SEO Udvidet Kursus

Dybere SEO Indsigt Med Dette Udvidet 1 Dags Kursus 

Er du allerede i gang med SEO? Ved du en del om hvad der er vigtigt? Så kan du på dette videregående SEO kursus lære hvordan du arbejder strategisk og operationelt med SEO. Kurset er et hands on kursus hvor du i praksis selv arbejder med videregående SEO.

På SEO kurset får du flere og dybere erfaringerne med hvordan du arbejder med SEO optimering. Du lærer at opsætte din plan for aktiviteter, og du lærer at operationaliserer aktiviteterne så i støt og roligt kommer højt i Google. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit SEO Udvidet kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” SEO udvidet kursus.

dit udbytte

 • Flere avancerede SEO værktøjer
 • Teknikker til dybere forståelse
 • Robust SEO rapportering
 • SEO rapporteringsværktøjer
 • Avancerede SEO rapporteringsværktøjer
 • Kort og langsigtede SEO aktiviteter
 • Videregående søgeordsanalyse
 • Prioritere af SEO aktiviteter
 • SEO kampagne måling
 • Flere relaterede SEO værktøjer
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

Læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
07.dec kl. 9.00-16.30 København, Købmagergade 67 Rasmus Olesen
02.feb kl. 9.00-16.30 København, Købmagergade 67 Rasmus Olesen
09.apr kl. 9.00-16.30 København, Købmagergade 67 Rasmus Olesen
11.jun kl. 9.00-16.30 København, Købmagergade 67 Rasmus Olesen

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

Tidligere kursister siger …

kunde&co

Annette Bergh

Kunde & Co

Jeg er rigtig glad for mine nye indsigter og viden. Jeg synes kurset var inspirerende, veltilrettelagt og meget professionelt udført. Jeg har fået super meget med som jeg glæder mig til at bruge i praksis. Underviseren var meget inspirerende, kompetent, struktureret og tålmodig. Jeg har kun godt at sige.

★★★★★

kmd

Kjels Nissen

KMD

“Først og fremmest tak for et godt kursus. Jeg er meget positiv overfor forløbet, og må endnu engang sande, at det der er virkelig afgørende for god undervisning, er underviserens engagement i selve emnet. På kurset her fik jeg en nuanceret indsigt i nye metoder.”

★★★★★

YouSee

Ivan Danielsen

YouSee

“Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der selv levede kulturen.

★★★★☆

indhold seo udvidet kursus

Videregående SEO

På dette kursus lærer du at arbejde strategisk med SEO. Du får alle værktøjerne til mere avancerede SEO teknikker. Og hvordan kan du komme videre med den erfaring du sikkert allerede har med SEO? Du lærer at udnytte flere muligheder for SEO optimering. Og du lærer at prioritere og få yderligere effekt ud af dine aktiviteter.

SEO Linkbuilding

Linkbuilding er en af de vigtigste og mest effektfulde discipliner i SEO. Og du kan være rolig, på kurset vil du få anvendte teknikker til at skabe gode kvalitetslink (linkjuice) til dine strategiske sider. Du får værktøjerne til løbende at udbygge og vedligeholde dine links. Du vil også blive introduceret til videregående SEO analyser.

Tekniks SEO

Du kan optimere indholdet på dine sider, og det er vigtigt. Men der er også en stor teknisk del af SEO, og den lærer du på dette kursus. Efter kurset vil du have opnået en forståelse for værktøjernes store forretningspotentiale, og du vil have lært hvordan du kan udnytte dine nye SEO værktøjer. Du vil lære at arbejde strategisk og operationelt med SEO.

Cases og Opgaver

Kurset vil foregå som undervisning med en kombination af teori, cases og øvelser. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med SEO og de tilhørende værktøjer. Der vil også være online inspirationsindlæg fra specialister.

Valg af Værktøjer

Du lærer at udvælge de gode SEO værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov. Og for at få succes er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for SEO disciplinerne, og at du har kendskab til, hvordan man organiserer arbejdet med SEO.

SEO Planen?

SEO en ikke et projekt med en afslutningsdato. Det er en kontinuerlig indsats af en række aktiviteter der konstant skal gennemføres. Planen for de aktiviteter lærer du på dette kursus. Hvad skal gøres? Hvordan organiseres SEO? Og hvordan implementeres aktiviteterne? 

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Få mere information

2 dage

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

3 dage

9.900 kr. ekskl. moms
Spar 1.900 kr.

4 dage

12.900 kr. ekskl. moms
Spar 2.900 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig SEO udvidet kursus her

restaurant frokost

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.