Lean kurser & Lean uddannelser

01. JAN

3.900 kr.

Deltag på akademiets Lean kurser og få en introduktion, eller tag akademiets specialist Lean uddannelse på 11 dage. 

På kursus i Lean produktion får du de praktiske erfaringer med hvordan du driver en effektiv forretning. Du lærer om de mange værktøjer, PDCA, 5S modellen, Kaizen, Tavleledelse, Gemba, TWI, og Lean startup. Du får masser om Lean ledelse, og du lærer hvordan du kan starte et Lean initiativ.

Dit udbytte på Lean kurser

En Lean uddannelse gør dig i stand til at lede en Lean transformation. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, og din virksomhed vil opleve større kundetilfredshed, forbedret kvalitet og forbedret medarbejder trivsel.

Du får:

  • Viden om Lean værktøjer, teknikker og metoder
  • Dybdegående kendskab til værdistrømsanalyse
  • Forandringsledelse og værktøjer til at gennemføre organisatoriske forandringer
  • Træning i de strategiske forudsætninger for succesfuld Lean
  • Masser af værltøjer: PDCA, Kaizen, TWI, Kaizen tavler osv.
  • Eget projekt, hvor du skaber resultater under uddannelsen
  • Certifikat på din Lean uddannelse

Tilmeld dig Lean uddannelse

Akademiet har en særskilt hjemmeside til Lean. Få et komplet overblik over akademiets Lean kurser og uddannelser her: Lean kurser

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om Pris

Du får

N Certificerede Lean kurser
N Hands-on undervisning
N Lean ekspert underviser
N Lean online materiale
N Kursus i København C

Pris 6.900 kr.

ekskl. moms

Tidligere kursister siger …

alm brand

Mette T. Jørgensen

Alm. Brand

“Dejligt med små hold hvor der var plads til spørgsmål. Lean kursus underviseren forstod at supplere sin høje faglige viden med stor personlig empati og en glæde ved at videregive teori og praktiske fif.”

★★★★★

jeppe

Jeppe

Kjær & Sommerfelt

Jeg har været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første Lean kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer

★★★★★

henrik

Henrik

Vanløse VVS

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på Lean kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. “

★★★★☆

novo

Charlotte

NOVO

Jeg har ikke input til, hvad I kan forbedre: beliggenhed, atmosfære, service, imødekommenhed, professionalisme – alt var som det skulle være og mine forventninger blev mere end indfriet. I får bestemt et 5-tal af mig

★★★★★

Indhold Lean kursus

PDCA Modellen

PDCA Processen består af 4 trin som gennemløbes med uret rundt. Inde i midten er der en gul skive hvor der står “forstå situationen”. Derved menes, at uanset i hvilken af de 4 faser man befinder sig, så skal man hele tiden tage bestik af situationen og hvad der er vigtigt. Lær mere om PDCA mødellen.

5S Modellen

5S Lean, eller 5S modellen, er et Lean værktøj til at skabe en ren og ordentlig arbejdsplads, der synliggør spild og anormaliteter. 5S øger medarbejdernes trivsel og er et tegn på gensidig respekt medarbejderne imellem. Værktøjet er en af de bedst kendte og mest anvendte værktøjer i Lean værktøjskassen.

Kaizen Lean kursus

Lær om kaizen og hvordan det kan sætte turbo til virksomhedens innovation. Tænk småt, tag små skridt, løs små problemer, få små succeser. Og til sidst blev det en vanedannende måde at tænke og leve sit liv på. Du kommer til at lære meget mere om kaizen på akademiets Lean uddannelser.

Lean startup kursus

Lean Startup er en videnskabelig metode til at udvikle nye produkter og services. Metoden er udviklet af Eric Ries i erkendelse af, at alt for mange produkter og services udvikles uden at der er efterspørgsel på dem. Med Lean startup opnår virksomheden hurtigere og mere omkostningseffektiv produktudvikling med bedre tilpassede produkter.

Tavlelemøder

Vi ved at det visuelle for mange mennesker er den stærkeste sans, og vi ved også, at når noget er visuelt synligt, så øger vi sandsynligheden for at mennesket reagerer på det. Sådan er det også med virksomhedens forbedringsaktiviteter, og på Kaizen tavler og tavlemøderne holder vi styr på hvilke aktiviteter vi har gang i, og om der er fremdrift.

Værdistrømsanalyse

Værdistrømsanalysen hjælper med at se muligheder, herunder særligt hvor vi kan gøre det lettere for kunder og medarbejdere, forbedre kvaliteten, forkorte leveringstid og reducere omkostninger. Værdistrømsanalysen er også en god metode til at identificere hensigtsmæssige aktiviteter og spild i en forretningsproces.

Kig ind 

Underviser 

niels fester

Niels Fester

Ekspert i Lean ledelse

Få mere information

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.