Facebook Annoncering Kursus

Facebook Business Manager 1 Dag

Lær at opsætte effektive Facebook annoncer med alt hvad dertil hører.

 

23. JUN
København
3.900 kr.

Skal du på kursus i Facebook eller Facebook Annoncering kursus København? Dette er et Facebook Annoncering kursus og er for dig der skal bruge Facebook i professionel øjemed.  Her lærer du at eksekvere hele annonce processen i Facebook Business Manageren. 

Kurset er “hands-on” med fokus på det tekniske, og som sætter dig i stand til selv at kunne håndtere de værktøjer du skal bruge for at producere Facebook annoncer. Du får værktøjer til planlægning, opsætning, produktion og opfølgning, og når du kommer hjem, kan du selv varetage opgaverne med Facebook annoncering.

På kursus i Facebook annoncering får du de tekniske færdigheder du skal bruge for at kunne arbejde med annoncering i praksis – “do’s and don’ts”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske Facebook værktøjer, herunder Facebook Business Manager, som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit Facebook annoncering kursus. Kurset er et praktisk orienteret ”hands-on” kursus.

facebook annoncering kursus

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om Pris

digital markedsføring kursus

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Facebook annoncering kursus udbytte

Selvom du måske føler dig hjemme i Facebook, så kommer du ind i en ny verden med Facebook Business Manager. Dette kursus i Facebook annoncering lærer du at målrette dine annoncer. Opsætning, produktion, afvikling, effektmåling og annonce evaluering. Og du kommer til at høre om cases og du får de gode eksempler. Med annonceadministratoren som værktøj lærer du hvordan du planlægger kampagne strategi og målgrupper. Ting og viden der kan spare dig for mange penge, herunder: 

 

 • Kampagneindstillinger
 • Annonceformat
 • Få indblik i alt om annonceplacering
 • Typer af annoncer og hvad de koster
 • Kendskab og rækkevidde på annoncer
 • Budget
 • Spar penge med optimering af Budget
 • Spar flere penge gennem målgruppe Bud-indstillinger
 • CTR, CPC og CPA

  Teknisk fokus facebook annoncering kursus udbytte

  Vi behøver ikke lære dig om de bløde overordnede ting. Så på dette facebook annoncering kursus går vi i dybden og fokuserer på de ting som driller og er behæftet med stor uklarhed. Vi tænker også her på:

   

  • Opsætning af annoncegrupper
  • Annonceopsætning
  • Lær om annonceformat
  • Lær at producere Facebook annoncer
  • Lær at målrette dine annoncer på dette Facebook annoncering kursus
  • Forstå Facebook Pixel
  • Analyse af pixelaktivitet
  • Brug af konverteringssporing
  • På kursus i Facebook annoncering lærer du om salg af katalog
  • Analyse af annoncetrafik
  • Lær om forretningstrafik
  • Pixelmålgrupper
  • Analyse og effektmåling
  • Fejlfinding

  Kursisterne siger

  Du får

  N Max 7 deltagere per hold
  N hands-on undervisning
  N Facebook  ekspert underviser
  N Online kursusmateriale
  N Kursus i København C

  digital markedsføring kursus

  Pris 3.900 kr.

  ekskl. moms

  Kampagne kursus

  2 for 1

  Læs om Pris

  Facebook annoncering kursus datoer

  DatoerLokationStatus
  17. maj 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
  14. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
  23. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
  23. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
  18. august 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
  11. oktober 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
  01. december 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
  ^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

  København

  Compass København
  Købmagergade 67
  1150 København

  Ring på telefon: 48 16 30 81
  Send en e-mail til info@comss.dk

  Tidligere kursister siger

  hans

  Elisabeth Rosenberg

  Gjensidige

  “Den største oplevelse jeg har fået med hjem er erkendelsen af, at værktøjerne alene gør det ikke. Facebook kurset havde værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset for flere år siden”

  ★★★★★

  carlsberg

  Henriette Nylander

  Carlsberg

  “Jeg er meget tilfreds med mit Facebook kursus. Jeg viste godt hvordan man brugte Facebook, men hele Business Manager delen var ny for mig. Stor ros til underviseren der var lyttende og empatisk med stor faglig viden”

  ★★★★★

  Trine Therkelsen

  Rigshospitalet

  “1000 tak for et super Facebook kursus. God underviser med masser af forståelse for de mange spørgsmål til de forskellige værktøjer. Vi havde en masse diskussioner, og vi kunne sagtens have brugt mere tid. Jeg var på intet tidspunkt overlade til mig selv”

  ★★★★★

  region midt

  Helene Henriksen

  Region Midtjylland

  Et af de bedste kurser jeg har været på. Sympatisk, inspirerende, samt troværdig og vidende underviser. Yderst godt struktureret med jævne pauser og et godt energiniveau. Rigtig god kombination af konkrete værktøjer og teori. Altid relateret godt til virkeligheden

  ★★★★☆

  Indhold Facebook annoncering kursus

  Facebook Is King

  På dette Facebook annoncering kursus vil du lære om de konkrete tekniske værktøjer der gør dig til den naturlige ankermand for jeres Facebook aktiviteter. Du vil lære at arbejde “hands-on – kan selv” med digitale budgetter, og hvordan du udregner, hvad du må betale pr. klik og pr. kunde. Du vil selv kunne producere jeres Facebook annoncer.

  Facebook Kampagnen

  Skal Facebook tage kontrollen over dine annonceringer, eller vil du selv kunne kontrollere placering og budget? På dette kursus i Facebook annoncering  lærer du at udarbejde en kalender, der skal være en hjælp til dig selv, når du skal opsætte dine Facebook annoncer. Du lærer om målrettet annoncering, så du får det maksimale ud af dine annoncekroner.

  Opsætning af Annoncer

  Du lærer hvordan du stiller retoriske spørgsmål der får modtageren til at reflektere over et emne. Emnet kan have direkte eller indirekte relation til din service eller produkt. På dette kursus i Facebook annoncering lærer du hvordan du kan vække interesse hos modtageren, så modtageren får lyst til at fortsætte.

  Cases og Opgaver

  Facebook annoncering kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på Facebook annoncering området og har mange års relevant erfaring. Du kan udbygge med Social Media kursus og blive certificeret SoMe manager. 

  Produktion af Annoncer

  Du lærer at udvælge de gode Facebook annoncer, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med Facebook annoncering kurset er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for Facebook annoncering og værktøjerne, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af annoncer.

  Facebook Annoncering Kursus

  Hvad er Facebook annoncering? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Facebook annoncering kursus. Facebook annoncering er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter.

  Kig ind 

  Underviser 

  Rasmus B Olesen

  Marie Wengler

  Ekspert i digital kommunikation

  Få mere information

  Tilmeld dig Facebook annoncering kursus her

  Bliv certificeret i digital markedsføring

  Tag en certificeret marketing uddannelse i København, og på 8 dage bliver du certificeret Digital Marketing Manager. Der starter et hold hver måned i København.

  Marie Wengler

  Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

  Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.