Google Analytics med Certificering 

Udvidet Analytics, 1 Dag

Udvid dine kompetencer indenfor Google Analytics, og bliv Google certificeret.

 

13. OKT
København
3.900 kr.

Er du allerede langt med Google Analytics, og ønsker du at lade dig Google Analytics certificere? 

På dette Google Analytics kursus – udvidet, bruger vi en dag på de mere avancerede Google Analytics funktionaliteter, og en del af dagen bruger vi på forberedelse og gennemførelse af selve Google Analytics certificeringen.

På Google Analytics kurset med certificering bliver du forberedt til certificering i løbet af dagen, hvorefter vi gennemfører certificeringen sammen sidst på dagen. Vi gennemgår de tricky spørgsmål sammen, så du kan komme igennem uden større problemer.

Dit udbytte

 • Lær om avancerede værktøjer i Google Analytics
 • Mulighed for nogen personlig sparring
 • Den store palette af funktionalitet
 • Forretningsmål og avancerede nøgletal
 • Definition af Analytics rapporter
 • Lær at bruge avancerede filtre
 • Google Analytics og kampagne måling
 • Lær om Google Optimize
 • Måling på kampagner
 • Rapportering i Google Analytics
 • Cases og eksempler
 • Kurset giver merit til online marketing kursus
 • Grundig forberedelse til Google Analytics test

Forudsætninger

Du skal have gennemført Google Analytics kursus grundlæggende.

Google Analytics Udvidet

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Kursus datoer

DatoerLokationStatus
13. oktober 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
10. december 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Tidligere kursister siger

Henrik

Henrik

Antenneforening Trekanten

“Positivt med at køre det i små hold, og at der var tid til dialog hvor forskellige emner blev drøftet, også ud over det der var på agendaen. Underviseren var inspirerende. Godt Google Analytics kursus”. Jeg vil tage akademiets kursus i digital markedsføring.

★★★★★

nokia

Maja Pontoippidan

Nokia

Det var et rigtig fint kursus, lige fra indhold til forplejning. Det gav en rigtig spændende dialog at vi kom fra forskellige virksomheder. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne

★★★★★

anders

Anders

Landers Auto

“Det var et rigtig udbytterigt kursus, som har sat mange refleksioner i gang og som har givet mig mange håndgribelige værktøjer. Godt med dialog, og at der var tid til spændende drøftelser. Dygtig underviser og god forplejning”

★★★★★

YouSee

Ivan Danielsen

YouSee

“Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden”

★★★★☆

Indhold Google Analytics Certificering Kursus

Forudsætninger

Skal du Google Analytic certificeres, så er dette kursus for dig. Det er dog en forudsætning, at du har Google Analytics – grundlæggende, 1 dag.  Årsagen hertil er, at der på kurset ikke gennemgås grundliggende Google Analytics funktionalitet, og det derfor forventes, at du allerede har erfaring med Google Analytics.

Google Analytics Rapport

Lær hvordan du kan opsætte mere avancerede Analytics rapporter, der giver dig netop den viden, og de svar du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan definere avancerede rapporter, så du hurtigere kan få de vigtigste svar. Du vil også blive introduceret til de mere avancerede nøgletal i Google Analytics.

Kundens Adfærd

Med Google Analytics avancerede funktionalitet kan du få informationer om brugeradfærd, som du ikke har troet muligt. Trafikmønstre, konverteringer, kampagne effekt og muligheder for optimering. Efter kurset vil du have opnået en forståelse for Google Analytics store forretningspotentiale.

Cases og Opgaver

Google Analytics med certificering kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af praktiske eksempler og fokus på testen. Der vil være særlig fokus på, at du skal kunne svare på de kringlede spørgsmål i certificerings-testen. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med Google Analytics.

Valg af Værktøjer

Du lærer at definere de gode rapporter med tilhørende nøgletal, der matcher netop dine ønsker og behov om viden. Og for at få succes med Google Analytics er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer analysearbejdet.

Google Analytics

Hvordan består jeg Google Analytics testen? Hvordan virker det? Hvilke spørgsmål kan jeg forvente? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Google Analytics og vil certificeres. Vi hjælper dig igennem Google Analytics certificeringen. Det er vigtigt at du har gennemført det grundliggende Google Analytics kursus.

Kig ind 

Underviser 

Thomas Søby Andersen

Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

Få mere information

Tilmeld Google Analytics m. certificering

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

(Er på nuværende tidspunkt kun en mulighed ved fremvisning af coronapas eller negativ coronatest).

Derfor skal du vælge Compass

N hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Thomas Søby Andersen

Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

Thomas Søby Andersen har mere end 12 års erfaring indenfor online markedsføring. I de tidlige år var hans fokus på at lave SEO for egne hjemmesider, men de sidste næsten 5 år har det været som selvstændig freelancer med fokus på Google Ads & Analytics.