Kursuspakker Digital Markedsføring

Sammensæt selv dit kursus

Akademiet tilbyder rabat når du køber flere kurser på en gang. Se her hvilke rabatter du kan få.

 

Sammensæt selv din kursuspakke, og bliv skarp på førende værktøjer indenfor online markedsføring. Akademiet tilbyder hele paletten, og tilbyder også certificering indenfor digitale marketing discipliner.

 Telefon: 48 16 30 81
 E-mail til info@comss.dk

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Vælg selv ud fra disse kurser

Online Marketing Strategi

Du lærer at udarbejde en digital marketing strategi, og hvorledes du eksekverer strategien til konkrete resultater. Du bliver bevist om muligheder og begrænsninger med dine digitale kanaler, herunder E-mail markedsføring, Facebook, Instagram og LinkedIn og hvordan du får mest muligt udbytte af de enkelte medier. Gå til digital strategi kursus.

Google Ads

Er du ikke lige øverst på Google side et, så lærer du hvordan du med Google Ads på en omkostnings-effektivt måde kan købe dig op øverst Google’s side et. Du lærer at opsætte omkostningseffektive kampagner. Modulet er et hands-on kursus hvor du i praksis selv opsætter dine kampagner. Læs mere om Google Ads kursus

Google Analytics

På Google Analytics modulet lærer du at overvåge brugeradfærd, trafikmønstre, konverteringer og muligheder for optimering på jeres sites. Efter modulet vil du have opnået en forståelse for Google’s store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye informationer. Gå til Google Analytics kursus.

Instagram Management

På modulet får du erfaringerne med hvordan du arbejder med Instagram management i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit modulet. Modulet er et praktisk orienteret ”hands-on” kursus hvor du lærer at koordinere dine Instagram aktiviteter på en effektiv måde. Læs mere om Instagram kursus.

WordPress

Langt de fleste bruger i dag WordPress som CMS, og som online marketing manager skal du selv kunne tilpasse sider og indhold på jeres hjemmeside. På WordPress modulet lærer du om værktøjets grundliggende funktionalitet og hvordan du kommer i gang med at bygge hjemmesider i WordPress. Modulet er tilpasset dig der ikke har en baggrund som programmør. Læs mere om WordPress kursus.

U

SEO Optimering

Hvordan anvender jeg SEO? Hvordan virker det? Hvad virker? Hvilke værktøjer? Og hvordan arbejder jeg med det i praksis med alle de parametre? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SEO. SEO er en disciplin som du skal kunne som online marketing manager og som rummer mange analytiske facetter. Du kan få et SEO kursus i pakken.

Facebook Annoncering

Dette Facebook kursus er for dig der skal bruge Facebook i professionel øjemed, og selv skal kunne eksekvere processen og generere Facebook annoncer i Facebook Business Manageren? Der er fokus på det tekniske. Du får værktøjer til planlægning, opsætning, produktion og opfølgning, og når du kommer hjem kan du selv varetage opgaverne med Facebook annoncering. Du kan her læse mere om digital marketing.

E-mail Markedsføring

Er E-mail markedsføring en død sild? Nej, og skal du koordinere dine E-mail aktiviteter med de andre marketing aktiviteter, så er dette modul helt centralt? Du lærer at eksekvere processen fra segment strategi til konkret indhold og timing i din E-mail markedsføring? På dette modul får du værktøjer til strategi, planlægning, annonceproduktion og opfølgning på dine E-mail markedsføring. Vi bruger værktøjet MailChimp kursus.

Content Marketing

Content Marketing kurset vil foregå som holdundervisning i små hold med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. På modulet lærer du at skabe indhold af høj kvalitet, og som er vel koordineret på tværs af dine kanaler. Har du intet projekt at arbejde med, så har vi en case som du kan benytte. Det er vores ansvar at du kommer fint igennem dit kursus i digital markedsføring og bliver certificeret Digital Marketing Manager.

Videomarkedsføring

Deltag på kursus i videomarkedsføring og lær hvordan du får succes med videomarkedsføring. Vil du have praktisk erfaring med idéudvikling og videoproduktion? Vil du fange og fastholder modtagerens opmærksomhed? Videomarkedsføring er oppe i tiden og her lærer du hvordan. Gå til kursus i videomarkedsføring

Skriv God SEO Tekst

På SEO tekst kurset lærer du at arbejde med tekster i praksis. De tekniske aspekter af SEO er vigtige, men du skal ikke undervurdere tekstens betydning for SEO. Du får ikke kun teori, men også praktiske værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit SEO tekst kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands-on” kursus øvelser og refleksion. Gå til kursus i skriv god SEO tekst.

LinkedIn

På LinkedIn kursus opnår du en forståelse for, hvordan du får det optimale ud af LinkedIn og udnytter alle muligheder. På kurset lærer du, hvordan du kan bruge LinkedIn til at profilere både virksomheden og medarbejderne. Du lærer, hvordan du via aktiviteter kan skaffe følgere til virksomhedssiden, og hvordan du arbejder med opdateringer og LinkedIn annoncering. Gå til LinkedIn kursus.

Kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad bruger både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

henriette

Henriette Weber

DFDS

Jeg har været på en del kurser omkring digital markedsføring, men dette er det første, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer

★★★★★

lego

Mie Holm

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle værktøjerne til alle på kurset. Derfor lærte jeg meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.”

★★★★☆

jesper

Jesper

Danske Sømænd

“På denne type af kurser er det godt at være på små hold hvor underviseren har tid når det driller. Det skal i have tak for. Dejlige lokaler og fint med frokost på restaurant i byen. Virkelig godt kursusforløb som jeg kan anbefale”

★★★★★