Grafiske Kursuspakker

Sammensæt selv dine grafiske kurser

Udvid dine kompetencer indenfor Adobe’s grafiske kurser.

 

Sammensæt selv din Adobe kursuspakke, og bliv skarp på førende værktøjer indenfor grafisk design. Akademiet har alt det vigtige i Adobe paletten, og tilbyder også certificering indenfor grafisk design.

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Kig ind

Ring på telefon: 48 16 30 81
 E-mail til info@comss.dk

Vælg selv ud fra disse kurser

Adobe InDesign Kursus

På InDesign kursus lærer du at producere visuelle grafiske produktioner, der kan styrke virksomhedens kommunikation. Du vil prøve kræfter med design af dokumenter, herunder bannere samt en mindre brochure. Du får kendskab til programmet og dets vigtigste funktioner gennem hands-on øvelser, så du har de bedste forudsætninger for at arbejde videre med grafisk design når du kommer hjem. Se mere om Adobe InDesign kursus.

Adobe Illustrator Kursus

På kurset lærer du at bruge vektorgrafik så grafikken kan skaleres op i store størrelser, uden at den mister detaljer eller et skarpt udtryk. På Illustrator kursus vil du opnå et bredt kendskab til Adobe programmet, og du vil få en række værktøjer til produktion af illustrationer og grafik, både til web og tryksager. Du lærer at lave ikoner og logo design. Læs mere om Adobe Illustrator kursus

Adobe Photoshop Kursus

På kursus i Photoshop lærer du de vigtigste funktioner at kende, så du selv kan redigere fotos når du kommer hjem. Du skal arbejde med forskelligt billedmateriale til både web og tryksager og du får en brugbar værktøjskasse til godt redigeringsarbejde. Du vil opbygge et kendskab til programmet gennem praktisk hands-on erfaring. Øvelser i de forskellige værktøjer vil være en stor del af kurset. Læs mere om Adobe Photoshop kursus.

Kursister siger …

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad bruger både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

mette

Mette

Bering Blomster

“Jeg var glad for at det var et lille hold. Det gav mig mulighed for at stille alle de spørgsmål som jeg ellers ville være brændt inde med. Og tak til Compass medarbejderne. Søde og venlige mennesker”

★★★★★

B & O

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

Jeg har været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der var afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser. 

★★★★★

lego

Mie Holm

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle værktøjerne til alle på kurset. Derfor lærte jeg meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.”

★★★★☆