Content Marketing Kursus

Grundkursus, 1 Dag

Udvid dine kompetencer indenfor Content Marketing, og lær hvordan du skaber godt indhold på dine platforme.

 

16. JUN
København
3.900 kr.

På dette kursus i content marketing, København, lærer du at arbejde målrettet med content marketing. Vi sætter fokus på, hvordan du ekverer processen fra strategi til konkret indhold på jeres medier. Og hvordan du bruger indholdsstrategi, planlægning og måling på dine content aktiviteter.

På kurset får du erfaringerne med, hvordan du arbejder med content marketing i praksis – “do and don’ts”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer, som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit kursus.

Dit udbytte på content marketing kursus

 • Lær om at producere godt indhold
 • Hvordan designer du din content marketing strategi
 • Lær om content markedsføringsplan
 • Lær hvordan du producerer indhold til dine målgrupper
 • Målrettet content til kundetyper
 • Hvordan udfører jeg eksekvering og effektmåling
 • Lær om content marketing værktøjerne. Google Analytics, Content Søgeord, SEO
 • På kursus i content marketing får du cases og eksempler
Content marketing - Compass Academy

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Content marketing kursus datoer

DatoerLokationStatus
16. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
18. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
25. august 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
08. september 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
13. oktober 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
24. november 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
15. december 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
12. januar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Kursisterne siger

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Tidligere kursister siger

anders

Anders

Danske Spil

“Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med før dette Content Marketing kursus, og hele “content” tanken er ny og inspirerende for mig. Stor ros til forplejning og de små hold”

★★★★☆

topdanmark

Bettina Møller Jensen

Topdanmark

“Den største oplevelse jeg har fået med hjem er erkendelsen af, at værktøjerne i sig selv ikke gør det. Guldet ligger i hele “content” takkegangen. Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og det var super”

★★★★★

YouSee

Ivan Danielsen

YouSee

“Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der selv levede kulturen. Godt med de små hold med mange øvelser. På den måde lærer jeg bedst”

★★★★☆

cbs

Patrick Znaty

Copenhagen Business School

“Det var fremragende. Når interessen er der, så rammer det plet hver gang. Kursusrammerne og styringen var god.  Ikke noget med for få/mange pauser eller forsinkelser ift. sluttidspunkter. Det sætter jeg stor pris på”

★★★★★

Indhold Content Marketing kursus

Content Is King

Det digitale indhold skal være levende historier, som læserne finder værdi ved at dele med andre. På kursus i content marketing lærer du om produktion, udgivelse og distribution af online kvalitetsindhold. Alt det der er en afgørende konkurrence parameter i bestræbelserne på at tiltrække eksisterende og nye kunder.

B2B og B2C Content

Du får et grundigt kendskab til håndtering af kommercielle og organisatoriske problemstillinger forbundet med content marketing, både B2B og B2C virksomheder. Du bliver i stand til at planlægge, udvikle og eksekvere content marketing programmer. Lær det hele på dette content marketing kursus.

Owned or Earned Media

Fordele og ulemper ved betalt media, owned media, earned media og employed media. På kursus i content marketing kommer du rundt om indholdskalenderen, ”guest-blogging”, ”curated content” og ”newsjacking”. Måling og opfølgning. Content planlægning og eksekvering. Læs mere om content marketing på Wiki.

Cases og Opgaver

Content Marketing kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra eksperter på området.

Valg af Content

Du lærer at udvælge det gode indhold, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med content marketing er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for content marketing, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af indhold.

Content Marketing

Hvad er content marketing? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med content marketing. Content marketing er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter.

Kig ind 

Underviser 

Grace

Grace Tsatsaris

Marketing Director

Få mere information

Tilmeld dig Content Marketing her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

(Er på nuværende tidspunkt kun en mulighed ved fremvisning af coronapas eller negativ coronatest).

Derfor skal du vælge Compass

N hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Grace

Grace Tsatsaris

Marketing Director

Grace har en baggrund indenfor grafisk design og webudvikling, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent, hvor hun har hjulpet andre virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, og user experience, til SEO. Hun bruger selv de grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Derudover har hun specialiseret sig indenfor digital markedsføring, og er hos Compass ansat som Marketing Director og underviser.