Adobe 3 Essentials

Adobe’s vigtige 3*2 Dage

Få InDesign, Photoshop og Illustrator i en pakke. De 3 programmer hænger fint sammen, og udgør stammen i Adobe’s grafiske produkter.

 

Med disse 3 certificerede Adobe kurser, København, får du de 3 vigtigste Adobe værktøjer i en pakke – InDesign, Photoshop og Illustrator.

Det er Adobes 3 mest anvendte værktøjer, og kan du dem, så kan du det, du skal kunne for at producere dokumenter af høj kvalitet, pæne fotos og grafiske illustrationer. Kurserne er “hands-on” hvor du arbejder med værktøjerne ud fra klart definerede opgaver.

Med disse 3 Adobe kurser får du praktisk erfaring med at arbejde i og på tværs af de tre grundlæggende Adobe-programmer: Photoshop, InDesign og Illustrator. Selvom de tre programmer kan bruges individuelt, opnår du størst mulig kreativ frihed, ved at kunne begå dig på tværs af programmerne, og forstå hvordan de spiller sammen.

Photoshop, InDesign og Illustrator har hver deres forcer, og sammen fungerer de stærkest. 

3 Essentials - Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om Pris

compass kursus

Pris 15.600 kr.

ekskl. moms

Næste Adobe Kurser 3 Essentials

Der starter Adobe kurser København hver måned. Der er mulighed for at udskyde datoer. Se senere datoer nedenfor.  Du kan skubbe eller udskyde moduler til senere.

Praktisk

  • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
  • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
  • Kursusmateriale online
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.

Kig ind

Indhold Adobe kurser 3 Essentials

På Adobe kurser København lærer du alle de vigtige værktøjer der skal til for at få succes med din produktion af grafiske produktioner. Vi oplever ofte, at vores kursister tager et InDesign kursus først, men opdager at ikke alt kan laves i InDesign. Ofte er der også behov for Photoshop til at pynte på billederne, og Illustrator til små grafiske detaljer. 

Adobe InDesign Kursus 2 dage

Du lærer at anvendte Adobe InDesign fra grunden af. Og du lærer hvordan du producere dokumenter af høj kvalitet – lys, format, indhold og farve. Vi starter helt fra grunden af, og så opbygger vi lag for lag med bryg af programmets mange værktøjer.

Adobe InDesigns største force, er programmets evne til at håndtere layout af store, teksttunge dokumenter og skabeloner – især til print – som integrerer og kombinerer elementer fra både Photoshop og Illustrator. InDesign kan dog også bruges til at udvikle simple dokumenter og dokumenter til web, omend Illustrator efterhånden har overtaget denne funktion.

På Adobe kurset får du hands-on erfaring med at udvikle layout i InDesign til en bred vifte af dokumenter til både print og web. Du kommer til at arbejde med konkrete cases, hvor centrale værktøjer og funktioner i InDesign interagerer, så du opbygget en godt arbejdsflow i InDesign fra starten af.

Modulet udgøres af kurset:

Adobe InDesign kursus

Adobe Illustrator Kursus 2 Dage

På Illustrator kurset lærer du at at anvendte Adobe Illustrator fra grunden af. Og du lærer hvordan du konkret kan lave grafiske illustrationer i dette værktøj som kan så meget. Bemærk at du får brug for Illustrator hvis du vil lave grafik. Vi starter helt fra grunden af.

Adobe Illustrator startede oprindeligt ud med at være et rent vektor-grafik program, men har siden udviklet sig til at omfavne langt flere funktioner. Ud over at kunne udvikle klassiske vektor-elementer, såsom logoer, ikoner og figurer, er Illustrator nu også favorit-programmet blandt mange grafikere til at udvikle layout til simple, meget visuelle, grafiske dokumenter, f.eks. flyers, visitkort, plakater og lign., mens mange UX designere, se UX Design kursus, bruger Illustrator til at skabe prototyper over apps og websites.

På Adobe kurset guides du igennem en bred variation af de kreative muligheder, som Illustrator favner. Du kommer til at arbejde med konkrete cases, så du går fra kurset med praktisk erfaring. Modulet udgøres af kurset:

Adobe Illustrator kursus

 

Adobe Photoshop 2 Dage

På Photoshop kurset lærer du at manipulere foto med programmets mange værktøjer. Du får ikke kun teoretiske værktøjer, men også vigtige praktiske fif om Adobe Photoshop’s mange muligheder. Og du vil kunne tage dem i brug, når du kommer hjem fra dit Photoshop Adobe kursus.

Adobe Photoshop er ikke blot et program; det er et verbum (at Photoshoppe er nu en del af den danske ordbog!). Det siger noget om, hvor stor en betydning programmet har haft og stadig har på billederedigering.

På dette Adobe kursus får du – via konkrete cases – praktisk erfaring med de grundlæggende funktioner og værktøjer i Photoshop. Du bliver guidet igennem Photoshop Workspace, og lærer at forstå hvordan værktøjer og funktioner interagerer på tværs af programmet.

Kurset er praktisk orienteret ”hands-on” Adobe kursus. Læs mere her:

Adobe Photoshop kursus

Adobe Essentials Grafisk Designer Certificering

De 3 Adobe kurser afsluttes med en frivillig certificering som udgøres af en selvvalgt opgave. Certificering er indeholdt i dit kursushonorar, og vi anbefaler at du lader dig certificere. Du kan her læse mere om certificering:

Akademiets certificering

Adobe kursus 3 essentials
Adobe kursus certifikat

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Certificeret Adobe kurser

 

Certificering er inkluderet i dit Adobe kursus København. Vi anbefaler at du lader dig certificere, og det er vores ansvar at du kommer herfra med et certifikat i hånden. De 3 Adobe kurser afsluttes med en certificering der udgøres af en selvvalgt projektopgave som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Efter de afsluttede Adobe kurser er du certificeret Adobe Essentials Grafisk Designer. Læs her mere om certificering.

De 3 Adobe Kurser København

Adobe kursuspakken er sammensat af de 3 mest anvendte Adobe værktøjer, herunder først og fremmest det vigtige InDesign værktøj, til digitalt grafisk design. De andre Adobe kurser i grafisk design er modulerne:

 

  1. Adobe InDesign kursus 2 dage
  2. Adobe Illustrator kursus 2 dage
  3. Adobe Photoshop kursus 2 Dage

Kursisterne fortæller

Kursister siger

anne

Karina

Flora Nordica Blomster

“Tusind tak for et virkelig godt kursus. Da vi kom hjem brugte vi 14 dage hvor vi ikke lavede andet end at lave om på alle de ting der skulle ændres. Det var virkelig godt, og vi er meget tilfredse med resultatet.  🙂

★★★★★

markedsføring kursus pficer

Henrik

Pfeizer

“Det var fint at vi ikke var så mange på holdet. Det gav mulighed for en masse dialog, og når vi havde praktiske øvelser, så kunne vi hele tide få hjælp til de små ting”

★★★★★

kasper

Kasper Nielsen

Slot & Ejendomsstyrelsen

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i  forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.”

★★★★☆

Værktøjer Adobe kurser København

Adobe Værktøjerne

Med Adobe værktøjerne kan man mere end du tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og du lærer at bruge dem rigtigt så du løbende kan optimere jeres grafiske design aktiviteter. På grafisk design kursus lærer at få maksimal effekt ud af dine Adobe værktøjer.

Adobe Rapporter

På Adobe grafisk design kursus lærer du hvordan du kan opsætte værktøjerne, så de giver dig netop den effekt du ønsker. Du vil lære, hvordan du selv kan definere dokumenterne, så du hurtigere kan få de grafiske resultater. Du vil blive introduceret til alle vigtige Adobe værktøjerne.

Grafiske Effekter

Med Adobe værktøjerne kan du designe alt hvad du har behov for indenfor grafisk design og effekter. Efter dit kursus i grafisk design vil du have opnået en forståelse for Adobe’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye værktøjer.

Adobe Kurser København

Grafisk Design kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviserne er specialister på hver deres områder og har mange års relevant erfaring med kurser i grafisk design og Adobe værktøjerne.

UX Design Strategi

Du får overblik over hele din online design strategi. Du lærer at udvælge de gode værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov, og som understøtter dig i arbejdet med UX-strategien. Og for at få succes med online markedsføring er det derfor vigtigt, at du kender Best Practice inden for området.

Grafisk Design

På Adobe Grafisk Design kurset lærer du at anvende Adobe rigtigt. Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan spiller værktøjerne sammen? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Adobe værktøjerne. Læs mere om Adobe Grafisk Design.

Kig ind 

Underviser 

Grace

Grace Tsatsaris

Grafisk Designer & Marketing Director

Få mere information

Tilmelding til Adobe Kursus København

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om Pris

compass kursus 1

Grace

Grace Tsatsaris

Marketing Director

Grace har en baggrund indenfor grafisk design og webudvikling, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent, hvor hun har hjulpet andre virksomheder med alt fra grafisk opsætning og user experience til SEO. Hun bruger selv de grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kan slet ikke være dem foruden. Derudover har hun specialiseret sig indenfor digital markedsføring, og er hos Compass ansat som Marketing Director og underviser.