Google SEO Kursus

14. APR
København
3.900 kr.

På dette Google SEO kursus København lærer du, hvordan du kommer øverst på Googles side et, uden at det koster dig annoncekroner. Kurset har et teknisk fokus, og er for dig der vil lære den tekniske del af SEO optimering.

Google SEO kurset er et praktisk orienteret hands-on kursus med værktøjer, der hjælper dig med at gøre netop din side attraktiv i Google algoritmens øjne. Du får erfaring med flere forskellige SEO værktøjer.

Du få grundlæggende viden hvordan søgemaskiner fungerer og hvad SEO i bund og grund er. Igennem kursusdagen vil du arbejde hands-on, således at du allerede fra dag ét starter dit SEO-arbejde. Du kan udvide dette kursus med akademiets udvidet SEO kursus og skriv god SEO tekst kursus, og på den måde få en komplet SEO uddannelse.

Pris 3.900 kr.
ekskl. moms

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

digital marketing kursus

Indhold kursus i SEO optimering

Når du går hjem fra vores SEO kursus vil du være i stand til selv at arbejde med optimeringen af dit eget website og få anbefalinger til hvordan du selv kan dygtiggøre dig. Kursets indhold kan du læse mere om her.

Hvad er SEO og hvordan fungerer søgemaskinerne?

Du vil lære om grundlæggende SEO og om hvordan søgemaskinerne fungere. Du vil blive introduceret til alle faser og niveauer af arbejdet med søgemaskineoptimering med udgangspunkt i SEO pyramiden.

Teknisk SEO og analyse af dit website

Du vil lære om den tekniske del af SEO og hvilken betydning det har for dine placeringer på Google. Du vil lære at eliminere eventuelle fejl og foretage forbedringer der øger din sides kvalitet og chancer for at være højt placeret i søgeresultaterne.

Undervejs vil du lære at bruge tekniske værktøjer og hvordan Googles Search Console kan være en stærk medspiller.

SEO strategi

Du vil lære om hvordan du kan lægge en SEO strategi og analysere og evaluere dine SEO indsatser ved brug af måling af rangering, søge-effektivitet og analyse af trafik.

Søgeordsanalyse

Du vil blive undervist i analyse af søgeord for at identificere hvor du skal sætte ind for at opnå maksimal effekt af dit SEO-arbejde. Du vil lære at finde nye relevante og værdifulde søgeord og herved få mere trafik til din hjemmeside.

Du vil blive introduceret til værktøjer som du kan bruge til at analysere søgeord og til at overvåge dine placeringer 

Konkurrentanalyse

Du vil lære at analysere dine konkurrenter og identificere de områder du skal arbejde med for at forbedre dine chancer for at udkonkurrere dine konkurrenter. Du vil lære at analysere konkurrenternes rankings, indhold og eksterne links og danne grundlag for din SEO strategi.

Optimering af indhold

Du vil blive vejledt i hvordan du skaber unikt, optimeret indhold således at du kan rangere højt på de søgetermer du ønsker. Du kan lære mere om at skrive god SEO tekst på akademiets kursus i SEO tekst. Så er du SEO tekstforfatter, så anbefaler vi også at du tager kurset:

 Skriv god SEO tekst

SEO værktøjer

Igennem kurset vil du blive introduceret for en række SEO værktøjer og undervist i hvordan du kan bruge disse i dit arbejde med SEO. Du kan på denne side, længere nede, læse mere om hvilke SEO værktøjer du vil lære om. 

 

Ekstern SEO og Link building

Du vil modtage viden om hvad linkbuilding er og hvad det kan betyde for din sides rangeringer på søgemaskinerne. Du vil lære hvordan du opbygger en intern linkstruktur samt hvordan du struktureret kan opbygge eksterne links.
Du vil lære hvordan du opbygger en god strategi for dit arbejde off page, som supplement til din indsats on page.

SEO værktøjer

Kurset vil præsentere dig for både gratis og betalte værktøjer. Du kommer også til at stifte bekendtskab med en hel del af Googles egne værktøjer.

digital markedsføring

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

Link building og ekstern SEO

Du vil modtage viden om hvad link building er og hvad det kan betyde for din sides rangeringer på søgemaskinerne. Du vil lære hvordan du opbygger en god strategi for dit arbejde off page, som supplement til din indsats on page.

Hvad er et Google SEO kursus?

SEO Står for Search Engine Optimization, og er en måde at strukturere din side på, så den er nem for søgemaskiner at læse og forstå. Når vi siger søgemaskiner snakker vi næste kun om Google, det er langt den største søgemaskine, og står for næsten alle søgninger i verden (Kilde).

Så på dette kursus i SEO lærer du at sætte din hjemmeside op, så Google kan finde den og forstå hvad den handler om. Derudover lære du en masse smarte teknikker, til at finde og rette fejl på dine sider, samtidig med at du lære at prioritere i; hvad der er vigtigt og hvad der ikke er vigtigt. Du lære at bruge din tid bedst muligt, når du søgemaskineoptimerer.

Gode SEO tekster

SEO er flere ting, dels er der den tekniske del af øvelsen som dette kursus omfatter. Vi kommer også ind på den bløde del af SEO og rollen som SEO tekstforfatter. Det betyder meget hvordan teksten er udformet og hvilke keywords der er anvendt. På kurset Gode SEO Tekster behandler vi spørgsmålet; hvordan skriver man en god SEO tekst. Arbejder du som tekstforfatter anbefaler vi dig også at tage dette kursus, og på den måde kan du gennemføre en regulær SEO uddannelse.

Du får

N Max 7 deltagere per hold
N hands-on undervisning
N SEO ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

SEO kursus datoer

DatoerLokationStatus
14. april 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
01. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Aalborg

Compass Aalborg Kontor
Strandvejen 9
9000 Aalborg

Telefon: 48 16 30 81
E-mail til info@comss.dk

Tidligere kursister siger …

kunde&co

Annette

Kunde & Co

“Jeg er rigtig glad for dette kursus i SEO og mine nye indsigter og viden. Veltilrettelagt og meget professionelt udført. Jeg har fået super meget med som jeg glæder mig til at bruge i praksis”

★★★★★

Mette

Mette

Peacock Travel

“Super SEO kursus. Behagelig atmosfære – både underviser og kursister. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne. Jeg oplevede underviseren behagelig”

★★★★★

g4s

Anders Krombach

G4S

“God formidling! Dejligt med en systematisk gennemgang af værktøjerne. På kursus var der en behagelig atmosfære – både underviser og kursister. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne”

★★★★★

YouSee

Ivan Danielsen

YouSee

“Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden”

★★★★☆

Værktøjer på SEO kursus

Google Search Console

Google har en lang række gratis værktøjer, og i forbindelse med SEO, står Google Search Console som et stjerne værktøj der giver dig stor værdi i arbejdet med SEO. Du vil lære at se din status i Googles indeks, samt overvåge dine visninger og klik på specifikke søgeord. Vi kommer til at bruge en del tid på SEO kurset her.

Google Analytics

Med Google Analytics kan du se alle tænkelige statistikker for besøg på din hjemmeside. Du kan herigennem få vigtig indsigt i hvor de besøgende kommer fra og hvordan de anvender din hjemmeside. Værktøjet er så omfattende at du kan miste orienteringen. Derfor hjælper vi dig på vej.

Ahrefs SEO værktøjet

Med Ahrefs får du et enormt lager af viden om links og søgeord. Ikke kun for din egen side men også om dine konkurrenters. Et must-have værktøj for dit SEO-arbejde. Værktøjet er rimelig dyrt, men du får på kurset en grundig introduktion til SEO værktøjets mange muligheder.

Wincher SEO

Med Wincher kan du overvåge dine placeringer på udvalgte søgeord så du kan se din status og dine forbedringer. Du kan holde øje med dine konkurrenters placeringer og følge med i hvordan du stiger eller falder i Google ranking. Værktøjet er et betalingsværktøj.

SEO Rapporter

Når du SEO optimerer skal du løbende vide hvor du er. Og på SEO kurset lærer du at opsætte SEO rapporter, så du får netop den viden du har brug for. På kurset vil du lære om værktøjerne, så du selv kan opsætte SEO rapporterne, så du hurtigere kan få de vigtigste nøgletal. Du vil også blive introduceret til de vigtigste nøgletal i SEO.

Ubersuggest SEO

Ubersuggest kan lidt af hvert. Det kan analysere dit site og foreslå forbedringer, det kan finde nye søgeord, samt komme med forslag til nyt indhold. Det er et værktøj i den lette ende, men du får meget ved at anvende gratis versionen af værktøjet. Du vil på SEO kurset lære hvad du kan bruge det til.

Er SEO Kursus Gratis?

SEO er i bund og grund gratis, og det er kun din tid du investerer. SEO kurset vil foregå som en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med SEO.

Valg af SEO Værktøjer

Du lærer at udvælge de gode rapporter, der matcher netop dine ønsker og behov om viden. Og for at få succes med SEO er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer SEO arbejdet.
U

Hvad er SEO?

Hvad er Google SEO? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres SEO aktiviteterne? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SEO. Og SEO er en markedsførings disciplin, der rummer mange analytiske facetter.

Kig ind

Underviser

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Få mere information

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

3 kurser

9.900 kr. ekskl. moms
Spar 1.900 kr.

4 kurser

12.900 kr. ekskl. moms
Spar 2.900 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig SEO kursus her

Bliv certificeret i digital markedsføring

Tag en digital marketing uddannelse og bliv certificeret Digital Marketing Manager. Der starter et nyt hold hver måned i København.

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands-on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.