PowerPoint Kursus Grundlæggende inkl. AI

Lav Professionelle PowerPoint’s | København & Vejle

Lær PowerPoint og lav flotte præsentationer. Oplev AI og de mange funktioner, genveje og features, og spar en masse tid

08. MAJ
København
3.900 kr.
Grafisk superhero support

Dette PowerPoint kursus er designet til at give dig de nødvendige færdigheder til at skabe effektive og visuelt tiltalende præsentationer. Kurset er ideelt for begyndere eller dem, der ønsker at forbedre deres grundlæggende kompetencer i PowerPoint. Vores mål er at gøre dig komfortabel med PowerPoint’s brugerflade og funktioner, så du kan udvikle præsentationer, der effektivt formidler dine budskaber og engagerer dit publikum.

Kursus indhold

  • Introduktion til PowerPoint: Bliv fortrolig med PowerPoint’s brugerflade, værktøjslinjer og grundlæggende funktioner.
  • Design af Dias: Lær at anvende skabeloner, indsætte tekstbokse, og tilpasse diaslayouts for at skabe et sammenhængende look.
  • Visuelle Elementer: Effektiv brug af billeder, figurer, SmartArt og diagrammer for at forstærke dit budskab visuelt.
  • Animationer og Overgange: Grundlæggende om animationer og overgangseffekter for at tilføje dynamik til din præsentation.
  • Arbejde med Data: Tips til at inkorporere og præsentere data gennem tabeller og diagrammer.
  • Tips til Præsentation: Lær hvordan du forbereder og leverer en præsentation, der engagerer og fastholder publikums opmærksomhed.

Hvem deltager

Dette kursus er ideelt for personer, der er nye til PowerPoint eller som ønsker at forbedre deres basale færdigheder i præsentationsdesign.

Efter Kurset. Du vil få en solid forståelse for de grundlæggende funktioner i PowerPoint og være i stand til at designe og præsentere indholdsrige og visuelt engagerende præsentationer. Med disse nye færdigheder, vil du kunne kommunikere dine ideer mere effektivt og professionelt.

Certificering

Vil du gerne certificeres? Certificeringen opnås ved at gennemføre en opgave, hvor du har brugt PowerPoint til at forbedre eller skabe et PowerPoint-dokument. Du lærer de nødvendige færdigheder til at udføre opgaven i undervisningen. Opgaven kan være baseret på dit eget arbejde, eller du kan vælge at bruge vores case.

DALL:E 2 kursus logo

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

R

Små hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

R

Inklusiv certificering

R

Inklusiv certificering

Kursus datoer

DatoerLokationStatus
08. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
05. & 06. juni 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Tidligere kursister siger

mette

Ulla

Spies Rejser

“Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Underviseren var meget behagelig, pædagogisk og fagligt vidende om Excel. En stor fornøjelse at deltage på kurset, og jeg fik en masse brugbare værktøjer med mig

★★★★☆

nokia

Mira

Nokia

Det var et rigtig fint kursus, lige fra indhold til forplejning. Det gav en rigtig spændende dialog at vi kom fra forskellige virksomheder. Fantastisk med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne

★★★★★

henriette

Birgitte

Danmarks Radio

Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk på den gode måde. En stor fornøjelse og endnu en gang tak for et fremragende Excel kursus, der opfyldte mine forventninger og mere til

★★★★☆

dsb

Poul

DSB

“Det var et rigtig udbytterigt kursus, som har sat mange refleksioner i gang og som har givet mig mange håndgribelige værktøjer. Positivt, at der var tid til dialog, hvor mange spændende emner blev snakket igennem”

★★★★★

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmeld kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Digital Grafisk Designer certifikat

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få tutorials
& tips på vores blog

Hold dig opdateret med viden om
Excel programmer,
for at forbedre dine færdigheder og
være konkurrencedygtig.

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by