ChatGPT Masterclass kursus

København & Aarhus I 1 Dag

Udforsk AI’s utrolige muligheder og lær at mestre ChatGPT til fulde. ChatGPT byder på overraskende mange anvendelser – mere end du måske forestiller dig

 

08. MAR
København
5.900 kr.
Grafisk superhero support

På ChatGPT Masterclass dykker vi dybt ned i dette innovative værktøj. Du vil opleve, hvordan det kan revolutionere din arbejdsproces – og du vil allerede kunne anvende dine nye færdigheder, når du kommer hjem.

I løbet af dagen vil vi have fokus på praktiske øvelser, hvor du er velkommen til at medbringe og arbejde på dine egne opgaver. Lær hvordan ChatGPT kan analysere, fortolke, oversætte, simplificere, kategorisere, optimere og formidle. Hvis du er ny til ChatGPT, overvej ChatGPT Grundkursus som en indgang til denne Masterclass.

En særlig del af Masterclass er, at du vil få mulighed for at udvikle dine egne avancerede prompts og begynde at løse specifikke opgaver med ChatGPT. Dette giver dig en unik chance for at omsætte teori til praksis og tage skræddersyede løsninger med hjem.

Målgruppe

Målgruppen for kurset er erfarne brugere, som ønsker at udnytte ChatGPTs fulde potentiale. Dette inkluderer personer, der allerede har en grundlæggende forståelse af AI og ChatGPT, men som søger at dykke dybere ned i de avancerede funktioner og muligheder, teknologien tilbyder. Kurset vil udforske innovative anvendelser af ChatGPT i forskellige sammenhænge, give indsigt i hvordan man mest effektivt integrerer AI i arbejdsprocesser, og demonstrere hvordan man kan anvende ChatGPT til at løse komplekse udfordringer. Deltagerne vil lære at udnytte ChatGPT til at forbedre effektiviteten, øge kreativiteten og drive innovation i deres respektive områder.

Kursusindhold

Avanceret Forståelse: Dybdegående analyse af ChatGPTs funktioner, herunder sprogforståelse og tilpasning til forskellige markeder eller personlighedstyper.

Strategisk Anvendelse: Udforsk, hvordan ChatGPT kan integreres i forskellige arbejdsprocesser og forbedre produktiviteten. Inkluderer casestudies, som MIT’s forskning om ChatGPT’s indflydelse på produktivitet. 

Innovativ Idegenerering: Lær avancerede teknikker til at bruge ChatGPT til kreativ ideudvikling og brainstorming.

Træning i Plugins: Oplev, hvordan plugins kan forbedre ChatGPTs funktionalitet. Arbejd med case-opgaver, der inkluderer avanceret brug som analyse af YouTube videoer og opsummering af lange dokumenter.

Avancerede Prompt Teknikker: Udforsk tekst triangulering, multiple shot teknikker og andre avancerede metoder for at få mere præcise og relevante svar fra ChatGPT.

Skab din egen ChatGPT: Lær at skræddersy ChatGPT gennem trinvise vejledninger. Byg og tilpas dine egne “GPT’er” til brug i specifikke sammenhænge.

Analyse og Optimering af Output: Lær at analysere og finjustere ChatGPTs output for at opnå højeste kvalitet og relevans.

ChatGPT til Dataanalyse: Lær, hvordan ChatGPT kan anvendes til at udføre komplekse dataanalyser og generere indsigter.

Billede af en robot og en mand som kigger på en computerskærm

Pris 5.900 kr.

ekskl. moms

R

Små hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

R

Inklusiv certificering

ChatGPT Masterclass kursus datoer

DatoerLokationStatus
08. marts 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
05. april 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
07. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
11. juni 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Dit udbytte

 • AI-Kompetencer: Få en solid forståelse af kunstig intelligens, som er eftertragtede kompetencer på arbejdsmarkedet.
 • Teknologisk Forståelse: Brug to spændende dage på at dykke ned i den nyeste teknologi inden for chatbots og AI, og bliv opdateret på de seneste trends.
 • Kreativ Problemløsning: Gennem vores interaktive øvelser vil du lære at tænke “uden for boksen” og finde innovative måder at bruge ChatGPT på.
 • Etisk Forståelse: Få indsigt i de etiske aspekter af AI, hvilket er en vigtig kompetence i en verden, der i stigende grad er drevet af teknologi.
 • Fremtidssikring: Med den viden og de færdigheder, du opnår, vil du være bedre rustet til at navigere i et arbejdsmarked, der konstant ændrer sig pga. teknologisk innovation.

Udbytte for virksomheden

 • Øget kapacitet: At få ChatGPT til at forstå og forenkle information vil gøre informationssøgning både hurtigere og bedre. Ved du at du kan bede ChatGPT om at lave en færdig PowerPoint præsentation?
 • Erfaringsudveksling: Få insider-tips om “do’s and don’ts” og lær fra både instruktører og medkursister om, hvad der virker, og hvad der ikke gør, når det kommer til ChatGPT.
 • Anvendelsesområder: Alle afdelinger i din virksomhed kan drage nytte af ChatGPT. Vi diskuterer både interne og eksterne anvendelsesmuligheder, fra HR og salg til kundeservice på din offentlige hjemmeside.

Kursus form

Denne et dags ChatGPT Masterclass kursus er designet til at give dig en dybdegående forståelse af ChatGPT og dens mange anvendelsesmuligheder, uanset om du er leder, beslutningstager eller en medarbejder, der skal bruge teknologien i dit arbejde. Kurset kombinerer teori med praktiske øvelser, hvor du får mulighed for at arbejde direkte med ChatGPT. Du vil se, hvordan det kan forbedre tekstproduktion og effektivitet i din kontekst.

Adobe kursus 3 essentials

Certificeret Digital
Grafisk Designer

Lær Adobe værktøjerne Photoshop, InDesign og Illustrator og bliv Grafisk Designer certificeret. 

Digital Grafisk Designer certifikat

Tidligere kursister siger

petra

Alma

Spies Rejser

“ChatGPT kurset var utroligt berigende og gav mig en dyb forståelse for potentialet i chatbaserede interaktioner. Undervisningen var ekspertisebaseret og tilpasset vores individuelle behov. En øjenåbner for at udnytte ChatGPT’s kraftfulde værktøjer!”

★★★★☆

nokia

Maja Pontoippidan

Nokia

“Jeg var imponeret over, hvor lettilgængeligt og praktisk orienteret ChatGPT kurset var. Underviseren gjorde komplekse koncepter letforståelige og gav os færdighederne til at levere engagerende chatoplevelser. En virkelig værdifuld læringsoplevelse!”

★★★★★

per

Henrik Wonsild

Danmarks Radio

“ChatGPT kurset overgik mine forventninger! Undervisningen var dynamisk, og jeg blev guidet gennem realistiske case-studier og udfordrende opgaver. Jeg har nu tillid til at bruge ChatGPT i forskellige professionelle scenarier. ChatGPT Kurset kan stærkt anbefales!”

★★★★☆

dsb

Henriette Sørensen

DSB

“Jeg er taknemmelig for at have deltaget i ChatGPT kurset! Underviseren var ekspert på området og kunne forklare de avancerede koncepter på en letforståelig måde. Jeg har opnået en solid færdighedssæt inden for ChatGPT og føler mig klar til at implementere det i min daglige arbejdsrutine.”

★★★★★

Kig ind

Undervisere

Torben Madsen

Torben Madsen

Ai evangelist

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe & Ai evangelist

 

Få mere information

Tilmeld dig ChatGPT Masterclass kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Medbring PC/Mac

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have oprettet en ChatGPT konto før du starter på kurset.

Små kursushold

Akademiet sikrer små kursus hold af 6 deltagere. Der kan forekomme ekstraordinære forhold der gør at vi er flere, men det sker sjældent.

Support efter ChatGPT Masterclass kursus

Vi ønsker dig succes med dit kursus, og derfor tilbyder din underviser dig 3 måneders gratis e-mail support, indenfor rammerne af kursets faglige indhold.

København

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få grafiske tutorials
& tips på vores blog

Hold dig opdateret med viden om
grafisk design og grafiske programmer,
for at forbedre dine færdigheder og
være konkurrencedygtig.

Torben Madsen

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Torben Madsen, med en baggrund i LSSMBB og Agile Coaching, har udviklet sig til en uundværlig skikkelse indenfor AI og dens applikationer. Med over 18 års erfaring inden for produktions- og serviceoptimering, er han nu en dygtig underviser og fortaler for kunstig intelligens.

Torben har brugt sin tid som Continuous Improvement Manager til at hjælpe både danske og internationale virksomheder med at optimere deres performance gennem den transformative kraft af AI. Desuden har han aktivt brugt værktøjer som copy.ai og Midjourney, der leverer AI-drevne løsninger, i sin daglige arbejdspraksis.

Han var også en del af beta testgruppen for chatGPT 3.5 og 4, hvilket har givet ham en dyb indsigt i den seneste udvikling og potentiale inden for AI. Denne direkte erfaring med state-of-the-art teknologi har gjort ham til en eftertragtet konsulent og underviser inden for AI-uddannelser på akademiets kurser.

Som underviser trækker Torben på principperne og metoderne fra “Training from the Back of the Room”, en accelereret, hjernevenlig læringsmetode, men tilpasser dem til den hurtigt udviklende AI-verden. Hans imponerende liste af certificeringer inkluderer CSSBB, PSM I, PSM II, PSPO II, CSPO, CSM, SAFe Agilist, CSSMBB, samt uddannelse i Authentic Leadership og en certificering i Management Excellence fra Harvard Business School i Boston. Torben er i sandhed en erfaren guide i det komplekse landskab af kunstig intelligens.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by