Illustrator: Fra Begynder til Mester

Certificeret Kursus, 4 Dage

Kursus for dig, der gerne vil lære at arbejde i Illustrator – helt fra begyndelsen, og ende som superbruger. Der er fokus på “learning by doing”, og undervisningen bygger derfor på øvelser og konkrete eksempler.

 

28. JUN
København
16.900 kr.

På Illustrator fra begynder til mester, København, kommer du hele vejen igennem Adobe Illustrators mest anvendte funktioner.

Med denne Illustrator fra begynder til mester kursuspakke sørger vi for, at du bliver helt komfortabel med Illustrator programmet. Kurset er på positivlisten 260 og du bliver i stand til at udarbejde alt fra fede illustrationer til logo design. Vi starter helt fra basis, og øger langsomt sværhedsgraden, i takt med indlæringen.

2 dage + 2 dage med Illustrator

Dette kursus udgøres af 2 moduler.

Frivilligt bonus tilvalg

Når du deltager på Illustrator fra begynder til mester kursus, kan du frivilligt, og uden ekstra betaling, vælge at deltage på et af kurserne:

Dette tilbud gælder dog ikke hvis du benytter dig af 2 for 1 rabat ordningen. Ønsker du dette tilvalg, lader du os det vide senere efter din kursus tilmelding.

Campass kursus - Adobe Illustrator begynder til mester kursus

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 16.900 kr.

ekskl. moms

digital marketing kursus

Næste Illustrator fra begynder til mester 

compass kursus

Praktisk info

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Hvem deltager på Illustrator kursus?

Illustrator kurset henvender sig til dig, der vil lære at arbejde i Illustrator, og som ikke ønsker, at skulle have fat i en ekstern konsulent, hver gang du vil ændre på et givent Illustrator dokument.

Indhold Illustrator fra begynder til mester

Når du går hjem fra dit Illustrator kursus, fra begynder til mester, vil du være i stand til selv at arbejde med virksomhedens digitale og trykte Illustrator dokumenter.

Derudover vil du have en forståelse for forskellen mellem raster- og vectorgrafik, og hvorfor Illustrator favorisere det ene over det andet.

Hvad er Illustrator og hvad kan det bruges til

Du kan få mere viden om hvad Adobe Illustrator er og hvad det kan bruges til. Så inden du skal i gang med Illustrator, så læs 10 vigtige ting om hvad er Illustrator.

Campass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Udbytte på Illustrator fra begynder til mester

 • Du bliver certificeret Illustrator fra Begynder til Mester
 • Lær om værktøjerne i Adobe Illustrator
 • Hvordan designer du Illustrator dokumenter
 • Lær at opsætte Illustrator dokumenter
 • Lær alt om Illustrator og hvordan Adobe programmet fungerer
 • Lær hvordan du får mest muligt ud af Illustrator værktøjerne
 • Cases og eksempler på Illustrator

Forudsætninger Illustrator kurset

Der er ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Dog skal du medbringe din egen PC/Mac med installeret Adobe Illustrator, og med fordel også gerne en mus. Du kan bruge Adobe Illustrator prøveversionen. Bemærk at din prøvetid er begrænset. Det er ikke en forudsætning af du har deltaget på det grundlæggende Illustrator kursus. Da grundlæggende Illustrator er en del af dette kursus.

Om Illustrator fra begynder til mester

Kristoffer

Kristoffer

Danske Spil

“Super god undervisning fra kompetente undervisere. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge i forbindelse med mine arbejdsopgaver. Rigtig fint med de små hold. 

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Jeg synes det var et rigtigt spændende kursus, hvor der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. God underviser med praktiske eksempler.”

★★★★★

Casper

Casper

Just Eat

“Super fedt Illustrator fra begynder til master kursus med kompetente medkursister og undervisere. Jeg kommer til at savne kursusdagene inde hos jer. Gode praktiske øvelser med praktiske eksempler.”

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak!”

★★★★☆

Kig ind 

Underviser 

Grace

Grace Tsatsaris

Grafisk Designer & Marketing Director

Få mere information

Tilmeld Illustrator fra begynder til mester

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

(Er på nuværende tidspunkt kun en mulighed ved fremvisning af coronapas eller negativ coronatest).

Illustrator fra begynder til mester

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Hvorfor Compass

N Hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Certificeret kursus

Grace

Grace Tsatsaris

Marketing Director

Grace har en baggrund indenfor grafisk design og webudvikling, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent, hvor hun har hjulpet andre virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, og user experience, til SEO. Hun bruger selv de grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Derudover har hun specialiseret sig indenfor digital markedsføring, og er hos Compass ansat som Marketing Director og underviser.