Photoshop Udvidet Kursus

Lær Ekstra Adobe Photoshop … 1 Dag

På dette Adobe Photoshop Udvidet kursus lærer du om værktøjets avancerede funktionalitet og hvordan du kan udnytte denne funktionalitet til produktion af foto. Efter kurset er du langt, og du kan anvende Photoshops avancerede værktøjer – på den måde som Adobe har tænkt de skal anvendes.

På Photoshop udvidet kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med mere avancerede Photoshop funktionalitet i praksis – både til digitale kanaler og til tryk. Du får ikke kun teori, men også avancerede praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit Photoshop kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus, og kræver at du allerede har en grundliggende erfaring med Photoshop, svarende til Compass grundkursus i Photoshop.

dit udbytte

 • Lær om avancerede værktøjer i Photoshop
 • Hvordan designer du med Photoshop avancerede funktionalitet
 • Lær at opsætte Photoshop avancerede skabeloner
 • Lær om avancerede import af billeder og tekst
 • Lær om avancerede brug af lag
 • Forstå brugen af avancerede Photoshop formater
 • Lær om flere relaterede Adobe værktøjer
 • Avancerede eksportmuligheder til tryk og web
 • Overblik over Photoshop avancerede genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

Forudsætninger

Det er en forudsætning for deltagelse på dette kursus, at du har deltaget i Compass Photoshop grundkursus.

hvad siger kursisterne

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Photoshop ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Ekspert underviser

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

Læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
14.dec Købmagergade 67 Kbh Åben
03.mar Købmagergade 67 Kbh Åben
18.maj Købmagergade 67 Kbh Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

Tidligere kursister siger …

region midt

Helene Henriksen

Region Midt

“Et af de bedste kurser jeg har været på. Sympatisk, inspirerende, samt troværdig og vidende underviser. Yderst godt struktureret med jævne pauser og et godt energiniveau. Rigtig god kombination af konkrete værktøjer og teori. Altid relateret godt til virkeligheden. “

★★★★★

g4s

Anders Krombach

Nokia

“Super SEO kursus og god formidling! Dejligt med en systematisk gennemgang af værktøjerne. På kursus var der en behagelig atmosfære – både underviser og kursister. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne. Jeg oplevede underviseren behagelig

★★★★★

YouSee

Ivan Danielsen

YouSee

“Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der selv levede kulturen.

★★★★☆

indhold photoshop udvidet

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop kan mere end man tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge når det bliver mere avanceret, og hvordan du bruger dem. På dette Photoshop kursus lærer du at identificere muligheder for optimering af fotos, og hvordan du gør det. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine Adobe Photoshop værktøjer.

/

Photoshop Værktøjer

På dette Adobe Photoshop kursus lærer du hvordan du kan opsætte avancerede Adobe Photoshop fotos, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan anvende avanceret funktionalitet. Du vil også blive introduceret til andre vigtige Adobe værktøjer.

Photoshop Muligheder

Med Adobe Photoshop kan du skabe avancerede fotos af høj kvalitet. Og efter Photoshop kurset vil du have opnået en forståelse for Adobe Photoshop store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med Adobe Photoshop. Du lærer de hele fra grunden.

Cases og Opgaver

Adobe Photoshop Udvidet kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med Adobe Photoshop. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra Photoshop specialister.

Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe Photoshop værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til design. Og for at få succes med Adobe Photoshop er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer dine Adobe Photoshop foto.

Hvad Kan Photoshop

Hvad kan Adobe Photoshop? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe Photoshop. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Adobe Photoshop kursus.

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

2 dage

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

3 dage

9.900 kr. ekskl. moms
Spar 1.900 kr.

4 dage

12.900 kr. ekskl. moms
Spar 2.900 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig Photoshop Udvidet her

restaurant frokost

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.