E-mail Markedsføring Kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

Skal du i gang med E-mail markedsføring og MailChimp? Vil du kunne eksekvere processen fra strategi til konkret indhold i din E-mail markedsføring? På dette kursus får du værktøjer til strategi, planlægning, annonceproduktion og opfølgning på dine E-mail markedsføring med værktøjet MailChimp.

På kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med E-mail markedsføring i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit E-mail markedsføring kursus. Kurset er et praktisk orienteret ”hands on” kursus. På kurset benyttes det meget udbredte E-mail markedsføring værktøj MailChimp

dit udbytte

 • Du lærer alt det vigtige om E-mail markedsføring og MailChimp
 • Lær om E-mail markedsføring strategi
 • Hvordan planlægges din E-mail markedsføring
 • Lær om alle de vigtige E-mail markedsførings værktøjer
 • Typer af E-mail markedsføringsværktøjer og hvad de koster
 • Lær at producere E-mail kampagner i MailChimp
 • Lær at producere indhold til dine E-mail markedsføring målgrupper og segmenter
 • Lær at målrette dine MailChimp annoncer til kundetyper
 • Eksekvering, effektmåling og MailChimp annonce evaluering
 • Hør om cases og få de gode eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N MailChimp ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
24.aug København Få ledige
28.sep København Åben
28.okt København Åben
30.nov København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere E-mail markedsføring

Storyteller, ekspert i digital markedsføring og indehaver af Digital Tribes. David har tidligere haft virke som kommunikations- og marketingchef. Han har siden som konsulent og rådgiver hjulpet Start-ups til vækst i millionklassen, samt etablerede organisationer og virksomheder til ny ekspansion. Bl.a. gennem succesfulde E-mail kampagner med Mailchimp i fokus. David har en baggrund i Antropologi og Digital Kommunikation fra Københavns Universitet og er efteruddannet fra bl.a. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Den Danske Filmskole. På kurset vil du lære at bruge Mailchimp metodisk og strategisk, så du både har hands on det tekniske, såvel som metoder til salg og konverteringer gennem indhold. Vi arbejder bl.a. med kreative skriveteknikker gennem øvelser, arbejder med målgrupper og de forskellige typer modtagere der findes af dit nyhedsbrev.

David A Jensen

Ekspert i Digital Markedsføring

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Virkelig godt kursus og glæder mig til på et senere tidspunkt at deltage i flere kurser. Særligt analysedelen havde stor værdi for mig. Jeg oplevede underviseren som meget engageret og vidende.

Henriette

Johnson & Johnson


Ualmindelig godt kursus. God atmosfære, plads til gode drøftelser, tilpas deltager antal og godt med miks af forskellige virksomheder. Underviseren var kompetent, dedikeret, lyttende og anerkendende. Han havde godt styr på det faglige materiale og tidsrammer for kurset. Jag har anbefalet kurset til kolleger.

Karen Nielsen

GKN Wheels

På kurset vil du lære...

Z E-mail Markedsføring

Du vil lære om alt det vigtige indenfor E-mail markedsføring. Hvis du kan bruge disse værktøjer, så kan vores kursus være startskuddet til online succes for dig og din virksomhed. Du vil lære at arbejde struktureret og systematisk med MailChimp E-mail markedsføring. Alt tilpasset din E-mail markedsførings strategi.

Z MailChimp Kampagnen

Du lærer at udarbejde en kalender, der skal være en hjælp til dig selv, når du skal opsætte dine MailChimp E-mail markedsførings kampagner, og hvorledes de koordineres med dine andre online aktiviteter. Du lærer om målrettede kampagner, så du får det maksimale ud af dine MailChimp E-mail markedsføring aktiviteter.

Z Opsætning af MailChimp

Du lærer hvordan du opretter kampagner der får modtageren til at reflektere over et emne. Emnet kan have direkte eller indirekte relation til din service eller produkt. På den måde lærer du hvordan du kan vække interesse hos modtageren, så modtageren får lyst til at fortsætte.

Z Cases og Opgaver

MailChimp E-mail markedsføring kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på E-mail markedsføring området og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra ledende eksperter på området.

ZProduktion af Kampagner

Du lærer at designe gode E-mail markedsføring kampagner, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med E-mail markedsføring kampagner er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for E-mail markedsføring, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af kampagner.

ZMailChimp Kampagner

Hvad er MailChimp E-mail markedsføring? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer finder der på markedet? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med E-mail markedsføring. E-mail markedsføring er en disciplin, der rummer mange facetter.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig E-mail markedsføring her

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti