Skriv SEO Tekst Kursus

Lær at skrive god SEO tekst, 1 Dag

Udvid dine kompetencer indenfor SEO tekst, og bliv bekvem med hvad du skal være opmærksom på, når du skriver tekst.

 

16. JUN
København
3.900 kr.

På dette SEO tekst kursus lærer du, at skrive gode tekster til dit indhold. Du kommer igennem en række små øvelser, så når dagen er omme er du afklaret med hvad “den gode tekst” indbefatter, og har derfor rammerne sat, når du skal skrive dine tekster på egen hånd.  

På SEO tekst kurset får du erfaringerne med, hvordan du arbejder med tekster i praksis. De tekniske aspekter af SEO er vigtige, men du skal ikke undervurdere tekstens betydning for SEO. Du får ikke kun teori, men også praktiske værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit SEO tekst kursus. Kurset er altså et praktisk orienteret ”hands-on” kursus, med øvelser og refleksion.

Dit udbytte på seo tekst kursus

 • Lær om at producere gode tekster
 • Hvordan designer du dine tekster, så Google kan lide indholdet
 • Lær hvordan du producerer tekster til dine målgrupper
 • Målrettet tekster til kundetyper
 • Hvordan udfører jeg eksekvering og effektmåling
 • Lær om tekst værktøjerne og SEO betydning
 • Cases og eksempler
SEO tekst - den gode tekst - Compass Academy - kursus

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Kursus datoer

DatoerLokationStatus
16. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
13. oktober 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
10. december 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Tidligere kursister siger

henriette

Henriette

Københavns Universitet

“Det var dejligt med et lille hold hvor der var plads til både teknisk hjælp og undervisning i øjenhøjde. Vi havde en masse diskussioner om alt muligt vigtigt, og vi kunne sagtens have brugt mere tid. Jeg var på intet tidspunkt overlade til mig selv”

★★★★★

novo

Pernille Jost

Novo

“Det var bare et rigtig godt og veltilrettelagt kursus. Vigtigheden af en synlig tilstedeværelse på Google side et og en god tekst med SEO var en AHa oplevelse, og havde stor værdi for mig. Det var “spot-on”, og virkelig en must do i min værktøjskasse”

★★★★☆

anders

Anders

Jakobsen Møbler

“Godt og veltilrettelagt kursus i gode omgivelser. Vigtigheden af en god SEO tekst kom frem, og jeg har en masse ting jeg skal hjem og ændre på vores hjemmeside. Tak for et godt tekst kursus

★★★★☆

sparnord

Henrik Danielsen

Spar Nord Bank

“De indtryk der først falder mig ind er fortræffeligt, givende og veltilrettelagt. Om undervisningen kan jeg sige, med fare for at lyde overstrømmende, at det var både fagligt, menneskeligt og kommunikerende helt i top. Jeg kan helt klart anbefale kurset i kombination med SEO kurset

★★★★★

Indhold Skriv God Tekst

Skriv Gode SEO Tekster

Det digitale tekst indhold skal være levende historier, som læserne finder værdifulde og ønsker at dele med andre. Produktion, udgivelse og distribution af online kvalitetstekster er en afgørende konkurrenceparameter i bestræbelserne på at tiltrække eksisterende og nye kunder.

B2B og B2C SEO tekst

Du får et grundigt kendskab til håndtering af kommercielle og organisatoriske problemstillinger forbundet med at skrive SEO tekster. Du bliver i stand til at planlægge, udvikle og eksekvere skrivning af SEO tekster. Er du også interesseret i teknisk SEO, så skal du tage kurset SEO kursus hvor vi har fokus på det tekniske.

SEO tekster der virker

Fordele og ulemper ved forskellige typer af SEO tekst. Hvilken tekst virker og hvad virker ikke. Hvordan virker forskellige tekster på forskellige modtagere. Måling og opfølgning. Planlægning og produktion af tekst skrivning.

Cases og Opgaver

Skriv gode tekster kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra eksperter på området.

Valg af Tekster

Du lærer at udvælge og skrive det gode indhold, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med tekst skrivning er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for skrivning af tekst, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af tekst.

Skriv Gode Tekster

Hvordan skrives den gode tekst? Hvilke værktøjer? Og hvordan udføres det i praksis? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med tekst produktion. Tekstskrivning er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter.

Kig ind 

Underviser 

ninna busk

Ninna Busk Rasmussen

Content Marketing Ekspert

Få mere information

Tilmeld dig skriv den gode tekst kurset her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

(Er på nuværende tidspunkt kun en mulighed ved fremvisning af coronapas eller negativ coronatest).

Hvorfor Compass

N hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Ninna Busk-Rasmussen

Ninna Busk Rasmussen

Tekst og Content Marketing Ekspert

Ninna Busk Rasmussen har en kandidat i Kommunikation og Psykologi, og omtaler sig selv som lidt af en kommunikationsnørd. Hendes faglige baggrund og erfaringer, udgør en strategisk tekstforfatter, der ikke blot hviler på mavefornemmelser eller instinkt, men som også tager udgangspunkt i data. Ninna er vant til at tænke ud af boksen, og så er hun heller ikke bange for at lege med sproget, hvilket du også vil komme til at mærke.