SEO Udvidet Kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

Er du allerede i gang med SEO? Ved du en del om hvad der er vigtigt? Så kan du på dette videregående SEO kursus lære hvordan du arbejder strategisk og operationelt med SEO. Kurset er et hands on kursus hvor du i praksis selv arbejder med videregående SEO.

På SEO kurset får du flere og dybere erfaringerne med hvordan du arbejder med SEO optimering. Du lærer at opsætte din plan for aktiviteter, og du lærer at operationaliserer aktiviteterne så i støt og roligt kommer højt i Google. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit SEO Udvidet kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” SEO udvidet kursus.

dit udbytte

 • Flere avancerede SEO værktøjer
 • Teknikker til dybere forståelse
 • Robust SEO rapportering
 • SEO rapporteringsværktøjer
 • Avancerede SEO rapporteringsværktøjer
 • Kort og langsigtede SEO aktiviteter
 • Videregående søgeordsanalyse
 • Prioritere af SEO aktiviteter
 • SEO kampagne måling
 • Flere relaterede SEO værktøjer
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
25.aug København Få ledige
9.okt København Åben
7.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere seo kursus

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites. På kurset vil du få avancerede viden om SEO og ”hands on” erfaring med de flere videregående aspekter af SEO. Du vil lære at arbejde på den lange bane med SEO målsætning og strategi. Du kommer til at stifte bekendtskab med en flere og mere avancerede online værktøjer, og du vil være godt rustet til at tage bringe jeres SEO aktiviteter til et nyt niveau.

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Det var et fint kursus. Der var værktøjer jeg ikke kendte til og hele produktionsdelen var ny for mig. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der brændte for emnet og man er aldrig i tvivl om, at han ville os kursister noget ordentligt.

Anders Vestergård

ABB


Først og fremmest tak for et godt kursus. Jeg er meget positiv overfor forløbet, og må endnu engang sande, at dét der er virkelig afgørende for god undervisning, er underviserens engagement i selve emnet. I grunden vidste jeg godt hvor vigtigt kommunikation er, men på kurset her fik jeg en nuanceret indsigt i nye metoder.

Kjeld

KMD

På kurset vil du lære...

ZVideregående SEO

På dette kursus lærer du at arbejde strategisk med SEO. Du får alle værktøjerne til mere avancerede SEO teknikker. Og hvordan kan du komme videre med den erfaring du sikkert allerede har med SEO? Du lærer at udnytte flere muligheder for SEO optimering. Og du lærer at prioritere og få yderligere effekt ud af dine aktiviteter.

ZSEO Linkbuilding 

Linkbuilding er en af de vigtigste og mest effektfulde discipliner i SEO. Og du kan være rolig, på kurset vil du få anvendte teknikker til at skabe gode kvalitetslink (linkjuice) til dine strategiske sider. Du får værktøjerne til løbende at udbygge og vedligeholde dine links. Du vil også blive introduceret til videregående SEO analyser.

ZTekniks SEO

Du kan optimere indholdet på dine sider, og det er vigtigt. Men der er også en stor teknisk del af SEO, og den lærer du på dette kursus. Efter kurset vil du have opnået en forståelse for værktøjernes store forretningspotentiale, og du vil have lært hvordan du kan udnytte dine nye SEO værktøjer. Du vil lære at arbejde strategisk og operationelt med SEO.

Z Cases og Opgaver

Kurset vil foregå som undervisning med en kombination af teori, cases og øvelser. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med SEO og de tilhørende værktøjer. Der vil også være online inspirationsindlæg fra specialister.

Z Valg af Værktøjer

Du lærer at udvælge de gode SEO værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov. Og for at få succes er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for SEO disciplinerne, og at du har kendskab til, hvordan man organiserer arbejdet med SEO.

ZSEO Planen?

SEO en ikke et projekt med en afslutningsdato. Det er en kontinuerlig indsats af en række aktiviteter der konstant skal gennemføres. Planen for de aktiviteter lærer du på dette kursus. Hvad skal gøres? Hvordan organiseres SEO? Og hvordan implementeres aktiviteterne? 

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig SEO udvidet kursus her

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti