Digital Marketing Kursus Business Diploma

Certificeret uddannelse i markedsføring

Udvid dine kompetencer indenfor digital marketing, og bliv bekvem med den nye verden af digitale værktøjer.

 

På dette certificerede digitale marketing kursus lærer du alt det vigtige du skal bruge som Digital Marketing Manager.

Uddannelsen er tilpasset ambitiøse nøglemedarbejdere og ledere der skal udvikle forretningen ind i en digital virkelighed hvor marketingkrigen foregår på nettet gennem digitale kanaler. Uddannelsen er modulopbygget, og du kan starte præcis den måned der passer i din kalender, og du kan gennemføre uddannelsen i det tempo der passer dig.

Kommer du fra en analog verden, og oplever du uklarhed overfor de mange nye digitale værktøjer, så vil du på dette kursus i digital marketing lære nutidens værktøjer og teknikker. Du får ikke kun teori, men også alle de vigtige praktiske værktøjer, som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem efter hvert modul. Kurset er praktisk orienteret ”hands-on” kursus, og vi lægger særlig vægt på at give dig færdigheder i de digitale værktøjer.

Form på digital marketing kursus 

Det er de seneste år blevet moderne med online learning. Det er godt til nogle ting, men vores erfaring er, at det kan være svært at komme videre når de digitale værktøjer driller. Vi har derfor valgt at gennemføre akademiets digitale marketing kurser med undervisningen i små hold af højst 7 kursister. Din underviser er lige ved hånden, og der er tid til at drøfte lige præcis dine interesser. 

Certificering 

Vi anbefaler at du lader dig certificere, og det er vores ansvar at du kommer herfra med et certifikat i hånden. Digital Marketing kursus certificering udgøres af to selvvalgte projektopgaver som du udarbejder under uddannelsesforløbet. Efter endt uddannelse, og godkendte projektopgaver, vil du have opnået Digital Marketing Business Diploma certificering. Læs her mere om certificering.

Digital Marketing certificeret

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om Pris

digital marketing business diploma certifikat

Pris 68.800 kr.

ekskl. moms

Digital marketing kursus indhold

Uddannelsen udgøres af akademiets uddannelse i digital marketing, overbygget med 8 ekstra moduler om digital marketing. Fælles for alle modulerne er, at vi ligger særlig vægt på at udvikle dine tekniske færdigheder i digitale værktøjer. Vores holdning er, at du ikke kun skal have overblikket – du skal selv kunne værktøjerne. Du vil derfor opleve meget “hands-on” i undervisningen.

Moduler på Det Digitale Markedsføring Kursus

 1. Digital Marketing Strategi
 2. Google Ads
 3. Google Analytics
 4. E-Mail Markedsføring
 5. SEO Optimering
 6. Facebook Annoncering

Ekstra moduler på Digital Marketing Business Diploma

7. UX Design og Brugeroplevelsen
8. SEO II og Linkbuilding
9. Skriv god tekst til SEO
10. WordPress Udvidet
11. InDesign (2 dage)
12. Videoproduktion til YouTube
13. WordPress
14. Content Marketing

Fleksible datoer digital marketing kursus

Koncentreret over 2-3 måneder, eller over tid når kalenderen tillader det? Det bestemmer du selv. Kurset i Digital Marketing Business Diploma er modulopbygget, og rækkefølgen kan vælges vilkårligt. Der afvikles et eller flere moduler hver uge. Du starter altid med digital marketing kurser 9 dage som du kan læse mere om her: Digital Markedsføring Kursus.

 • Vælg selv hvornår du vil starte – denne eller næste måned?
 • Gennemføre uddannelsen koncentreret over 2 måneder eller over 12 måneder.
Compass kursus

  Ring på telefon: 48 16 30 81

  Send en e-mail til info@comss.dk

Det får du

N Holdstart hver måned
N Byt om på modulerne
N Små hold max 7 deltagere
N Undervisning af eksperter
N Certificeret uddannelse

Næste start digital marketing kursus

Du starter med at tilmelde dig akademiets 9 dages Digitale Markedsføring kursus. Senere overbygger du med de ekstra moduler. 

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Kig ind

Kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt forløb 🙂

★★★★★

susanne

Susanne

Falsled Kro

“Det var fint, at vi selv skulle arbejde med opgaverne på modulerne. Det er måden at lære det på. Gode undervisere som var meget hjælpsomme. Det har været meget inspirerende til vores videre arbejde. Tak for det”

★★★★★

ambu

AMBU

Dennis Petersen

Meget udbytterigt kursus. Særligt hvorledes jeg kan arbejde med værktøjerne i min dagligdag havde stor værdi for mig. Underviserne gjorde det faglige stof enkelt og jordnært, og jeg glæder mig til at fortsætte med arbejdet hjemme

★★★★☆

carlsberg

Albena Jensen

Carlsberg

God struktur i undervisning og de øvelser vi var igennem. Mange gode praktiske råd om værktøjerne og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen en anden gang

★★★★★

Indhold første del Digital Marketing kursus

Digital Marketing Strategi

Du lærer at udarbejde en online strategi, og hvorledes du koordinerer og eksekverer aktiviteter på tværs af dine digitale kanaler. Du bliver bevist om muligheder og begrænsninger med dine digitale kanaler, herunder E-mail markedsføring, Facebook, Instagram og LinkedIn og hvordan du får mest muligt udbytte af de enkelte medier.

Google Modulerne

Er du ikke lige øverst på Google side et, så lærer du på dette digitale marketing kursus hvordan du med Google værktøjer kan komme højere op på side et. På digital marketing kursus lærer du også hvordan du på en omkostnings effektiv måde kan købe dig op øverst Google’s side et.  Modulet er et hands-on kursus hvor du i praksis selv opsætter dine kampagner.

Digital Marketing Kursus

På Google Analytics modulet lærer du at overvæge brugeradfærd, trafikmønstre, konverteringer og muligheder for optimering på jeres sites. Efter modulet vil du have opnået en forståelse for Google’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye informationer.

Instagram Management

På digital marketing kursus får du erfaringerne med hvordan du arbejder med Instagram management i praksis – “do and don’ts”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem fra dit modul. Modulet er et praktisk orienteret ”hands-on” modul hvor du lærer at koordinere dine Instagram aktiviteter på en effektiv måde.

WordPress Modulet

Langt de fleste bruger i dag WordPress som CMS, og som online marketing manager skal du selv kunne tilpasse sider og indhold på jeres hjemmeside. På digitale marketing kursets WordPress modul lærer du om værktøjets grundliggende funktionalitet og hvordan du kommer i gang med at bygge hjemmesider i WordPress. Modulet er tilpasset dig der ikke har en baggrund som programmør.

U

SEO Optimering

Hvordan anvender jeg SEO? Hvordan virker det? Hvad virker? Hvilke værktøjer? Og hvordan arbejder jeg med det i praksis med alle de parametre? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SEO. SEO er en disciplin som du skal kunne som online marketing manager og som rummer mange analytiske facetter. Lær dem her på modulet.

Facebook Annoncering

Dette modul er for dig der skal bruge Facebook i professionel øjemed, og selv skal kunne eksekvere processen og generere Facebook annoncer i Facebook Business Manageren? Der er fokus på det tekniske. På digital marketing kursus får du værktøjer til planlægning, opsætning, produktion og opfølgning, og når du kommer hjem, kan du selv varetage opgaverne med Facebook annoncering. Du kan her læse mere om digital marketing.

E-mail Markedsføring

Er E-mail markedsføring en død sild? Nej, og skal du koordinere dine E-mail aktiviteter med de andre marketing aktiviteter, så er dette modul helt centralt? Du lærer at eksekvere processen fra segment strategi til konkret indhold og timing i din E-mail markedsføring? På dette modul får du værktøjer til strategi, planlægning, annonceproduktion og opfølgning på dine E-mail markedsføring. Vi bruger værktøjet MailChimp.

Certificering

Digital Marketing kursus foregår som holdundervisning i små hold med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Digitale marketing kursus afsluttes med certificering gennem en selvvalgt projektopgave hvor du anvender hvad du har lært i praksis. Har du intet projekt har vi en case som du kan benytte. Det er vores ansvar at du bliver certificeret Digital Marketing Manager.

Undervisere kursus i digital marketing

Rasmus B Olesen

Kristoffer Hovland

Automatiserings og Web Ekspert

Få mere information

Thomas Søby Andersen

Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

Få mere information

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Få mere information

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

Ninna Busk-Rasmussen

Ninna Busk Rasmussen

Content Marketing Ekspert

Få mere information

niels fester

Niels Fester

Uddannelsesansvarlig

Få mere information

Camilla Falkvist

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

Få mere information

TIlmelding kursus i Digital Marketing

Vælg datoer for den første halvdel af uddannelsen. Senere tilmelder du dig de resterende moduler. Datoer kan udskydes. Ring venligst for spørgsmål på telefon: 48 16 30 81

  Frokost digital marketing kursus

  Vi spiser frokost på vores lokale restauranter hver dag. Primært på restaurant La Perla (Italiensk) og på restaurant Rice Market (Thai), 200 meter fra vores kontor. 

  Hvorfor Compass?

  N Max 7 deltagere per hold
  N hands-on undervisning
  N Undervisning af eksperter
  N Fleksible datoer
  N Certificering inkluderet

  Kristoffer Hovland

  Director Technology Development

  Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.

  Thomas Søby Andersen

  Thomas Søby Andersen

  Google Ads og Analytics Ekspert

  Thomas Søby Andersen har mere end 12 års erfaring indenfor online markedsføring. I de tidlige år var hans fokus på at lave SEO for egne hjemmesider, men de sidste næsten 5 år har det været som selvstændig freelancer med fokus på Google Ads & Analytics.

  Rasmus B Olesen

  Rasmus Bang Olesen

  SEO Ekspert og Webudvikler

  Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands-on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.

  Marie Wengler

  Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

  Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.

  Ninna Busk-Rasmussen

  Ninna Busk Rasmussen

  Tekst og Content Marketing Ekspert

  Ninna Busk Rasmussen har en kandidat i Kommunikation og Psykologi, og omtaler sig selv som lidt af en kommunikationsnørd. Hendes faglige baggrund og erfaringer, udgør en strategisk tekstforfatter, der ikke blot hviler på mavefornemmelser eller instinkt, men som også tager udgangspunkt i data. Ninna er vant til at tænke ud af boksen, og så er hun heller ikke bange for at lege med sproget, hvilket du også vil komme til at mærke.

  Niels Fester

  Niels Fester

  Founding Partner. Programansvarlig Underviser

  Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, retning produktion. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Han har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller – Maersk.

  Camilla Falkvist

  Camilla Falkvist

  Instagram Management Ekspert

  Camilla Falkvist har mere end 10 års erfaring i mediebranchen, et bredt netværk og masser af erfaring med So-Me. Og netop denne erfaring bringer både kursister og samarbejdspartnere stor forretningsmæssig værdi. Camilla har arbejdet intenst og strategisk med Instagram på So-Me bureau og hun har afholdt utallige værdiskabende workshops for både store og små virksomheder. I 2019 startede Camilla sit eget bureau og konsulterer i dag små og store virksomheder og afholder workshops for både nybegyndere og erfarne So-Me eksperter. Camilla lærer dig ‘the basics’ på Instagram, do’s and dont’s og hvordan du udnytter Instagram mediet til din fordel.