Adobe InDesign Grundlæggende

Adobe® Kursus, 2 Dage København & Aarhus

På dette Adobe InDesign Grundlæggende kursus København & Aarhus får du 2 dage med grafisk design med Adobe InDesign

 

gratis grafisk kursus

På akademiets Adobe® InDesign grundlæggende kursus i København eller Aarhus, 2 dage, lærer du grafisk design i Adobe værktøjet InDesign. 

Du vil få praktisk erfaring med at arbejde i InDesign værktøjet. Kurset er “learning by doing” og de får InDesign Adobe værktøjer i hænderne. Kurset er en klon af akademiets InDesign kursus, med derudover godkendt på RAR positivlisten.

Med dette kursus i Adobe InDesign grundlæggende følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du også efter kurset har mulighed for at genopfriske de ting, du lærer. Kurset er et værktøjskursus, og målet er, at du selv kan opsætte grafiske dokumenter i InDesign når du går hjem.

Adobe InDesign Grundlæggende kursus form

Vores erfaring er, at det kan være svært at komme videre, når InDesign værktøjerne driller, og den seneste forskning viser, at undervisning i små fysisk samlede hold giver den bedste indlæring. Vi har valgt, at gennemfører dette grafisk design basis kursus med undervisningen i små hold.

Du får en masse små cases og øvelser i Adobe InDesign, og du bygger dine grafiske dokumenter i InDesign. Vi starter helt fra grunden, så du lærer værktøjet trin for trin.

Adobe InDesign grundlæggende giver dig

Når du deltager på dette Adobe InDesign grundlæggende får du den tekniske basis til at kunne arbejde med grafisk design i InDesign. Adobe’s produkter er de facto standarden, og du kommer ikke uden om at kunne Adobe InDesign.

Bonus kursus kampagne

Når du deltager på dette kursus, har du mulighed for at vælge et ekstra gratis bonus kursus blandt kurserne:

Photoshop kursus 2 dage
Illustrator kursus 2 dage

Du kan beslutte dit bonus kursus før, under eller efter dit kursusforløb.

RAR Positivlisten

Kurset er på RAR positivlisten: Region Hovedstaden. Nabo regioner kan deltage, og det betyder at følgende regioner kan få bevilget kurset:

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland

Er du mellem jobs, og ønsker du at lære Adobe InDesign, så tilbyder Compass en række kurser for ledige, herunder InDesign: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse. Det er dit jobcenter der vurderer og bevilger kurser relateret til den regionale positivliste. Se også liste over grafiske kurser for ledige.

InDesign - kursus

Pris 8.900 kr.

ekskl. moms

compass kursus

Med bonus kursus

Vælg selv ekstra bonus kursus. Bonus kursus kan vælges før, under eller efter dit kursus forløb.

Næste Adobe InDesign Grundlæggende

Der starter et Adobe InDesign grundlæggende, København eller Aarhus, hver måned. Der er mulighed for at udskyde datoer, skulle dette blive nødvendigt.

Datoer Lokation Status
05. & 06. januar 2023 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
05. & 06. januar 2023 Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST ^
02. & 03. marts 2023 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
02. & 03. marts 2023 Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST ^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Kursisterne siger

Praktisk info

  • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Kursusmateriale online
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.
  • Små hold

Kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i  forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

anne

Anne

Hørsholm Kommune

“Ualmindelig behagelig atmosfære, med gode faciliteter, søde medarbejdere og dygtig underviser. Det hele har været super godt, og jeg er fyldt med ny energi til alle de ting jeg skal lave”

★★★★★

B & O

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

Dette er det første kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der var afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler”

★★★★☆

Kig ind 

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer
 
Få mere information

Tilmelding Adobe Grafisk Design Grundlæggende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Frokost på restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Compass kurser - hygge og faglig sparring

Kontakt os

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by