Photoshop Udvidet Kursus

03. MAR
København
3.900 kr.

På dette Adobe Photoshop Udvidet kursus lærer du om værktøjets avancerede funktionalitet og du vil desuden have mulighed for personlig sparring. 

På dette Advanced Adobe Photoshop kursus i København, lærer du at gå fra grundlæggende redigeringer i Photoshop, til komplekse redigeringer i Photoshop. Kurset tager udgangspunkt i konkrete cases, hvor sværhedsgraden stiger gradvist. Samtidig er der indlagt tid til i kurset til, at du sidst på dagen kan arbejde på dine egne projekter og få guidance undervejs.

 Med kurset følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du også efter kurset har mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

Dit udbytte

 • Lær om avancerede værktøjer i Photoshop
 • Få sparring og svar på dine spørgsmål
 • Hvordan designer du med Photoshop avancerede funktionalitet
 • Lær at opsætte Photoshop avancerede skabeloner
 • Lær om avancerede import af billeder og tekst
 • Lær om avancerede brug af lag
 • Lær om flere relaterede Adobe værktøjer
 • Avancerede eksportmuligheder til tryk og web
 • Overblik over Photoshop avancerede genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Kursus datoer

DatoerLokationStatus
03. marts 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
25. maj 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

Hvem deltager?

Photoshop Advanced kurset henvender sig til dig der allerede har deltaget på et grundliggende Photoshop kursus. Og som allerede forstår opbygningen af Photoshop Workspace, og har god erfaring med at arbejde med programmets grundlæggende værktøjer og funktionalitet. Du ønsker at løfte dine evner i Photoshop op til næste niveau, så du kan arbejde mere kreativt i programmet.

Indhold kursus i Photoshop

Når du går hjem fra Adobe Photoshop udvidet kursus vil du have en dybere forståelse for Photoshop, og du vil have fået svar på flere af de spørgsmål som du måtte have haft inden kurset. 

Layer Masking

Kurset starter ud med at give dig en basal forståelse for, at arbejde med layer masks i Photoshop. Denne forståelse er afgørende for mere komplekse redigeringer, som du møder senere på dagen.

Præcisering med Pen

På Photoshop Advanced får du en introduktion til, hvordan du kan bruge Pen-værktøjet til præcise udskæringer og selekteringer.

Sammensmeltning af billeder

Lær at skabe (uvirkelige) virkeligheder ved at sammensmelte flere billeder i ét billede. På kurset lærer du bl.a. at skabe imaginære landskaber ud fra flere billeder samt at genskabe den famøse “True Detective”-effekt.

Video i Photoshop

Som en del af Photoshop Advanced lærer du at arbejde med basal videoredigering i Photoshop – herunder hvordan du kan kombinere billeder med video.

Double Exposure

Bedre kendt som “True Detective”-effekten. På kurset gennemgår vi trin-for-trin hvordan du skaber din egen Double Exposure effekt med både billeder og video, og hvilke typer af billeder, der egner sig særligt godt til Double Exposure.

Dispersion Effect

Lær at skabe magiske opløsnings-effekter med pensler og layer masking. Og lær samtidig, hvordan du kan skræddersy dine egne pensler.

 

Spejling

På Photoshop Advanced lærer du at skabe elegante spejlinger af produktbilleder.

Neon

Lær at skabe dystopiske landskaber med glødende neontekster og neonobjekter. Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), grafiske produkter eller redigere foto, så anbefaler vi at du tager vores andre Adobe kurser:

Adobe Blend Modes

 • Blend Modes kommer fra Adobe Photoshop (internt link), hvor de er et uvurderlig værktøj. Du kan dog også tilføje og arbejde med Blend Modes i InDesign, hvilket kan skabe nogle spændende visuelle effekter i dit layout.

InDesign cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden gradvist øges, lærer du at arbejde hands-on med de forskellige InDesign værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tide i nærheden, og det er vores ansvar, at du lære programmet som Adobe har tænkt det anvendt.

digital markedsføring

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

Forudsætninger Inden Photoshop kursus

Vi anbefaler på det kraftigste, at du tager vores grundlæggende Photoshop kursus først, da Photoshop Advanced kursus bygger oven på værktøjer og funktioner gennemgået på grundlæggende niveau. Du kan her downloade programmet her. Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger.

Medbring PC/Mac med Photoshop

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Photoshop programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Online Photoshop materialer

Med Photoshop kurset følger øvelsesvideoer og instrukser som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe Photoshop kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

Efter Photoshop Udvidet Kursus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål. Akademiet tilbyder også et udvidet Photoshop kursus hvor du kan få dybere indsigt i programmet.

kursus i digital markedsføring

Kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Tidligere kursister siger …

Ivan

Ivan

Brøndby Idrætsforening

“Dejligt med et lille hold hvor der var plads til spørgsmål. Det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der selv levede kulturen”

★★★★☆

region midt

Helene Henriksen

Region Midt

“Sympatisk, inspirerende, samt troværdig og vidende underviser. Yderst godt struktureret med jævne pauser og et godt energiniveau. Rigtig god kombination af konkrete værktøjer og teori. Altid relateret godt til virkeligheden”

★★★★★

pernille

Pernille Danielsen

YouSee

“Flere værktøjer havde jeg ikke stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden”

★★★★☆

g4s

Anders Krombach

G4S

“Super SEO kursus og god formidling! Dejligt med en systematisk gennemgang af værktøjerne. På kursus var der en behagelig atmosfære – både underviser og kursister. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne

★★★★★

indhold photoshop udvidet

Cases og Opgaver

Adobe Photoshop Advanced kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Der vil også være nogen mulighed for sparring. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med Adobe Photoshop. Der vil inspirationsindlæg fra Photoshop.

Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe Photoshop værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til design. Og for at få succes med Adobe Photoshop er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer dine Adobe Photoshop foto.

Hvad Kan Photoshop

Hvad kan Adobe Photoshop ellers? Hvordan virker det? Bruger jeg programmet rigtigt? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe Photoshop. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Adobe Photoshop kursus.

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

3 kurser

9.900 kr. ekskl. moms
Spar 1.900 kr.

4 kurser

12.900 kr. ekskl. moms
Spar 2.900 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig Photoshop Udvidet her

grafisk design kursus med adobe

Bliv certificeret Grafisk designer

Bliv certificeret grafisk designer og lær alle Adobe værktøjerne. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe XD og UX design. Læs her om akademiets kursus i grafisk design.

grafisk design kursus certifikat

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.