Online Marketing Kursus Business Diploma

Certificeret uddannelse i markedsføring

Udvid dine kompetencer indenfor online marketing, og bliv bekvem med den nye verden af digitale værktøjer.

 

På dette certificerede online marketing kursus lærer du at navigere rundt i de værktøjer, der tilknytter sig emnet.  

Uddannelsen er tilpasset dig, der skal udvikle forretningen ind i en digital virkelighed, hvor marketingkrigen foregår på nettet, gennem digitale kanaler. Uddannelsen er modulopbygget, og du kan starte præcis den måned, hvor der er plads i din kalender, og gennemføre i det tempo, der passer dig.

Kommer du fra en analog verden, og oplever du uklarhed overfor de mange nye digitale online værktøjer, så vil du på dette kursus, i online marketing, lære nutidens værktøjer og teknikker. Undervisningen er bygget op omkring øvelser i større og mindre grad, så du selv har haft det i fingrene, og vil kunne tage det i brug, når du kommer hjem efter hvert modul. 

Form på online marketing kursus 

Det er de seneste år blevet moderne med online learning. Det er helt sikkert godt til nogle ting, men vores erfaring er, at det kan være svært at komme videre, når de digitale værktøjer driller. Vi har derfor valgt at gennemføre akademiets digitale marketing kurser med fysisk undervisningen i små hold. Din underviser er lige ved hånden, og der er tid til at drøfte lige præcis dine interesser.

Certificering 

Certificering er inkluderet i dit online marketing kursus. Vi anbefaler, at du lader dig certificere, da det kan være en fordel for dig på den lange bane, og det pynter på CV’et. Digital Marketing Business Diploma certificering udgøres af to selvvalgte projektopgaver, som du udarbejder under uddannelsesforløbet. Efter godkendte opgaver vil du have opnået Digital Marketing Business Diploma certificering. Læs mere om den på; certificering.

Campass kursus

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 68.800 kr.

ekskl. moms
digital marketing business diploma certifikat

Online marketing kursus indhold

Uddannelsen udgøres af basis kurserne – akademiets uddannelse i digital marketing – overbygget med 8 ekstra moduler om digital marketing. Fælles for alle modulerne er, at vi ligger særlig vægt på at udvikle dine tekniske færdigheder i digitale værktøjer. Vores holdning er, at du ikke kun skal have overblikket – du skal selv kunne arbejde med værktøjerne. Du vil derfor opleve at du selv er med til at skabe læringsmiljøet, gennem praktiske øvelser, og faglig sparring.

Moduler på Det Digitale Markedsføring Kursus

 1. Digital Marketing Strategi
 2. Google Ads
 3. Google Analytics
 4. E-Mail Markedsføring
 5. SEO Optimering
 6. Facebook Annoncering
 7. WordPress

Ekstra moduler på Digital Marketing Business Diploma

7. UX Design og Brugeroplevelsen
8. SEO II og Linkbuilding
9. Skriv god tekst til SEO
10. InDesign (2 dage)
11. Videoproduktion til YouTube
12. WordPress
13. Content Marketing

Fleksible datoer online marketing kursus

Koncentreret over 2-3 måneder, eller over tid når kalenderen tillader det? Hvad passer dig bedst? Kurset i Online Marketing, Business Diploma, er modulopbygget, og rækkefølgen kan vælges vilkårligt. Der afvikles et eller flere moduler hver uge, og starter altid med digital marketing kurser, 9 dage, som du kan læse mere om her: Digital Markedsføring Kursus.

Compass kursus

Kontakt

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Det får du

N Holdstart hver måned
N Byt om på modulerne
N Undervisning af eksperter
N Certificeret uddannelse

Kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt forløb 🙂

★★★★★

susanne

Susanne

Falsled Kro

“Det var fint, at vi selv skulle arbejde med opgaverne på modulerne. Det er måden at lære det på. Gode undervisere på online marketing kurset som var meget hjælpsomme. Det har været meget inspirerende til vores videre arbejde”

★★★★★

ambu

AMBU

Dennis Petersen

Meget udbytterigt kursus. Særligt hvorledes jeg kan arbejde med værktøjerne i min dagligdag havde stor værdi for mig. Underviserne gjorde det faglige stof enkelt og jordnært, og jeg glæder mig til at fortsætte med arbejdet hjemme

★★★★☆

carlsberg

Albena Jensen

Carlsberg

God struktur i undervisning og de øvelser vi var igennem. Mange gode praktiske råd om værktøjerne og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen en anden gang

★★★★★

Indhold første del Online Marketing kursus

Online Marketing Strategi

Du lærer at udarbejde en online strategi, og hvorledes du koordinerer og eksekverer aktiviteter på tværs af dine digitale kanaler. Du bliver bevist om muligheder og begrænsninger med dine digitale kanaler, herunder E-mail markedsføring, Facebook, Instagram og LinkedIn, og hvordan du får mest muligt udbytte af de enkelte medier.

Google Modulerne

Er du ikke lige øverst på Google side et, så lærer du på dette digitale marketing kursus, hvordan du med Google værktøjer, kan komme højere op i rangeringen. På digital marketing kursus lærer du også, hvordan du på en omkostnings effektiv måde, kan købe dig op øverst Googles side et.  Modulet er et “hands-on” kursus hvor du selv opsætter dine kampagner.

Online Marketing Kursus

På Google Analytics modulet lærer du at overvæge brugeradfærd, trafikmønstre, konverteringer og muligheder for optimering på jeres sites. Efter modulet vil du have opnået en forståelse for Googles store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye informationer.

Instagram Management

På digital marketing kursus får du erfaringerne, med hvordan du arbejder med Instagram management i praksis – “do and don’ts”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem fra dit modul. Modulet er praktisk orienteret, hvor du lærer at koordinere dine Instagram aktiviteter på en effektiv måde.

WordPress Modulet

Langt de fleste bruger i dag WordPress som CMS, og som online marketing manager skal du selv kunne tilpasse sider og indhold på jeres hjemmeside. På digitale marketing kursets WordPress modul lærer du om værktøjets grundlæggende funktionalitet, og hvordan du kommer i gang med at bygge hjemmesider i WordPress. Modulet er tilpasset dig, der ikke har en baggrund som programmør.

U

SEO Optimering

Hvordan anvender jeg SEO? Hvordan virker det? Hvad virker? Hvilke værktøjer? Og hvordan arbejder jeg med det i praksis med alle de parametre? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SEO. SEO er en disciplin som du skal kunne som online marketing manager, og som rummer mange analytiske facetter. Lær dem her på modulet.

Facebook Annoncering

Dette modul er for dig der skal bruge Facebook i professionel øjemed, og selv skal kunne eksekvere processen og generere Facebook annoncer i Facebook Business Manageren. Der er fokus på det tekniske. Vi kigger på alt fra opsætning til opfølgning, så du selv er i stand til at varetage Facebook annoncering. Du kan her læse mere om digital marketing.

E-mail Markedsføring

Er E-mail markedsføring en død sild? Nej, og skal du koordinere dine E-mail aktiviteter med de andre marketing aktiviteter, så er dette modul helt centralt! Du lærer at eksekvere processen fra segment strategi til konkret indhold og timing i din E-mail markedsføring. På dette modul får du værktøjer til strategi, planlægning, annonceproduktion og opfølgning på dine E-mail markedsføring. Vi bruger værktøjet MailChimp.

Certificering

Digital Marketing kursus foregår som holdundervisning i små hold med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Digitale marketing kursus afsluttes med certificering gennem en selvvalgt projektopgave, hvor du anvender, hvad du har lært i praksis. Har du intet projekt, har vi en case, som du kan benytte. 

Undervisere kursus i online marketing

Rasmus B Olesen

Kristoffer Hovland

Automatiserings og Web Ekspert

Få mere information

Thomas Søby Andersen

Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

Få mere information

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Få mere information

Grace

Grace Tsatsaris

Grafisk Designer & Marketing Director

Få mere information

Ninna Busk-Rasmussen

Ninna Busk Rasmussen

Content Marketing Ekspert

Få mere information

niels fester

Niels Fester

Uddannelsesansvarlig

Få mere information

Camilla Falkvist

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

Få mere information

Tilmelding Online Marketing Diploma

Du tilmelder dig ved først at tilmelde dig Digital Marketing Kursus. Tag kontakt til akademiet og lad os vide at du ønsker de resterende diploma moduler. Datoer kan udskydes. Ring venligst på telefon: 48 16 30 81

  Frokost online marketing kursus

  Vi spiser frokost på vores lokale restauranter hver dag. Primært på restaurant La Perla (Italiensk) og på restaurant Rice Market (Thai), 200 meter fra vores kontor. 

  Kristoffer Hovland

  Director Technology Development

  Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.

  Thomas Søby Andersen

  Thomas Søby Andersen

  Google Ads og Analytics Ekspert

  Thomas Søby Andersen har mere end 12 års erfaring indenfor online markedsføring. I de tidlige år var hans fokus på at lave SEO for egne hjemmesider, men de sidste næsten 5 år har det været som selvstændig freelancer med fokus på Google Ads & Analytics.

  Rasmus B Olesen

  Rasmus Bang Olesen

  SEO Ekspert og Webudvikler

  Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands-on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.

  Grace

  Grace Tsatsaris

  Marketing Director

  Grace har en baggrund indenfor grafisk design og webudvikling, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent, hvor hun har hjulpet andre virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, og user experience, til SEO. Hun bruger selv de grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Derudover har hun specialiseret sig indenfor digital markedsføring, og er hos Compass ansat som Marketing Director og underviser.

  Ninna Busk-Rasmussen

  Ninna Busk Rasmussen

  Tekst og Content Marketing Ekspert

  Ninna Busk Rasmussen har en kandidat i Kommunikation og Psykologi, og omtaler sig selv som lidt af en kommunikationsnørd. Hendes faglige baggrund og erfaringer, udgør en strategisk tekstforfatter, der ikke blot hviler på mavefornemmelser eller instinkt, men som også tager udgangspunkt i data. Ninna er vant til at tænke ud af boksen, og så er hun heller ikke bange for at lege med sproget, hvilket du også vil komme til at mærke.

  Niels Fester

  Niels Fester

  Founding Partner. Programansvarlig Underviser

  Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, retning produktion. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Han har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller – Maersk.

  Camilla Falkvist

  Camilla Falkvist

  Instagram Management Ekspert

  Camilla Falkvist har mere end 10 års erfaring i mediebranchen, et bredt netværk og masser af erfaring med So-Me. Og netop denne erfaring bringer både kursister og samarbejdspartnere stor forretningsmæssig værdi. Camilla har arbejdet intenst og strategisk med Instagram på So-Me bureau og hun har afholdt utallige værdiskabende workshops for både store og små virksomheder. I 2019 startede Camilla sit eget bureau og konsulterer i dag små og store virksomheder og afholder workshops for både nybegyndere og erfarne So-Me eksperter. Camilla lærer dig ‘the basics’ på Instagram, do’s and dont’s og hvordan du udnytter Instagram mediet til din fordel.