HTML Kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

Dette HTML kursus er for dig der ikke har en IT baggrund. Og du lærer det HTML du skal bruge for at komme videre med din hjemmeside. Efter kurset er du allerede godt i gang med HTML, og kan selv anvende og forstå sproget så du kan opsætte, redigere og tilpasse din hjemmeside.

På dette HTML kursus får du erfaringerne med hvordan du arbejder med hjemmeside HTML kodning i praksis. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske HTML værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit HTML kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte

 • Lær om værktøjerne i HTML
 • Lær HTML, så du kan udvikle, redigere og vedligeholde WordPress hjemmesider
 • Lær at opsætte HTML editoren
 • Lær om HTML koders strukturelle opbygning
 • Hvordan redigere du i HTML.
 • Forstå Iframes og CSS
 • Lær at redigere tekst, links og grafik med HTML
 • Lær om relaterede værktøjer
 • Overblik over HTML vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N HTML ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
6.aug København Åben
8.okt København Åben
12.nov København Åben
22.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere html kursus

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites. På kurset vil du få en grundlæggende viden om SEO og ”hands on” erfaring med de forskellige aspekter af SEO. Du vil lære at arbejde på den lange bane med SEO målsætning og strategi. Du kommer til at stifte bekendtskab med en række online værktøjer, og du vil være godt rustet til at tage kampen op når du kommer hjem.

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine redigeringsopgaver og til nye produktioner.

Thorbjørn Henriksen

Spar Nord Bank


Tak for et godt kursus. Jeg oplevede at vi ikke alene fik noget anvendelig teori, men i høj grad også værktøjer og praktik, så vi er klar til at producere video hjemme i virksomheden.

Peter Them-Hansen

Statens IT

På kurset vil du lære...

ZStart Med HTML

Med HTML kan mere end man tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og hvilke hjemmesidedesign der virker. På dette HTML kursus lærer du at arbejde med hjemmesider i praksis. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine sites.

ZHTML Værktøjer

På dette HTML kursus lærer du hvordan du kan redigere både tekst og grafik, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan programmere HTML, så du kan få et professionelt udtryk du ønsker.

ZRediger i HTML

Med HTML kan du redigere hjemmesider af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have opnået en forståelse for HTML’s store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med HTML. Du lærer de hele fra grunden.

Z Cases og Opgaver

HTML kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med HTML. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister.

Z Valg af Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de rigtige HTML værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til hjemmeside design. Og for at få succes med HTML programmering er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer arbejdet med hjemmesider.

ZHvad Kan HTML?

Hvad kan HTML? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes HTML grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med HTML. Og det er en disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit HTML kursus.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig HTML kursus her

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti