Premiere Pro Kursus Udvidet

Top up kursus Adobe® I 2 Dage

Tag et video kursus, udvid dine kompetencer indenfor video produktion med Adobe Premiere Pro kursus, og bliv endnu mere bekvem med værktøjet, og de muligheder det skaber.

 

15. SEP
København
9.900 kr.

På Adobe® Premiere Pro kursus – Udvidet lærer du om værktøjets avancerede funktionalitet, og får derudover mulighed for personlig sparring.

På dette udvidet Adobe Premiere Pro kursus i København, går vi fra grundlæggende Premiere Pro, til det mere komplekse. Vi bygger videre på den viden, der formidles på det grundlæggende Adobe Premiere Pro kursus, og du vil derfor opleve, at dine kompetencer vokser, som dagen skrider frem. Er du nybegynder, så er det et must, at du har taget Premiere Pro kursus.

Kurset tager udgangspunkt i konkrete cases, hvor sværhedsgraden stiger gradvist. Samtidig er der indlagt tid i kurset, til at du, sidst på dagen, kan arbejde på dine egne projekter under kyndig vejledning. Og dermed være godt i gang med at bruge Adobe Premiere Pro og dets værktøjer, når kurset er overstået.

Forudsætninger Adobe Premiere Pro kursus

Det er en forudsætning, at du har deltaget på akademiets grundlæggende Premiere Pro kursus 2 dage. Du vil få problemer med at følge med uden grundkurset.

 

premiere pro kursus udvidet

Pris 9.900 kr.

ekskl. moms

Adobe Photoshop kursus datoer

DatoerLokationStatus
15. & 16. september 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
15. & 16. september 2022Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
27. & 28. oktober 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
27. & 28. oktober 2022Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk Adobe Premiere Pro kursus

  • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Kursusmateriale online
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.

Kursisterne siger

Hvem deltager på Adobe Premiere Pro kursus?

Adobe Premiere Pro kursus – Udvidet henvender sig til dig, der allerede har deltaget på et grundlæggende Premiere Pro kursus. Du skal have forståelse for den grundlæggende opbygningen af Premiere Pro, og have god erfaring med at arbejde med programmets grundlæggende værktøjer og funktionalitet. Altså er kurset til dig, der ønsker at løfte dine evner i Adobe Premiere Pro op til næste niveau, så du kan arbejde mere kreativt i programmet.

Indhold Adobe Premiere Pro kursus

Når du går hjem fra Adobe Premiere Pro – udvidet kursus, vil du have en dybere forståelse for Premiere Pro, og de bedste forudsætninger, for selv at arbejde videre i programmet.

Indhold Adobe Premiere Pro kursus

Hvis du skal arbejde med animationer i dine videoer, så anbefaler vi akademiets Adobe After Effects kursus. De mest kendte og anvendte Adobe værktøjer er Photoshop og InDesign. 

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Forudsætninger Adobe Premiere Pro kursus

Vi anbefaler på det kraftigste, at du har taget vore grundlæggende Adobe Premiere Pro kursus.

Inden Adobe Premiere Pro kursus start skal du have adgang til Adobe CC, på din egen computer. Programmet kan hentes her: Adobe downloads.

Medbring PC/Mac med Premiere Pro

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Premiere Pro programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

(Mus er som sagt valgfri, men da Adobe Premiere Pro er nemmere at arbejde i, ved brug af mus, anbefales det at have en med).

Online Adobe Premiere Pro kursus materialer

Med Premiere Pro kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe Premiere Pro kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

Compass Kurser - fælles læring
Adobe kursus 3 essentials

Se også grafisk design kursus pakken

Tidligere kursister siger

Ivan

Ivan

Brøndby Idrætsforening

“Dejligt med et lille hold hvor der var plads til spørgsmål. Det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der selv levede kulturen”

★★★★☆

region midt

Helene Henriksen

Region Midt

“Sympatisk, inspirerende, samt troværdig og vidende underviser. Yderst godt struktureret Adobe Premiere Pro kursus med jævne pauser og et godt energiniveau. Rigtig god kombination af konkrete værktøjer og teori”

★★★★★

pernille

Pernille Danielsen

YouSee

“Flere værktøjer havde jeg ikke stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden”

★★★★☆

g4s

Anders Krombach

G4S

“Super Adobe Premiere Pro kursus og god formidling! Dejligt med en systematisk gennemgang af værktøjerne. På kursus var der en behagelig atmosfære.  Det var godt med de praktiske øvelser, som gjorde det lettere

★★★★★

Indhold Adobe Photoshop kursus udvidet

Cases og Opgaver

Adobe Premiere Pro kursus – Udvidet vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Der vil også være nogen mulighed for sparring. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med Adobe Premiere Pro kursus. På akademiets video kursus får du det grundlæggende om Premiere Pro.

Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe Premiere Pro værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til design. Og for at få succes med Adobe Premiere Pro er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer dine Adobe Premiere Pro videoer.

Hvad kan Premiere Pro

Hvad kan Adobe Premiere Pro? og bruger jeg programmet rigtigt? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe Premiere Pro. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. Og spørgsmål du får besvaret på kurset. Prøv Premiere Pro gratis her.

Kig ind 

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer
 
Få mere information

Tilmeld Adobe Premiere Pro kursus her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adobe kursus 3 essentials

Certificeret Grafisk

Design Kursus

Bliv certificeret grafisk designer og lær alle Adobe værktøjerne. Kurset i grafisk design indeholder Adobe InDesign,  Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe XD og UX design. Læs her om akademiets kursus i grafisk design.

grafisk design kursus certifikat

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by