Kurser for Ledige

Adobe® Grafiske kurser for Ledige | RAR positivlisten

Flere af akademiets grafiske kurser i København og Vejle er listet på de regionale positivlister. Denne side opdateres 2 gange årligt.

 

Akademiet tilbyder en række grafiske kurser for ledige, som er listet på RAR positivlisten i både København og Vejle. Kurserne er målrettet dig, som ønsker at opgradere dine færdigheder til et højere niveau. Bemærk, at RAR positivlisterne opdateres to gange om året. Nedenfor finder du akademiets kurser, der er på RAR positivlisten i din region eller en nærliggende region. 

Til jobsøgende

Nedenfor ser du hvilke af akademiets kurser der er listet på RAR positivlisterne. Dit jobcenter kan under nogle forudsætninger bevilge dig et af de nedenstående kurser. Din A kasse kan ikke bevilge nedenstående kurser. Og det afhænger også af, hvor du bor og om kurset er på den Regionale positivliste, RAR listerne. Du kan tilmelde dig når du har fået et mundtligt tilsagn fra din jobkonsulent.

NB: Søger du Compass Scrum eller Lean kurser for ledige, så kan du finde dem her.

Til Jobkonsulent

Nogle af akademiets kurser er listet på RAR Positivlisterne. Disse kurser er registreret nedenfor. Det er vigtigt at bemærke, at borgeren også kan deltage på kurser, der er på naboregionens RAR positivliste. For eksempel, hvis borgeren bor i hovedstaden og det ønskede kursus er på Sjællands RAR positivliste, så kan borgeren deltage, hvis jobcenteret bevilger kurset. Vi opdaterer listen 2 gange om året svarende til når jobcentrene opdaterer listerne.

NB: Søger du Compass Scrum eller Lean kurser for ledige, så kan du finde dem her.

Region Hovedstaden

Region Sjælland

Region Fyn

Region Sydjylland

Region Østjylland

Region Vestjylland

Region Nordjylland

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Vejle

Kunstkompas
Treschowsgade 4
7100 Vejle

Telefon: 48 16 30 81
E-mail til info@comss.dk

compass kursus

Grafisk design kursus for ledige og positivlister

Du kan ansøge om at deltage i et af Akademiets grafiske kurser, som kan blive finansieret af dit jobcenter, under visse betingelser. For at kunne deltage, skal kurset være på den regionale RAR positivliste, og du skal have godkendelse fra dit jobcenter. Din jobcenterkonsulent kan godkende din ansøgning, hvis kurset er på RAR positivlisten i din egen eller en nærliggende region. Bemærk, at et InDesign kursus er f.eks. på RAR positivlisten.

Akademiets mest populære grafiske kursus for ledige

På vores 6 ugers jobrettet uddannelse – Brugervenlighed (UX) og Grafisk Design får du præcis det samme som i akademiets Grafisk Design Kursus 6 dage, plus 2 dage med UX design delen. Du kan se indholdet her: Grafisk Design Kursus 6 Dage.

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

InDesign kursus for ledige

Hvis du har en lang videregående uddannelse, har du desværre ikke ret til at deltage i Akademiets 6 ugers jobrettet kursus for ledige eller andre kurser i samme kategori. Men der kan være nogle undtagelser.

Selvom du ikke er berettiget til de 6 ugers kurser for ledige på positivlisten, kan du stadig i visse tilfælde tage kurser fra den regionale positivliste. Akademiet tilbyder et InDesign kursus for ledige på denne liste. Når du deltager i dette kursus, kan jobcenteret muligvis få refusion af staten. De regionale positivlister viser uddannelser, som svarer til jobmulighederne i den enkelte region.

Du kan kontakte Akademiet for at få mere information om vores InDesign kursus for ledige og mulighederne for at deltage i kurser fra den regionale positivliste.

Positivlister og grafisk design kursus for ledige?

Om du kan få tilbudt et kursus afhænger af din uddannelsesmæssige baggrund – om du f.eks. har gymnasial uddannelse, kort videregående uddannelse eller erhvervsfaglig uddannelse. Din jobcenterkonsulent vil vurdere dine kompetencer og karrieremål, og vurdere om et jobrettet uddannelsesforløb vil øge dine muligheder for at komme i beskæftigelse.

Akademiets grafiske kurser til ledige henvender sig til dig der skal deltage på en jobrettet uddannelse. Du har her en liste over RAR positivlisten:

Region Hovedstaden Positivliste
Region Nordjylland Positivliste
Region Fyn Positivliste
Region Sydjylland Positivliste
Region Østjylland Positivliste
Region Vestjylland Positivliste
Region Sjælland Positivliste
Region Bornholm Positivliste

Akademikere og InDesign kurser for ledige

Har du et højere uddannelse, har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Dog kan du i mange tilfælde alligevel komme på kursus for ledige, og det er en god idé at vælge et kursus fra den regionale positivliste, da jobcenteret får refusion fra staten ved tildeling af kursus fra positivlisten.

Kurser for ledige og A kassen

Husk at din A kasse desværre ikke kan tildele dig kurserne for ledige. For at komme på kurserne for ledige, skal du kontakte din jobcenterkonsulent, som kan vurdere om du kan få kurset.

compass københavn

Certificerede kurser

N Undervisere er certificerede
N Certificering inkluderet
N Fleksible kursus datoer
N Online materiale til alle kurser
N Tilknyttet ERFA netværk

grafisk design basis