Digital Markedsføring Kursus

Certificeret Digital Marketing Manager 8 Dage

START HVER MÅNED
KØBENHAVN KØBMAGERGADE 67

På dette certificerede Digital Markedsføring Kursus, som også går under navnet Digital Marketing Kursus, lærer du alt det vigtige, som en moderne Digital Marketing Manager skal kunne. Kurset er et “hands on kursus” hvor du får alle værktøjerne, herunder også et kursus i WordPress, i hænderne. Det digitale Marketing kursus udgøres af 8 kursusdage som du kan tage i det tempo der passer dig. Der starter et nyt modul hver uge, og du bliver certificeret Digital Marketing Manager.

På digital markedsføring kurset får du erfaring med hvordan du arbejder med optimering af jeres digitale online aktiviteter i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også alle de vigtige praktiske værktøjer, som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus, og vi ligger særlig vægt på at give dig færdigheder i de digitale værktøjer.

digital marketing kursus med fokus på værktøjerne

Dette digitale markedsføring kursus adskiller sig ved at have et udpræget fokus på de tekniske værktøjer. Vi bruger ikke tiden på generelle ting om markedsføring, men i stedet fokuserer kurset på de ting som vi erfaringsmæssigt ved der driller og som netop bringer dig maksimal værdi – de anvendte værktøjer. På dette digitale markedsføring kursus vil du blive undervist i de værktøjer som er de mest anvendte på markedet indenfor digital markedsføring.

Indhold Digital Markedsføring Kursus

På kurset vil du lære de mest anvendte værktøjer som en digital marketing professionel skal kende og beherske. Hver disciplin understøttes af et eller flere digitale værktøjer, og på kurset vil der blive lagt vægt på at du lærer at bruge værktøjerne.

 1. Digital Markedsføring Strategi
 2. WordPress kursus
 3. Google Ads
 4. Google Analytics
 5. E-Mail Markedsføring
 6. SEO Kursus 
 7. Facebook Annoncering
 8. Instagram Management

Kontakt os hvis der er nogle andre moduler du hellere vil have, så er vi fleksible og lydhøre overfor dine ønsker.

form på digital markedsføring kursus 

Det er blevet moderne med online og e-learning. Vi er gået den stik modsatte vej. Vores erfaring er, at det kan være svært at komme videre når det tekniske driller, og den seneste forskning viser også, at undervisning i små hold giver bedre mulighed for drøftelse af problemstillinger. Vi har derfor valgt, at gennemfører dette digitale markedsførings kursus med undervisningen i små hold af højst 7 kursister. Din underviser er lige ved hånden, og der er tid til at drøfte lige præcis dine interesser. 

Certificering digital marketing manager

 

Vi anbefaler at du lader dig certificere, og det er vores ansvar at du kommer herfra med et certifikat i hånden. Digital Markedsføring kursus certificering udgøres af en selvvalgt projektopgave som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Efter endt kursus er du certificeret Digital Marketing Manager. Læs her mere om certificering.

fleksible datoer 

Passer kursuskalenderen ikke med din, så kan du altid skubbe eller udskyde et eller flere moduler. Kan du f.eks. ikke på datoerne for kursus i WordPress, så kan du skubbe modulet til næste måned. Koncentreret over 4-6 uger, eller over tid når kalenderen tillader det? Den digitale marketing uddannelse er modulopbygget, og rækkefølgen kan vælges vilkårligt. 

 • Der starter et hold hver måned
 • Du kan altid skubbe eller udskyde et modul til senere.
 • Gennemføre Digital Markedsføring kurset koncentreret over 4-6 uger eller over 6 måneder.

kollega "for Free"

2 for 1

Læs mere her

Læs om Certificering

N 8 Kursusdage over 4-6 uger
N Små hold af max 7 deltagere
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Certificering inkluderet

Pris 24.900 kr.

ekskl. moms
Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

Næste start

Datoer kan ændres eller udskydes før eller under dit kursus. Der starter et nyt hold hver måned.

Datoer Ugedag Lokation Emne Underviser
02/11/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. E-mail Markedsføring Marie Wengler
09/11/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. WordPress Rasmus Olesen
10/11/20 Tirsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Instagram Camilla Falkvist
16/11/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Google Analytics Thomas Søby
23/11/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Digital Strategi Marie Wengler
27/11/20 Fredag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Facebook Annoncering Marie Wengler
02/12/20 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. SEO Optimering Rasmus Olesen
07/12/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Google Ads Thomas Søby

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Hos Compass, Købmagergade 67
 • Kaffebord og restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Pris 24.900 kr.

ekskl. moms

Kig ind

Tidligere kursister siger …

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad bruger både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

B & O

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

Jeg har efterhånden været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der var afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser. 

★★★★★

lego

Mie Holm

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle værktøjerne til alle på kurset. Derfor lærte jeg meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.”

★★★★☆

Moduler på digital markedsføring kursus

Digital Strategi

Du lærer at udarbejde en SoMe online strategi, og hvorledes du eksekverer strategien til konkrete resultater. Du bliver bevist om muligheder og begrænsninger med dine digitale kanaler, herunder E-mail markedsføring, Facebook, Instagram og LinkedIn og hvordan du får mest muligt udbytte af de enkelte medier.

Google Ads Modulet

Er du ikke lige øverst på Google side et, så lærer du hvordan du med Google Ads på en omkostnings-effektivt måde kan købe dig op øverst Google’s side et. Du lærer at opsætte omkostningseffektive kampagner. Modulet er et hands on kursus hvor du i praksis selv opsætter dine kampagner.

Google Analytics

På Google Analytics modulet lærer du at overvæge brugeradfærd, trafikmønstre, konverteringer og muligheder for optimering på jeres sites. Efter modulet vil du have opnået en forståelse for Google’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye informationer.

Instagram Management

På modulet får du erfaringerne med hvordan du arbejder med Instagram management i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit modulet. Modulet er et praktisk orienteret ”hands on” modul hvor du lærer at koordinere dine Instagram aktiviteter på en effektiv måde.

WordPress Modulet

Langt de fleste bruger i dag WordPress som CMS, og som online marketing manager skal du selv kunne tilpasse sider og indhold på jeres hjemmeside. På WordPress modulet lærer du om værktøjets grundliggende funktionalitet og hvordan du kommer i gang med at bygge hjemmesider i WordPress. Modulet er tilpasset dig der ikke har en baggrund som programmør.

U

SEO Optimering

Hvordan anvender jeg SEO? Hvordan virker det? Hvad virker? Hvilke værktøjer? Og hvordan arbejder jeg med det i praksis med alle de parametre? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SEO. SEO er en disciplin som du skal kunne som online marketing manager og som rummer mange analytiske facetter. Du får også et SEO kursus i pakken.

Facebook Annoncering

Dette modul er for dig der skal bruge Facebook i professionel øjemed, og selv skal kunne eksekvere processen og generere Facebook annoncer i Facebook Business Manageren? Der er fokus på det tekniske. Du får værktøjer til planlægning, opsætning, produktion og opfølgning, og når du kommer hjem kan du selv varetage opgaverne med Facebook annoncering. Du kan her læse mere om digital marketing.

E-mail Markedsføring

Er E-mail markedsføring en død sild? Nej, og skal du koordinere dine E-mail aktiviteter med de andre marketing aktiviteter, så er dette modul helt centralt? Du lærer at eksekvere processen fra segment strategi til konkret indhold og timing i din E-mail markedsføring? På dette modul får du værktøjer til strategi, planlægning, annonceproduktion og opfølgning på dine E-mail markedsføring. Vi bruger værktøjet MailChimp.

Certificering

Digital Markedsføring kurset vil foregå som holdundervisning i små hold med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Uddannelsen afsluttes med certificering gennem en selvvalgt projektopgave hvor du anvender hvad du har lært i praksis. Har du intet projekt har vi en case som du kan benytte. Det er vores ansvar at du bliver certificeret Digital Marketing Manager.

Undervisere digital markedsføring kursus

Rasmus B Olesen

Kristoffer Hovland

Automatiserings og Web Ekspert

Få mere information

Thomas Søby Andersen

Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

Få mere information

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Få mere information

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

Ninna Busk-Rasmussen

Ninna Busk Rasmussen

Content Marketing Ekspert

Få mere information

Niels Fester

Niels Fester

Uddannelsesansvarlig

Få mere information

Camilla Falkvist

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

Få mere information

Tilmelding 

Send dit navn og mailadresse til info@comss.dk og angiv hvilket hold du vil på. Skriv samtidig hvis der er et eller flere moduler du gerne vil udskyde. “Kollega for free” tilmelding sker samtidigt, og ligeledes ved angivelse af din kollegas navn og mailadresse. 

November

Datoer Ugedag Lokation Emne Underviser
02/11/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. E-mail Markedsføring Marie Wengler
09/11/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. WordPress Rasmus Olesen
10/11/20 Tirsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Instagram Camilla Falkvist
16/11/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Google Analytics Thomas Søby
23/11/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Digital Strategi Marie Wengler
27/11/20 Fredag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Facebook Annoncering Marie Wengler
02/12/20 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. SEO Optimering Rasmus Olesen
07/12/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Google Ads Thomas Søby

december

Datoer Ugedag Lokation Emne Underviser
02/12/20 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. SEO Optimering Rasmus Olesen
07/12/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Google Ads Thomas Søby
08/12/20 Tirsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Instagram Camilla Falkvist
10/12/20 Torsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. WordPress Rasmus Olesen
17/12/20 Torsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Google Analytics Thomas Søby
21/12/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Digital Strategi Marie Wengler
05/01/21 Tirsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. E-mail Markedsføring Marie Wengler
06/01/21 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Facebook Annoncering Marie Wengler

Januar

Datoer Ugedag Lokation Emne Underviser
05/01/21 Tirsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. E-mail Markedsføring Marie Wengler
06/01/21 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Facebook Annoncering Marie Wengler
08/01/21 Fredag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Instagram Camilla Falkvist
13/01/21 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Digital Strategi Marie Wengler
18/01/21 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. WordPress Rasmus Olesen
20/01/21 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Google Ads Thomas Søby
28/01/21 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Google Analytics Thomas Søby
01/02/21 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. SEO Optimering Rasmus Olesen

kollega "for Free"

2 for 1

Læs mere her

Restaurant frokost

Vi spiser frokost på de lokale restauranter nær vores kontor på Kultorvet. La Perla og Ricemarket, 200 meter fra vores kontor. 

hvorfor compass?

N Max 7 deltagere per hold
N Holdstart hver måned
N Certificeret uddannelse
N Online kursusmateriale

Undervisning Digital Markedsføring Kursus

På dette digitale markedsføring kursus er der udpræget fokus på værktøjerne. I takt med at markedsføring er rykket ud på nettet, er der kommet et stort behov for værktøjer og våben til håndtering af denne kamp om kundernes opmærksomhed. Det er de værktøjer du lærer på dette digitale markedsføring kursus. 

På kurset får du praktisk træning i at arbejde med markedsføring værktøjerne – din underviser viser og forklarer – du prøver det på din egen PC. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske øvelser og værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem. Digital marketing kursus har fokus på værktøjerne.

Google værktøjer til digital markedsføring

Når det gælder digital markedsføring, så kommer du ikke uden om Google. 80% af al informationssøgning sker gennem Google’s søgemaskiner, så der skal være.

 • Google Ads
 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Google site speed test 
 • Google Website Optimizer
 • Google Keyword tool
 • Google Traffic Estimator

Google værktøjerne er spredt over de forskellige moduler, og du introduceres til dem der hvor de passer bedst. 

SEO værktøjerne

Du kommer heller uden om SEO. Disciplinen har gennem de seneste år gennemgået en udvikling fra at være ren mystik, til i dag at være en rimelig struktureret disciplin. Nogle tin er vigtigere end andre, og du lære på uddannelsen at strukturere dette arbejde. Vi kommer ind på en række værktøjer:

 • Ahrefs
 • Search Console

Værktøjerne er spredt over de forskellige moduler, og du introduceres til dem der hvor de passer bedst. 

google edicater

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N InDesign ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.

Thomas Søby Andersen

Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

Thomas Søby Andersen har mere end 12 års erfaring indenfor online markedsføring. I de tidlige år var hans fokus på at lave SEO for egne hjemmesider, men de sidste næsten 5 år har det været som selvstændig freelancer med fokus på Google Ads & Analytics.

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.

Ninna Busk-Rasmussen

Ninna Busk Rasmussen

Tekst og Content Marketing Ekspert

Ninna Busk Rasmussen har en kandidat i Kommunikation og Psykologi, og omtaler sig selv som lidt af en kommunikationsnørd. Hendes faglige baggrund og erfaringer, udgør en strategisk tekstforfatter, der ikke blot hviler på mavefornemmelser eller instinkt, men som også tager udgangspunkt i data. Ninna er vant til at tænke ud af boksen, og så er hun heller ikke bange for at lege med sproget, hvilket du også vil komme til at mærke.

Niels Fester

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, retning produktion. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Han har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller – Maersk.

Camilla Falkvist

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

Camilla Falkvist har mere end 10 års erfaring i mediebranchen, et bredt netværk og masser af erfaring med So-Me. Og netop denne erfaring bringer både kursister og samarbejdspartnere stor forretningsmæssig værdi. Camilla har arbejdet intenst og strategisk med Instagram på So-Me bureau og hun har afholdt utallige værdiskabende workshops for både store og små virksomheder. I 2019 startede Camilla sit eget bureau og konsulterer i dag små og store virksomheder og afholder workshops for både nybegyndere og erfarne So-Me eksperter. Camilla lærer dig ‘the basics’ på Instagram, do’s and dont’s og hvordan du udnytter Instagram mediet til din fordel.