Facebook Annoncering Kursus

Facebook Business Manager, 1 Dag

Lær at opsætte effektive Facebook annoncer, med alt hvad dertil hører.

 

23. JUN
København
3.900 kr.

Facebook Annoncerings kursus og er for dig, der skal bruge Facebook i professionel øjemed.

Kurset tager udgangspunkt i Facebook Business Manager med dertilhørende Annonceadministrator. Vi kigger på, hvorfor det kan være en fordel at vælge, specielt facebook, i forbindelse med annoncering på de sociale medier, og gennemgår hele opsætningen af facebook-værktøjet.

Vi kigger på strukturen i en kampagne, og hvorfor de er indelt i Kampagne, Annoncesæt og Annoncer. Og går slavisk igennem processen, så du er i stand til selv at stå for din facebook annoncering, når kurset er slut, og du igen sidder foran skærmen alene.

Campass kursus - Facebook kursus

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Facebook annoncering kursus datoer

DatoerLokationStatus
23. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
23. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
18. august 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
20. august 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
11. oktober 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
01. december 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Facebook annoncering kursus udbytte

Selvom du måske føler dig hjemme på Facebook, så kommer du ind i en ny verden med Facebook Business Manager. Dette kursus i Facebook annoncering har fokus på opsætning og målretning af betalte annoncer. Og derfor gennemgår vi alt fra opsætning, produktion, afvikling, effektmåling og annonce evaluering. 

Kurset ligger op til, at du selv kan følge med på din egen computer undervejs, så du allerede ved endt kursus har opsat din første annonce. 

Ting og viden der kan spare dig for mange penge, herunder:

 

 • Kampagneindstillinger
 • Annonceformat
 • Få indblik i alt om annonceplacering
 • Typer af annoncer, og hvad de koster
 • Kendskab og rækkevidde på annoncer
 • Budget
 • Spar penge med optimering af Budget
 • Spar flere penge gennem målgruppe Bud-indstillinger
 • CTR, CPC og CPA

  Facebook annoncering kursus udbytte

  Vi kommer til at springe direkte ud på det dybe vand. Men undervisningen er bygget op, så vi tager det i små skridt, og sørger for at det basale er på plads, før vi går videre. 

  Med fokus på Facebook Business Manageren, og derigennem også annonceadministratoren, kigger vi på: 

   

  • Opsætning af annoncegrupper
  • Annonceopsætning
  • Lær om annonceformat
  • Lær at producere Facebook annoncer
  • Lær at målrette dine annoncer på dette Facebook annoncering kursus
  • Forstå Facebook Pixel
  • Analyse af pixelaktivitet
  • Ekstra features for en annonce
  • Analyse af annoncetrafik
  • Lær om forretningstrafik
  • Analyse og effektmåling

  Kursisterne siger

  Praktisk info

  • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Kursusmateriale online
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.
  compass kursus - Faglig sparring

  Tidligere kursister siger

  hans

  Elisabeth Rosenberg

  Gjensidige

  “Den største oplevelse jeg har fået med hjem er erkendelsen af, at værktøjerne alene gør det ikke. Facebook kurset havde værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset for flere år siden”

  ★★★★★

  carlsberg

  Henriette Nylander

  Carlsberg

  “Jeg er meget tilfreds med mit Facebook kursus. Jeg viste godt hvordan man brugte Facebook, men hele Business Manager delen var ny for mig. Stor ros til underviseren der var lyttende og empatisk med stor faglig viden”

  ★★★★★

  Trine Therkelsen

  Rigshospitalet

  “1000 tak for et super Facebook kursus. God underviser med masser af forståelse for de mange spørgsmål til de forskellige værktøjer. Vi havde en masse diskussioner, og vi kunne sagtens have brugt mere tid. Jeg var på intet tidspunkt overlade til mig selv”

  ★★★★★

  region midt

  Helene Henriksen

  Region Midtjylland

  Et af de bedste kurser jeg har været på. Sympatisk, inspirerende, samt troværdig og vidende underviser. Yderst godt struktureret med jævne pauser og et godt energiniveau. Rigtig god kombination af konkrete værktøjer og teori. Altid relateret godt til virkeligheden

  ★★★★☆

  Indhold Facebook annoncering kursus

  Facebook Is King

  På dette Facebook annoncering kursus vil du lære om de konkrete tekniske værktøjer, der gør dig til den naturlige ankermand for jeres Facebook aktiviteter. Du vil lære at arbejde “hands-on – kan selv” med digitale budgetter, få overblik over indhols og opsætning, samt hvor du finder dataen for dine annonceresultater.

  Facebook Kampagnen

  Skal Facebook tage kontrollen over dine annonceringer, eller vil du selv kunne kontrollere placering og budget? På dette kursus gennemgår vi de forskellige indstillinger, og du lærer om målrettet annoncering, så du får det maksimale ud af dine annoncekroner.

  Opsætning af Annoncer

  Vi kigger på opsætningen af en annonce ift. målsætning, men også ift. det reelle indhold. Emnet kan have direkte eller indirekte relation til din service eller produkt. På dette kursus i Facebook annoncering sætter vi således fokus på, hvordan du kan vække interesse hos modtageren, så modtageren får lyst til at interagere med dit indhold.

  Cases og Opgaver

  Facebook annoncering kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler og enkelte “opgaver”. Underviseren er specialist på Facebook annoncering området, og har mange års relevant erfaring. Du kan udbygge med Social Media kursus, og blive certificeret SoMe manager.

  Produktion af Annoncer

  Du lærer at udvælge de gode Facebook annoncer, hvad du skal kigge efter, og ikke mindst have styr på, når du selv skal sidde med annonceopsætning. På kurset gennemgår vi værktøjet, Facebooks annonceadministrator, og giver eksempler på, hvad du skal have i mente både før, efter og under en annonceopbygning.

  Facebook Annoncering Kursus

  Hvad er Facebook annoncering? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Facebook annoncering. Facebook annoncering er en markedsførings disciplin, som vi sætter lys over på kurset.

  Kig ind 

  Underviser 

  Grace

  Grace Tsatsaris

  Grafisk Designer & Marketing Director

  Få mere information

  Tilmeld dig Facebook annoncerings kursus her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Bliv certificeret i digital markedsføring

  Tag en certificeret marketing uddannelse i København, og på 8 dage bliver du certificeret Digital Marketing Manager. Der starter et hold hver måned i København.

  Grace

  Grace Tsatsaris

  Marketing Director

  Grace har en baggrund indenfor grafisk design og webudvikling, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent, hvor hun har hjulpet andre virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, og user experience, til SEO. Hun bruger selv de grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Derudover har hun specialiseret sig indenfor digital markedsføring, og er hos Compass ansat som Marketing Director og underviser.