Digitalt Grafisk Design Kursus 

Certificeret Grafisk Designer, 8 Dage

Udvid dine kompetencer indenfor grafisk design med hele Adobe pakken og UX brugeroplevelsen.

 

25. MAJ
København
24.800 kr.

På dette certificerede grafisk design kursus, København, kigger vi på den grafiske proces – fra ide-udvikling, eksekvering og evaluering.

Du vil få praktisk erfaring med at arbejde i og på tværs af de tre grundlæggende Adobe-programmer: Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator. Derudover får du en smagsprøve på det nye skud på Adobe stammen, Adobe Xd. Kombineret med UX Design kursus, hvor du får indblik i, hvordan du skaber dit grafiske layout med udgangspunkt i brugeren. Kursuspakken, hvor “learning by doing” er vejen frem.

Med dette kursus i grafisk design følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du også efter kurset har mulighed for at genopfriske de ting, du lærer. Samtidig er der indlagt tid i kurset til, at du også kan arbejde på dine egne projekter, så du går fra kurset med færdige, grafiske produkter.

Kursus form

Det er blevet moderne med online- og e-learning. Men, hos Compass er vi gået den modsatte vej. Vores erfaring er, at det kan være svært at komme videre, når Adobe værktøjerne driller, og den seneste forskning viser, at undervisning i små fysisk samlede hold giver den bedste indlæring. Vi har valgt, at gennemfører denne uddannelse i grafisk design med undervisningen i små hold, af højst 7 kursister. Din underviser er lige ved hånden, og der er tid til at drøfte lige præcis dine udfordringer.

Grafisk Design Kursus

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 24.800 kr.

ekskl. moms

compass kursus

Næste grafisk design kursus

Der starter et Adobe grafisk design kursus, København, hver måned. Der er mulighed for at udskyde datoer, skulle dette blive nødvendigt.

Kursisterne siger

Praktisk info

  • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Kursusmateriale online
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.

Indhold kursus i grafisk design

På det certificerede Adobe grafisk design kursus lærer du alle de vigtige værktøjer, der skal til for at få succes med din produktion af grafiske projekter, herunder med særligt fokus på digital markedsføring. Vi lægger vægt på de digitale værktøjer, du får behov for, og det er vores målsætning, at du selv kan anvende værktøjerne, når kurset er overstået, og du kommer hjem.

Adobe InDesign 2 Dage

Du lærer at anvendte Adobe InDesign fra bunden af. Og du lærer, hvordan du konkret opsætter produktioner i dette vigtige værktøj.

Adobe InDesigns store force er, at kunne håndtere layout af tekst- og billedetunge dokumenter og skabeloner, der integrerer og kombinerer elementer fra både Photoshop og Illustrator. Mange grafiske designere anvender derfor InDesign til at udvikle salgsbare layouts og præsentationer.

På kurset får du, ved hjælp af konkrete cases, praktisk erfaring med at udvikle layout i InDesign til en bred vifte af dokumenter til både print og web.

Modulet udgøres af InDesign kurset:

Adobe InDesign kursus

Adobe Illustrator 2 Dage

På kurset lærer du at at anvendte Adobe Illustrator fra grunden af. Og du lærer hvordan du konkret kan lave grafiske illustrationer i dette værktøj som kan så meget. Vi starter helt fra grunden af.

Illustrator er et eminent program til at udvikle vektor-grafik. Vektor-grafik dækker over grafiske elementer, som kan op-skalleres i det uendelige. Eksempler på vektor-grafik inkluderer logoer, ikoner, figurer og mønstre – alle grafiske elementer, der er afgørende for, at skabe en god brugerrejse på websites og apps. Illustrator er derfor et favorit-redskab blandt mange grafiske designere.

På kurset lærer du at udvikle vektor-grafik fra bunden af, ved at kombinere værktøjer og funktioner på tværs af Illustrator. Kurset tager udgangspunkt i konkrete cases, så du får hands-on erfaring med at arbejde i og med Adobe Illustrator. Modulet udgøres af kurset:

Adobe Illustrator kursus

 

Adobe Photoshop 2 Dage

Du lærer at anvende de mest anvendte Photoshop funktioner, og efter dette modul er du langt. Du får erfaringerne med hvordan du arbejder med Photoshop i praksis. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske Adobe Photoshop værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus.

Adobe Photoshop er stedet, hvor kreativ billedredigering foregår. Her kan du forvandle kedelige billeder til magiske landskaber, hvis du har styr på de grundlæggende værktøjer og funktioner i programmet.

Da flotte, iøjnefaldende billeder, som bekendt, siger mere end 1000 ord, er Photoshop et uundværligt program, når du skal udvikle lækre, imødekommende brugerrejser.

Ved hjælp af konkrete cases, lærer du at navigere Photoshop, og at arbejde på tværs af programmets grundlæggende funktioner og værktøjer.

Kurset er praktisk orienteret ”hands-on” Photoshop kursus. Modulet udgøres af:

Adobe Photoshop kursus

Adobe Xd 1 Dag

På Adobe Xd modulet lærer hvordan du på en effektiv måde kan bygge digitale løsninger og sparer tid. Du lærer UI og UX design i Adobe Xd, så du kan bygge digitale prototyper, UX designs og visuelle løsninger til hjemmesider og apps.

Med Adobe Xd lærer du hurtigt og effektivt, at kunne kombinere billeder redigeret i Photoshop og elementer udviklet i Illustrator i kreative prototyper til websites og apps.

På kurset møder du en konkret case, som du skal løse trin-for-trin, med udgangspunkt den klassiske Design Thinking-process, der danner rammen om UX design.

Modulet udgøres af Adobe XD kurset:

Adobe XD kursus

UX Design 1 Dag

På UX Design modulet lærer hvordan du sætter det hele sammen så brugeren får en positiv oplevelse af besøget på jeres sites. Du lærer at eksekvere design processen fra strategi til design og konkret indhold. UX Design er et obligatorisk must på en hvilken som helst grafisk design uddannelse.

For at skabe en ramme om brugen af Adobes værktøjer og funktioner, lærer du de grundlæggende principper og metoder bag UX design: Design Thinking. Herunder lærer du de centrale trin i Design Thinking: Empathize, Define, Ideate, Prototype og Test, og hvordan I arbejder iterativt på tværs af de forskellige trin.

Modulet udgøres af UX Design kurset:

UX Design kursus

Certificering Grafisk Designer

Dit kursus afsluttes med, at du bliver certificeret Grafisk Designer. Certificering er indeholdt i dit kursushonorar, og vi anbefaler, at du lader dig certificere.

Ved kursets afslutning skal du gennemføre en opgave, som du har 3 måneder til at færdiggøre. Opgaven tager udgangspunkt i de ting, du lærer på grafisk design kurset. Du skal så vidt muligt integrere elementer på tværs af programmerne ind i din opgavebesvarelse, men grafisk design opgaven lægger dog op til kreativ fortolkning og frihed, så du selv kan vælge, hvordan du vælger at arbejde på tværs af programmerne – præcis som en grafisk designer gør. Efter eksamination modtager du en grafisk design certificering, som kan anvendes i dit CV. Du kan her læse mere om grafisk design kursus certificering:

Akademiets certificering

grafisk design kursus med adobe
grafisk design kursus certifikat

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Certificeret kursus i grafisk design

Certificering er inkluderet i dit grafisk design kursus. Vi anbefaler, at du lader dig certificere, da det kan være en fordel for dig på den lange bane, og det pynter på CV’et. Grafisk Design kursus certificering udgøres af en selvvalgt projektopgave, som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Efter endt kursus er du certificeret Digital Grafisk Designer. Læs her mere om certificering.

Grafisk design kursus moduler

Kursuspakken er sammensat af de mest anvendte Adobe værktøjer, herunder først og fremmest det vigtige InDesign værktøj, til grafisk opsætning. Du får træning i alle de mest brugte Adobe værktøjer kombineret med UX Design, og teori om hvordan du får brugeroplevelsen til at gå op i en højere enhed. Det certificerede kursus i grafisk design indeholder modulerne:

 

  1. Adobe InDesign kursus, 2 Dage
  2. Adobe Illustrator kursus, 2 Dage
  3. Adobe Photoshop kursus, 2 Dage
  4. Adobe XD Design kursus, 1 Dag
  5. UX Design og brugeroplevelsen, 1 Dag

Pris 24.800 kr.

ekskl. moms

Kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i  forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

anne

Anne

Hørsholm Kommune

“Ualmindelig behagelig atmosfære, med gode faciliteter, søde medarbejdere og dygtig underviser. Det hele har været super godt, og jeg er fyldt med ny energi til alle de ting jeg skal lave”

★★★★★

B & O

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

Dette er det første kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der var afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler”

★★★★☆

Indhold grafisk design kursus

Adobe Værktøjerne

Med Adobe værktøjerne kan man mere, end du tror. Du får svar på, hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og du lærer at bruge dem rigtigt, så du løbende kan optimere dine grafiske design aktiviteter. Værktøjer – ingen grafiker kan leve uden!

Adobe Rapporter

På Adobe grafisk design kursus lærer du, hvordan du kan opsætte værktøjerne, så de giver dig netop den effekt du ønsker. Du vil lære, hvordan du selv kan definere dokumenterne, så du hurtigere kan få de grafiske resultater. Og bliver skarp i hvilken dokumenttype, farvevalg og typografi der skal satses på, hvornår.

Grafiske Effekter

Med Adobe værktøjerne kan du designe alt, hvad du har behov for indenfor grafisk design og effekter. Efter dit kursus i grafisk design, vil du have opnået en forståelse for Adobe’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye værktøjer bedst muligt.

Grafisk Design Kursus

Grafisk Design kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviserne er specialister på hver deres områder, og har mange års relevant erfaring med grafisk design kurser og Adobe kurser.

UX Design Strategi

Du får overblik over hele din online design strategi. Du lærer at udvælge de gode værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov, og som understøtter dig i arbejdet med UX strategien. Og for at få succes med online markedsføring er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området.

Grafisk Design

På Adobe Grafisk Design kurset lærer du at anvende Adobe rigtigt. Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan spiller værktøjerne sammen? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Adobe værktøjerne. 

Kig ind 

Underviser 

Grace

Grace Tsatsaris

Grafisk Designer & Marketing Director

Få mere information

Tilmelding grafisk design kursus

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

(Er på nuværende tidspunkt kun en mulighed ved fremvisning af coronapas eller negativ coronatest).

Compass kurser - hygge og faglig sparring

Kontakt os

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Grace

Grace Tsatsaris

Marketing Director

Grace har en baggrund indenfor grafisk design og webudvikling, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent, hvor hun har hjulpet andre virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, og user experience, til SEO. Hun bruger selv de grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Derudover har hun specialiseret sig indenfor digital markedsføring, og er hos Compass ansat som Marketing Director og underviser.