SEO Kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

Er du ikke lige ekspert i SEO, og ligger du ikke øverst på Google side et, så kan du på dette SEO kursus lærer hvordan du optimerer dine sider så du kommer højere op i Google’s organiske search. Kurset er et hands on kursus hvor du i praksis selv arbejder med SEO.

På SEO kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med SEO optimering af jeres sider i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit SEO kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” SEO kursus.

dit udbytte

 • Lær om SEO værktøjerne
 • Hvordan designer du din SEO strategi
 • Lær SEO pyramiden og dine parametre for optimering
 • Lær om søgeordsanalyse og typer af søgeord
 • Lær at prioritere dine SEO aktiviteter
 • SEO kampagne måling
 • Lær om relaterede SEO værktøjer, herunder Google værktøjerne
 • Målsætning af SEO
 • SEO Rapportering
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N SEO ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
13.aug København Få ledige
1.sep København Åben
8.okt København Åben
5.nov København Åben
2.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere google ads

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites. På kurset vil du få en grundlæggende viden om SEO og ”hands on” erfaring med de forskellige aspekter af SEO. Du vil lære at arbejde på den lange bane med SEO målsætning og strategi. Du kommer til at stifte bekendtskab med en række online værktøjer, og du vil være godt rustet til at tage kampen op når du kommer hjem.

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Det var meget interessant at være med. Den største læring for mig har egentlig været, at forandringer tager tid, og med nuværende opgave, bedst sker gennem de små forbedringer i stedet for de store skridt, som vi ofte ønsker os. Tusind tak for et godt forløb.

Elin Sivertsen

EKF


Super SEO kursus og god formidling! Dejligt med en systematisk gennemgang af værktøjerne. På kursus var der en behagelig atmosfære – både underviser og kursister.

Anders Krombach

G4S

På kurset vil du lære...

ZHvordan Virker SEO

Med SEO kan du opnå mere end du tror. Du får svar på hvilke håndtag der virker og som du skal prioritere. På dette SEO kursus lærer du at identificere SEO parametre, der kan og skal optimeres. Du lærer at opsætte en plan der sikkert over tid bringer dig højt op i Googl search.

ZSEO Rapporter

Når du SEO optimerer skal du løbende vide hvor du er. Op på SEO kurset lærer du at opsætte SEO rapporter, så du får netop den viden du har brug for. På kurset vil du lære om værktøjerne, så du selv kan opsætte SEO rapporterne, så du hurtigere kan få de vigtigste nøgletal. Du vil også blive introduceret til de vigtigste nøgletal i SEO.

ZSEO Aktiviteternes Effekt

Med SEO kan du optimere dine aktiviteter og på den måde komme højere i Google search. Efter SEO kurset vil du have opnået en forståelse for SEO værktøjernes store forretningspotentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye værktøjer.

Z Cases og Opgaver

SEO kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med SEO. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister.

Z Valg af SEO Værktøjer

Du lærer at udvælge de gode rapporter, der matcher netop dine ønsker og behov om viden. Og for at få succes med SEO er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer SEO arbejdet.

ZHvad er SEO?

Hvad er SEO? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres SEO aktiviteterne? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SEO. Og SEO er en markedsførings disciplin, der rummer mange analytiske facetter.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig SEO kursus her

restaurant frokost

Vi spiser frokost på de lokale restauranter nær Kultorvet i København.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti