HTML Kursus

Grundkursus i HTML, 1 Dag

Udvid dine kompetencer indenfor HTML, og bliv bekvem med hvordan du koder i HTML.

 

17. JUN
København
3.900 kr.

Dette HTML kursus er for dig, der ikke har en kode baggrund. Eller som har en begrænset viden ift. hjemmeside opbygning. På kurset lærer du, det HTML du skal bruge for at komme videre med din hjemmeside. Efter kurset er du allerede godt i gang med HTML, og kan selv anvende og forstå det basale i sproget, så du kan opsætte, redigere og tilpasse din hjemmeside.

På dette kursus i HTML får du en introduktion til, hvordan du arbejder med hjemmeside HTML kodning i praksis. Dagen er bygget op om øvelser, så du selv har haft fingrene på tasterne, og teori der bakker op om arbejdsprocessen. Med det helt basale til at starte med, så du forstår den overordnede brug af HTML, og mulighederne, når du har gennemført kurset.

Dit udbytte på vores HTML kursus

 • Lær om værktøjerne i HTML
 • Lær HTML, både til hardkodning, og så du kan udvikle, redigere og vedligeholde WordPress hjemmesider
 • Lær at opsætte HTML editoren
 • Lær om HTML koders strukturelle opbygning
 • Hvordan redigerer du i HTML.
 • Efter kurset i HTML forstår du Iframes og CSS
 • Lær at redigere tekst, links og grafik med HTML
 • Lær om relaterede værktøjer
 • Overblik over HTML vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler
HTML kodning til hjemmesider - Compass Academy

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

HTML kursus datoer

DatoerLokationStatus
17. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruges både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden.  Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Jeg synes det var et rigtigt spændende kursus, hvor der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere samt de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler.”

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.”

★★★★☆

Indhold HTML kursus

Hvilke Søgeord Virker

Med HTML kan mere end man tror. Du får svar på, hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og hvilke hjemmesidedesign der virker. På dette HTML kursus lærer du, at arbejde med hjemmesider i praksis. 

Google Ads Rapporter

På dette HTML kursus lærer du, hvordan du kan redigere både tekst og grafik, så de giver dig, netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan programmere HTML, så du har en generel forståelse for sproget efter kurset.

Kampagnernes Effekt

Med HTML kan du redigere hjemmesider af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have opnået en forståelse for HTML’s store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med HTML. Du lærer de hele fra grunden.

Cases og Opgaver

HTML kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med HTML. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister. Lær det hele på kursus i HTML.

Valg af Google Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de rigtige HTML værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til hjemmeside design. Og for at få succes med HTML programmering er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer arbejdet med hjemmesider.

Google Ads

Hvad kan HTML? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes HTML grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med HTML. Og det er en disciplin, der rummer mange facetter. Du kan læse mere Wiki om HTML her. God vind med dit HTML kursus.

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Få mere information

Tilmeld dig HTML kursus her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

(Er på nuværende tidspunkt kun en mulighed ved fremvisning af coronapas eller negativ coronatest).

Hvorfor Compass

N hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands-on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.