Skriv Den Gode Tekst Kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

På dette kursus lærer du at skrive tekster til dit indhold. Du kommer igennem en række små øvelser så når dagen er omme er du afklaret med både “do og don’t” når du skal skrive dine tekster. 

På kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med tekster i praksis. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus øvelser og refleksion.

dit udbytte

 • Lær om at producere gode tekster
 • Hvordan designer du dine tekster
 • Lær hvordan du producerer tekster til dine målgrupper
 • Målrettet tekster til kundetyper
 • Hvordan udfører jeg eksekvering og effektmåling
 • Lær om tekst værktøjerne
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Tekst ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
7.aug København Åben
26.okt København Åben
9.nov København Åben
18.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere på skriv god tekst

Ninna Busk Rasmussen har en kandidat i Kommunikation og Psykologi, og omtaler sig selv som lidt af en kommunikationsnørd. Hendes faglige baggrund og erfaringer, udgør en strategisk tekstforfatter, der ikke blot hviler på mavefornemmelser eller instinkt, men som også tager udgangspunkt i data. Ninna er vant til at tænke ud af boksen, og så er hun heller ikke bange for at lege med sproget, hvilket du også vil komme til at mærke.

Ninna Busk Rasmussen

Tekst og Content Marketing Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Den største oplevelse jeg har fået med hjem er erkendelsen af, at værktøjerne i sig selv ikke gør det. Guldet ligger i at kombinere værktøjer med en online strategi. Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurserne allerede for flere år siden. .

Bettina Møller Jensen

Topdanmark


De indtryk der først falder mig ind er fortræffeligt, givende og veltilrettelagt. Et ekstra plus var deltagernes sammensætning og engagement. Om undervisningen kan jeg sige, med fare for at lyde overstrømmende, at det var både fagligt, menneskeligt og kommunikerende helt i top. Jeg kan helt klart anbefale kurset – det har været en fornøjelse at deltage.

Lars Christensen

Tele Greenland

På kurset vil du lære...

Z Skriv Gode Tekster

Det digitale tekst indhold skal være levende historier, som læserne finder værdi ved at dele med andre. Produktion, udgivelse og distribution af online kvalitetstekster er en afgørende konkurrenceparameter i bestræbelserne på at tiltrække eksisterende og nye kunder.

Z B2B og B2C Content

Du får et grundigt kendskab til håndtering af kommercielle og organisatoriske problemstillinger forbundet med at skrive tekster, både til B2B og B2C virksomheder. Du bliver i stand til at planlægge, udvikle og eksekvere skrivning af tekster.

Z Tekster der virker

Fordele og ulemper ved forskellige typer af tekst. Hvilken tekst virker og hvad virker ikke. Hvordan virker forskellige tekster på forskellige modtagere. Måling og opfølgning. Planlægning og produktion af tekst skrivning.

Z Cases og Opgaver

Skriv gode tekster kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra eksperter på området.

Z Valg af Tekster

Du lærer at udvælge og skrive det gode indhold, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med tekst skrivning er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for skrivning af tekst, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af tekst.

Z Skriv Gode Tekster

Hvordan skrives den gode tekst? Hvilke værktøjer? Og hvordan udføres det i praksis? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med tekst produktion. Tekstskrivning er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig skriv den gode tekst kurset her

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti