Grafisk Facilitering Bog

Er der en god bog om grafisk facilitering

Der findes en lang række bøger om grafisk facilitering, og du kan med talent godt lære håndværket med en bog og en god portion øvelse. Men vil du hurtigere i gang, så anbefaler vi at deltage på akademiets grafisk facilitering kursus, hvor du lære alle de små tips og tricks. Du kommer med andre ord hurtigt i gang, og du kan facilitere grafisk når du kommer hjem.

Anbefalede bøger om grafisk facilitering

grafisk facilitering bog

1. Grafisk facilitering bog for nybegyndere

Bogen Bikablo 1 giver dig en meget fin introduktion til grafisk facilitering, og som nybegynder er bogen mere end dækkende. På akademiets grafisk facilitering kursus lærer du alle de grundlæggende tips og tricks, og du vil på den måde komme godt i gang med grafisk facilitering. Du kan købe bogen hos Bikable.

2. Bogen til de øvede

Er du allerede i gang med grafisk facilitering, så kan vi anbefale Bikablo 2 som bygger videre på det lærte fra Bikablo 1. 

grafisk facilitering ikoner 3

3. Grafisk facilitering bog og ikoner

Bikable har gode bøger om grafisk facilitering, og firmaet tilbyder også ikonsamlinger som gør det let for dig at finde ikoner der udtrykker præcis det du ønsker at udtrykke.

På den måde skal du ikke opfinde den dybe tallerken, og du får alle de små tricks serveret på et sølvfad. 

På akademiets grafisk facilitering kursus fortæller vi mere om hvilke grafisk facilitering bog der er bedst til hhv. nybegyndere og øvede.

 

Lær mere om grafisk facilitering

Undervisningen på akademiets grafisk facilitering kursus foregår som en kombination af lidt teori og mange praktiske øvelser. Og du får rigtig meget “hands-on” træning. Læs mere om:

Hvis du fortsætter på akademiets grafisk facilitering kursus, bliver du i stand til at lave mange grafiske lækkerier, som du kan bruge til at kommunikere enkelt og visuelt.

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk