LinkedIn kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

Skal du i gang med LinkedIn annoncering? Vil du kunne eksekvere processen fra strategi til konkret indhold i dine LinkedIn annoncer? På dette kursus får du værktøjer til strategi, planlægning, annonceproduktion og opfølgning på dine LinkedIn annoncer.

På kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med LinkedIn annoncering i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske LinkedIn værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit LinkedIn annoncering kursus. Kurset er et praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte

 • Du lærer alt de vigtige om LinkedIn annoncering
 • Lær om LinkedIn strategi
 • Hvordan planlægges din LinkedIn markedsføringsplan
 • Lær om alle de vigtige LinkedIn værktøjer
 • CTR, CPC og CPA
 • Typer af annoncer og hvad de koster
 • Få indblik i alt om annonceplacering
 • Lær at producere LinkedIn annoncer
 • Hør om LinkedIn chatbots og hvordan de kan anvendes
 • Lær at producere indhold til dine LinkedIn målgrupper og segmenter
 • Lær at målrette dine annoncer til kundetyper
 • Eksekvering, effektmåling og annonce evaluering
 • Hør om cases og få de gode eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N LinkedIn  ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
12.aug København Åben
11.sep København Få ledige
12.okt København Åben
5.nov København Åben
8.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere linkedin kursus

Kasper Gregersen har arbejdet med online markedsføring siden 2012, og startede op som selvstændig konsulent i 2019. Med en baggrund som salg- og marketingchef i landsdækkende restaurantkæde og efterfølgende som online marketing konsulent i et reklamebureau, har Kasper erfaring fra ‘begge sider af bordet’. Kasper undervist og afholdt workshops for både private virksomheder og offentlige institutioner. Kasper hjælper i dag virksomheder med at skabe profitable online markedsføringskampagner, og på kurset får du værktøjerne så du kan gøre det samme.

Casper Gregersen

Digital Markedsføring Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Tak for et inspirerende Kursus. Dejligt at få fyldt kufferten op med nogle værktøjer og tankegange, som kan bruges i enhver virksomhed. Generelt et godt kursus hvor jeg specielt fik meget ud af søgeords delen. Dejligt kursussted og fint med en lille gåtur (smalltalk med de andre kursister), og god mad.

Niels Hermansen

Danæg Products


Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der selv levede kulturen, og man er aldrig i tvivl om, at han ville os kursister noget ordentligt.

Ivan Danielsen

YouSee

På kurset vil du lære...

Z LinkedIn til B2B

Du vil lære om LinkedIn begreberne CTR, CPC og CPA. Hvis du kan jonglere med disse begreber, så kan vores kursus være startskuddet til online succes for dig og din virksomhed. Du vil lære at arbejde med digitale budgetter, og hvordan du udregner, hvad du må betale pr. klik og pr. kunde. Alt tilpasset din LinkedIn strategi.

Z LinkedIn Kampagnen

Skal LinkedIn tage kontrollen over dine annonceringer, eller vil du selv kunne kontrollere placering og budget? Du lærer at udarbejde en kalender, der skal være en hjælp til dig selv, når du skal opsætte dine LinkedIn annoncer. Du lærer om målrettet annoncering, så du får det maksimale ud af dine annoncekroner.

Z Opsætning af Annoncer

Du lærer hvordan du stiller retoriske spørgsmål der får modtageren til at reflektere over et emne i LinkedIn annoncen. Emnet kan have direkte eller indirekte relation til din service eller produkt. På den måde lærer du hvordan du kan vække interesse hos modtageren, så modtageren får lyst til at fortsætte og klippe på din LinkedIn annonce.

Z Cases og Opgaver

LinkedIn annoncering kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på LinkedIn annoncering området og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra ledende eksperter på området.

ZProduktion af Annoncer

Du lærer at udvælge de gode LinkedIn annoncer, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med LinkedIn annoncering er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for LinkedIn annoncering, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af annoncer.

ZLinkedIn Annoncering

Hvad er LinkedIn annoncering? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med LinkedIn annoncering. LinkedIn annoncering er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig linkedIn kursus her

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti