Instagram kursus

Lær Instagram Management 1 Dag – Teknisk Fokus

På dette Instagram kursus lærer du at eksekvere processen fra strategi til konkret indhold og management? Du får Instagram kurset får du værktøjer til strategi, planlægning og management af dine Instagram aktiviteter. 

På kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med Instagram i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske Instagram værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit Instagram kursus. Kurset er et praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte Instagram kursus

 • Du lærer alt de vigtige om Instagram
 • Lær om Instagram strategi og management
 • Hvordan planlægges din Instagram markedsføringsplan
 • Lær om alle de vigtige Instagram værktøjer
 • Få indblik i alt om placering
 • Lær at producere indhold til dine Instagram målgrupper og segmenter
 • Lær at målrette til kundetyper
 • Eksekvering, effektmåling og evaluering
 • Hør om cases og få de gode eksempler

hvad siger kursisterne

kollega "for Free"

2 for 1

Læs mere her

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Instagram  ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

Instagram kursus datoer

Datoer Sted Underviser
12.nov kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Camilla Falkvist
11.dec kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Camilla Falkvist
08.jan kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Camilla Falkvist
02.mar kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Camilla Falkvist
11.maj kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Camilla Falkvist

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

Tidligere kursister siger …

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

trip trap

Jette Thygesen

Trip Trap

Tak for et virkeligt interessant kursus.  Værktøjerne gør, at jeg kan vurdere og behandle problematikker med en ny vinkel. Det var super godt, da vi fik en diskussion i gang blandt de andre kursister, som beskrev deres daglige problemstillinger. Tak for et par fantastisk lærerige dage.

★★★★★

lego

Mie Holm

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.”

★★★★☆

indhold instagram kursus

Instagram SO NICE

Du vil lære om begreberne indenfor Instagram Management. Hvis du kan jonglere med disse begreber, så kan vores kursus være startskuddet til online succes for dig og din virksomhed. Du vil lære at arbejde med digitale Instagram budgetter, og hvordan du udregner, hvad du må betale pr. klik og pr. kunde. Alt tilpasset din Instagram strategi.

Instagram Management

Skal Instagram tage kontrollen over dine aktiviteter, eller vil du selv kunne kontrollere indhold? Du lærer at udarbejde en kalender, der skal være en hjælp til dig selv, når du skal opsætte dine Instagram aktiviteter. Du lærer om målrettet aktiviteter, så du får maksimal effekt. Kald det bedst Instagram Management. Læs mere om Instagram her.

Opsætning af Instagram

Du lærer hvordan du bruger visuelle værktøjer der får modtageren til at reflektere over et emne i din Instagram aktiviteter. Emnet kan have direkte eller indirekte relation til din service eller produkt. På den måde lærer du hvordan du kan vække interesse hos modtageren, så modtageren får lyst til at fortsætte relationen. 

Cases og Opgaver

Instagram kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på Instagram management og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra ledende eksperter på området.

Produktion af Posts

Du lærer at udvælge de gode Instagram posts, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med Instagram management er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for Instagram, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af annoncer.

Instagram Spørgsmål?

Hvad er Instagram management? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Instagram. Instagram er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter, og på dette Instagram kursus kommer du rundt om det hele.

Kig ind 

Underviser 

Camilla Falkvist

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

Få mere information

2 dage

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

3 dage

9.900 kr. ekskl. moms
Spar 1.900 kr.

4 dage

12.900 kr. ekskl. moms
Spar 2.900 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig instagram kursusher

restaurant frokost

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Camilla Falkvist

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

Camilla Falkvist har mere end 10 års erfaring i mediebranchen, et bredt netværk og masser af erfaring med So-Me. Og netop denne erfaring bringer både kursister og samarbejdspartnere stor forretningsmæssig værdi. Camilla har arbejdet intenst og strategisk med Instagram på So-Me bureau og hun har afholdt utallige værdiskabende workshops for både store og små virksomheder. I 2019 startede Camilla sit eget bureau og konsulterer i dag små og store virksomheder og afholder workshops for både nybegyndere og erfarne So-Me eksperter. Camilla lærer dig ‘the basics’ på Instagram, do’s and dont’s og hvordan du udnytter Instagram mediet til din fordel.