SoMe Kursus

Grundkursus, 1 Dag

Udvid dine kompetencer indenfor SoMe, og bliv bekvem med de sociale medier, og hvordan du kan bruge dem i praksis.

 

01. JAN

12.900 kr.

På dette certificerede SoMe kursus, København, gennemgår vi, hvordan du i praksis kommunikerer gennem de sociale medier – professionelt.

På dette kursus i social medier får du værktøjer til aktivitetsplanlægning, indholdsproduktion og opfølgning på SoMe aktiviteter. Kurset består af 4 vigtige moduler; Facebook Annoncering, LinkedIn Annoncering, Instagram Management og Video Produktion og redigering til bl.a. YouTube.

På SoMe kursus får du erfaringerne med, hvordan du arbejder med SoMe i praksis – “do and don’ts”. Du får altså ikke kun teori, men også erfaring med de værktøjer, der knytter sig til SoMe marketing.

Da vores erfaring siger os, at man lærer bedst ved selv at have værktøjerne i hænderne, er undervisningen bygget op, så du ikke kun bliver præsenteret for teorien, men også selv kan følge med, i praksis, under hele forløbet.

Compass Academy - SoMe manager kursus

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 12.900 kr.

ekskl. moms

Næste start

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Hvem deltager?

SoMe kurset henvender sig til dig, der sidder i en marketing eller administrativ funktion, og som skal varetage det praktiske arbejde med online kommunikation gennem jeres sociale medier.

Indhold kursus i social medier

Når du går hjem fra SoMe kursus, vil du være i stand til selv at arbejde med produktion af online aktiviteter. Kursets indhold kan du læse mere om her.

Facebook Annoncering

På SoMe kursus får du et indgående kendskab til Facebook Business Manager. Du vil få praktisk erfaring med brugerdefinerede målgrupper, budgivningsstrategier, retargeting, og konverteringssporing.

Efter kurset i Facebook annoncering vil du være i stand til at opbygge cost-effektive Facebook kampagner. Du vil kunne segmentere kampagnerne korrekt, og efterfølgende måle  og optimere dine kampagner. 

Dit udbytte

 • Lær om forskellen på de mange annonceformater
 • Opnå en forståelse for, hvilke annoncetyper din virksomhed bør benytte
 • Få viden om forskellige annonceformater – leadannoncer, retargeting, karruselannoncer og videoannoncer
 • Segmentering
 • Kombiner dine annoncer med jeres øvrige kanaler
 • Vurdering af annoncernes resultater, og hvordan de kan optimeres
 • Lær om Facebook Business Manager
 • Retargeting

Læs mere detaljeret her:

Facebook kursus

LinkedIn Annoncering

Lær at opsætte effektive LinkedIn annoncer, og samtidig løfte niveauet og resultaterne for dine kampagner. På dette modul i LinkedIn annoncering kigger vi på, hvordan du professionelt og målrettet annoncerer med LinkedIn, som en betalt platform.

Vi gennemgår step-by-step, hvordan du opsætter en betalt annonce, og giver dig konkret viden om, hvordan du lægger en strategi for at nå din målgruppe gennem målrettet annoncering.

Vi kommer igennem:

 • Hvorfor annoncere på LinkedIn
 • Hvilke målsætninger kan du have med din LinkedIn annoncering
 • Hvordan opbygger du din målgruppe
 • Mulighederne med ’Matched Audience’ og Website re-targeting

Du kan læse mere om kurset her:

LinkedIn kursus

Instagram Management

På kurset får du et overblik over de mange muligheder i Instagram, og hvordan du arbejder med værktøjet i praksis. Du kan læse mere detaljeret om Instagram kursus indhold her:

Instagram kursus

Video redigering til YouTube

På video kurset lærer du at sammensætte en video med fokus på mediet, Sociale medier. Der arbejdes i Adobe Premiere Rush, som er en simplificeret udgave af det mere avancerede Adobe premiere Pro. Et videoredigerings program, der er lavet til SoMe, og som kan benyttes direkte på en smart phone.

Video kursus til YouTube

 

SoMe Kursus certificering

Vi anbefaler, at du lader dig certificere. Måske har du ikke brug for certifikatet lige nu, men det er en foranderlig verden, og pludselig får du måske brug for det. Du kan her læse mere om akademiets certificering.

Akademiets certificering

compass kursus - københavn

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

SoMe Kursus Indhold

SoMe kurset er sammensat af 4 moduler, der har fokus på de tekniske ting, som du skal kunne håndtere som SoMe manager. Vi springer let hen over de bløde aspekter af SoMe – ikke fordi det ikke er vigtigt, men det er vores erfaring, at vores kursister ønsker at kunne mestre netop de tekniske aspekter – og det er derfor også her, vi prioritere tiden. Så på dette Social Media Manager kursus har vi fokus på det tekniske i f.eks. Facebook Business Manager, LinkedIn ads osv. SoMe kursus udgøres af 4 moduler:

 

 1. Facebook Annoncering, 1 Dag
 2. LinkedIn, 1 Dag
 3. Instagram Management, 1 Dag
 4. Video Produktion til YouTube, 1 Dag

Certificering til social media manager

Vi anbefaler, at du lader dig certificere. Det skaber muligheder, og pynter på CV’et. Social Media Manager kursus certificering udgøres af en selvvalgt projektopgave, som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Efter endt kursus er du certificeret Social Media Manager. Læs her mere om certificering.

Fleksible SoMe kursus datoer 

Du kan gennemføre kurset hurtigt over 4 uger, eller over længere tid når kalenderen tillader det? Det bestemmer du selv. Social Media Manager kurset er modulopbygget, og rækkefølgen kan vælges vilkårligt. 

  kursus certifikat

  Du får

  N Certificeret kursus
  N hands-on undervisning
  N SoMe  kursus ekspert underviser
  N Online kursusmateriale
  N Kursus i København C

  Tidligere kursister siger

  kasper

  Kasper

  Madklubben

  “Fint med små hold der gør at man kan stille spørgsmål. Jeg oplevede undervisere der var lyttende og som kunne deres kram. Tak for et godt kursus der har været givende på mange måder”

  ★★★★☆

  kunde&co

  Annette

  Kunde & Co

  Veltilrettelagt og meget professionelt udført. Jeg har fået super meget med som jeg glæder mig til at bruge i praksis. Underviseren var meget inspirerende, kompetent, struktureret og tålmodig. Jeg har kun godt at sige.

  ★★★★★

  pernille

  Pernille

  Just Eat

  “Jeg ville ønske at jeg havde taget dette SoMe kursus for flere år tilbage. Det ville have sparet mig for en masse tid og penge. Jeg oplevede undervisere der selv brugte værktøjerne og derfor havde stor praktisk indsigt og erfaring.

  ★★★★☆

  g4s

  Anders Krombach

  G4S

  “Super SoMe kursus og god formidling! Dejligt med en systematisk gennemgang af værktøjerne. På kursus var der en behagelig atmosfære – både underviser og kursister. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne

  ★★★★★

  Værktøjer kursus i social medier

  SoMe Is King

  Du vil lære om alle de tekniske aspekter af SoMe, så får du på dette SoMe kursus værktøjerne i hænderne. Dette kursus i social medier er startskuddet til din online succes, for både dig og din virksomhed. Vi tager fat der hvor værktøjerne driller, og du vil lære at arbejde med de digitale medier, så du selv behersker de tekniske aspekter i praksis. 

  SoMe Kampagner

  Skal tech giganterne tage kontrollen over dine annonceringer, eller vil du selv kunne kontrollere placering og budget? Du lærer at optimere dine annoncekroner i Facebook, Instagram og LinkedIn – der hvor det kan være uklart, Hvordan det egentlig fungere. På dette kursus i social medier sætter vi rammerne, så du får det maksimale ud af dine annoncekroner.

  SoMe Videoer

  Du lærer hvordan du opstiller visuals, der får modtageren til at reflektere over et emne og fortsætte ind i dit univers. Emnet kan have direkte eller indirekte relation til din service eller produkt. Og på SoMe kursus, videomodulet, lærer du at producere videoer af høj kvalitet til f.eks. YouTube, og hvordan de kan understøtte din forretning. 

  SoMe Certificering

  Social Media Manager kurset foregår i små hold, hvor du er tæt på din underviser. Vi kombinerer teori, praktiske eksempler og øvelser med cases og opgaver. De opgaver som du gennemfører undervejs i kurset kan ende op som din projektopgave. Og projektopgaven vil til sidst være udgangspunkt for din certificering. 

  Teknisk SoMe Kursus

  Hvis du vil have det optimale ud af den tid og de penge i bruger på SoMe, så skal du forstå det tekniske bag Facebook, Instagram og LinkedIn.  Alle moduler på SoMe kursus har et teknisk fokus og vi bruger tiden lige der hvor der er uklarhed om hvor dine annoncer kommer, til hvilken målgruppe og hvordan netop det kan optimeres. 

  SoMe Tech Giganter

  Vi har fokus på de mest anvendte værktøjer indenfor SoMe. Så på dette Social Media Manager kursus, får du svar på; hvordan virker det? Hvilke værktøjer er der? Hvordan trænger det igennem? Hvordan styrer jeg alle kanalerne?  Hvad med indhold og opsætning? Kvalitetssikring, cookies, fremtid osv.

   

  Kig ind 

  Underviser 

  Grace

  Grace Tsatsaris

  Grafisk Designer & Marketing Director

  Få mere information

  Tilmelding SoMe kursus

  Kursisterne siger

  N Max 7 deltagere per hold
  N hands-on undervisning
  N Undervisning af eksperter
  N Online kursusmateriale
  N SoMe kursus certificering

  Grace

  Grace Tsatsaris

  Marketing Director

  Grace har en baggrund indenfor grafisk design og webudvikling, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent, hvor hun har hjulpet andre virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, og user experience, til SEO. Hun bruger selv de grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Derudover har hun specialiseret sig indenfor digital markedsføring, og er hos Compass ansat som Marketing Director og underviser.