Compass Certificering

Bliv Certificeret Kompetencer på dit CV

Udvid dine kompetencer indenfor Adobe, og bliv endnu mere bekvem med værktøjerne. Afslut med en certificering. 

 

Du tænker måske at det er ligegyldigt om dit Adobe kursus er certificeret, og at din praktiske erfaring vægter tilstrækkeligt. Det er imidlertid ikke akademiets erfaring, og vi oplever en stigende efterspørgsel på at få papir på erhvervede kompetencer. Vi anbefaler derfor at du lader dig certificere.

Vores motto er “Hvis eleven ikke har lært, så har underviseren ikke undervist”. Med andre ord, det er vores ansvar at du kommer sikkert igennem din certificering, og det ansvar tager vi 100% på os!

Certificering er indeholdt i dit kursushonorar, og efter certificering modtager du et certifikat hvorpå der står, hvad du har været igennem. Certifikatet er således din dokumentation for, og kvalitetssikring af, dit kompetenceniveau.

Certificering vil være en fordel for dig den dag du søger nye opgaver og har brug for at kunne dokumentere din viden og dine erhvervede færdigheder. Akademiets certificeringer udgøres af en eller flere projektopgaver.

Muligheder for certificering

Akademiet tilbyder følgende certificeringer:

 • InDesign Grundlæggende
 • InDesign: Fra begynder til mester
 • Photoshop: Fra begynder til mester
 • Photoshop Grundlæggende
 • Illustrator: Fra begynder til mester
 • Illustrator Grundlæggende
 • Certificeret Digital Grafisk Designer

Anerkendte certificeringer

Compass Academy startede kursusvirksomhed i 2005, og har uddannet flere tusind kursister over et bredt spektrum af uddannelser. Akademiets undervisere har været fagansvarlige på udvalgte diplomuddannelser, og mange HR-afdelinger er bekendt med akademiets høje kvalitetsniveau. Dette giver tilsammen en anerkendelse af din Compass certificering.

Projektopgaver eller et grafisk værk

Din certificering udgøres af en 5 siders projektopgave eller et grafisk værk. Det er i denne projektopgave, eller dit grafiske værk, den store refleksion og forankring af den nye viden sker. Og vi hører gang på gang, hvor stor værdi, projektopgaverne har haft for akademiets kursister. Allerede på dit InDesign kursus, Photoshop kursus eller Illustrator kursus, vil du på de første moduler modtage vejledning.

Du vil modtage grundig vejledning i projektopgavernes form og indhold, ligesom du vil få udleveret eksempler på tidligere kursisters opgaver. Dette gør at du ikke skal spekulere på formen, og opgaverne bliver lette at udarbejde. Alt efter hvad du har mulighed for, kan opgaverne tage udgangspunkt i:

 • Compass case materiale fra øvelser du har været igennem kurset
 • Dine nuværende arbejdsopgaver
 • Dine fremtidige arbejdsopgaver
 • Dine historiske arbejdsopgaver

Der er således ikke krav om at du skal have en ”real life” case idet du kan bruge en case fra undervisningsmaterialet, og akademiet vil se efter at du har tillært dig metoder, teknikker og værktøjer, ikke hvor spændende opgaverne er.

Vejledning til projektopgaver

Du kan altid få hjælp til skrivning af din projektopgave. Det er vores ansvar at du kommer igennem din certificering, og vi hjælper gerne med råd og vejledning. Allerede på dit InDesign kursus, dit Illustrator kursus eller Photoshop kursus, vil du kunne få vejledning fra din underviser.

Aflevering af projektopgaver

Du kan aflevere dine projektopgaver indtil 3 måneder efter endt kursus. Du har mulighed for at søge dispensation om senere aflevering.

Indesign begynder til mester

Du får

N Vejledning til projektopgaven
N Små hold af max 6 deltagere
N hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale

Kursister er i gang med team øvelse

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk