Digital marketing Strategi Kursus

15. MAR
København
3.900 kr.

På dette kursus i digital marketing strategi København lærer du at koordinere jeres marketing aktiviteter på tværs af digitale kanaler i en plan. Og hvordan du får styr på alle dine digitale platforme, og udnytter kanalerne optimalt. På digital marketing strategi kursus lærer du værktøjerne der understøtter en systematisk og struktureret aktivitetsplan på tvære af dine digitale platforme.

På kurset i digital marketing strategi får du erfaringerne med hvordan du arbejder med digital strategi i praksis “do and don’ts”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands-on” kursus.

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

digital marketing manager

Dit udbytte på digital marketing strategi kursus

 • Lær om værktøjer til digital strategiplanlægning
 • Få hands-on erfaring med strategiudvikling på tværs af dine digitale platforme
 • Lær om den digitale markedsføringsplan
 • Bliv introduceret til digitale programmer og værktøjer, som kan lette dit arbejde
 • Målrettet strategier til kundetyper
 • Samarbejde med specialister i digital markedsføring
 • Få introduktion til værktøjerne. Google Analytics, Søgeord, SEO
 • Cases og eksempler

Hvad siger kursisterne

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

Du får

N Max 7 deltagere per hold
N hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Kursus i København C

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kursus i digital marketing strategi datoer

DatoerLokationStatus
15. marts 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
25. maj 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
11. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Tidligere kursister siger …

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

“Inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruges både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

henriette

Henriette

Early Bird

God struktur i undervisning og de øvelser vi var igennem. Rigtigt godt kursus – virkelig god progression og fine pointers til “read more”, “dig deeper” materiale. Mange gode praktiske råd og eksempler fra det virkelige liv

★★★★★

ambu

AMBU

Dennis Petersen

Meget udbytterigt kursus. Særligt hvorledes jeg kommer videre med værktøjerne i min dagligdag havde stor værdi for mig. Underviseren gjorde det faglige stof enkelt og jordnært og jeg glæder mig til at fortsætte med arbejdet hjemme

★★★★☆

Torben

Torben

Just Eat

“Tak for et godt kursus. Lærerigt og takkevækkende. Jeg var meget inspireret af de enkelte strategityper som vi gennemgik. Det var der mange der godt kunne få gavn af. Tak for et super godt kursus

★★★★★

indhold digital strategi kursus

Digital Strategi Is King

Det digitale kommunikation med tilhørende indhold skal være levende historier, som læserne finder værdi ved at dele med andre. Produktion, udgivelse og distribution af online kvalitetsindhold er en afgørende konkurrenceparameter i bestræbelserne på at lykkes med en digital strategi.

B2B og B2C Strategi

Du får et grundigt kendskab til digitale strategiske problemstillinger. Både for B2B og B2C virksomheder. Du bliver i stand til at planlægge, udvikle og eksekvere din digitale strategi. Du får overblikket so du kan udforme din egen digitale strategi når du kommer hjem.

Strategiprocessen

På digital marketing strategi kursus får du erfaring med hele strategiprocessen. Fra strategi til aktivitet, og efterfølgende resultatopfølgning. Du vil opnå en solid forståelse for arbejdet med kunderejsen, så du kan skabe relevante kundeoplevelser på tværs af jeres digitale platforme.

Cases og Opgaver

Digital marketing strategi kursus vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister på området. Læs mere på wiki om digital marketing strategi.

Effektmåling på Aktiviteter

Du vil lære hvordan du fastsætter vigtige KPI’er, og hvordan du kan måle effekten af dit digitale strategi arbejde. Som en del af kurset vil du også blive introduceret til, hvordan du kan sammensætte det rigtige team. Og hvordan du kan trække på eksterne ressourcer der hvor du ikke har egne

Digital Marketing Strategi Kursus

Hvad er digital strategi? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres en digital strategi? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med digitale strategier. Digitale strategier er en disciplin, der rummer mange facetter.

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

3 kurser

9.900 kr. ekskl. moms
Spar 1.900 kr.

4 kurser

12.900 kr. ekskl. moms
Spar 2.900 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig kursus i digital marketing strategi her

Bliv certificeret i digital markedsføring

Deltag på akademiets kursus i digital markedsføring og bliv certificeret Digital Marketing Manager.

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.