After Effects Kursus

Adobe® After Effects Kursus I 2 Dage

Udvid dine kompetencer på dette Adobe® After Effects kursus i København eller Aarhus. Manipuler videoer til dine online platforme.

 

24. OKT
København
9.900 kr.

På dette After Effects kursus i København eller Aarhus lærer du at manipulere dine videoer. Du opnår videoer af høj kvalitet og nice look and feel.

Vi arbejder med redigering af videoer i Adobe After Effects – et redigeringsprogram til produktion af animationer effekter på dine video klip. Du vil blive fortrolig med at arbejde i Adobe After Effects og at udnytte programmets muligheder til at skabe animationer. Du vil lære om fordele og ulemper ved de forskellige effekter. På kurset går vi igennem værktøjets muligheder, så du selv er i stand til at arbejde i programmet efter endt kursus.

Dit udbytte på After Effects kursus

 • Du får praktisk erfaring med brugerfladen og du lærer alle vigtige animationer, filtre og visuelle effekter
 • Få succesfulde eksempler på animationer, visuelle tips og tricks, samt filtre du med fordel kan anvende
 • Lær at redigere professionelle videoer med et flot look and feel
 • Lær hvordan du importerer grafik fra Photoshop og Illustrator, og hvordan du arbejder med maske-lag
 • Du får praktisk erfaring med at arbejde med keyframes, og hvordan du kan kontrollere dine animationer
 • Eksportmuligheder og formater, så din video eksporteres i det rigtige format, f.eks. YouTube eller Facebook
 • Professionel 3D-grafik og de nyeste effekter til at lave cool video effekter
 • Tilføj speaks til dine videoer
 • Pixel og vektorgrafik, og brug af formater
After Effects Kursus

Pris 7.900 kr.

ekskl. moms

After Effects eksempler

After Effects kursus 2 dage – datoer

Datoer Lokation Status
24. & 25. oktober 2022 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
24. & 25. oktober 2022 Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST ^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Kursisterne siger

Praktisk info

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Hvem deltager på kurset

Dette kursus henvender sig til dig der skal have en grundlæggende introduktion til After Effects og som gerne selv vil kunne arbejde med animationer, motion graphics og levende grafik. Der er ingen forudsætninger for at kunne deltage på akademiets kursus.

Forudsætninger for After Effects kursus

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på dette kursus. Men det vil være en stor fordel, at du har deltaget på Adobe Premiere Pro kursus. 

Vi anbefaler også

Hvis du skal arbejde med grundlæggende video redigering, uden animationer, så anbefaler vi akademiets Adobe Premiere Pro kursus. De mest kendte og anvendte Adobe værktøjer er Photoshop og InDesign. Du kan lære om InDesign på akademiets InDesign kursus.

compass kursus

After Effects Kursus

N Få deltagere per hold
N Hands-on undervisning
N Ekspert underviser
N Online materiale
N After Effects kursus

Om After Effects kursus

alm brand

Mette T. Jørgensen

Alm. Brand

“Dejligt med små hold hvor der var plads til spørgsmål. Underviseren forstod at supplere sin høje faglige viden med stor personlig empati og en glæde ved at videregive teori og praktiske fif”

★★★★★

jeppe

Jeppe

Kjær & Sommerfelt

Jeg har været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første After Effects kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge”

★★★★★

henrik

Henrik

Vanløse VVS

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler “

★★★★☆

novo

Charlotte

NOVO

Jeg har ikke input til, hvad I kan forbedre: beliggenhed, atmosfære, service, imødekommenhed, professionalisme – alt var som det skulle være og mine forventninger blev mere end indfriet.

★★★★★

Indhold After Effects kursus

After Effects Udstyr

Hvor meget video og lyd udstyr skal jeg anskaffe for at kunne arbejde med After Effects? På dette After Effects kursus vil du blive præsentere for både det vigtige, og så det udstyr der ville være rart at have. Du vil også kunne spørge underviseren til råds, så du får købt de rigtige værktøjer. 

Keyframes

Du vil få praktisk erfaring med at arbejde med maske-lag, eksport muligheder, type tool, filtre, keyframes, rotationer og meget mere. Du opnår en forståelse for processen der ligger i selve redigeringen. På dette kursus vil du komme til at arbejde med forskellige teknikker til at opnå gode animationer i dine videoer.

Adobe After Effects

Du vil få viden om Adobe After Effects redigeringsteknik samt indsigt i fortællegreb og virkemidler til at planlægge, eksekvere og redigere videoproduktioner. Du får grundlæggende teknikker i post produktion i forhold til farve korrektion, color grading, lyddesign og hvordan du kan redigere videoer. Læs mere om programmet.

Grafik fra Illustrator

Adobe’s programmer taler utroligt godt sammen og After Effects er ingen undtagelse. Du kan derfor importere materiale fra Adobe Photoshop og Adobe Illustrator, og du kan derefter bruge After Effects til at lave flotte animationer. Er du således allerede inde i Adobe’s verden, så er du allerede godt på vej.

3D Effekter

After Effects mange gode muligheder til 3D-grafik. Og du vil blive præsenteret for de nyeste effekter, lag og animationer inden for 3D-grafikken. Du vil også se eksempler på, hvordan tredimensionelle effekter kan bruges professionelt, og disse eksempler vil du kunne bruge direkte i dit arbejde efter kurset.

Videoer er blevet in

Videoanimationer er et effektivt middel til kommunikation. Animerede videoer vokser, og kan styrke dit budskab kraftigt. Om du er journalist, konsulent, underviser, terapeut, kunstner eller noget helt sjette. Så er der brug for videoer i det nye mediebillede. Så kom på Adobe After Effects kursus.

Kig ind 

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer
 
Få mere information

Tilmeld dig After Effects kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Frokost på restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Premiere Pro kursus

Inden du tager på After Effects kursus, så anbefaler vi at du tager akademiets Premiere Pro kursus. På 2 dage lærer du at producere kvalitets videoer med Adobe Premiere Pro. Læs mere om Premiere Pro kursus.

Compass After Effects kursus

N Med After Effects software
N Hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online materiale til video kursus

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by