Video Redigering Kursus

Premiere Rush Kursus, 1 Dag

Udvid dine kompetencer på dette video redigering kursus med Adobe Premiere Rush værktøjet. Rediger videoer til dine sociale platforme.

 

05. MAJ
København
3.900 kr.

På dette video redigering kursus, København, lærer du at redigere videoer af høj kvalitet med din smartphone (iphone eller Android). Du lærer at redigere videoer med Adobe Premiere Rush – et light redigeringsprogram du kører på din smartphone.

På video redigering kursus lærer du, hvordan du producere social media videoer i praksis – “tips og tricks”. Du får altså ikke kun teori, men også vigtige værktøjer med hjem, som du vil kunne tage i brug med det samme. Kurset er et praktisk orienteret ”hands-on” kursus.

Adobe Premiere Rush

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om Pris

Dit udbytte på video kursus

 • Lær hvordan du producerer kvalitetsvideoer med din smartphone
 • Lær at redigere med Adobe Premiere Rush til smartphone og din Pc/Mac
 • Få de gode tekniske tips og tricks til produktion af god lyd- og billedkvalitet
 • Forberedelse af optagelsen – “do and don’ts”
 • Lær at redigere videoer med Adobe Premiere Rush
 • Lær om hvilket udstyr jeg skal købe og hvad det koster
 • Eksekvering, effektmåling og evaluering
 • Hør om cases på dette video redigering kursus
 • Du vil hele dagen arbejde på din egen smartphone og Pc/Mac

Adobe Premiere Rush Kursus

På dette kursus i video redigering bruger vi værktøjet Adobe Premiere Rush.

Adobe tilbyder 2 programmer til video redigering. Premiere Pro som er tilpasset professionelle brugere, og Premiere Rush, som er et “light” brugervenligt redigeringsværktøj, tilpasset dig der ikke til hverdag arbejder med video redigering.

På dette kursus bruger vi derfor Adobe Premiere Rush, så du hurtigt kan komme i gang med at redigere dine videoer.

video redigering kursus

Video Redigering Kursus

N Få deltagere per hold
N Hands-on undervisning
N Video ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Video redigering kursus

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Video redigering kursus datoer

DatoerLokationStatus
22. april 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
05. maj 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
21. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
22. september 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
13. oktober 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
03. november 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
10. december 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Kursisterne siger

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer til video kursus
 • 100 meter fra Nørreport st.

Tidligere video redigering kursister siger

alm brand

Mette T. Jørgensen

Alm. Brand

“Dejligt med små hold hvor der var plads til spørgsmål. Underviseren forstod at supplere sin høje faglige viden med stor personlig empati og en glæde ved at videregive teori og praktiske fif.”

★★★★★

jeppe

Jeppe

Kjær & Sommerfelt

Jeg har været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første video redigering kursus kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge”

★★★★★

henrik

Henrik

Vanløse VVS

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. “

★★★★☆

novo

Charlotte

NOVO

Jeg har ikke input til, hvad I kan forbedre: beliggenhed, atmosfære, service, imødekommenhed, professionalisme – alt var som det skulle være og mine forventninger blev mere end indfriet. I får bestemt et 5-tal af mig

★★★★★

Indhold video redigering kursus

Video Kursus Udstyr

Det kan være vanskeligt at vurdere, hvor meget video og lyd udstyr der er nødvendigt at anskaffe. Og på dette video redigering kursus vil du blive præsentere for både det vigtige, og så det udstyr der ville være rart at have. Du vil også kunne spørge underviseren til råds, så du får købt de rigtige værktøjer.

Kameravinkling og Lyd

Du vil lære hvordan, du får den rigtige komposition, lyd og kameravinkling. Og du vil få praktisk erfaring med selv at optage videoer, så du opnår en forståelse for både komposition, vinkling og lyd. Du vil komme til at arbejde med forskellige teknikker til at få god lyd i dine videoer. Lyden betyder nemlig mere end du tror.

Adobe Premiere Rush

Du vil få viden om Adobe Premiere Rush redigeringsteknik samt indsigt i fortællegreb og virkemidler til at planlægge, eksekvere og redigere videoproduktioner. Du får grundlæggende teknikker i post produktion i forhold til farve korrektion, color grading, lyddesign og hvordan du kan redigere videoer. Læs mere om programmet.

Video Redigering Kursus

Dette video redigering kursus vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist i videomarkedsføring, og har mange års relevant erfaring. Du kan her læse mere om akademiets kursus i online markedsføring

Video til Sociale Medier

På video kursus København lærer vi dig en enkel og overskuelig metode, til at finde den gode historie, den der er egnet til sociale medier (det er det nemlig langt fra alle der er), få planlagt optagelsen af din historie (det bliver du glad for, når du skal klippe den sammen), og styr på teknikken (så du kan være stolt af resultatet).

Videoer er blevet in

Video er et effektivt content medie, der vokser kraftigt, og kan styrke dit budskab. Om du er journalist, konsulent, underviser, terapeut, kunstner eller noget helt syvende. Så er der brug for videoer i det nye mediebillede. Så kom på video redigering kursus med Adobe Premiere Rush.

Kig ind 

Underviser 

Torben Madsen

Torben Madsen

Ekspert i video redigering

Få mere information

Tilmeld dig video redigering kursus 

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Compass video redigering kursus

N Med Premiere Rush software
N Hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online materiale til video kursus

Torben Madsen

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.