Premiere Pro Kursus Grundlæggende

København K & Vejle I 2 Dage

Hvis du nogensinde har ønsket at skabe professionelle videoer, men er usikker på, hvor du skal starte, så er vores Premiere Pro kursus lige noget for dig! Lær alt det grundlæggende inden for videoredigering, så kan du komme i gang med at redigere dine videoer med det samme!

 

23. MAJ
København
8900 kr.
Grafisk superhero support

Bliv mester i videoredigering på vores Premiere Pro kursus! Uanset niveau lærer du nyeste teknikker til at skabe imponerende videoer af høj kvalitet. Efter kurset kan du tackle enhver redigeringsopgave med lethed.

Målgruppen for dette Premiere Pro kursus?

Vores Premiere Pro kursus har til formål at give dig al den grundlæggende viden, så du kan begynde at bruge videoredigeringsprogrammet med selvtillid. Så du behøver ikke at bekymre dig om at gennemsøge YouTube efter svar. Når du er færdig med dette kursus, vil du være i stand til at skabe dine egne videoer til privat eller professionel brug og bruge værktøjerne i Premiere Pro til at redigere dine videoer.

Vores instruktører er ikke bare dygtige inden for deres område – de er også varme, venlige mennesker, som glæder sig til at hjælpe dig med at lære!

Hvad er udbyttet for dig?

På vores Premiere Pro kursus sørger vi for, at du på kun to dage blive guidet gennem alle de grundlæggende trin og lære programmets vigtigste funktioner. Du vil blandt andet lære, hvordan du kan:

Ved at lære at redigere videoer og arbejde professionelt med Premiere Pro, kan du spare penge på lang sigt. Du vil lære at producere videoer, der passer perfekt til din målgruppe, og du vil have den viden og de færdigheder, der kræves for at redigere fremtidige videoer selv. Du vil også få et stærkt cv med dine Premiere Pro redigeringsevner.

premiere pro kursus

Pris 8.900 kr.

ekskl. moms

R

Små hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

R

Inklusiv certificering

R

Certificerede instruktører

Find dit Premiere Pro kursus her

DatoerLokationStatus
23. & 24. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
19. & 20. august 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
16. & 17. september 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
14. & 15. oktober 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
18. & 19. november 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
16. & 17. december 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
06. & 07. januar 2025København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

København

Kontakt information

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Fordele ved at vælge vores Premiere Pro kursus

▌ Inkl. support fra din underviser efter kursus

Vi ønsker du får succes med dit kursus. Din underviser giver dig derfor 3 måneders gratis e-mail support, inden for rammerne af kursets faglige indhold. Du kan arbejde videre og få det fulde udbytte. 

▌ Små hold maks 6 deltagere

Akademiet sikrer små kursus hold af maksimalt 6 deltagere. Der kan forekomme ekstraordinære forhold der gør at vi er flere, men det sker sjældent.

▌ 100% dansk kursusmateriale

Alt kursusmateriale til vores Premiere Pro kurser ligger tilgængeligt online på dansk under og efter dit kursus. På Premiere Pro kurset får du adgang til et online læringsrum med præsentations manual som du kan genbesøge efter endt kursus.

▌ Adobe certificerede instruktører

Alle akademiets instruktører er certificeret i det faglige stof som de underviser i. Det giver dig garanti for undervisning af høj faglig standard på vores Premiere Pro kurser og dit udbytte bliver stort.

▌ Fuld forplejning på restaurant

Vi spiser frokost på restaurant. I København spiser vi på restaurant La Perla (italiensk) og restaurant Rice Market (thai) på skift. I Vejle spiser vi i restauranten på hotel Scandic Vejle VEST. Der er mulighed for vegetar, veganer, allergiker mv. Bare giv os besked i løbet af hele dagen. Så på Photoshop kurset får du fuld forplejning 🙂

▌ VIP klippekort

Du kan med fordel købe et klippekort, og få kurserne for ca. halv pris. Læs mer om klippekort.

▌Hyggelige omgivelser

Akademiet tilbyder undervisning i hyggelige omgivelser hvor vi lægger vægt på atmosfære og et behageligt miljø. Det sikrer at du på kurset lærer Premiere Pro bedst muligt, i de hyggelige omgivelser.

▌Kursus hver måned

Der starter et eller flere kurser hver måned.

▌100% tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med dit kursus, så tilbyder akademiet en 100% tilfredsheds-garanti med fuld refusion af dit kursushonorar.

▌Grafisk blog videns sider

På vores grafiske blog, kan du finde en masse inspiration.
Du kan bl.a. læse hvordan du i Photoshop kan lave en gif.

Adobe kursus 3 essentials

Certificeret Digital
Grafisk Designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret. Ud over kursus i Photoshop, så indeholder kurset også InDesign og Illustrator.

Digital Grafisk Designer certifikat

Tidligere Premiere Pro kursister siger

alm brand

Mette T. Jørgensen

Alm. Brand

“Dejligt med et lille hold, hvor der var plads til spørgsmål. Underviseren forstod at supplere sin høje faglige viden med stor personlig empati og en glæde ved at videregive teori og praktiske fif”

★★★★★

jeppe

Jeppe

Kjær & Sommerfelt

Jeg har været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første Premiere Pro kursus, hvor jeg bagefter har et klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge”

★★★★★

henrik

Henrik

Vanløse VVS

“Mange tak for et godt kursus med fagligt indspark. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle. Jeg lærte alt meget bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler”

★★★★☆

novo

Charlotte

NOVO

Jeg har ikke input til, hvad I kan forbedre: beliggenhed, atmosfære, service, imødekommenhed, professionalisme – alt var som det skulle være og mine forventninger blev mere end indfriet

★★★★★

Indhold Premiere Pro kursus

lær at redigere video

Der er god grund til at komme vores kursus i Premiere Pro. Vi sørger for at du vil lære at bruge Adobe Premiere Pro programmets vigtigste funktioner ved hjælp af en masse hands on øvelser. Kurset vil foregå som holdundervisning, med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist i Premiere Pro og har mange års erfaring.

Brugergrænsefladen

Når du starter med Premiere Pro, kan brugergrænsefladen virke uoverskuelig, men fat mod, vi gennemgår det hele trin for trin, så du kommer hele vejen igennem programmets grundlæggende funktioner. I premiere pro lærer du de grundlæggende og vigtigste funktionaliteter, du får brug for. Du vil også kunne spørge underviseren til råds.

Videoer er blevet in

Video er et effektivt content medie, der vokser kraftigt, og kan styrke dit budskab. Om du er journalist, konsulent, underviser, terapeut, kunstner eller noget helt sjette, så vil du få brug for at kunne redigere dine videoer til forskellige medier. I premiere pro lærer du at redigere videoer fra bunden, og du får en god grundlæggende forståelse for programmet.

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmeld dig Premiere Pro kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Praktisk på Premiere Pro kursus

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Kursusindhold

Vi skal igennem en masse forskellige øvelser og vigtigste funktioner på vores 2 dages kursus i Premiere Pro. Det første du skal lære er hvordan du importerer og eksporterer videoer. Du kan ikke gøre meget med Premiere Pro uden at få optagelser ind og ud af programmet.

Dernæst skal du blive fortrolig med at navigere i brugerfladen og arbejdsområdet.

Derefter lærer du hvordan du kan redigere lyd, lave grundlæggende klipning, opretter tekst og titler, tilføjer forskellige effekter, farvekorrigerer video og bruger en række andre værktøjer.

Din instruktør vil gennemgå mange små øvelser og cases med masser af nyttige funktioner, men det er op til dig at øve dig i at tage det, de lærer dig, og anvende det på egen hånd, så du får masser praktisk erfaring til dit eget videomateriale. Vi opfordrer dig til at arbejde med disse øvelser, når det fungerer bedst for dig. Husk blot: Jo mere arbejde du lægger i det, jo mere får du ud af det.

 

 • Start nyt projekt
 • Gennemgang af brugerinterface
 • Importer video
 • Sekvenser
 • Tidslinjen
 • Klipning af video
 • Cutaways
 • Værktøjslinjen
 • Lyd
 • Tilføj soundtrack
 • Transitions
 • Titles
 • Lower Third Titles
 • Import af logo
 • Eksporter
 • Undertekster
 • Speech to text Captions
 • Automatically Ducking Audio
 • Farvejustering
 • Adjustment layer
 • Adjusting the speed of a clip
 • Speed ramping

Medbring PC eller Mac

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Premiere Pro programmet inden kursus start. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

Forudsætninger for deltagelse

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på vores Adobe Premiere Pro kursus. Dog er der nogle praktiske ting, der skal være på plads:

Du skal selv medbringe computer med installeret Adobe software fra Adobe Creative Cloud, samt tilhørende strømforsyning.

Fordele ved Premiere Pro kurset for din virksomhed

Vi ved alle, at en god video kan være et fantastisk aktiv for enhver virksomhed, men hvad nu hvis du ikke har ressourcerne til at ansætte en videoredaktør på fuld tid?

Det er her, at vores Adobe Premiere Pro kursus kommer ind i billedet. Dette kursus vil hjælpe dig med at forbedre dine videoredigeringsevner, så du selv kan begynde redigere video på dit arbejde, der får dit brand til at stråle!

På kurset gennemgår vi de grundlæggende og vigtigste funktioner i Adobe Premiere Pro, lige fra hvordan du vælger dine indstillinger, til hvordan du opretter og redigerer enkle effekter. Med disse færdigheder i bagagen vil du være i stand til at tage kontrol over din virksomheds videoer – og måske endda opdage et skjult talent for redigering undervejs!

Hvorfor dette Premiere Pro kursus?

Der findes flere populære videoredigeringsprogrammer som f.eks. Premiere Rush og Premiere Pro. Det er vigtigt at forstå, at selvom Premiere Rush er let at anvende og hurtigt at komme i gang med, vil du ramme begrænsninger for, hvad du kan opnå. Derfor ender du alligevel med at skulle bruge Premiere Pro, hvor du har mange muligheder. Hvis du skal lave animationer i dine videoer, så kan du evt. bruge Adobe After Effects.

 

Her kan du læse lidt om vores andre grafiske kurser, som vi afholder her hos Compass:
Hvis du skal redigere billeder, kan du læse om vores
Photoshop kursus.
Hvis du skal lave vektorgrafik, så er
Illustrator kursuset noget for dig.
Hvis du skal lave flotte dokumenter, kan du deltage på vores InDesign kursus.

Andre grafiske kurser – Adobe Express kursus

Hvis du har brug for lave noget hurtigt og lækkert professionelt grafik til de digitale medier fx sociale medier eller webbanners, så vil vi anbefale at du tager vores Adobe Express kursus. På dette kursus bliver du introduceret for Adobe Express fantastisk stærke værktøjer, hvor du med et snuptag kan lave professionelt grafik til blandt andet SoMe.

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få grafiske tutorials
& tips på vores blog

Hold dig opdateret med viden om
grafisk design og grafiske programmer,
for at forbedre dine færdigheder og
være konkurrencedygtig.

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by