Grafisk Design Kursus

InDesign + Photoshop + Illustrator, 6 Dage

På dette Adobe® grafisk design kursus forløb i København og Aarhus, får du 2 dage med InDesign, 2 dage med Photoshop, og 2 dage med Illustrator.

15. DEC
Aarhus
19.900 kr.

Er du klar til at komme i gang med Grafisk Design? Akademiets kursusforløb i grafisk design er en sjov og engagerende måde at lære Adobe® Photoshop, InDesign og Illustrator på. I et venligt miljø får du 2 dage med InDesign, 2 dage med Photoshop og 2 dage med Illustrator.

I løbet af forløbet vil du blive introduceret til hvert af programmerne for sig, før du får erfaring med at bruge alle tre programmer på én gang i projekter. Når kurset er slut, vil du være i stand til at skabe dine egne designs med lethed!

Grafisk design kursus form

Vores klasser er små, og vi er der for at besvare spørgsmål og hjælpe dig, hvis du går i stå. Uddannelsen foregår ved, at vi demonstrerer et værktøj i et af programmerne, og så får du en opgave, hvor du skal bruge det værktøj, du lige har set demonstreret. Det er en rigtig god måde at lære på.  

Kursus grafisk design 3 moduler

Hvis du har ønsket at få foden inden for grafisk design, men ikke ved, hvor du skal starte, så er dette kursus noget for dig. Når du deltager på dette kursus i grafisk design, får du grundlaget for at arbejde med grafisk design. Adobes produkter er de facto standarden, og de kommer ikke uden at du kender de 3 essentielle værktøjer:

Og på dette grafisk design kursus får du alle 3 i hænderne. 

Grafisk Design Kursus

Pris 19.900 kr.

ekskl. moms

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Grafisk design kursus København & Aarhus

Der starter et Adobe grafisk design kursus, København og Aarhus, hver måned. Der er mulighed for at udskyde datoer, skulle dette blive nødvendigt.

Kursisterne siger

Praktisk info

  • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Kursusmateriale online
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.
  • Små hold

Indhold i Grafisk Design kursus

På det certificerede Adobe grafisk design kursus lærer du alle de vigtige værktøjer, der skal til for at få succes med din produktion af grafiske projekter, herunder med særligt fokus på digital markedsføring. Vi lægger vægt på de digitale værktøjer, du får behov for, og det er vores målsætning, at du selv kan anvende værktøjerne, når kurset er overstået, og du kommer hjem.

Adobe InDesign 2 Dage

Du lærer at anvendte Adobe InDesign fra bunden af. Og du lærer, hvordan du konkret opsætter produktioner i dette vigtige værktøj.

Adobe InDesigns store force er, at kunne håndtere layout af tekst- og billedetunge dokumenter og skabeloner, der integrerer og kombinerer elementer fra både Photoshop og Illustrator. Mange grafiske designere anvender derfor InDesign til at udvikle salgsbare layouts og præsentationer.

På kurset får du, ved hjælp af konkrete cases, praktisk erfaring med at udvikle layout i InDesign til en bred vifte af dokumenter til både print og web.

Modulet udgøres af InDesign kurset:

Adobe InDesign kursus

Adobe Illustrator 2 Dage

På kurset lærer du at at anvendte Adobe Illustrator fra grunden af. Og du lærer hvordan du konkret kan lave grafiske illustrationer i dette værktøj som kan så meget. Vi starter helt fra grunden af.

Illustrator er et eminent program til at udvikle vektor-grafik. Vektor-grafik dækker over grafiske elementer, som kan op-skalleres i det uendelige. Eksempler på vektor-grafik inkluderer logoer, ikoner, figurer og mønstre – alle grafiske elementer, der er afgørende for, at skabe en god brugerrejse på websites og apps. Illustrator er derfor et favorit-redskab blandt mange grafiske designere.

På kurset lærer du at udvikle vektor-grafik fra bunden af, ved at kombinere værktøjer og funktioner på tværs af Illustrator. Kurset tager udgangspunkt i konkrete cases, så du får hands-on erfaring med at arbejde i og med Adobe Illustrator. Modulet udgøres af kurset:

Adobe Illustrator kursus

 

Adobe Photoshop 2 Dage

Du lærer at anvende de mest anvendte Photoshop funktioner, og efter dette modul er du langt. Du får erfaringerne med hvordan du arbejder med Photoshop i praksis. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske Adobe Photoshop værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus.

Adobe Photoshop er stedet, hvor kreativ billedredigering foregår. Her kan du forvandle kedelige billeder til magiske landskaber, hvis du har styr på de grundlæggende værktøjer og funktioner i programmet.

Da flotte, iøjnefaldende billeder, som bekendt, siger mere end 1000 ord, er Photoshop et uundværligt program, når du skal udvikle lækre, imødekommende brugerrejser.

Ved hjælp af konkrete cases, lærer du at navigere Photoshop, og at arbejde på tværs af programmets grundlæggende funktioner og værktøjer.

Kurset er praktisk orienteret ”hands-on” Photoshop kursus. Modulet udgøres af:

Adobe Photoshop kursus

Certificering Grafisk Designer

Dit kursus afsluttes med, at du bliver certificeret Grafisk Designer. Certificering er indeholdt i dit kursushonorar, og vi anbefaler, at du lader dig certificere.

Ved kursets afslutning skal du gennemføre en opgave, som du har 3 måneder til at færdiggøre. Opgaven tager udgangspunkt i de ting, du lærer på grafisk design kurset. Du skal så vidt muligt integrere elementer på tværs af programmerne ind i din opgavebesvarelse, men grafisk design opgaven lægger dog op til kreativ fortolkning og frihed, så du selv kan vælge, hvordan du vælger at arbejde på tværs af programmerne – præcis som en grafisk designer gør. Efter eksamination modtager du en grafisk design certificering, som kan anvendes i dit CV. Du kan her læse mere om grafisk design kursus certificering:

Akademiets certificering

Relaterede grafiske kurser

adobe indesign
På InDesign kurset lære du at producere dine egne InDesign dokumenter til tryk eller digitale medier.
InDesign kursus
Illustrator kursus 20
Vores Illustrator kursus er for dig som vil lære at arbejde med vektorgrafik til fx. logoer og ikoner.
Illustrator Kursus
Photoshop kursus 20
Lær de grundlæggende værktøjer på vores Photoshop kursus og tryl med dine billeder.
Photoshop Kursus

Grafiske videns sider og tutorials

Før du evt. starter på vores kursus, kan du læse nogle af vores grafiske videns sider og få en større viden om den spændende grafiske verden. Videns siderne kan hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder og booste din kreativitet.

Det er vigtigt at lære nyt, for jo mere du ved om grafisk design, jo bedre bliver dine designs. Desuden kan det hjælpe dig med at holde dig ajour med de aktuelle tendenser og teknikker, så du kan holde dig på forkant.

grafisk design kursus certifikat

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Certificeret kursus i grafisk design

Certificering er inkluderet i dit grafisk design kursus. Vi anbefaler, at du lader dig certificere, da det kan være en fordel for dig på den lange bane, og det pynter på CV’et. Grafisk Design kursus certificering udgøres af en selvvalgt projektopgave, som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Efter endt kursus er du certificeret Digital Grafisk Designer. Læs her mere om certificering.

For ledige

Akademiet tilbyder flere kurser som er registreret på RAR positivlisten. Herunder kurserne:

Du har her en oversigt over kurserne. RAR Positivlisten.

Pris 19.900 kr.

ekskl. moms

Om grafisk design kursus

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

“Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i  forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂”

★★★★★

anne

Anne

Hørsholm Kommune

“Ualmindelig behagelig atmosfære, med gode faciliteter, søde medarbejdere og dygtig underviser. Det hele har været super godt, og jeg er fyldt med ny energi til alle de ting jeg skal lave”

★★★★★

B & O

Henrik Jensen

Bang & Olufsen

“Med dette grafisk design havde jeg bagefter et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der var afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler”

★★★★☆

Indhold grafisk design kursus

Adobe Værktøjerne

Du får svar på, hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og du lærer at bruge dem rigtigt, så du løbende kan optimere dine grafiske design aktiviteter. Værktøjer – ingen grafiker kan leve uden! Skal du redigere billeder, så se Photoshop kursus. Skal du lave grafik, så er det på Illustrator kursus. Du kan samle det hele på et InDesign kursus.

Adobe Rapporter

På Adobe grafisk design kursus lærer du, hvordan du kan opsætte værktøjerne, så de giver dig netop den effekt du ønsker. Du vil lære, hvordan du selv kan definere dokumenterne, så du hurtigere kan få de grafiske resultater. Og bliver skarp i hvilken dokumenttype, farvevalg og typografi der skal satses på, hvornår.

Grafiske Effekter

Med Adobe værktøjerne kan du designe alt, hvad du har behov for indenfor grafisk design og effekter. Efter dit kursus i grafisk design, vil du have opnået en forståelse for Adobe’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye værktøjer bedst muligt.

Grafisk Design Kursus

Grafisk design kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviserne er specialister på hver deres områder, og har mange års relevant erfaring med grafisk design kurser og Adobe kurser.

UX Design

På kurset vil vi kort ramme hjørnet af online design strategi hvor vi ser på at udvælge de gode værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov, og som understøtter dig i arbejdet med grafisk design og UX strategien. Men kurset er først og fremmest et kursus i Adobe’s værktøjer. 

Grafisk Facilitering

På akademiets grafisk facilitering kursus lærer du at skitsere nyttige ikoner i hånden. Efterfølgende kan du lære at digitalisere dine skitser på grafisk design kursus eller illustrator kursus. Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Adobe værktøjerne.

Kig ind 

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer
 
Få mere information

Tilmelding grafisk design kursus

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Compass kurser - hygge og faglig sparring

Kontakt os

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

FAQ & Svar

Kan jeg flytte mit Grafisk Design kursus til anden dato?

Ja. Du kan altid ændre (fremrykke eller udskyde) dato for dine kursusmoduler, og Compass vil altid finde en kursusdato til dig. Dog kan vi ikke garantere dig plads på den nye kursusdato, og Compass forbeholder sig ret til at ændre til senere alternativ dato.

Afbestille mit Grafisk Design kursus og hvad er vilkårene?

Du kan omkostningsfrit afbestille dit Grafisk Design kursus op til 24 timer inden kursusstart, og du vil få refunderet 100% af dit kursushonorar. Kursushonorar ved afbestilling senere end 24 timer inden kursusstart refunderes ikke.

Kursustider kl. 09.00 - 15.30

Undervisningen starter kl. 09.00 og slutter kl. 15.30. 

Kan man deltage online?

Nej. Samtlige akademiets kurser er fremmøde klasseundervisning. 

Parkering nær Compass København?

Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der er altid ledige parkeringspladser på:

Q-Park Nørreport
Israels Plads 1
1361 København

 

Transport fra lufthavn til Compass København?

Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn. Metro går hvert 2 minut fra Københavns lufthavn.

Medbringe min PC/Mac?

Du skal altid medbringe din egen PC/Mac, og der er ikke mulighed for at låne PC/Mac. 

Installeret software inden Grafisk Design kurset?

Du skal altid medbringe din egen PC/Mac, og have installeret den software I skal anvende på kurset. 

Garanti for afholdelse?

Nej. Akademiet tilstræber altid afholdelse af moduler, men der opstår situationer hvor der kun er en eller to tilmeldte til et kursus, og så afholdes kurset først den efterfølgende måned. 

Forplejning på Grafisk Design kurset?

København: Vi spiser på nærliggende restauranter, enten:
Restaurant La Perla: Italiensk frokost buffet
Restaurant Rice Market: Thai frokost buffet

Århus: Vi spiser på Hotel Scandic Vest. De serverer en konference buffet.

Har du særlige ønsker – vegetar, veganer – allergi; så gør os opmærksom på dine ønsker om morgenen på kursusdagen. Restauranterne er vant til særlige ønsker.

Overnatning inkluderet i Grafisk Design kurset?

Nej. Overnatning arrangeres på eget initiativ.

Sprog i undervisningen?

Undervisning og kursusmateriale tilbydes kun på dansk.

compass københavn

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

compass kursus

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by