevne regler, der hjælper enhver designer med at skabe de bedste resultater i arbejdet med grafiske opsætninger og layouts.

Grafisk Design

På de 3 Adobe kurser lærer du at anvende Adobe rigtigt. Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan spiller værktøjerne sammen? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Adobe værktøjerne. Læs mere om Adobe grafisk design kursus.

Kig ind 

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer
 
Få mere information

Tilmelding Adobe kurser København & Aarhus

 

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

compass kursus 1

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by