Grafisk Design og UI

De 3 vigtige Adobe programmer + UI brugeroplevelsen. InDesign, Illustrator og Photoshop | 6 uger | 30 Dage

 

21. DEC
København
25850 kr.

Lær Adobe programmerne InDesign, Photoshop og Illustrator. Som bonus vil du også lære om brugeroplevelsen UX/UI, så du kan skabe flotte designs i de 3 Adobe programmer. Du får masser af hands-on øvelser og personlig vejledning undervejs.

InDesign, Photoshop, Illustrator & UX/UI

Kurset har samme uddannelsesmæssige værdi som akademiets grafisk design, plus et ekstra UX design modul om brugeroplevelsen. Du får de færdigheder du behøver for at excellere inden for digital grafisk design, og samtidig modtager du også certificering på dine nye færdigheder. 

Kurset svarer til akademiets Grafisk Design kursus, med en UX Brugervenlighed overbygning. Du får derfor også certificering hørende til akademiets Grafisk Design kursus.

Kursus for ledige i jylland

Kurset er for ledige, og du få den tekniske viden, du behøver for at arbejde med grafisk design i Adobe programmerne. 

Næste kurser

Du kan her se de dage, hvor der undervises og der er fremmøde. Resten af de 30 dage er blended learning med videoøvelser, som du får adgang til, når du tilmelder dig kurset.

Kursisterne siger

Praktisk info

  • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.
  • Små hold maks. 6 deltagere

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Kursus tilmelding

Compass kurser - hygge og faglig sparring

Kontakt os

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by