Grafisk Design Kursus Adobe

11. MAR
København
19.800 kr.

På dette certificerede grafisk design kursus København, rustes du til at håndtere hele den grafiske proces: fra ide-udvikling til ide-eksekvering til ide-evaluering. Du vil få praktisk erfaring med at arbejde i og på tværs af de tre grundlæggende Adobe-programmer: Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator, og du får en smagsprøve på det nye skud på Adobe stammen, Adobe XD. Og på UX Design får du indblik i, hvordan du skaber dit grafiske layout med udgangspunkt i brugeren. Kurset er et “hands-on” kursus hvor du får værktøjerne i hænderne.

Med dette kursus i grafisk design følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du også efter kurset har mulighed for at genopfriske de ting, du lærer. Samtidig er der indlagt tid i kurset til, at du også kan arbejde på dine egne projekter, så du går fra kurset med færdige, grafiske produkter.

Kursus form

Det er blevet moderne med online og e-learning. Compass er gået den modsatte vej. Vores erfaring er, at det kan være svært at komme videre når Adobe værktøjerne driller, og den seneste forskning viser, at undervisning i små fysisk samlede hold giver den bedste indlæring. Vi har valgt, at gennemfører denne uddannelse i grafisk design med undervisningen i små hold af højst 7 kursister. Din underviser er lige ved hånden, og der er tid til at drøfte lige præcis dine udfordringer. 

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

digital markedsføring

Pris 19.800 kr.

ekskl. moms

Næste Grafisk Design Kursus

Der starter et Adobe grafisk design kursus København hver måned. Der er mulighed for at udskyde datoer. Se senere datoer nedenfor.  Du kan skubbe eller udskyde moduler til senere.

Praktisk

  • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
  • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
  • Kursusmateriale online
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.
digital marketing kursus

Indhold kursus i grafisk design

På det certificerede Adobe grafisk design kursus lærer du alle de vigtige værktøjer der skal til for at få succes med din produktion af grafiske produktioner, herunder særligt digitale grafiske Adobe produktioner. Vi lægger særlig vægt på præcis de digitale værktøjer du får behov for, og det er vores målsætning, at du selv kan anvende værktøjerne når du kommer hjem.

Adobe InDesign 2 dage

Du lærer at anvendte Adobe InDesign fra grunden af. Og du lærer hvordan du konkret opsætter produktioner i dette vigtige værktøj, og vi starter helt fra starten af.

Adobe InDesigns store force er, at kunne håndtere layout af tekst- og billedetunge dokumenter og skabeloner, der integrerer og kombinerer elementer fra både Photoshop og Illustrator. Mange grafiske designere anvender derfor InDesign til at udvikle salgsbare layouts og præsentationer.

På kurset får du, ved hjælp af konkrete cases, praktisk erfaring med at udvikle layout i InDesign til en bred vifte af dokumenter til både print og web.

Modulet udgøres af InDesign kurset:

Adobe InDesign kursus

Adobe Illustrator 2 Dage

På kurset lærer du at at anvendte Adobe Illustrator fra grunden af. Og du lærer hvordan du konkret kan lave grafiske illustrationer i dette værktøj som kan så meget. Vi starter helt fra grunden af.

Illustrator er et eminent program til at udvikle vektor-grafik. Vektor-grafik dækker over grafiske elementer, som kan op-skalleres i det uendelige. Eksempler på vektor-grafik inkluderer logoer, ikoner, figurer og mønstre – alle grafiske elementer, der er afgørende for, at skabe en god brugerrejse på websites og apps. Illustrator er derfor et favorit-redskab blandt mange grafiske designere.

På kurset lærer du at udvikle vektor-grafik fra bunden af, ved at kombinere værktøjer og funktioner på tværs af Illustrator. Kurset tager udgangspunkt i konkrete cases, så du får hands-on erfaring med at arbejde i og med Adobe Illustrator. Modulet udgøres af kurset:

Adobe Illustrator kursus

 

Adobe Photoshop 2 Dage

Du lærer at anvende de mest anvendte Photoshop funktioner, og efter dette modul er du langt. Du får erfaringerne med hvordan du arbejder med Photoshop i praksis. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske Adobe Photoshop værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus.

Adobe Photoshop er stedet, hvor kreativ billedredigering foregår. Her kan du forvandle kedelige billeder til magiske landskaber, hvis du har styr på de grundlæggende værktøjer og funktioner i programmet.

Da flotte, iøjnefaldende billeder, som bekendt, siger mere end 1000 ord, er Photoshop et uundværligt program, når du skal udvikle lækre, imødekommende brugerrejser.

Ved hjælp af konkrete cases, lærer du at navigere Photoshop, og at arbejde på tværs af programmets grundlæggende funktioner og værktøjer.

Kurset er praktisk orienteret ”hands-on” Photoshop kursus. Modulet udgøres af:

Adobe Photoshop kursus

Adobe XD 1 Dag

På Adobe XD modulet lærer hvordan du på en effektiv måde kan bygge digitale løsninger og sparer tid. Du lærer UI og UX design i Adobe XD, så du kan bygge digitale prototyper, UX designs og visuelle løsninger til hjemmesider og apps.

Med Adobe XD lærer du hurtigt og effektivt at kunne kombinere billeder redigeret i Photoshop og elementer udviklet i Illustrator i kreative prototyper til websites og apps.

På kurset møder du en konkret case, som du skal løse trin-for-trin med udgangspunkt den klassiske Design Thinking-process, der danner rammen om UX design.

Modulet udgøres af Adobe XD kurset:

Adobe XD kursus

UX Design Brugeroplevelsen 1 Dag

På UX Design modulet lærer hvordan du sætter det hele sammen så brugeren får en positiv oplevelse af besøget på jeres sites. Du lærer at eksekvere design processen fra strategi til design og konkret indhold. UX Design er et obligatorisk must på en hvilken som helst grafisk design uddannelse.

For at skabe en ramme om brugen af Adobes værktøjer og funktioner, lærer du de grundlæggende principper og metoder bag UX design: Design Thinking. Herunder lærer du de centrale trin i Design Thinking: Empathize, Define, Ideate, Prototype og Test, og hvordan I arbejder iterativt på tværs af de forskellige trin.

Modulet udgøres af UX Design kurset:

UX Design kursus

Certificering Digital Grafisk Designer

Dit kursus afsluttes med at du bliver certificeret Grafisk Designer. Certificering er indeholdt i dit kursushonorar, og vi anbefaler at du lader dig certificere.

Ved kursets afslutning skal du gennemføre en opgave, som du har 3 måneder til at færdiggøre. Opgaven tager udgangspunkt i de ting, du lærer på grafisk design kurset. Du skal så vidt muligt integrere elementer på tværs af programmerne ind i din opgavebesvarelse, men grafisk design opgaven lægger dog op til kreativ fortolkning og frihed, så du selv kan vælge, hvordan du vælger at arbejde på tværs af programmerne – præcis som en grafisk designer gør. Efter eksamination modtager du en grafisk design certificering, som kan anvendes i dit CV. Du kan her læse mere om grafisk design kursus certificering:

Akademiets certificering

grafisk design kursus med adobe
grafisk design kursus certifikat

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Certificeret kursus i grafisk design

Certificering er inkluderet i dit grafisk design kursus. Vi anbefaler at du lader dig certificere, og det er vores ansvar at du kommer herfra med et certifikat i hånden. Grafisk Design kursus certificering udgøres af en selvvalgt projektopgave som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Efter endt kursus er du certificeret Digital Grafisk Designer. Læs her mere om certificering.

Grafisk design kursus moduler

Kursuspakken er sammensat af de mest anvendte Adobe værktøjer, herunder først og fremmest det vigtige InDesign værktøj, til digitalt grafisk design. Du får alle de vigtige Adobe værktøjer kombineret med UX Design og hvordan du får brugeroplevelsen til at gå op i en højere enhed. Det certificerede kursus i grafisk design indeholder modulerne:

 

  1. Adobe InDesign kursus 2 dage
  2. Adobe Illustrator kursus 2 dage
  3. Adobe Photoshop kursus 2 Dage
  4. Adobe XD Design kursus 1 dag
  5. UX Design kursus og brugeroplevelsen 1 dag

Pris 19.800 kr.

ekskl. moms

kursister siger …

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i  forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

anne

Anne

Hørsholm Kommune

“Ualmindelig behagelig atmosfære, med gode faciliteter, søde medarbejdere og dygtig underviser. Det hele har været super godt, og jeg er fyldt med ny energi til alle de ting jeg skal lave”

★★★★★

B & O

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

Dette er det første kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der var afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler”

★★★★☆

indhold grafisk design kursus

Adobe Værktøjerne

Med Adobe værktøjerne kan man mere end du tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og du lærer at bruge dem rigtigt så du løbende kan optimere jeres grafiske design aktiviteter. På grafisk design kursus lærer at få maksimal effekt ud af dine Adobe værktøjer.

Adobe Rapporter

På Adobe grafisk design kursus lærer du hvordan du kan opsætte værktøjerne, så de giver dig netop den effekt du ønsker. Du vil lære, hvordan du selv kan definere dokumenterne, så du hurtigere kan få de grafiske resultater. Du vil blive introduceret til alle vigtige Adobe værktøjerne.

Grafiske Effekter

Med Adobe værktøjerne kan du designe alt hvad du har behov for indenfor grafisk design og effekter. Efter dit kursus i grafisk design vil du have opnået en forståelse for Adobe’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye værktøjer.

Grafisk Design Kursus

Grafisk Design kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviserne er specialister på hver deres områder og har mange års relevant erfaring med grafisk design kurser og Adobe kurser.

UX Design Strategi

Du får overblik over hele din online design strategi. Du lærer at udvælge de gode værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov, og som understøtter dig i arbejdet med UX strategien. Og for at få succes med online markedsføring er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området.

Grafisk Design

På Adobe Grafisk Design kurset lærer du at anvende Adobe rigtigt. Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan spiller værktøjerne sammen? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Adobe værktøjerne. Læs mere om Adobe Grafisk Design.

Kig ind 

grafisk design kursus 

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

Tilmelding grafisk design kursus

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Adobe kursus 3 essentials

3 Adobe Kurser i en pakke læs her

 

kursus

Kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Andre Adobe tilbud

2 Adobe kurser

9.999 kr. ekskl. moms
Spar 3.900 kr.

3 Adobe kurser

15.600 kr. ekskl. moms
Spar 5.100 kr.

Grafisk Design

19.800 kr. ekskl. moms
Spar 13.700 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.