Grafisk Design Practitioner Kursus

Lær Grafisk Design … 7 Moduler

Skal du arbejde med Grafisk Design, så indeholder denne kursuspakke i Grafisk Design alle de mest anvendte værktøjer i Adobe pakken. Du sammensætter selv de 7 kurser indenfor kursusgruppen “Grafisk Design” der har din største interesse. Grafisk Design kurset er et “hands on” kursus.

På Grafisk Design Practitioner uddannelsen får du erfaring med hvordan du arbejder med Adobes Grafiske Design værktøjer i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit Grafiske Design Practitioner kursus. 

Vælg selv dine kurser

Du vælger selv hvilke 7 kurser du ønsker at deltage på. Du kan vælge mellem nedenstående kurser, men er der et andet af Compass kurser du heller ville have, så lad os det vide, vi er lydhøre overfor dine ønsker. Vælg 7 af nedenstående kurser:

 

  1. Adobe Illustrator – 2 dage
  2. Adobe Indesign – 2 dage
  3. Adobe Indesign udvidet – 1 dag
  4. Adobe Photoshop – 2 dage
  5. Adobe Photoshop udvidet – 1 dag
  6. Skriv den gode tekst – 1 dag
  7. Content Marketing – 1 dag
  8. Video Produktion – 1 dag
  9. UX Designer – 2 dage

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Adobe ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 17.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

Undervisere Grafisk design practitioner

Marie Wengler voksede op med Adobé som sin forlængede arm og hun har igennem de sidste 15 år udviklet sig sammen med programmet. Sideløbende med studier på Københavns Universitet og Reklamelinjen, har hun drevet egen selvstændige virksomhed, hvor hun har arbejdet med Adobé-relaterede opgaver og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter – projekter der netop så dagens lys i Adobé.

Marie Wengler

Adobé Evangelist og Ekspert

Ninna Busk Rasmussen har en kandidat i Kommunikation og Psykologi, og så har hun bred erfaring i at skabe fængende indhold. Der findes rigtig mange buzzwords, sammentrækninger og uigennemskuelig brug af slang i kommunikationens verden, men Ninna evner at få det hele ned på jorden. Hun er netop blevet selvstændig, og hjælper virksomheder med at skabe indhold om alt fra solcreme til kyssesyge.

Ninna Busk Rasmussen

Tekst og Content Marketing Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Jeg synes, at det var et både lærerigt, inspirerende og socialt forløb. Det var en kompetent underviser, som både forstår at formidle komplekst stof, så det sidder på deltagernes rygrad efter forløbet og samtidigt skabe en god stemning blandt deltageren, så alle føler, at de har noget at bidrage med.

Malene Antvorskov

TV2


Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.

Anders Holm

LEGO

På kurset vil du lære...

ZAdobe Værktøjerne

Med Adobe værktøjerne kan man mere end du tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og du lærer at bruge dem rigtigt så du løbende kan optimere jeres grafiske design aktiviteter. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine Adobe værktøjer.

ZAdobe Rapporter

På Adobe modulerne lærer du hvordan du kan opsætte værktøjerne, så de giver dig netop den effekt du ønsker. På modulerne vil du lære, hvordan du selv kan definere dokumenterne, så du hurtigere kan få de grafiske resultater. Du vil blive introduceret til alle vigtige Adobe værktøjerne.

ZGrafiske Effekter

Med Adobe værktøjerne kan du designe alt hvad du har behov for indenfor grafisk design og foto behandling. Efter kurset vil du have opnået en forståelse for Adobe’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye værktøjer.

Z Cases og Opgaver

Grafisk Design Practitioner kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviserne er specialister på hver deres områder og har mange års relevant erfaring med grafisk design og Adobe værktøjerne.

ZUX Design Strategi

Du får overblik over hele din online design strategi. Du lærer at udvælge de gode værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov, og som understøtter dig i arbejdet med UX strategien. Og for at få succes med online markedsføring er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området.

ZAdobe Værktøjer

Hvordan anvender jeg Adobe rigtigt? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Adobe værktøjerne. Og det er en disciplin, der rummer mange facetter. Lær dem her.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld grafisk design practitioner kursus

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti