Instagram kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

Skal du i gang med Instagram? Vil du kunne eksekvere processen fra strategi til konkret indhold og management? På dette Instagram kursus får du værktøjer til strategi, planlægning og management af dine Instagram aktiviteter. 

På kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med Instagram i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske Instagram værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit Instagram kursus. Kurset er et praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte

 • Du lærer alt de vigtige om Instagram
 • Lær om Instagram strategi og management
 • Hvordan planlægges din Instagram markedsføringsplan
 • Lær om alle de vigtige Instagram værktøjer
 • Få indblik i alt om placering
 • Lær at producere indhold til dine Instagram målgrupper og segmenter
 • Lær at målrette til kundetyper
 • Eksekvering, effektmåling og evaluering
 • Hør om cases og få de gode eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Instagram  ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
14.aug København Åben
15.sep København Få ledige
13.okt København Åben
12.nov København Åben
11.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere instagram management

Camilla Falkvist har mere end 10 års erfaring i mediebranchen, et bredt netværk og masser af erfaring med So-Me. Og netop denne erfaring bringer både kursister og samarbejdspartnere stor forretningsmæssig værdi. Camilla har arbejdet intenst og strategisk med Instagram på So-Me bureau og hun har afholdt utallige værdiskabende workshops for både store og små virksomheder. I 2019 startede Camilla sit eget bureau og konsulterer i dag små og store virksomheder og afholder workshops for både nybegyndere og erfarne So-Me eksperter. Camilla lærer dig ‘the basics’ på Instagram, do’s and dont’s og hvordan du udnytter Instagram mediet til din fordel.

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Underviseren har virkelig været en inspirator og jeg er fyldt med ny energi. Underviserens varme og rummelighed gør, at man virkelig føler sig velkommen og hjemme i jeres lokaler. Jeg vil ved hver lejlighed anbefale kurset til andre.

Henriette Jacobsen

Novo


Først og fremmest tak for et godt kursus. Jeg er meget positiv overfor forløbet, og må endnu engang sande, at det der er virkelig afgørende for god undervisning, er underviserens engagement i selve emnet. I grunden vidste jeg godt hvor vigtigt kommunikation er, men på kurset her fik jeg en nuanceret indsigt i nye metoder.

Esben

KMD

På kurset vil du lære...

ZInstagram SO NICE

Du vil lære om begreberne indenfor Instagram Management. Hvis du kan jonglere med disse begreber, så kan vores kursus være startskuddet til online succes for dig og din virksomhed. Du vil lære at arbejde med digitale Instagram budgetter, og hvordan du udregner, hvad du må betale pr. klik og pr. kunde. Alt tilpasset din Instagram strategi.

Z Instagram Management

Skal Instagram tage kontrollen over dine aktiviteter, eller vil du selv kunne kontrollere indhold? Du lærer at udarbejde en kalender, der skal være en hjælp til dig selv, når du skal opsætte dine Instagram aktiviteter. Du lærer om målrettet aktiviteter, så du får maksimal effekt. Kald det bedst Instagram Management.

Z Opsætning af Instagram

Du lærer hvordan du bruger visuelle værktøjer der får modtageren til at reflektere over et emne i din Instagram aktiviteter. Emnet kan have direkte eller indirekte relation til din service eller produkt. På den måde lærer du hvordan du kan vække interesse hos modtageren, så modtageren får lyst til at fortsætte og relationen. 

Z Cases og Opgaver

Instagram kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på Instagram management og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra ledende eksperter på området.

ZProduktion af Posts

Du lærer at udvælge de gode Instagram posts, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med Instagram management er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for Instagram, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af annoncer.

ZInstagram Spørgsmål?

Hvad er Instagram management? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Instagram. Instagram er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter, og på dette Instagram kursus kommer du rundt om det hele.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig instagram kursusher

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti