Digital Marketing Manager Kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

På dette Digital Markedsføring Kursus lærer du at arbejde målrettet med digital online markedsføring. Kursuspakken indeholder alt hvad du skal bruge, og du har mulighed for at sammensætte kurset så det passer præcis til dine ønsker. Du kan vælge de 9 kurser der interesserer dig mest.

På Digital Markedsføring Kurset får du erfaring med hvordan du arbejder med optimering af jeres digitale online aktiviteter i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus.

9 valgfri kurser

På kurset vil du lære de mest anvendte discipliner som en digital marketing professionel skal kende og beherske. Hver disciplin understøttes af et eller flere digitale værktøjer, og på kurset vil der blive lagt vægt på at du lærer at bruge værktøjerne. Du vælger selv 9 af nedenstående kurser:

 

 1. Digital Strategi – 1 dag
 2. Google Ads – 1 dag
 3. Google Ads Udvidet – 1 dag
 4. Google Analytics – 1 dag
 5. Google Analytics m. certificering – 2 dage
 6. Google Tag Manager
 7. E-Mail Markedsføring MailChimp – 1 dag
 8. SEO – 1 dag
 9. SEO  Udvidet – 1 dag
 10. Skriv den gode tekst – 1 dag
 11. Content Marketing – 1 dag
 12. Facebook Annoncering – 1 dag
 13. Instagram Management – 1 dag
 14. LinkedIn – 1 dag

Kontakt os hvis der er nogle andre moduler du hellere vil have, så er vi fleksible og lydhøre overfor dine ønsker.

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N 100% Tilfredshedsgaranti

Pris 17.995 kr.

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

100
Testimonials
her

Undervisere digital markedsføring kursus

Kasper Gregersen har arbejdet med online markedsføring siden 2012, og startede op som selvstændig konsulent i 2019. Med en baggrund som salg- og marketingchef i landsdækkende restaurantkæde og efterfølgende som online marketing konsulent i et reklamebureau, har Kasper erfaring fra ‘begge sider af bordet’.

Casper Gregersen

Online Markedsføring Ekspert

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Thomas Søby Andersen har mere end 12 års erfaring indenfor online markedsføring. I de tidlige år var hans fokus på at lave SEO for egne hjemmesider, men de sidste næsten 5 år har det været som selvstændig freelancer med fokus på Google Ads & Analytics.

Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

Storyteller, ekspert i digital markedsføring og indehaver af Digital Tribes. David har tidligere haft virke som kommunikations- og marketingchef. Han har siden som konsulent og rådgiver hjulpet Start-ups til vækst i millionklassen, samt etablerede organisationer og virksomheder til ny ekspansion.

David A Jensen

Ekspert i Digital Markedsføring

Tidligere kursister siger …


Tak for et meget inspirerende Kursus forløb. Dejligt at få fyldt kufferten op med nogle værktøjer og tankegange, som kan bruges i enhver virksomhed. Generelt et godt kursus hvor jeg specielt fik meget ud af søgeords delen. Dejligt kursussted og fint med en lille gåtur (smalltalk med de andre kursister), og god mad.

Niels Hermansen

Danæg Products


Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.

Anders Holm

LEGO

På kurset vil du lære...

ZGoogle Værktøjerne

Med Google værktøjerne kan man mere end du tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og du lære at bruge dem på analytisk vis så du løbende kan optimere dine online aktiviteter. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine kampagnekroner.

ZGoogle Rapporter

På Google modulerne lærer du hvordan du kan opsætte rapporterne, så de giver dig netop den viden du ønsker. På modulerne vil du lære, hvordan du selv kan definere rapporterne, så du hurtigere kan få de vigtigste nøgletal. Du vil også blive introduceret til de vigtigste nøgletal i Google værktøjerne.

ZKampagnernes Effekt

Med Google Analytics kan du få informationer om brugeradfærd, trafikmønstre, konverteringer og muligheder for optimering. Efter kurset vil du have opnået en forståelse for Google’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye informationer.

Z Cases og Opgaver

Digital Marketing Manager kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviserne er specialister på hver deres områder og har mange års relevant erfaring med digital markedsføring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister.

ZOnline Strategi

Du får overblik over hele din online strategi. Du lærer at udvælge de gode værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov, og som understøtter dig i arbejdet med online strategien. Og for at få succes med online markedsføring er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området.

ZSEO Værktøjer

Hvordan anvender jeg SEO? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SEO. Og det er en markedsførings disciplin, der rummer mange analytiske facetter. Lær dem her.

Tilmeld digital marketing manager

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge