Adobe XD Kursus

09. FEB
København
3.900 kr.

På dette Adobe XD kursus København, får du praktisk erfaring med at design og udvikle dine egne prototyper til websites og apps. Med kurset følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du også efter kurset har mulighed for at genopfriske de ting du har lært på kurset.

På Adobe XD kursus lærer du hvordan du får et tidligt billede af brugernes samlede oplevelse UI/UX. Kurset er ikke kun teori men i høj grad et værktøjskursus. Og du får ”hands-on” erfaring med, hvordan du sammensætter din digitale Adobe løsning – grafik, billeder og tekst. På Adobe XD kurset lærer du hvorledes du sætter det hele sammen.

Hvorfor et Adobe XD kursus?

Adobe XD er et af de nyere skud på stammen i Adobe familien. Det minder umærkeligt om en simplificeret og optimeret lillesøster til Illustrator, hvor der er tilføjet lidt af InDesigns interaktive muligheder. Adobe XD er skabt specifikt til UX designere (internt link), og er hurtigt blevet et uundværligt værktøj, når de skal udvikle og teste prototyper.

Adobe XD’s force, som du lærer om på Adobe XD kursus, er programmets store brugervenlighed. Og programmets funktionalitet gør det muligt at arbejde hurtigt, effektivt og kreativt når du skal udvikle og iterativt teste low fidelity og high fidelity prototyper til websites og apps.

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

compass-kursist3

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

XD kursus struktur

Kurset er bygget op omkring en case, der guider dig igennem den klassiske Design Thinking-process, der kendetegner UX design hvor du udvikler en prototype til en website eller app i trin: fra low-fidelity til high-fidelity prototyper med interaktivitet, som kan deles med kunder, udviklere eller team-medlemmer.

Indhold Adobe XD kursus

Når du går hjem fra Adobe XD kursus vil du være i stand til selv at arbejde med udvikling af prototyper. Du kan hurtigt teste designs som du vil evaluere. Kursets indhold kan du læse mere om her.

 • Hurtig og effektiv opsætning af prototyper
 • Adobe XD-programmets funktionalitet og værktøjer
 • Brugerfladen
 • Design- og prototype-mode
 • Klargør, opret, producer og preview dine prototyper
 • Principper for UX/UI design i Adobe XD kontekst
 • Arbejdsprocesser og plugins
 • Overblik over Adobe XD relationer til andre Adobe programmer som Illustrator, InDesign og Photoshop
 • Adobe XD cases og eksempler

Forudsætninger Inden Adobe XD kursus

Du får størst udbytte af dette kursus hvis du er fortrolig med de andre grundliggende Adobe programmer. Du skal medbringe din egen computer, strømforsyning med installeret Adobe software. Du kan her downloade programmet i en prøveperiode. Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger. 

digital marketing kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

Medbring PC/Mac med Adobe XD

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Adobe XD programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Online Adobe XD kursus materialer

Med Adobe XD kurset følger øvelsesvideoer og instrukser som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe Adobe XD kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

Efter Adobe XD Kursus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål. Akademiet tilbyder også et udvidet Photoshop kursus hvor du kan få dybere indsigt i programmet.

Adobe kursus 3 essentials

3 Adobe Kurser i en pakke læs her

 

digital markedsføring

Adobe XD kursus København datoer

DatoerLokationStatus
09. februar 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
23. april 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
29. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

Tidligere kursister siger …

Elisabeth

Elizabeth

Danmarks Radio

Kurset får top karakter fra mig. Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk på den gode måde. En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer

★★★★☆

kbh-uni

Susanne B. Isaksen

Københavns Universitet

“Det var dejligt med et lille hold hvor der var plads til både teknisk hjælp og undervisning i øjenhøjde. Vi havde en masse diskussioner om alt muligt vigtigt, og vi kunne sagtens have brugt mere tid. Jeg var på intet tidspunkt overlade til mig selv. Tak for det.”

★★★★★

lars

Lars

Danmarks Radio

Kurset får top karakter fra mig. Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk (på den gode måde). En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer. Endnu en gang tak for et fremragende kursus.”

★★★★☆

YouSee

Søren Christiansen

Rynkeby Foods

“De indtryk der først falder mig ind er fortræffeligt, givende og veltilrettelagt. Om undervisningen kan jeg sige, med fare for at lyde overstrømmende, at det var både fagligt, menneskeligt og kommunikerende helt i top. Jeg kan helt klart anbefale kurset – det har været en fornøjelse at deltage.”

★★★★★

Værktøjer på Adobe XD kurset

Adobe XD sparer tid

Det digitale indhold skal være sammenhængende og give de besøgende en positiv oplevelse. Adobe XD giver dig et tidligt indblik af sammenhæng inden du bruger meget tid på produktion af dit digitale indhold. Grafik, billeder og tekst – det hele skal hænge sammen. 

Adobe XD Workspace

På kurset guides du igennem Adobe XD’s Workspace via en konkret case, som du skal løse trin-for-trin i løbet af kurset. Casen giver dig hands-on erfaring med at arbejde kreativt med forskellige prototyping værktøjer i Adobe XD. Læs mere om Adobe XD på deres hjemmeside.

Ny i UX og Adobe XD

Er du ny indenfor ’User Experience Design’, så kan du med fordel deltage på kurset UX Design og brugeroplevelser. Der får du en grundig forståelse for de vigtige teoretiske principper, der ligger til grund for dit arbejde på Adobe XD kurset og et godt design til digitale løsninger.

Cases og Opgaver

Adobe XD kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra Adobe XD eksperter.

Low Fidelity Prototyper

På den første del af kurset lærer du at skitserer dine indledende ideer i Adobe XD ud fra low fidelity prototyping: et simplificeret layout, der viser strukturen bag en brugerrejse på et website eller app. Adobe XD indeholder flere værktøjer, der ligner dem fra Illustrator, InDesign og Photoshop. 

High Fidelity Prototyper

Efter at have lært at udvikle low-fidelity prototyper i Adobe XD, skal du finpudse din prototype: gøre den high-fidelity. Ikke alene indeholder din prototype nu udkast til billeder, farver, ikoner og logo, men tilføjes nu også interaktivitet, så du kan visualisere brugerrejsen med real-time clicks rundt i prototypen. Alt inden den overhovedet er kodet.

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

3 kurser

9.900 kr. ekskl. moms
Spar 1.900 kr.

4 kurser

12.900 kr. ekskl. moms
Spar 2.900 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig Adobe XD kursus her

grafisk design kursus med adobe

Bliv certificeret Grafisk designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe XD og UX design. Læs her om akademiets certificeret grafisk design kursus.

grafisk design kursus certifikat

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.