Adobe Photoshop Udvidet Kursus

København & Aarhus I 2 Dage

Udvid dine kompetencer indenfor Adobe® Photoshop, og bliv endnu mere bekvem med værktøjet, og de muligheder det skaber.

 

05. DEC
København
9.900 kr.

På det Udvidet Adobe® kursus, København & Aarhus, lærer du om værktøjets avancerede funktionalitet, og får derudover mulighed for personlig sparring.

På dette udvidet Adobe kursus i København, går vi fra grundlæggende redigeringer i Photoshop, til mere komplekse. Vi bygger videre på den viden, der formidles på det grundlæggende Adobe Photoshop kursus, og du vil derfor opleve, at dine kompetencer vokser, som dagen skrider frem. Er du nybegynder, så er det et must, at du har taget Photoshop kursus.

Kurset tager udgangspunkt i konkrete cases, hvor sværhedsgraden stiger gradvist. Samtidig er der indlagt tid i kurset, til at du, sidst på dagen, kan arbejde på dine egne projekter under kyndig vejledning. Og dermed være godt i gang med at bruge Adobe Photoshop og dets værktøjer, når kurset er overstået.

Kursus forudsætninger

Det er en forudsætning, at du har deltaget på akademiets grundliggende kursus 2 Dage. Du vil få problemer med at følge med uden grundkurset.

 

Photoshop kursus - udvidet

Pris 9.900 kr.

ekskl. moms

Kursus datoer København & Aarhus

Datoer Lokation Status
05. & 06. december 2022 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
27. & 28. februar 2023 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
27. & 28. februar 2023 Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST ^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Photoshop Instructor

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Et sæt gode tuscher

Kursisterne siger

Hvem deltager på dette kursus?

Adobe Photoshop Udvidet henvender sig til dig, der allerede har deltaget på et grundliggende Photoshop kursus. Som forstår opbygningen af Photoshops Workspace, og har god erfaring med at arbejde med programmets grundlæggende værktøjer og funktionalitet. Altså er kurset til dig, der ønsker at løfte dine evner i Adobe Photoshop op til næste niveau, så du kan arbejde mere kreativt i programmet.

Kursus indhold

Når du går hjem fra Adobe Photoshop – udvidet kursus, vil du have en dybere forståelse for Photoshop, og de bedste forudsætninger, for selv at arbejde videre i programmet.

 • Layermask
 • Double exposure med foto
 • Double exposure med video
 • Dispertions effect
 • Lav pensel
 • Neon effekt
 • Puppet warp
 • Liquify
 • Perspektivering
 • Spejling
 • Forsvindingspunkt
 • Blend modes

Adobe Photoshop effekter

Layer Masking

Kurset starter ud med at give dig en basal forståelse for, at arbejde med layer masks i Photoshop. Denne forståelse er afgørende for mere komplekse redigeringer, som du møder senere på dagen.

Præcisering med Pen

På Photoshop – Udvidet får du en introduktion til, hvordan du kan bruge Pen-værktøjet til præcise udskæringer og selekteringer.

Sammensmeltning af billeder

Lær at skabe (uvirkelige) virkeligheder ved at sammensmelte flere billeder i ét billede. På kurset lærer du bl.a. at skabe imaginære landskaber ud fra flere billeder samt at genskabe den famøse “True Detective”-effekt.

Video i Photoshop

Som en del af Photoshop – udvidet, lærer du at arbejde med basal videoredigering i Photoshop – herunder hvordan du kan kombinere billeder med video.

Double Exposure

Bedre kendt som “True Detective”-effekten. På kurset gennemgår vi trin-for-trin hvordan du skaber din egen Double Exposure effekt med både billeder og video, og hvilke typer af billeder, der egner sig særligt godt til Double Exposure. Adobe Photoshop kursus udvidet.

Dispersion Effect

Lær at skabe magiske opløsnings-effekter med pensler og layer masking. Og lær samtidig, hvordan du kan skræddersy dine egne pensler.

 

Spejling

På Photoshop Advanced lærer du at skabe elegante spejlinger af produktbilleder.

Neon

Lær at skabe dystopiske landskaber med glødende neontekster og neonobjekter. Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), grafiske produkter eller redigere foto, så anbefaler vi at du tager vores andre Adobe kurser:

Adobe Blend Modes

 • Blend Modes kommer fra Adobe Photoshop (internt link), hvor de er et uvurderlig værktøj. Du kan dog også tilføje og arbejde med Blend Modes i InDesign, hvilket kan skabe nogle spændende visuelle effekter i dit layout.

Photoshop Udvidet kursus videns sider

At holde sig ajour med de seneste softwareopdateringer er det vigtigste job for enhver der arbejder med grafik. På denne måde kan vi reagere på vores kunders behov og holde os på forkant med teknologien.

Et eksempel er Adobes Creative Cloud pakke af værktøjer. Hvert år udgiver Adobe store opdateringer til alle sine Creative Cloud apps (Photoshop, Illustrator, InDesign osv.). Som grafiske designere er det vigtigt at holde sig ajour med disse ændringer, for fortsat at kunne yde vores kunder og arbejdsplads den bedst mulige service. Så vi håber du vil kigge lidt på vores grafiske videns sider og blive inspireret.

Compass Kurser_ Photoshop

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kursus forudsætninger

Vi anbefaler på det kraftigste, at du har taget vore grundlæggende Adobe Photoshop kursus først, da Photoshop – Udvidet kursus bygger oven på værktøjer og funktioner gennemgået på det grundlæggende niveau.

Inden kursus start skal du have adgang til Adobe Photoshop, på din egen computer. Programmet kan hentes her: Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger.

Medbring PC/Mac med Photoshop

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Photoshop programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

(Mus er som sagt valgfri, men da Adobe Photoshop er nemmere at arbejde i, ved brug af mus, anbefales det at have en med).

Online kursus materialer

Med Photoshop kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe Photoshop kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

Compass Kurser - fælles læring
Adobe kursus 3 essentials

Se også grafisk design kursus pakken

Tidligere kursister siger

Ivan

Ivan

Brøndby Idrætsforening

“Dejligt med et lille hold hvor der var plads til spørgsmål. Det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der selv levede kulturen”

★★★★☆

region midt

Helene Henriksen

Region Midt

“Sympatisk, inspirerende, samt troværdig og vidende underviser. Yderst godt struktureret Adobe kursus med jævne pauser og et godt energiniveau. Rigtig god kombination af konkrete værktøjer og teori”

★★★★★

pernille

Pernille Danielsen

YouSee

“Flere værktøjer havde jeg ikke stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden”

★★★★☆

g4s

 Anders Krombach

G4S

“Super Adobe kursus og god formidling og smilende undervisere! Dejligt med en systematisk gennemgang af værktøjerne. På kursus var der en behagelig atmosfære.  Det var godt med de praktiske øvelser, som gjorde det lettere

★★★★★

Kursus Indhold

Cases og Opgaver

Photoshop Udvidet vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Der vil også være nogen mulighed for sparring. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med kursus.

Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe Photoshop værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til design. Og for at få succes med Adobe Photoshop er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området. Læs mere om 5 værktøjer til Photoshop fritlægning.

Hvad Kan Photoshop

Hvad kan Adobe Photoshop? og bruger jeg programmet rigtigt? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe kursus. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. Og spørgsmål du får besvaret på kurset. Prøv Photoshop gratis her.

Kig ind 

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer
 
Få mere information

Tilmeld Photoshop udvidet her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adobe kursus 3 essentials

Certificeret Grafisk

Design Kursus

Bliv certificeret grafisk designer og lær alle Adobe værktøjerne. Kurset i grafisk design indeholder Adobe InDesign,  Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe XD og UX design.

Læs her om akademiets kursus i grafisk design.

grafisk design kursus certifikat

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by