Photoshop: Fra Begynder til Mester

Adobe® Photoshop kursus, 4 dage i København & Aarhus

Photoshop® fra begynder til mester kursus, København & Aarhus, er for dig der vil lære Photoshop® fra det grundliggende til superbruger. Der er fokus på “learning by doing”, og mange små øvelser og eksempler.

 

27. SEP
København
19.800 kr.

På Photoshop fra begynder til mester, København og Aarhus, kommer du hele vejen igennem Adobe® Photoshop’s mest anvendte funktioner.

Kurset Photoshop fra begynder til mester er for dig der ønsker et Photoshop kursus der bringer dig hele vejen fra start til rutineret bruger.

Kurset er på den regionale positivliste, og du bliver i stand til at lave kreative løsninger i form af billedredigering og billedmanipulation. Vi starter med det grundliggende, og skridt for skridt kommer du igennem alle elementer at Photoshop.

Photoshop begynder til mester certificering

Photoshop kurset er certificeret, og du afslutter dit kursus med en grafisk opgave du selv vælger. Du får således certifikat på dine nye Photoshop færdigheder.

2 + 2 dage med Photoshop

Dette Photoshop kursus udgøres af 2 moduler.

Frivilligt bonus tilvalg

Når du deltager på dette Photoshop fra begynder til mester kursus, kan du frivilligt, og uden ekstra betaling, vælge at deltage på et af kurserne:

InDesign kursus
Illustrator kursus

Dette gælder dog ikke hvis du allerede benytter dig af 2 for 1 rabat ordningen. Ønsker du dette tilvalg, lader du os det vide senere efter din kursus tilmelding.

Campass kursus - Photoshop begynder til mester

Pris 19.800 kr.

ekskl. moms

digital marketing kursus

Næste Photoshop fra begynder til mester 

compass kursus

Praktisk info

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Hvem deltager på Photoshop kursus?

Photoshop kurset henvender sig til dig, der vil lære at arbejde i Photoshop, og som ikke ønsker, at skulle have fat i en ekstern konsulent, hver gang du vil ændre på et givent billede.

Indhold Photoshop fra begynder til mester

Når du går hjem fra dit Photoshop kursus, fra begynder til mester, vil du være i stand til at bruge programmets mest anvendte funktioner. Du vil have kendskab til Adobe Photoshops arbejdsrum, og være introduceret til forskellige former for billedredigering.

Hvad er Photoshop og hvad kan det bruges til

Du kan få mere viden om hvad Adobe InDesign er og hvad det kan bruges til. Så inden du skal i gang med Photoshop, så læs 10 vigtige om hvad er Photoshop.

Photoshop kurser for ledige

Vil du at lære Adobe Photoshop, så er dette kursus på den regionale positivliste. Akademiet tilbyder flere kurser for ledige, herunder også Photoshop: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse. Det er dit jobcenter der skal vurderer og bevilge dit Photoshop kursus. Dette kan de kun for de kurser der er på den regionale positivliste. Se også liste over Adobe kurser for ledige.

Campass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Udbytte på Photoshop fra begynder til mester

 • Du bliver certificeret Photoshop fra Begynder til Mester
 • Lær om værktøjerne i Adobe Photoshop
 • Hvordan designer du Photoshop dokumenter
 • Lær at opsætte Photoshop dokumenter
 • Lær alt om Photoshop og hvordan Adobe programmet fungerer
 • Lær hvordan du får mest muligt ud af Photoshop værktøjerne
 • Cases og eksempler på Photoshop

Forudsætninger Photoshop kurset

Der er ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Dog skal du medbringe din egen PC/Mac med installeret Adobe Photoshop, og med fordel også gerne en mus. Du kan bruge Adobe Photoshop prøveversionen. Bemærk dog at din prøvetid er begrænset. Det er ikke en forudsætning af du har deltaget på det grundliggende Photoshop kursus. Da det grundlæggende Photoshop kursus er en del af dette kursus.

Om Photoshop fra begynder til mester

Kristoffer

Kristoffer

Danske Spil

“Super god undervisning fra kompetente undervisere. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge i forbindelse med mine arbejdsopgaver. Rigtig fint med de små hold. 

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Jeg synes det var et rigtigt spændende kursus, hvor der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. God underviser med praktiske eksempler.”

★★★★★

Casper

Casper

Just Eat

“Super fedt Photoshop fra begynder til mester kursus med kompetente medkursister og undervisere. Jeg kommer til at savne kursusdagene inde hos jer. Gode praktiske øvelser med praktiske eksempler.”

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak!”

★★★★☆

Kig ind 

Underviser 

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer Underviser

Få mere information

Tilmeld Photoshop fra begynder til mester

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Hvorfor Compass

N Hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Certificeret kursus

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Underviser Adobe Grafisk Design

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe's værktøjer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier og design og videoer. Hun bruger Adobe's grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe's dybe verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe's værktøjer.