Grafisk Design Kursus – for ledige

Positivlistet i Jylland I 30 dage 6 uger I 6 fremmøde dage

RAR listet kursus i grafisk design for ledige, 30 dage. Undervisning i InDesign, Photoshop og Illustrator. 24 dage med øvelser og hands on.

 

15. DEC
Aarhus
19900 kr.

Grafisk design kursus for ledige, Aarhus, er 30 dage med de 3 Adobe® produkter. Små hold hvor vi kombinerer klasseundervisning med videoer og hands on øvelser.

Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator. Kurset er “learning by doing” og de får alle 3 Adobe værktøjer i hænderne. Kurset er 6 dages klasseundervisning kombineret med øvelsesvideoer og til hjemmearbejde – blended learning.

Kurset er et blended learning kursus hvor klasseundervisning er kombineret med videoer hvor du selv arbejder med værktøjerne hjemme. 

InDesign, Photoshop og Illustrator

Du kan tilmelde dig kurset InDesign: Fra begynder til Mester som er et kursus med valgfri modul fleksibilitet og et ekstra bonus modul. På den måde kan du ud over InDesign også få Photoshop og Illustrator modulerne. Dermed har du præcis dette Grafisk Design Kursus 6 dage.

Kursus i Grafisk Design

Når du deltager på dette kursus i grafisk design for ledige, får du den tekniske basis til at kunne arbejde med grafisk design. Undervisningsdagene er en klon af akademiets kursus i grafisk design som du kan se her:

Grafisk Design Kursus

Og på kurset i grafisk design for ledige får du således Adobe’s 3 essentielle værktøjer i hænderne, InDesign, Photoshop og Illustrator.

Grafisk Design Kursus

Pris 19.900 kr.

ekskl. moms

compass kursus

Næste kursus i grafisk design for ledige

Der starter et kursus i grafisk design næsten hver måned. Nedenfor kan du se dagene hvor der undervises i de 3 essentielle værktøjer, InDesign, Photoshop og Illustrator. Resten af de 30 dage er blended learning med videoer som du får adgang til når du tilmeldes kurset. 

Kursisterne siger

Praktisk info

  • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Kursusmateriale online
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.
  • Små hold

Indhold kursus i grafisk design for ledige

Du lærer alle de vigtige Adobe værktøjer, der skal til for at få succes med din produktion af dokumenter. Særligt fokus på dokumenter til digital markedsføring. Det er vores målsætning, at du selv kan anvende Adobe værktøjerne, når kurset er slut.

Adobe InDesign 2 Dage

Du lærer at anvendte Adobe InDesign fra bunden af. Og du lærer, hvordan du konkret opsætter produktioner i dette vigtige værktøj.

Adobe InDesigns store force er, at kunne håndtere layout af tekst- og billedetunge dokumenter og skabeloner, der integrerer og kombinerer elementer fra både Photoshop og Illustrator. Mange grafiske designere anvender derfor InDesign til at udvikle salgsbare layouts og præsentationer.

På grafisk design kursus for ledige får du, ved hjælp af konkrete cases, praktisk erfaring med at udvikle layout i InDesign til en bred vifte af dokumenter til både print og web.

Modulet udgøres af InDesign kurset:

Adobe InDesign kursus

Adobe Illustrator 2 Dage

På kurset lærer du at at anvendte Adobe Illustrator fra grunden af. Og du lærer hvordan du konkret kan lave grafiske illustrationer i dette værktøj som kan så meget. Vi starter helt fra grunden af.

Illustrator er et eminent program til at udvikle vektor-grafik. Vektor-grafik dækker over grafiske elementer, som kan op-skalleres i det uendelige. Eksempler på vektor-grafik inkluderer logoer, ikoner, figurer og mønstre – alle grafiske elementer, der er afgørende for, at skabe en god brugerrejse på websites og apps. Illustrator er derfor et favorit-redskab blandt mange grafiske designere.

På kurset lærer du at udvikle vektor-grafik fra bunden af, ved at kombinere værktøjer og funktioner på tværs af Illustrator. Kurset tager udgangspunkt i konkrete cases, så du får hands-on erfaring med at arbejde i og med Adobe Illustrator. Modulet udgøres af kurset:

Adobe Illustrator kursus

 

Adobe Photoshop 2 Dage

Du lærer at anvende de mest anvendte Photoshop funktioner, og efter dette modul er du langt. Du får erfaringerne med hvordan du arbejder med Photoshop i praksis. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske Adobe Photoshop værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus.

Adobe Photoshop er stedet, hvor kreativ billedredigering foregår. Her kan du forvandle kedelige billeder til magiske landskaber, hvis du har styr på de grundlæggende værktøjer og funktioner i programmet.

Da flotte, iøjnefaldende billeder, som bekendt, siger mere end 1000 ord, er Photoshop et uundværligt program, når du skal udvikle lækre, imødekommende brugerrejser.

Ved hjælp af konkrete cases, lærer du at navigere Photoshop, og at arbejde på tværs af programmets grundlæggende funktioner og værktøjer.

Kurset er praktisk orienteret ”hands-on” Photoshop kursus. Modulet udgøres af:

Adobe Photoshop kursus

grafisk design kursus med adobe
grafisk design kursus certifikat

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Certificeret kursus i grafisk design for ledige

Certificering er inkluderet i dit grafisk design kursus for ledige. Vi anbefaler, at du lader dig certificere, da det kan være en fordel for dig på den lange bane, og det pynter på CV’et. Grafisk Design kursus for ledige certificering udgøres af en selvvalgt projektopgave, som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. 

Kursusmoduler

Kursuspakken er sammensat af de mest anvendte Adobe værktøjer, herunder først og fremmest det vigtige InDesign værktøj, til grafisk opsætning. Derudover er der også et modul til Photoshop og et modul til Illustrator. Du får træning i alle de mest brugte Adobe værktøjer.

Pris 19.900 kr.

ekskl. moms

Kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

“Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i  forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂”

★★★★★

anne

Anne

Hørsholm Kommune

“Ualmindelig behagelig atmosfære, med gode faciliteter, søde medarbejdere og dygtig underviser. Det hele har været super godt, og jeg er fyldt med ny energi til alle de ting jeg skal lave”

★★★★★

B & O

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

“Efter dette grafisk design kursus for ledige, fik jeg et klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der var afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler”

★★★★☆

Kig ind 

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer
 
Få mere information

Tilmelding kursus i grafisk design

Forplejning

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Compass kurser - hygge og faglig sparring

Kontakt os

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by