Google Analytics Kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

På Google Analytics Kursus lærer du hvordan du får indsigt i kunders adfærd når de besøger dit site? Hvor klikker de? Hvad bruger de tid på? Hvilke undersider er de interesseret i? Hvis du skal optimere din hjemmeside, så skal du have svar på disse spørgsmål. Google Analytics er værktøjet der giver dig svar.

På Google Analytics kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med optimering af jeres site i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem for dit Google Analytics kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte

 • Lær om værktøjerne i Google Analytics
 • Hvordan designer du din Google Analytics konto
 • Lær og forstå kundeadfærd; hvem, hvad, hvor meget og hvor på mit site?
 • Lær at opsætte Google Analytics
 • Lær at bruge filtre
 • Google Analytics og kampagne måling
 • Lær om Google Optimize
 • Målsætning
 • Rapportering i Google Analytics
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Google Analytics ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

Google Analytics kursus datoer

Datoer Sted Status
13.aug København Åben
14.sep København Få ledige
12.okt København Åben
16.nov København Åben
17.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere google analytics kursus

Thomas Søby Andersen har mere end 12 års erfaring indenfor online markedsføring. I de tidlige år var hans fokus på at lave SEO for egne hjemmesider, men de sidste næsten 5 år har det været som selvstændig freelancer med fokus på Google Ads & Analytics. Han laver både opsætning og optimering for mange forskelligartede kunder, men også mange forskellige opgaver indenfor undervisning & sparring om disse 2 Google-produkter. Tidligere har han også arbejdet hos bureauet Ambition og Bestseller med fokus på Google Ads.

Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Det var dejligt med et lille hold hvor der var plads til både teknisk hjælp og undervisning i øjenhøjde. Vi havde en masse diskussioner om alt muligt vigtigt, og vi kunne sagtens have brugt mere tid. Jeg var på intet tidspunkt overlade til mig selv. Tak for et godt google analytics kursus.

Susanne B. Isaksen

Københavns Universitet


De indtryk der først falder mig ind er fortræffeligt, givende og veltilrettelagt. Et ekstra plus var deltagernes sammensætning og engagement. Om undervisningen kan jeg sige, med fare for at lyde overstrømmende, at det var både fagligt, menneskeligt og kommunikerende helt i top. Jeg kan helt klart anbefale kurset – det har været en fornøjelse at deltage.

Lars Christensen

Tele Greenland

På kurset vil du lære...

ZHvilke Sider Virker

På Google Analytics kursus lærer du hvordan du får indsigt i dine kunders adfærd. Og værktøjet kan mere end at måle trafik på din hjemmeside. Du får svar på hvem dine besøgende er, hvor de kommer fra, deres adfærd når de er på din side, hvilke sider der har interesse, og hvilke sider der ikke besøges. På dette Google Analytics kursus lærer du at identificere hvad der skal optimere.

ZGoogle Analytics Rapport

Lær også hvordan du kan opsætte rapporterne, så de giver dig netop den viden og de svar du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan definere rapporterne, så du hurtigere kan få de vigtigste nøgletal. Du vil også blive introduceret til de vigtigste nøgletal i Google Analytics.

ZKundens Adfærd

Med Google Analytics kan du få informationer om brugeradfærd, trafikmønstre, konverteringer og muligheder for optimering. Efter kurset vil du have opnået en forståelse for Google Analytics store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye informationer.

Z Cases og Opgaver

Google Analytics kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med Google Analytics. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister.

Z Valg af Værktøjer

Du lærer at udvælge de gode rapporter, der matcher netop dine ønsker og behov om viden. Og for at få succes med Google Analytics er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer analysearbejdet.

ZGoogle Analytics

Hvad er Google Analytics? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Google Analytics. Og det er en markedsførings disciplin, der rummer mange analytiske facetter.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig Google Analytics her

restaurant frokost

Vi spiser frokost på de lokale restauranter nær Kultorvet i København.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti