Digital Markedsføring Kursus

Certificeret Digital Marketing Manager 8 Dage

HOLDSTART HVER UGE KØBENHAVN KØBMAGERGADE 67

På dette certificerede Digital Markedsføring Kursus, som også går under navnet Digital Marketing Kursus, lærer du alt det vigtige du skal bruge som Digital Marketing Manager. Kurset er et “hands on kursus” hvor du får alle værktøjerne i hænderne så du kan anvende dem direkte når du kommer hjem. Det digitale Marketing kursus udgøres af 8 kursusdage som du kan tage i det tempo der passer dig. Der starter et nyt modul hver uge, og du bliver certificeret Digital Marketing Manager.

På digital markedsføring kurset får du erfaring med hvordan du arbejder med optimering af jeres digitale online aktiviteter i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også alle de vigtige praktiske værktøjer, som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus, og vi ligger særlig vægt på at give dig færdigheder i de digitale værktøjer.

digital marketing kursus 8 moduler

På kurset vil du lære de mest anvendte discipliner som en digital marketing professionel skal kende og beherske. Hver disciplin understøttes af et eller flere digitale værktøjer, og på kurset vil der blive lagt vægt på at du lærer at bruge værktøjerne.

 1. Digital Markedsføring Strategi
 2. WordPress
 3. Google Ads
 4. Google Analytics
 5. E-Mail Markedsføring
 6. SEO Optimering
 7. Facebook Annoncering
 8. Instagram Management

Kontakt os hvis der er nogle andre moduler du hellere vil have, så er vi fleksible og lydhøre overfor dine ønsker.

form på digital markedsføring kursus 

Det er blevet moderne med online og e-learning. Vi er gået den stik modsatte vej. Vores erfaring er, at det kan være svært at komme videre når det tekniske driller, og den seneste forskning viser også, at undervisning i små hold giver bedre mulighed for drøftelse af problemstillinger. Vi har derfor valgt, at gennemfører dette digitale markedsførings kursus med undervisningen i små hold af højst 7 kursister. Din underviser er lige ved hånden, og der er tid til at drøfte lige præcis dine interesser. 

Certificering digital marketing manager

 

Vi anbefaler at du lader dig certificere, og det er vores ansvar at du kommer herfra med et certifikat i hånden. Digital Markedsføring kursus certificering udgøres af en selvvalgt projektopgave som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Efter endt kursus er du certificeret Digital Marketing Manager. Læs her mere om certificering.

fleksible datoer 

Koncentreret over 4-6 uger, eller over tid når kalenderen tillader det? Det bestemmer du selv. Den digitale marketing uddannelse er modulopbygget, og rækkefølgen kan vælges vilkårligt. Der afvikles et eller flere moduler hver uge. 

 • Vælg selv hvornår du vil starte – denne uge eller næste uge?
 • Gennemføre Digital Markedsføring kurset koncentreret over 4-6 uger eller over f.eks. 6 måneder.

Læs om Certificering

N 8 Kursusdage over 4-6 uger
N Små hold af max 7 deltagere
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Certificering Digital Marketing Manager

Pris 17.900 kr.

ekskl. moms
Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

100
Testimonials
her

Spørgsmål til datoer

Kan jeg starte senere? Ja – du kan starte på det modul du ønsker, og der afholdes flere moduler hver uge. Uddannelsen er modulopbygget, og rækkefølgen kan du vælge som det passer din kalender.

Er der flere datoer end dem jeg kan se her? Ja – der er datoer 10 måneder frem i tiden. Du kan se flere datoer ved at klikke på “tilmelding”. Så kommer der Ca. 6 valgfri datoer frem for hver modul.

Hvor kan jeg se senere datoer? Du kan se flere datoer ved at klikke på Tilmelding”.

Kan jeg starte på et senere modul? Ja – modulrækkefølge er underordnet, så der er start hver uge.

Hvor ofte kører modulerne? Ca. hver måned rullende. Så du kan altid færdiggøre din uddannelse på under 6 uger.

Kommende Moduler – vælg selv start

Datoer Ugedag Lokation Emne Underviser
01/10/20 Torsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Google Ads Thomas Søby
05/10/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. WordPress Rasmus Olesen
07/10/20 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Facebook Annoncering Marie Wengler
08/10/20 Torsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. SEO I Rasmus Olesen
12/10/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Google Analytics Thomas Søby
13/10/20 Tirsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Instagram Management Camilla Falkvist
21/10/20 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Digital Markedsføring Startegi Marie Wengler
02/11/20 Mandag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. E-mail Markedsføring Marie Wengler

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Hos Compass, Købmagergade 67
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • 100% Tilfredshedsgaranti

Pris 17.900 kr.

ekskl. moms

digital markedsføring kursus

Tidligere kursister siger …

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruges både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden.  Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

B & O

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

Jeg har efterhånden været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser. 

★★★★★

lego

Mie Holm

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.”

★★★★☆

Moduler på digital markedsføring kursus

ZDigital Strategi

Du lærer at udarbejde en SoMe online strategi, og hvorledes du eksekverer strategien til konkrete resultater. Du bliver bevist om muligheder og begrænsninger med dine digitale kanaler, herunder E-mail markedsføring, Facebook, Instagram og LinkedIn og hvordan du får mest muligt udbytte af de enkelte medier.

ZGoogle Ads Modulet

Er du ikke lige øverst på Google side et, så lærer du hvordan du med Google Ads på en omkostnings-effektivt måde kan købe dig op øverst Google’s side et. Du lærer at opsætte omkostningseffektive kampagner. Modulet er et hands on kursus hvor du i praksis selv opsætter dine kampagner.

ZGoogle Analytics

På Google Analytics modulet lærer du at overvæge brugeradfærd, trafikmønstre, konverteringer og muligheder for optimering på jeres sites. Efter modulet vil du have opnået en forståelse for Google’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye informationer.

ZInstagram Management

På modulet får du erfaringerne med hvordan du arbejder med Instagram management i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit modulet. Modulet er et praktisk orienteret ”hands on” modul hvor du lærer at koordinere dine Instagram aktiviteter på en effektiv måde.

ZWordPress Modulet

Langt de fleste bruger i dag WordPress som CMS, og som online marketing manager skal du selv kunne tilpasse sider og indhold på jeres hjemmeside. På WordPress modulet lærer du om værktøjets grundliggende funktionalitet og hvordan du kommer i gang med at bygge hjemmesider i WordPress. Modulet er tilpasset dig der ikke har en baggrund som programmør.

ZSEO Optimering

Hvordan anvender jeg SEO? Hvordan virker det? Hvad virker? Hvilke værktøjer? Og hvordan arbejder jeg med det i praksis med alle de parametre? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SEO. SEO er en disciplin som du skal kunne som online marketing manager og som rummer mange analytiske facetter. Lær dem her på modulet.

Z Facebook Annoncering

Dette modul er for dig der skal bruge Facebook i professionel øjemed, og selv skal kunne eksekvere processen og generere Facebook annoncer i Facebook Business Manageren? Der er fokus på det tekniske. Du får værktøjer til planlægning, opsætning, produktion og opfølgning, og når du kommer hjem kan du selv varetage opgaverne med Facebook annoncering. Du kan her læse mere om digital marketing.

ZE-mail Markedsføring

Er E-mail markedsføring en død sild? Nej, og skal du koordinere dine E-mail aktiviteter med de andre marketing aktiviteter, så er dette modul helt centralt? Du lærer at eksekvere processen fra segment strategi til konkret indhold og timing i din E-mail markedsføring? På dette modul får du værktøjer til strategi, planlægning, annonceproduktion og opfølgning på dine E-mail markedsføring. Vi bruger værktøjet MailChimp.

Z Certificering

Digital Markedsføring kurset vil foregå som holdundervisning i små hold med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Uddannelsen afsluttes med certificering gennem en selvvalgt projektopgave hvor du anvender hvad du har lært i praksis. Har du intet projekt har vi en case som du kan benytte. Det er vores ansvar at du bliver certificeret Digital Marketing Manager.

Undervisere digital markedsføring kursus

Kasper Gregersen har arbejdet med online markedsføring siden 2012, og startede op som selvstændig konsulent i 2019. Med en baggrund som salg- og marketingchef i landsdækkende restaurantkæde og efterfølgende som online marketing konsulent i et reklamebureau, har Kasper erfaring fra ‘begge sider af bordet’.
Casper Gregersen

Online Markedsføring Ekspert

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.
Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Thomas Søby Andersen har mere end 12 års erfaring indenfor online markedsføring. I de tidlige år var hans fokus på at lave SEO for egne hjemmesider, men de sidste næsten 5 år har det været som selvstændig freelancer med fokus på Google Ads & Analytics.
Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

Marie Wengler, Ekspert i digital kommunikation og markedsføring. Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.

Vælg datoer

RÆKKEFØLGE VÆLGES EFTER BEHAG

Italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

hvorfor compass?

N Max 7 deltagere per hold
N Holdstart hver uge
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

100
Testimonials
her