Social Media Manager Kursus

Certificeret Social Media Manager 4 Dage 

HOLDSTART HVER UGE KØBENHAVN KØBMAGERGADE 67

På dette certificerede Social Media Manager kursus lærer du hvordan du i praksis kommunikerer gennem de sociale medier – professionelt. Kurset har et teknisk fokus, og du får værktøjerne i hænderne “hands on”. Du lærer at eksekvere processen fra strategi til konkret indhold i dine SoMe kanaler? På dette kursus får du værktøjer til strategi, planlægning, annonce-produktion og opfølgning på dine SoMe aktiviteter. Kurset består af 4 vigtige moduler; Facebook Annoncering, LinkedIn Annoncering, Instagram Management og Video Produktion til YouTube.

På kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med SoMe i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske SoMe værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit Social Media Manager kursus. Kurset er et praktisk orienteret ”hands on” kursus.

Social Media Manager Kursus Indhold

Kurset er sammensat af 4 moduler der har fokus på de tekniske ting som du skal kunne håndtere som SoMe manager. Vi springer let hen over de bløde aspekter af SoMe – ikke fordi det ikke er vigtigt, men det er vores erfaring, at vores kursister ønsker at kunne mestre netop de tekniske aspekter af. Så på dette Social Media Manager kursus har vi fokus på det tekniske i f.eks. Facebook Business Manager, LinkedIn ads osv. SoMe kursus udgøres af 4 moduler: 

 

 1. Facebook Annoncering 1 dag
 2. LinkedIn 1 dag
 3. Instagram Management 1 dag
 4. Video Produktion til YouTube 1 dag

certificering til social media manager kurset

 

Vi anbefaler at du lader dig certificere, og det er vores ansvar at du kommer herfra med et certifikat i hånden. Social Media Manager kursus certificering udgøres af en selvvalgt projektopgave som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Efter endt kursus er du certificeret Social Media Manager. Læs her mere om certificering.

fleksible datoer 

Du kan gennemføre kurset hurtigt over 4 uger, eller over længere tid når kalenderen tillader det? Det bestemmer du selv. Social Media Manager kurset er modulopbygget, og rækkefølgen kan vælges vilkårligt. Der afvikles et eller flere moduler hver uge. 

 • Vælg selv hvornår du vil starte – denne uge eller næste uge?
 • Gennemføre kurset koncentreret over 4 uger eller over f.eks. 2 måneder.
digital markedsføring kursus

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N SoMe  ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 9.800 kr.

ekskl. moms

kursus certifikat

kollega "for Free"

2 for 1

Læs mere her

Kommende moduler – vælg selv start

Start når det passer dig på et af nedenstående moduler.

Datoer Ugedag Lokation Emne Underviser
03/11/20 Tirsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Facebook Annoncering Marie Wengler
04/11/20 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Video Produktion til YouTube Marie Wengler
05/11/20 Torsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. LinkedIn Marie Wengler
10/11/20 Tirsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Instagram Management Camilla Falkvist
02/12/20 Onsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Facebook Annoncering Marie Wengler
08/12/20 Tirsdag Compass, Købmagergade 67, 5, Kbh. Instagram Management Camilla Falkvist

 

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Hos Compass, Købmagergade 67
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • 100% Tilfredshedsgaranti

Pris 9.800 kr.

ekskl. moms

Tidligere kursister siger …

kunde&co

Annette Bergh

Kunde & Co

Jeg er rigtig glad for mine nye indsigter og viden. Jeg synes kurset var inspirerende, veltilrettelagt og meget professionelt udført. Jeg har fået super meget med som jeg glæder mig til at bruge i praksis. Underviseren var meget inspirerende, kompetent, struktureret og tålmodig. Jeg har kun godt at sige.

★★★★★

g4s

Anders Krombach

Nokia

“Super SEO kursus og god formidling! Dejligt med en systematisk gennemgang af værktøjerne. På kursus var der en behagelig atmosfære – både underviser og kursister. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne. Jeg oplevede underviseren behagelig

★★★★★

YouSee

Ivan Danielsen

YouSee

“Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og hele annoncedelen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der selv levede kulturen.

★★★★☆

indhold social media manager kursus

SoMe Is King

Du vil lære om alle de tekniske aspekter af SoMe, så er dette kurset hvor du får værktøjerne i hænderne. Dette Social Media Manager kursus er startskuddet til din online succes for både dig og din virksomhed. Vi tager fat der hvor værktøjerne driller og du vil lære at arbejde med de digitale medier så du selv behersker de tekniske aspekter i praksis. 

SoMe Kampagner

Skal tech giganterne tage kontrollen over dine annonceringer, eller vil du selv kunne kontrollere placering og budget? Du lærer at optimere dine annoncekroner i Facebook, Instagram og LinkedIn – lige der hvor det er uklart for dig hvordan det egentlig funkerer i praksis. På Social Media Manager kurset lærer at målrettet SoMe annoncering, så du får det maksimale ud af dine annoncekroner.

SoMe Videoer

Du lærer hvordan du opstiller visuals der får modtageren til at reflektere over et emne og fortsætte ind i dit univers. Emnet kan have direkte eller indirekte relation til din service eller produkt. Og på Social Media Manager kurset’s videomodul lærer du at producere videoer af høj kvalitet, og hvordan de kan understøtte din forretning. Dine SoMe undervisere 

SoMe Certificering

Social Media Manager kurset foregår i små hold hvor du er tæt på din underviser. Vi kombinerer teori, praktiske eksempler og øvelser med cases og opgaver. De opgaver som du gennemfører undervejs i kurset kan ende op som din projektopgave. Og projektopgaven vil til sidst være udgangspunkt for din certificering. Det er vores ansvar at du bliver certificeret. 

Ressourceoptimering

Hvis du vil have det optimale ud af den tid og de penge i bruger på SoMe, så skal du forstå det tekniske bag Facebook, Instagram og LinkedIn. Og det er det du lærer på Social Media Manager kurset. Alle moduler har et teknisk fokus og vi bruger tiden lige der hvor der er uklarhed om hvor dine annoncer kommer, til hvilken målgruppe og hvordan netop det kan optimeres.

SoMe Tech Giganter

Vi har fokus på de mest anvendte værktøjer indenfor SoMe. Så på dette Social Media Manager kursus får du svar på; hvordan virker det? Hvilke værktøjer er der? Hvordan trænger det igennem? Hvordan styrer jeg alle kanalerne?  Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SoMe. SoMe er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter.

Undervisere

Camilla Falkvist

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

Få mere information

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

Tilmeld dig Sovial media manager kursus her

Kig ind

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Camilla Falkvist

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

Camilla Falkvist har mere end 10 års erfaring i mediebranchen, et bredt netværk og masser af erfaring med So-Me. Og netop denne erfaring bringer både kursister og samarbejdspartnere stor forretningsmæssig værdi. Camilla har arbejdet intenst og strategisk med Instagram på So-Me bureau og hun har afholdt utallige værdiskabende workshops for både store og små virksomheder. I 2019 startede Camilla sit eget bureau og konsulterer i dag små og store virksomheder og afholder workshops for både nybegyndere og erfarne So-Me eksperter. Camilla lærer dig ‘the basics’ på Instagram, do’s and dont’s og hvordan du udnytter Instagram mediet til din fordel.

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.