Adobe XD Kursus

København & Aarhus I 1 Dag

Udvid dine kompetencer indenfor Adobe® og prototype bygning i Adobe XD. Bliv bekvem med XD værktøjet, så du hurtigt kan lave interaktive prototyper.

 

26. JAN
København
3.900 kr.

På Adobe® XD kursus, København, får du praktisk erfaring med at design og udvikle dine egne prototyper til websites og apps. 

På Adobe XD kursus lærer du, hvordan du får et tidligt billede af brugernes samlede oplevelse UI/UX. Kurset er ikke kun teori men i høj grad et værktøjs-kursus. Hvor du får erfaring med grafik, billeder og tekst – og sammensætning af de tre. Så dine ideer kan tages fra fysisk papir, til digitale platforme.

Med kurset følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du også efter kurset har mulighed for at genopfriske de ting, du har lært på kurset.

Hvorfor et Adobe Xd kursus?

Adobe Xd er et af de nyere skud på stammen i Adobe familien. Det minder umærkeligt om en simplificeret og optimeret lillesøster til Illustrator, hvor der er tilføjet lidt af InDesigns interaktive muligheder. Adobe Xd er skabt specifikt til UX designere, og er hurtigt blevet et uundværligt værktøj, når de skal udvikle og teste prototyper.

Adobe Xd’s force, som du lærer om på Adobe Xd kursus, er programmets store brugervenlighed. Og programmets funktionalitet gør det muligt at arbejde hurtigt, effektivt og kreativt når du skal udvikle og iterativt teste low fidelity og high fidelity prototyper til websites og apps.

Adobe Xd - Prototype

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Adobe Xd kursus København datoer

DatoerLokationStatus
26. januar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
23. februar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
23. marts 2022Aarhus, Hotel Scandic Aarhus VEST^
20. april 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
25. maj 2022Aarhus, Hotel Scandic Aarhus VEST^
22. juni 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Kursisterne siger

Adobe Xd kursus struktur

Kurset er bygget op omkring en case, der guider dig igennem den klassiske Design Thinking-process, som kendetegner UX design, hvor du udvikler en prototype til en website eller app i trin: fra low-fidelity til high-fidelity prototyper med interaktivitet, som kan deles med kunder, udviklere eller team-medlemmer.

Indhold Adobe Xd kursus

Når du går hjem fra Adobe Xd kursus, vil du være i stand til selv at arbejde med udvikling af prototyper. Du kan hurtigt teste designs, som du vil evaluere. Kursets indhold kan du læse mere om her.

 • Hurtig og effektiv opsætning af prototyper
 • Adobe Xd-programmets funktionalitet og værktøjer
 • Brugerfladen
 • Design- og prototype-mode
 • Klargør, opret, producer og preview dine prototyper
 • Principper for UX/UI design i Adobe Xd kontekst
 • Arbejdsprocesser og plugins
 • Overblik over Adobe Xd relationer til andre Adobe programmer som Illustrator, InDesign og Photoshop
 • Adobe Xd cases og eksempler

Forudsætninger Inden Adobe Xd kursus

Du får størst udbytte af dette kursus, hvis du er fortrolig med de andre grundlæggende Adobe programmer. Du skal medbringe din egen computer, med installeret Adobe software, samt strømforsyning og gerne en mus.

Du kan her downloade programmet i en prøveperiode: Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger. 

Adobe Kursus

Praktisk info

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Medbring PC/Mac med Adobe Xd

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og gerne mus. Du skal have installeret Adobe Xd programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

Online Adobe Xd kursus materialer

Med Adobe Xd kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du får adgang til under og efter kurset, i op til et år. På den måde har du, efter Adobe Xd kurset, mulighed for at genopfriske de ting du lærer.

Efter Adobe Xd Kursus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål.

compass kursus
Adobe kursus 3 essentials

3 Adobe Kurser i en pakke læs her

Tidligere kursister siger

Elisabeth

Elizabeth

Danmarks Radio

Kurset får top karakter fra mig. Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk på den gode måde. En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer

★★★★☆

kbh-uni

Susanne B. Isaksen

Københavns Universitet

“Det var dejligt med et lille hold hvor der var plads til både teknisk hjælp og undervisning i øjenhøjde. Vi havde en masse diskussioner om alt muligt vigtigt, og vi kunne sagtens have brugt mere tid. Jeg var på intet tidspunkt overlade til mig selv. Tak for det.”

★★★★★

lars

Lars

Danmarks Radio

Kurset får top karakter fra mig. Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk (på den gode måde). En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer. Endnu en gang tak for et fremragende kursus.”

★★★★☆

YouSee

Søren Christiansen

Rynkeby Foods

“De indtryk der først falder mig ind er fortræffeligt, givende og veltilrettelagt. Om undervisningen kan jeg sige, med fare for at lyde overstrømmende, at det var både fagligt, menneskeligt og kommunikerende helt i top. Jeg kan helt klart anbefale kurset – det har været en fornøjelse at deltage.”

★★★★★

Værktøjer på Adobe Xd kurset

Adobe Xd sparer tid

Det digitale indhold skal være sammenhængende, og give de besøgende en positiv oplevelse. Adobe Xd giver dig et tidligt indblik af sammenhænge, inden du bruger for meget tid på produktion af dit digitale indhold. Grafik, billeder og tekst – det hele skal hænge sammen.

Adobe Xd Workspace

På kurset guides du igennem Adobe Xd’s Workspace via en konkret case, som du skal løse trin-for-trin i løbet af kurset. Casen giver dig hands-on erfaring med at arbejde kreativt med forskellige prototyping værktøjer i Adobe Xd. Læs mere om Adobe Xd på deres hjemmeside.

Ny i UX og Adobe Xd

Er du ny indenfor ’User Experience Design’, så kan du med fordel deltage på kurset UX Design og brugeroplevelser. Der får du en grundig forståelse for de teoretiske principper, der ligger til grund for dit arbejde i programmet Adobe Xd, og derved et bedre udgangspunkt for at forstå brugen af Adobe Xd.

Cases og Opgaver

Adobe XD kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra Adobe Xd eksperter.

Low Fidelity Prototyper

På den første del af kurset lærer du at skitserer dine indledende ideer i Adobe Xd ud fra low fidelity prototyping: et simplificeret layout, der viser strukturen bag en brugerrejse på et website eller app. Adobe Xd indeholder flere værktøjer, der ligner dem fra Illustrator, InDesign og Photoshop. 

High Fidelity Prototyper

Efter at have lært at udvikle low-fidelity prototyper i Adobe Xd, skal du finpudse din prototype: gøre den high-fidelity. Ikke alene indeholder din prototype nu udkast til billeder, farver, ikoner og logo, men tilføjes nu også interaktivitet, så du kan visualisere brugerrejsen med real-time clicks rundt i prototypen. Alt sammen inden den overhovedet er kodet.

Kig ind 

Underviser 

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer Underviser

Få mere information

Tilmeld dig Adobe Xd kursus her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adobe kursus 3 essentials

Certificeret Grafisk

Design Kursus

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i Adobe xd, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe InDesign og UX design. Læs her om akademiets certificeret grafisk design kursus.

grafisk design kursus certifikat

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Underviser Adobe Grafisk Design

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s værktøjer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier og design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s dybe verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by