Facebook Annoncering Kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

Skal du i gang med Facebook annoncering kursus? Vil du kunne eksekvere processen fra strategi til konkret indhold i dine Facebook annoncer? På dette kursus får du værktøjer til strategi, planlægning, annonceproduktion og opfølgning på dine Facebook annoncer.

På Facebook annoncering kurset får du erfaringerne med hvordan du med annoncering i praksis – “do’s and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske Facebook værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit Facebook annoncering kursus. Kurset er et praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte

 • Du lærer alt de vigtige om Facebook annoncering
 • Lær om Facebook strategi
 • Hvordan planlægges din Facebook markedsføringsplan
 • Lær om alle de vigtige Facebook værktøjer
 • CTR, CPC og CPA
 • Typer af annoncer og hvad de koster
 • Få indblik i alt om annonceplacering
 • Lær at producere Facebook annoncer
 • Lær at producere indhold til dine Facebook målgrupper og segmenter
 • Lær at målrette dine annoncer på dette Facebook annoncering kursus
 • Eksekvering, effektmåling og annonce evaluering
 • Hør om cases og få de gode eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Facebook  ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
11.aug København Åben
3.sep København Få ledige
5.okt København Åben
3.nov København Åben
2.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere Facebook kursus

Kasper Gregersen har arbejdet med online markedsføring siden 2012, og startede op som selvstændig konsulent i 2019. Med en baggrund som salg- og marketingchef i landsdækkende restaurantkæde og efterfølgende som online marketing konsulent i et reklamebureau, har Kasper erfaring fra ‘begge sider af bordet’. Kasper undervist og afholdt workshops for både private virksomheder og offentlige institutioner. Kasper hjælper i dag virksomheder med at skabe profitable online markedsføringskampagner, og på kurset får du værktøjerne så du kan gøre det samme.

Casper Gregersen

Digital Markedsføring Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Den største oplevelse jeg har fået med hjem er erkendelsen af, at værktøjerne i sig selv ikke gør det. Guldet ligger i at kombinere værktøjer med en online strategi. Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurserne allerede for flere år siden. .

Elisabeth Rosenberg

Gjensidige


1000 tak for et super kursus. God underviser med masser af forståelse for de mange spørgsmål. Vi havde en masse diskussioner om alt muligt vigtigt, og vi kunne sagtens have brugt mere tid. Jeg var på intet tidspunkt overlade til mig selv. Tak for det.

Trine Therkelsen

Rigshospitalet

På kurset vil du lære...

Facebook Is King

På dette Facebook annoncering kursus vil du lære om begreberne CTR, CPC og CPA. Hvis du kan jonglere med disse begreber, så kan vores kursus være startskuddet til online succes for dig og din virksomhed. Du vil lære at arbejde med digitale budgetter, og hvordan du udregner, hvad du må betale pr. klik og pr. kunde.

Facebook Kampagnen

Skal Facebook tage kontrollen over dine annonceringer, eller vil du selv kunne kontrollere placering og budget? Du lærer at udarbejde en kalender, der skal være en hjælp til dig selv, når du skal opsætte dine Facebook annoncer. Du lærer om målrettet annoncering, så du får det maksimale ud af dine annoncekroner.

Opsætning af Annoncer

Du lærer hvordan du stiller retoriske spørgsmål der får modtageren til at reflektere over et emne. Emnet kan have direkte eller indirekte relation til din service eller produkt. På den måde lærer du hvordan du kan vække interesse hos modtageren, så modtageren får lyst til at fortsætte.

Cases og Opgaver

Facebook annoncering kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på Facebook annoncering området og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra ledende eksperter på området.

Produktion af Annoncer

Du lærer at udvælge de gode Facebook annoncer, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med Fecebook annoncering er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for Facebook annoncering, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af annoncer.

Facebook Annoncering

Hvad er Facebook annoncering? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Facebook annoncering kursus. Facebook annoncering er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig Facebook annoncering kursus her

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti