Instagram Kursus

Instagram Management, 1 Dag

Udvid dine kompetencer indenfor Instagram Management, og bliv bekvem med værktøjet, og de muligheder det skaber.

 

25. AUG
København
3.900 kr.

På dette Instagram kursus København lærer du at eksekvere processen fra strategi til konkret indhold og management? Du får værktøjer til strategi, planlægning og management af dine Instagram aktiviteter. 

På kursus i Instagram får du erfaringerne med hvordan du arbejder med Instagram i praksis – “do and don’ts”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske Instagram værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit Instagram kursus. Kurset er et praktisk orienteret ”hands-on” kursus.

Dit udbytte Instagram kursus

 • Du lærer alt de vigtige om Instagram
 • Lær om Instagram strategi og management
 • Hvordan planlægges din Instagram markedsføringsplan
 • Lær om alle de vigtige Instagram værktøjer
 • Få indblik i alt om placering
 • Lær at producere indhold til dine Instagram målgrupper og segmenter
 • På dette Instagram kursus lærer du at målrette til kundetyper
 • Eksekvering, effektmåling og evaluering
 • Hør om cases og få de gode eksempler
Instagram Kursus hos Compass Academy

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Instagram kursus datoer

DatoerLokationStatus
22. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
25. august 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
08. september 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
13. oktober 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
24. november 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
15. december 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
12. januar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Kursisterne siger

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Du får

N hands-on undervisning
N Instagram ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Kursus i København C

Tidligere kursister siger

Jette

Jette

CBS

Givende og veltilrettelagt. Jeg kan nu bedre håndtere uklarheder som jeg ikke kunne inden kurset. Det var meget fint, da vi fik en diskussion i gang for det var det samme der drillede os alle. Kurset kan anbefales til andre der skal i gang med Instagram

★★★★★

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus i Instagram management 🙂

★★★★★

Henrik

Henrik

Matas

“Mange tak for et godt Instagram kursus. Underviseren var god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg nemmere og bedre. God forplejning og behagelig stemning hos Compass”

★★★★☆

trip trap

Jette Thygesen

Trip Trap

Tak for et virkeligt interessant kursus.  Værktøjerne gør, at jeg kan vurdere og behandle problematikker med en ny vinkel. Det var super godt, da vi fik en diskussion i gang blandt de andre kursister, som beskrev deres daglige problemstillinger

★★★★★

Indhold Instagram kursus

Eksekvering af Instagram Aktiviteter

Du lærer hvordan, du bruger visuelle værktøjer, der får modtageren til at reflektere over dit Instagram indhold. Indholdet kan have direkte eller indirekte relation til din virksomhed eller service. På den måde lærer du, hvordan du kan vække interesse hos modtageren, så denne for lyst til at fortsætte relationen. 

Instagram Management

Skal Instagram tage kontrollen over dine aktiviteter, eller vil du selv kunne kontrollere indhold? Du lærer at udarbejde en kalender, der skal være en hjælp til dig selv, når du skal opsætte dine Instagram aktiviteter. På dette kursus i Instagram lærer om målrettet aktiviteter, så du får maksimal effekt. Kald det bedst practice i Instagram Management. Læs også mere om Instagram her.

Forslag og Inspiration til din Instagram

Du vil får konkrete forslag til, hvordan du kan forbedre indhold i form af billeder, tekst og videoer, og hvordan det kan forbedre dit indhold, så det passer til lige præcis din profil. Du vil få forklaret og vist indhold. Dette Instagram kursus er tilpasset dig, der har behov for inspiration, så du bliver mere sikker på, om du har det rigtige indhold på din Instagram profil.

Cases og Opgaver

Instagram kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på Instagram management og har mange års relevant erfaring. Du kan gennemføre alle SoMe kurserne på social media kursus og blive certificeret Social Media Manager.

Produktion af Posts

Du lærer at udvælge de gode Instagram posts, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med Instagram management er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for Instagram, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af annoncer.

Instagram Spørgsmål?

Hvad er Instagram management? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med Instagram. Instagram er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter, og på dette Instagram kursus kommer du rundt om det hele.

Kig ind 

Underviser 

Grace

Grace Tsatsaris

Marketing Director

Få mere information

Tilmeld dig instagram kursus her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv certificeret i digital markedsføring

Tag et kursus i digital markedsføring København, og bliv certificeret Digital Marketing Manager. Der starter et nyt hold hver måned på Kultorvet, København.

Grace

Grace Tsatsaris

Marketing Director

Grace har en baggrund indenfor grafisk design og webudvikling, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent, hvor hun har hjulpet andre virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, og user experience, til SEO. Hun bruger selv de grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Derudover har hun specialiseret sig indenfor digital markedsføring, og er hos Compass ansat som Marketing Director og underviser.