Google SEO Kursus

Tilpasset forretningen, 1 Dag

Lær grundlæggende SEO, så du uden teknisk baggrund kan forstå principperne. Lær teknikker og metoder til hvordan du kommer op på Google side 1.

 

22. SEP
København
3.900 kr.

På dette Google SEO kursus, København, gennemgår vi forskellige teknikker, der kan give din virksomhed en placering øverst på Google. 

Google SEO kurset tager udgangspunkt i den almene teori om søgemaskineoptimering, der hjælper dig med at gøre netop din side attraktiv i Google algoritmens øjne. Ydermere kigger vi på kompleksiteten ved SEO, og gennemgår de værktøjer, der giver de bedste chancer for en øget optimering både på og udenfor en hjemmeside.

Du får grundlæggende viden, om hvordan søgemaskiner fungerer, og hvad SEO i bund og grund er. Og underviseren vil løbende vise eksempler fra den virkelige verden, så du har noget håndgribeligt, at sammenligne med, efter endt kursus. Du kan bygge ovenpå dette kursus med akademiets udvidet SEO kursus, og skriv god SEO tekst kursus, og på den måde få en komplet SEO uddannelse.

SEO - søgemaskine optimering

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 3.900 kr.
ekskl. moms

SEO kursus datoer

DatoerLokationStatus
27. august 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
22. september 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
10. november 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
12. januar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

  Ring på telefon: 48 16 30 81
  Send en e-mail til info@comss.dk

Indhold kursus i SEO optimering

Når du går hjem fra vores SEO kursus, vil du være i stand til selv at arbejde med optimeringen af egen hjemmeside. Kursets indhold kan du læse mere om her.

Hvordan fungerer SEO?

Du vil lære om grundlæggende SEO, og om hvordan søgemaskinerne fungerer. Du vil blive introduceret til alle faser og niveauer af arbejdet med søgemaskineoptimering med udgangspunkt i SEO pyramiden.

Analyse af dit website

Du vil lære om den tekniske del af SEO, og hvilken betydning det har for dine placeringer på Google. Du vil lære at eliminere eventuelle fejl, og foretage forbedringer der øger din sides kvalitet og chancer for at være højt placeret i søgeresultaterne.

Undervejs vil du lære, at bruge tekniske værktøjer, og hvordan Googles Search Console kan være en stærk medspiller.

SEO strategi

Du vil lære om, hvordan du kan lægge en SEO strategi og analysere og evaluere dine SEO indsatser ved brug af måling af rangering, søge-effektivitet og analyse af trafik.

Søgeordsanalyse

Du vil blive undervist i analyse af søgeord for at identificere, hvor du skal sætte ind for at opnå maksimal effekt af dit SEO-arbejde. Du vil lære at finde nye relevante og værdifulde søgeord, og herved få mere trafik til din hjemmeside.

Du vil blive introduceret til værktøjer, som du kan bruge til at analysere søgeord og til at overvåge dine placeringer

Konkurrentanalyse

Du vil lære at analysere dine konkurrenter, og identificere de områder du, skal arbejde med for at forbedre dine chancer for at udkonkurrere dine konkurrenter. Du vil lære at analysere konkurrenternes rankings, indhold og eksterne links og danne grundlag for din SEO strategi.

Optimering af indhold

Du vil blive vejledt i, hvordan du skaber unikt, optimeret indhold, således at du kan rangere højt, på de søgetermer du ønsker. Du kan lære mere om at skrive god SEO tekst på akademiets kursus, i SEO tekst.

Skriv god SEO tekst

SEO værktøjer

Igennem kurset vil du blive introduceret for en række SEO værktøjer, og undervist i hvordan du kan bruge disse i dit arbejde med SEO. 

 

Ekstern SEO og Link building

Du vil modtage viden om, hvad linkbuilding er, og hvad det kan betyde for din sides rangeringer på søgemaskinerne. Vi undersøger, hvordan du opbygger en intern linkstruktur, samt hvordan du struktureret kan opbygge eksterne links.
Ydermere kigges der på opbygning af en god strategi for dit arbejde off-page, som supplement til din indsats on-page.

SEO værktøjer

Kurset vil præsentere dig for både gratis og betalte værktøjer. Du kommer også til at stifte bekendtskab med en hel del af Googles egne værktøjer.

digital marketing kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Link building og ekstern SEO

Du vil modtage viden om, hvad linkbuilding er, og hvad det kan betyde for din sides rangeringer på søgemaskinerne. Du vil lære hvordan du opbygger en god strategi for dit arbejde off-page, som supplement til din indsats on-page.

Hvad er et Google SEO kursus?

SEO Står for Search Engine Optimization, og er en måde at strukturere din side på, så den er nem for søgemaskiner at læse og forstå. Når vi siger søgemaskiner, snakker vi næste kun om Google. Det er langt den største søgemaskine, og står for næsten alle søgninger i verden (Kilde).

Så på dette kursus i SEO lærer du at sætte din hjemmeside op, så Google kan finde den, og forstå hvad den handler om. Derudover lære du en masse smarte teknikker, til at finde og rette fejl på dine sider, samtidig med at du lære at navigere i, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er vigtigt. Prioritering er altså i højsædet, når du på kurset får sat rammerne for “den gode SEO”.

Gode SEO tekster

SEO er flere ting! På den ene side er der den tekniske del af øvelsen, som dette kursus omfatter.  Men SEO har også en “blød” del, der indbefatter tekster og keywords. På kurset Gode SEO Tekster behandler vi spørgsmålet; hvordan skriver man en god SEO tekst. Arbejder du som tekstforfatter, anbefaler vi dig også at tage dette kursus. På den måde kan du også gennemføre en regulær SEO uddannelse.

Du får

N hands-on undervisning
N SEO ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Kontakt os

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Tidligere kursister siger

kunde&co

Annette

Kunde & Co

“Jeg er rigtig glad for dette kursus i SEO og mine nye indsigter og viden. Veltilrettelagt og meget professionelt udført. Jeg har fået super meget med som jeg glæder mig til at bruge i praksis”

★★★★★

Mette

Mette

Peacock Travel

“Super SEO kursus. Behagelig atmosfære – både underviser og kursister. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne. Jeg oplevede underviseren behagelig”

★★★★★

g4s

Anders Krombach

G4S

“God formidling! Dejligt med en systematisk gennemgang af værktøjerne. På kursus var der en behagelig atmosfære – både underviser og kursister. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne”

★★★★★

YouSee

Ivan Danielsen

YouSee

“Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden”

★★★★☆

Værktøjer på SEO kursus

Google Search Console

Google har en lang række gratis værktøjer, og i forbindelse med SEO, står Google Search Console som et stjerne værktøj, der giver dig stor værdi i arbejdet med SEO. Du vil lære at se din status i Googles indeks, samt overvåge dine visninger og klik på specifikke søgeord. Vi kommer til at bruge en del tid på SEO kurset her.

Google Analytics

Med Google Analytics kan du se alle tænkelige statistikker for besøg på din hjemmeside. Du kan herigennem få vigtig indsigt i hvor de besøgende kommer fra, og hvordan de anvender din hjemmeside. Værktøjet er så omfattende, at du kan miste orienteringen. Derfor hjælper vi dig på vej.

Ahrefs SEO værktøjet

Med Ahrefs får du et enormt lager af viden om links og søgeord. Ikke kun for din egen side men også om dine konkurrenters. Et must-have værktøj for dit SEO-arbejde. Værktøjet er rimelig dyrt, men vi anbefaler det, da det har gode muligheder for at se dine egne resultater, holdt op imod konkurrenterne på markedet.

Er noget SEO Gratis?

SEO er i bund og grund gratis, da det primært er din tid du investerer. SEO kurset vil foregå som en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med SEO.

Valg af SEO Værktøjer

Du lærer at udvælge de gode rapporter, der matcher netop dine ønsker og behov om viden. Og for at få succes med SEO er det derfor vigtigt, at du kender best practice indenfor området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer SEO arbejdet.

U

Hvad er SEO?

Hvad er Google SEO? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres SEO aktiviteterne? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SEO. Og som vil blive besvaret på kurset her.

Kig ind 

Underviser 

Kristoffer Hovland

Kristoffer Hovland

Director Technolegy Development

Få mere information

Tilmeld dig SEO kursus her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv certificeret i digital markedsføring

Tag en digital marketing uddannelse og bliv certificeret Digital Marketing Manager. Der starter et nyt hold hver måned i København.

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.