Photoshop Udvidet Kursus

Lær Ekstra Adobe Photoshop … 1 Dag

På dette Adobe Photoshop Udvidet kursus lærer du om værktøjets avancerede funktionalitet og hvordan du kan udnytte denne funktionalitet til produktion af foto. Efter kurset er du langt, og du kan anvende Photoshops avancerede værktøjer – på den måde som Adobe har tænkt de skal anvendes.

På Photoshop udvidet kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med mere avancerede Photoshop funktionalitet i praksis – både til digitale kanaler og til tryk. Du får ikke kun teori, men også avancerede praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit Photoshop kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus, og kræver at du allerede har en grundliggende erfaring med Photoshop, svarende til Compass grundkursus i Photoshop.

dit udbytte

 • Lær om avancerede værktøjer i Photoshop
 • Hvordan designer du med Photoshop avancerede funktionalitet
 • Lær at opsætte Photoshop avancerede skabeloner
 • Lær om avancerede import af billeder og tekst
 • Lær om avancerede brug af lag
 • Forstå brugen af avancerede Photoshop formater
 • Lær om flere relaterede Adobe værktøjer
 • Avancerede eksportmuligheder til tryk og web
 • Overblik over Photoshop avancerede genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Photoshop ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
3. jul København Åben
23. sep København Åben
21.okt København Åben
14.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere kurset

Marie Wengler voksede op med Adobé som sin forlængede arm og hun har igennem de sidste 15 år udviklet sig sammen med programmet. Sideløbende med studier på Københavns Universitet og Reklamelinjen, har hun drevet egen selvstændige virksomhed, hvor hun har arbejdet med Adobé-relaterede opgaver og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter – projekter der netop så dagens lys i Adobé.

Marie Wengler

Adobé Evangelist og Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Det var ”spot on” og jeg har allerede nu haft stor glæde af værktøjerne. Kurset har givet mig fornyet energi og lyst til at arbejde mere systematisk med vores fotos. Kolleger har taget godt imod de nye fotos og oplever det som konstruktivt og positivt. Tak for et givtigt kursus.

Vinnie Højgaard

Proffisionshøjskolen UCC


Et af de bedste kurser jeg har været på. Sympatisk, inspirerende, samt troværdig og vidende underviser. Yderst godt struktureret med jævne pauser og et godt energiniveau. Rigtig god kombination af konkrete værktøjer og teori. Altid relateret godt til virkeligheden. Dejligt med så positiv en tilgang uden at det kammer over.

Helene Henriksen

Region Midtjylland

På kurset vil du lære...

ZAdobe Photoshop

Adobe Photoshop kan mere end man tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge når det bliver mere avanceret, og hvordan du bruger dem. På dette Photoshop kursus lærer du at identificere muligheder for optimering af fotos, og hvordan du gør det. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine Adobe Photoshop værktøjer.

ZPhotoshop Værktøjer

På dette Adobe Photoshop kursus lærer du hvordan du kan opsætte avancerede Adobe Photoshop fotos, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan anvende avanceret funktionalitet. Du vil også blive introduceret til andre vigtige Adobe værktøjer.

ZPhotoshop Muligheder

Med Adobe Photoshop kan du skabe avancerede fotos af høj kvalitet. Og efter Photoshop kurset vil du have opnået en forståelse for Adobe Photoshop store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med Adobe Photoshop. Du lærer de hele fra grunden.

Z Cases og Opgaver

Adobe Photoshop Udvidet kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med Adobe Photoshop. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra Photoshop specialister.

Z Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe Photoshop værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til design. Og for at få succes med Adobe Photoshop er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer dine Adobe Photoshop foto.

ZHvad Kan Photoshop

Hvad kan Adobe Photoshop? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe Photoshop. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Adobe Photoshop kursus.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig Photoshop Udvidet her

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti