Grafisk Design Kursus

Digitalt Grafisk Design Kursus… 6 Dage

HOLDSTART HVER UGE KØBENHAVN KØBMAGERGADE 67

På dette certificerede grafisk design kursus lærer du de mest anvendte værktøjer til grafisk design i den digitale udgave. Kursuspakken indeholder de mest anvendte og brugbare Adobe værktøjer der hjælper dig i gang med det samme. Kurset har fokus på både brugeroplevelsen og de tekniske værktøjer. Kurset er et “hands on” kursus hvor du får værktøjerne i hænderne.

På Grafisk Design kurset får du erfaring med hvordan du arbejder med Adobes Grafiske Design værktøjer i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus. Vi hjælper dig igang. 

Grafisk design kursus moduler

Kursuspakken er sammensat af de mest anvendte værktøjer til digitalt grafisk design. Du får de vigtige Adobe værktøjer kombineret med UX Design og hvordan du får brugeroplevelsen til at gå op i en højere enhed. Pakken indeholder modulerne:

 

  1. UX Design og brugeroplevelsen 2 dage
  2. Adobe Illustrator 2 dage
  3. Adobe InDesign 2 dage

certificering til digital gradisk designer

 

Vi anbefaler at du lader dig certificere, og det er vores ansvar at du kommer herfra med et certifikat i hånden. Digital Markedsføring kursus certificering udgøres af en selvvalgt projektopgave som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Efter endt kursus er du certificeret Digital Marketing Manager. Læs her mere om certificering.

hvad siger kursisterne

Pris 12.800 kr.

ekskl. moms

grafisk design kursus certifikat

Læs om Certificering

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Adobe ekspert underviser
N Certificeret kursus
N Tilfredshedsgaranti

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

Tidligere kursister siger …

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruges både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden.  Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

B & O

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

Jeg har efterhånden været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser. 

★★★★★

lego

Mie Holm

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.”

★★★★☆

indhold grafisk design kursus

ZAdobe Værktøjerne

Med Adobe værktøjerne kan man mere end du tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og du lærer at bruge dem rigtigt så du løbende kan optimere jeres grafiske design aktiviteter. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine Adobe værktøjer.

ZAdobe Rapporter

På Adobe modulerne lærer du hvordan du kan opsætte værktøjerne, så de giver dig netop den effekt du ønsker. På modulerne vil du lære, hvordan du selv kan definere dokumenterne, så du hurtigere kan få de grafiske resultater. Du vil blive introduceret til alle vigtige Adobe værktøjerne.

ZGrafiske Effekter

Med Adobe værktøjerne kan du designe alt hvad du har behov for indenfor grafisk design og effekter. Efter kurset vil du have opnået en forståelse for Adobe’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye værktøjer.

Z Cases og Opgaver

Grafisk Design kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviserne er specialister på hver deres områder og har mange års relevant erfaring med grafisk design og Adobe værktøjerne.

ZUX Design Strategi

Du får overblik over hele din online design strategi. Du lærer at udvælge de gode værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov, og som understøtter dig i arbejdet med UX strategien. Og for at få succes med online markedsføring er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området.

ZAdobe Værktøjer

Hvordan anvender jeg Adobe rigtigt? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Adobe værktøjerne. Og det er en disciplin, der rummer mange facetter. Lær dem her.

De bruger også compass …

Tilmeld grafisk design kursus

restaurant frokost

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti