SEO Udvidet Kursus

Videregående SEO kursus, 1 Dag

Udvid dine kompetencer indenfor SEO, og bliv bekvem med flere værktøjer, og de muligheder de giver.

 

22. SEP
København
3.900 kr.

Er du allerede i gang med SEO? Men ønsker at udvide dine kompetencer på området?

På SEO kurset får du flere og dybere erfaringerne med, hvordan du arbejder med SEO optimering. Du lærer at opsætte din plan for aktiviteter, og at operationaliserer aktiviteterne så i støt og roligt kommer højt på Googles ranking. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer, som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit SEO Udvidet kursus.

Dit udbytte

 • Flere avancerede SEO værktøjer
 • Teknikker til dybere forståelse
 • Robust SEO rapportering
 • SEO rapporteringsværktøjer
 • Avancerede SEO rapporteringsværktøjer
 • Kort og langsigtede SEO aktiviteter
 • Videregående søgeordsanalyse
 • Prioritere af SEO aktiviteter
 • SEO kampagne måling
 • Flere relaterede SEO værktøjer
 • Cases og eksempler

Forudsætninger

Det forudsættes, at du har deltaget på Compass grundliggende SEO kursus.

SEO udvidet kursus hos Compass

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Kursus datoer

DatoerLokationStatus
22. september 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
13. oktober 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
03. november 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
10. december 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Tidligere kursister siger

Amanda

Amanda

Kunde & Co

Jeg har fået super meget med som jeg glæder mig til at bruge i praksis. Underviseren var meget inspirerende, kompetent, struktureret og tålmodig. Jeg har kun godt at sige

★★★★★

kmd

Kjeld Nissen

KMD

“Først og fremmest tak for et godt kursus. Jeg er meget positiv overfor forløbet, og må endnu engang sande, at det der er virkelig afgørende for god undervisning, er underviserens engagement i selve emnet”

★★★★★

Henrik

Henrik

Danske Guider

“Super fint med små hold hvor der var tid til diskussion. Og de praktiske øvelser havde stor værdi for mig – det gjorde det hele meget nemmere at gå til. Dejlige omgivelser og god frokost. Tak for det”

★★★★☆

YouSee

Ivan Danielsen

YouSee

“Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden”

★★★★☆

Indhold SEO udvidet kursus

Videregående SEO

På dette kursus lærer du at arbejde strategisk med SEO. Du får alle værktøjerne til mere avancerede SEO teknikker. Og hvordan kan du komme videre med den erfaring, du sikkert allerede har med SEO? Du lærer at udnytte flere muligheder for SEO optimering. Og du lærer at prioritere og få yderligere effekt ud af dine aktiviteter.

SEO Link building

Link building er en af de vigtigste og mest effektfulde discipliner i SEO. Og du kan være rolig, på kurset vil du få anvendte teknikker til at skabe gode kvalitetslink (linkjuice) til dine strategiske sider. Du får værktøjerne til løbende at udbygge og vedligeholde dine links. Du vil også blive introduceret til videregående SEO analyser.

Teknisk SEO

Du kan optimere indholdet på dine sider, og det er vigtigt. Men der er også en stor teknisk del af SEO, og den lærer du på dette kursus. Efter kurset vil du have opnået en forståelse for værktøjernes store forretningspotentiale, og du vil have lært, hvordan du kan udnytte dine nye SEO værktøjer. Du vil lære at arbejde strategisk og operationelt med SEO.

Valg af Værktøjer

Du lærer at udvælge de gode SEO værktøjer, der matcher netop jeres site. Og for at få succes er det derfor vigtigt, at du kender best practice, og hvordan man organiserer arbejdet med SEO. Forudsætningen for at kunne følge dette kursus er, at du allerede har deltaget på det grundliggende SEO kursus.

Cases og Opgaver

Kurset vil foregå som undervisning med en kombination af teori, cases og øvelser. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med SEO og de tilhørende værktøjer. Lær også det hele på online marketing kursus.

SEO Planen?

SEO er ikke et projekt med en afslutningsdato. Det er en kontinuerlig indsats af en række aktiviteter, der konstant skal gennemføres. Planen for de aktiviteter lærer du på dette kursus. Hvad skal gøres? Hvordan organiseres SEO? Og hvordan implementeres aktiviteterne? 

Kig ind 

Underviser 

Kristoffer Hovland

Kristoffer Hovland

Director Technolegy Development

Få mere information

Tilmeld dig SEO udvidet kursus her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

(Er på nuværende tidspunkt kun en mulighed ved fremvisning af coronapas eller negativ coronatest).

Hvorfor Compass

N hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.