Google Analytics m. Certificering Kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

Er du allerede langt med Google Analytics, og ønsker du at lade dig Google Analytics certificere? På dette Google Analytics kursus bruger vi en dag på det mere avancerede Google Analytics funktionalitet, og anden dagen bruger vi hovedsageligt på forberedelse og gennemførelse af Google Analytics certificeringen. 

På Google Analytics certificering kurset bliver du forberedt til certificering, og på sidste dagen gennemfører vi sammen certificeringen. Vi gennemgår de tricky spørgsmål sammen så du kan komme igennem. 

dit udbytte

 • Lær om avancerede værktøjer i Google Analytics
 • Den store palette af funktionalitet
 • Forretningsmål og avancerede nøgletal
 • Definition af Analytics rapporter
 • Lær at bruge avancerede filtre
 • Google Analytics og kampagne måling
 • Lær om Google Optimize
 • Måling på kampagner
 • Rapportering i Google Analytics
 • Cases og eksempler
 • Grundig forberedelse til Google Analytics test

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 7.495 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
13-14.aug København Åben
12-13.okt København Åben
16-17.nov København Åben
17-18.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 7.495 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere google analytics m certificering

Thomas Søby Andersen har mere end 12 års erfaring indenfor online markedsføring. I de tidlige år var hans fokus på at lave SEO for egne hjemmesider, men de sidste næsten 5 år har det været som selvstændig freelancer med fokus på Google Ads & Analytics. Han laver både opsætning og optimering for mange forskelligartede kunder, men også mange forskellige opgaver indenfor undervisning & sparring om disse 2 Google-produkter. Tidligere har han også arbejdet hos bureauet Ambition og Bestseller med fokus på Google Ads.

Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Det var dejligt med et lille hold hvor der var plads til både teknisk hjælp og undervisning i øjenhøjde. Vi havde en masse diskussioner om alt muligt vigtigt, og vi kunne sagtens have brugt mere tid. Jeg var på intet tidspunkt overlade til mig selv. Tak for det.

Susanne B. Isaksen

Københavns Universitet


Det var bare et rigtig godt og veltilrettelagt kursus. Vigtigheden af en analytisk tilgang og Google Analytics var en A-Ha oplevelse, og havde stor værdi for mig. Det var “spot-on”, og virkelig en must do i min værktøjskasse. Tusind tak for det.

Claus

Trelleborg

På kurset vil du lære...

ZForudsætninger

Skal du Google Analytics certificeres, så er dette kurset for dig. Det anbefales at tage Google Analytics 1 dag kurset inden du tager dette kursus. Årsagen hertil er, at der på kurset ikke gennemgås grundliggende Google Analytics funktionalitet, og det forventes at du allerede har erfaring med Google Analytics. 

ZGoogle Analytics Rapport

Lær også hvordan du kan opsætte mere avancerede Analytics rapporter der giver dig netop den viden og de svar du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan definere avancerede rapporter, så du hurtigere kan få de vigtigste svar. Du vil også blive introduceret til de mere avancerede nøgletal i Google Analytics.

ZKundens Adfærd

Med Google Analytics avancerede funktionalitet kan du få informationer om brugeradfærd som du ikke har troet muligt. Trafikmønstre, konverteringer, kampagne effekt og muligheder for optimering. Efter kurset vil du have opnået en forståelse for Google Analytics store forretningspotentiale. 

Z Cases og Opgaver

Google Analytics med certificering kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af praktiske eksempler og fokus på testen. Der vil være særlig fokus på at du skal kunne svare på de tricky spørgsmål. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med Google Analytics.

Z Valg af Værktøjer

Du lærer at definere de gode rapporter med tilhørende nøgletal, der matcher netop dine ønsker og behov om viden. Og for at få succes med Google Analytics er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer analysearbejdet.

ZGoogle Analytics

Hvordan består jeg Google Analytics testen? Hvordan virker det? Hvilke spørgsmål kan jeg forvente? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Google Analytics og vil certificeres. Vi hjælper dig igennem Google Analytics certificeringen. 

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld Google Analytics m. certificering

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti