Kurser For Ledige

Photoshop + llustrator + InDesign Kurser
Adobe® kurser på RAR positivlisten

Flere af akademiets grafiske kurser i København, Aarhus, Odense & Aalborg er listet på de regionale positivlister, herunder InDesign kursus for ledige og grafisk design kursus for ledige. 6 ugers jobrettet uddannelse.

 

Akademiet tilbyder en række kurser for ledige, listet på RAR positivlisten, i København og Aarhus. Kurserne er jobrettet uddannelse for dig der vil opgradere dine kompetencer til et højere niveau. Nedenstående kurser er på RAR positivlister som opdateres 2 gange årligt, herunder InDesign kursus for ledige.

Deltag på en jobrettet uddannelse og lær de seneste grafiske værktøjer. Akademiets kurser er praktisk kurser hvor du får tingene i hænderne. Kun på den måde vil du selv kunne anvende værktøjerne når du kommer hjem. Kurserne tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse, men de er registreret på den regionale positivlisten uddannelse. 

Kurser for ledige og positivlister

Du kan søge om at deltage på et af de grafiske kurser, og få kurset afholdt af dit jobcenter. Det kræver at kurset er på en af den regionale RAR positivliste, og at du får tilladelse til at deltage af dit jobcenter. Din jobcenter konsulent kan give dig tilladelse hvis kurset er på regionens, eller nabo regionens RAR positivliste. InDesign kursus er på RAR positivlisten.

Kurser for ledige og 6 ugers jobrettet uddannelse

Akademiets jobrettede uddannelser er på den regionale positivliste – RAR positivlisterne. Kurserne er ikke registreret som 6 ugers jobrettet uddannelse. Men flere af dem er på den regionale positivliste.

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Århus

Hotel Scandic Vest
Rytoften 3
8210 Århus

Telefon: 48 16 30 81
E-mail til info@comss.dk

Nedenstående kurser er på RAR positivlister

Vær opmærksom på at der er flere forskellige positivlister. Akademiets har flere kurser registreret på RAR positivlister. Vær opmærksom på at der er forskelle mellem regionerne, og du skal høre din jobcenter konsulent om kurset er på regionens eller nabo regionens RAR positivliste.

InDesign: Fra Begynder til Mester – Adobe certificeret kursus

 • InDesign kurset er listet på RAR positivlisten
 • InDesign kursus for ledige
 • 6 ugers jobrettet uddannelse? Desværre nej
InDesign fra begynder til mester - Kursus hos Compass Academy

Photoshop: Fra Begynder til Mester – Adobe certificeret kursus

 • Photoshop kurset listet på RAR positivlisten
 • Photoshop kursus til ledige
 • 6 ugers jobrettet uddannelse? Desværre nej
Campass kursus - Photoshop begynder til mester

Illustrator: Fra Begynder til Mester – Adobe certificeret kursus

 • Illustrator kurset er på RAR positivlisten
 • Illustrator kursus til ledige
 • 6 ugers jobrettet uddannelse? Desværre nej
Campass kursus - Photoshop begynder til mester

Grafiske Design Kursus 30 Dage

 • Grafisk kursus listet på RAR positivlisten
 • Grafisk Design Kursus 30 dage for ledige
 • 6 ugers jobrettet uddannelse? Desværre nej
Grafisk Design Kursus

Grafiske Design Basis 2 Dage

 • Adobe certificeret kursus
 • Listet på RAR positivlisten
 • 6 ugers jobrettet uddannelse? Desværre nej
grafisk design kurser for ledige

Compass kurser for ledige

Hvis du har en længere videregående uddannelse, så har du desværre ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Men i nogle tilfælde kan du alligevel godt komme på kursus.

Når du deltager på et kursus fra den regionale positivliste, så kan jobcenteret få refusion af staten. Og de regionale positivlister afspejler de jobmuligheder, som der er mangel på den enkelte region.

6 Ugers jobrettet uddannelse?

Akademiets kurser er desværre ikke godkendt til 6 ugers jobrettet uddannelse. Men selvom kurserne ikke er godkendt, så kan du måske alligevel få bevilget dit kursus. Men det kræver, at kurset er på den regionale positivliste og er godkendt som kursus. Find positivlisten for din region eller nabo region, og se om det er listet.

Positivlister og kurser for ledige?

Hvorvidt du kan få bevilget et kursus eller ej, afhænger af din uddannelsesbaggrund. Jobcenteret foretager en vurdering af dine kompetencer og ønsker. Samtidig hermed vurderes hvorvidt den jobrettet uddannelse vil øge dine muligheder for at komme i beskæftigelse.

Akademiets grafiske kurser til ledige henvender sig til dig der skal deltage på en jobrettet uddannelse. Du har her en liste over RAR positivlisten:

Region Hovedstaden Positivliste
Region Nordjylland Positivliste
Region Fyn Positivliste
Region Sydjylland Positivliste
Region Østjylland Positivliste
Region Vestjylland Positivliste
Region Sjælland Positivliste
Region Bornholm Positivliste

Kursus med certificering

Compass oplever en stigende efterspørgsel på kurser for ledige med tilhørende certificering. Og akademiets jobrettede uddannelser har derfor alle tilknyttet et certificeringsprogram. 

Ufaglærte og 6 ugers jobrettet uddannelse

Er du ufaglært, faglært eller har en kort videregående uddannelse, har du ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Akademiet tilbyder desværre ikke 6 ugers jobrettet uddannelsesforløb.

Akademikere og kurser for ledige

Har du et højere uddannelse, har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Dog kan du i mange tilfælde alligevel komme på kursus for ledige, og det er en god idé at vælge et kursus fra den regionale positivliste, da jobcenteret får refusion fra staten ved tildeling af kursus.

compass københavn

Certificerede kurser

N Undervisere er certificerede
N Certificering inkluderet
N Fleksible kursus datoer
N Online materiale til alle kurser
N Tilknyttet ERFA netværk

Indesign begynder til mester

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk