Social Media Manager

Inviter Kollega ... "For Free"

Skal du i gang med markedsføring gennem de sociale medier? Vil du kunne eksekvere processen fra strategi til konkret indhold i dine SoMe kanaler? På dette kursus får du værktøjer til strategi, planlægning, annonce-produktion og opfølgning på dine SoMe aktiviteter. Du vælger selv hvilke 4 kurser inden for SoMe kurserne der er mest relevante for dig.

På kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med SoMe i praksis – “do and dont’s”. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske SoMe værktøjer som du vil kunne tage direkte i brug, når du kommer hjem for dit Social Media Manager kursus. Kurset er et praktisk orienteret ”hands on” kursus.

4 valgfri kurser

Du sammensætter selv dit SoMe kursus ud fra hvilke kurser der er relevant for dig. Du vælger 4 ud af nedenstående kurser.

 

  1. Facebook Annoncering – 1 dag
  2. LinkedIn – 1 dag
  3. Instagram Management – 1 dag
  4. Digital Strategi – 1 dag
  5. Content Marketing – 1 dag
  6. E-mail Markedsføring MailChimp – 1 dag
  7. Skriv den gode tekst – 1 dag
  8. Video Produktion – 1 dag

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N SoMe  ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 6.500 kr. 

ekskl. moms

kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

Undervisere SoMe Manager kursus

Camilla Falkvist har mere end 10 års erfaring i mediebranchen, et bredt netværk og masser af erfaring med So-Me. Og netop denne erfaring bringer både kursister og samarbejdspartnere stor forretningsmæssig værdi. Camilla har arbejdet intenst og strategisk med Instagram på So-Me bureau og hun har afholdt utallige værdiskabende workshops for både store og små virksomheder. 

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

Kasper Gregersen har arbejdet med online markedsføring siden 2012, og startede op som selvstændig konsulent i 2019. Med en baggrund som salg- og marketingchef i landsdækkende restaurantkæde og efterfølgende som online marketing konsulent i et reklamebureau, har Kasper erfaring fra ‘begge sider af bordet’. 

Casper Gregersen

Digital Markedsføring Ekspert

Storyteller, ekspert i digital markedsføring og indehaver af Digital Tribes. David har tidligere haft virke som kommunikations- og marketingchef. Han har siden som konsulent og rådgiver hjulpet Start-ups til vækst i millionklassen, samt etablerede organisationer og virksomheder til ny ekspansion. David har en baggrund i Antropologi og Digital Kommunikation fra Københavns Universitet.

David A Jensen

Ekspert i Digital Markedsføring

Ninna Busk Rasmussen har en kandidat i Kommunikation og Psykologi, og så har hun bred erfaring i at skabe fængende indhold. Der findes rigtig mange buzzwords, sammentrækninger og uigennemskuelig brug af slang i kommunikationens verden, men Ninna evner at få det hele ned på jorden. Hun er netop blevet selvstændig, og hjælper virksomheder med at skabe indhold om alt fra solcreme til kyssesyge.

Ninna Busk Rasmussen

Tekst og Content Marketing Ekspert

Tidligere kursister siger …


Jeg var meget glad for at deltage på kurset. Jeg synes det var spændende og frem for alt lærerigt. Jeg synes det var super, at vi på anden dagen gennemgik en case så vi fik mulighed for at prøve teorien i praksis. Samtidig synes jeg det var inspirerende at høre de andre deltageres erfaringer.

Hans Bunker

ATP


Dejligt at jeg selv kunne vælge indhold. Yderst kompetent og super formidling. Kursusmaterialet er grundigt gennemarbejdet og underviseren formidler emnet på en god måde, der vidner om dyb indsigt og årelang erfaring. God stemning og gode faciliteter på København-holdet.

Ellen Kjeldal

Siemens

På kurset vil du lære...

Z SoMe Is King

Du vil lære om Social Media, så er dette kurset hvor du får overblikket. Dette Social Media kursus er startskuddet til din online succes for både dig og din virksomhed. Du vil lære at arbejde med digitale medier, og hvordan du får mest mulig værdi ud af denne digitale online kanal

Z SoMe Kampagner

Skal tech giganterne tage kontrollen over dine annonceringer, eller vil du selv kunne kontrollere placering og budget? Du lærer at udarbejde en SoMe kanal strategi med tilhørende kalender, til dine annoncer. Du lærer om målrettet SoMe annoncering, så du får det maksimale ud af dine annoncekroner.

Z Opsætning af Annoncer

Du lærer hvordan du opstiller annoncer der får modtageren til at reflektere over et emne. Emnet kan have direkte eller indirekte relation til din service eller produkt. På den måde lærer du hvordan du kan vække interesse hos modtageren, så modtageren får lyst til at fortsætte.

Z Cases og Opgaver

Social Media Manager kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist i SoMe annoncering og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra ledende eksperter på området.

ZProduktion af Annoncer

Du lærer at udvælge de gode SoMe annoncer, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med SoMe annoncering er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for SoMe annoncering, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af annoncer.

ZSoMe Annoncering

Hvad er SoMe annoncering? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med SoMe annoncering. SoMe annoncering er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig some manager her

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti