Premiere Pro-Kursus

Adobe® Premiere Pro-Kursus I 2 Dage

Hvis du nogensinde har ønsket at skabe professionelt udseende videoer, men ikke er sikker på, hvor du skal starte, er dette kursus for dig. Lær det grundlæggende om redigering af videoer i vores Adobe® Premiere Pro-kursus i København eller Aarhus, så du kan begynde at redigere allerede i dag.

 

25. JUL
København
7.900 kr.

På dette Adobe® Premiere Pro-kursus i København og Aarhus lærer du at redigere videoer af høj kvalitet. Kurset starter helt fra bunden, så uanset om du er helt nybegynder eller bare har brug for at udfylde nogle huller i din viden, får du mulighed for at gøre det. Efter kurset er du langt, og du vil være i stand til at producere videoer af høj kvalitet.

Hvem er målgruppen for dette Premiere Pro kursus?

Adobe Premiere Pro-kurset har til formål at give dig alt det, du har brug for at vide, så du kan begynde at bruge videoredigeringsprogrammet med selvtillid.

Når du er færdig med dette kursus, vil du være i stand til at skabe dine egne videoer til privat eller professionel brug og bruge værktøjerne i Premiere Pro til at redigere dine videoer i den perfekte form til din målgruppe.

En af fordelene ved vores Adobe Premiere Pro-kursus er, at du lærer alt, hvad du behøver at vide om at bruge programmet, så du behøver ikke at bekymre dig om at gennemsøge YouTube efter svar.

Vores instruktører er ikke bare dygtige inden for deres område – de er også varme, venlige mennesker, som glæder sig til at hjælpe dig med at lære!

Hvad er udbyttet for dig?

Vores kursus vil gennemgå alle de grundlæggende trin og meget mere på kun 2 dage. Vi lærer dig, hvordan du kan:

Importere dine videooptagelser

Tilføje overgange, effekter og titler

Trimme, opdele og blande videoklip

Eksportere dit projekt som en videofil

Dette kursus er perfekt til folk, der ønsker at lære dette kraftfulde værktøj uden at bruge lang tid på at studere det på egen hånd. Med vores enkle kursus kan du redigere videoer som en professionel på ingen tid!

 

premiere pro kursus

Pris 7.900 kr.

ekskl. moms

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Se kursus datoer

DatoerLokationStatus
25. & 26. juli 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
04. & 05. august 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
08. & 09. september 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
08. & 09. september 2022Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
13. & 14. oktober 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
13. & 14. oktober 2022Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Eksempel video

Fordele ved Premiere Pro-kurset for din virksomhed

Vi ved alle, at en god video kan være et fantastisk aktiv for enhver virksomhed, men hvad nu hvis du ikke har ressourcerne til at ansætte en videoredaktør på fuld tid?

Det er her, at vores Premiere Pro-kursus kommer ind i billedet. Dette kursus vil hjælpe dig med at forbedre dine videoredigeringsevner, så du kan begynde at lave dine egne redigeringer, der får dit brand til at stråle!

Vi vil gennemgå det grundlæggende i Adobe Premiere Pro, lige fra hvordan du vælger dine indstillinger til hvordan du opretter og redigerer enkle effekter. Med disse færdigheder i bagagen vil du være i stand til at tage kontrol over din virksomheds videoer – og måske endda opdage et skjult talent for redigering undervejs!

Hvad indeholder forløbet?

Det første, du vil gøre, er at lære, hvordan du importerer og eksporterer videoer. Du kan ikke gøre meget med Premiere Pro uden at få optagelser ind og ud af programmet.

Dernæst skal du blive fortrolig med at navigere i brugerfladen og arbejdsområdet.

Derefter lærer du, hvordan du redigerer lyd, opretter titler, tilføjer effekter, farvekorrigerer video og bruger en række andre værktøjer.

Din instruktør vil gennemgå mange små øvelser og cases, men det er op til dig at øve dig i at tage det, de lærer dig, og anvende det i dit eget liv. Vi opfordrer dig til at arbejde med disse øvelser, når det fungerer bedst for dig. Husk blot: Jo mere arbejde du lægger i det, jo mere får du ud af det.

 

 • Start nyt projekt
 • Gennemgang af brugerinterface
 • Importer video
 • Sekvenser
 • Tidslinjen
 • Klipning af video
 • Cutaways
 • Værktøjslinjen
 • Lyd
 • Tilføj soundtrack
 • Transitions
 • Titles
 • Lower Third Titles
 • Import af logo
 • Eksporter
 • Undertekster
 • Speech to text Captions
 • Automatically Ducking Audio
 • Farvejustering
 • Adjustment layer
 • Adjusting the speed of a clip
 • Speed ramping
InDesign Instructor

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kig ind

Kursisterne siger

Forudsætninger for deltagelse

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på Premiere Pro kurset. Dog er der nogle praktiske ting, der skal være på plads:

Du skal selv medbringe computer med installeret Adobe software, samt tilhørende strømforsyning.

Har du svært ved at arbejde på en mindre skærm, er du også velkommen til at medbringe en ekstern skærm på kursus dagene.

Er Premiere Pro gratis? Nej. Hvad er så Adobe Premiere Pro pris? Premiere Pro kan downloades her med en gratis prøveperiode. Du kan også på Adobe’s side se prisen på Adobe Creative Cloud.

Medbring PC eller Mac

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Premiere Pro programmet inden kursus start. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

Materialer online og Premiere Pro tutorial

Med Premiere Pro kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du vil modtage af underviseren. Du får adgang til disse under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe Premiere Pro kurset mulighed for at genopfriske de ting du lærer, skulle du have behov for dette. Hvor finder jeg en Premiere Pro tutorial.

Efter Premiere Pro Kurset

Du vil efter kurset, og indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for personlig coaching med din underviser omkring spørgsmål til Premiere Pro. Akademiet tilbyder også et udvidet kursus, hvor du kan få dybere indsigt i programmet.

Andre kurser – After Effects kursus

Hvis du skal arbejde med animationer i dine videoer, så anbefaler vi akademiets Adobe After Effects kursus. De mest kendte og anvendte Adobe værktøjer er Photoshop og InDesign. Du kan lære om InDesign på akademiets InDesign kursus.

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

compass kursus

Hvad lærer du?

 • Lær hvordan du producerer kvalitetsvideoer
 • Premiere Pro brugergrænsefladen og funktionalitet
 • Lær at redigere med Adobe Premiere Pro på din Pc/Mac
 • Colour grading og filtereffekter
 • Få de gode tekniske tips og tricks til produktion af god lyd- og billedkvalitet
 • Tekst og sprogversionering
 • Forberedelse af optagelsen – “do’s and don’ts”
 • Lær at redigere videoer med Adobe Premiere Pro
 • Klargøring til Web, YouTube, DVD og andre medier 
 • Hør om cases på Premiere Pro kursus
 • Du vil hele dagen arbejde på din egen Pc/Mac

Adobe Premiere Pro Kursus vs Adobe Premiere Rush

Adobe tilbyder 2 programmer til video redigering. Premiere Pro som er tilpasset ambitiøse brugere, og Premiere Rush, som er et “light”, og mere enkelt redigeringsværktøj. På dette kursus bruger vi derfor Adobe Premiere Pro, så du om ønsket kan gå hele vejen og blive professionel indenfor produktion af videoer. 

premiere pro kursus

Premiere Pro Kursus

N Få deltagere per hold
N Hands-on undervisning
N Video ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Video redigering kursus

Tidligere Premiere Pro kursister siger

alm brand

Mette T. Jørgensen

Alm. Brand

“Dejligt med små hold hvor der var plads til spørgsmål. Underviseren forstod at supplere sin høje faglige viden med stor personlig empati og en glæde ved at videregive teori og praktiske fif”

★★★★★

jeppe

Jeppe

Kjær & Sommerfelt

Jeg har været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første Premiere Pro kursus, hvor jeg bagefter har et klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge”

★★★★★

henrik

Henrik

Vanløse VVS

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler”

★★★★☆

novo

Charlotte

NOVO

Jeg har ikke input til, hvad I kan forbedre: beliggenhed, atmosfære, service, imødekommenhed, professionalisme – alt var som det skulle være og mine forventninger blev mere end indfriet

★★★★★

Indhold Premiere Pro kursus

Brugergrænsefladen

Når du starter med Premiere Pro, så kan brugergrænsefladen virke uoverskuelig. Men fat mod, vi gennemgår det hele trin for trin. På dette video redigerings kursus vil du blive præsentere for både det vigtige, og den funktionalitet du får brug for. Du vil også kunne spørge underviseren til råds, så du får brugt de rigtige værktøjer.

Kameravinkling og Lyd

Du vil lære om de tekniske aspekter, og hvordan du får den rigtige komposition, lyd og vinkling. Og du vil få praktisk erfaring med selv at redigere videoer, så du opnår en forståelse for processen, der ligger inden selve redigeringen. Du vil komme til at arbejde med forskellige teknikker, til at få god lyd i dine videoer. Lyden betyder nemlig mere end du tror.

Adobe Premiere Pro

Du vil få viden om Adobe Premiere Pro redigeringsteknik, samt indsigt i fortællegreb og virkemidler, til at planlægge, eksekvere og redigere videoproduktioner. Du får grundlæggende teknikker i post produktion i forhold til farve korrektion, color grading, lyddesign og hvordan du kan redigere videoer. Læs mere om Premiere Pro programmet.

Video redigerings kursus

Dette video redigerings kursus vil foregå som holdundervisning, med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist i Premiere Pro, og har mange års relevant erfaring. Du kan her læse mere om akademiets undervisere. Du kan her læse mere om akademiets grafiske InDesign kurser.

Video til Sociale Medier

På Premiere Pro kursus København lærer vi dig en enkel og overskuelig metode, til at finde den gode historie og redigere den. Den der er egnet til sociale medier – det er det nemlig langt fra alle der er. Det bliver du glad for, når du skal klippe den sammen. Du får styr på teknikken, så du kan være stolt af resultatet.

Videoer er blevet in

Video er et effektivt content medie, der vokser kraftigt, og kan styrke dit budskab. Om du er journalist, konsulent, underviser, terapeut, kunstner eller noget helt sjette, så vil du få brug for at kunne editere dine videoer. Så kom på Premiere Pro kursus hos Compass Academy.

Kig ind 

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer
 
Få mere information

Tilmeld dig Premiere Pro kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Frokost på restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Compass Premiere Pro kursus

N Med Premiere Pro software
N Hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Materiale til Premiere Pro kursus

Hvorfor dette Premiere Pro kursus?

Der findes flere Adobe video redigerings værktøjer, herunder Premiere Rush, Premiere Pro og Adobe After Effects. Det er vigtigt at forstå, at selvom Premiere Rush er let at anvende og hurtigt at komme i gang med, så vil du ramme muren for hvad du ønsker. Og så havner du alligevel om med Premiere Pro. Skal du redigere billeder, så se Photoshop kursus. Skal du lave grafik, så er det på Illustrator kursus. Flotte dokumenter, så er det InDesign kursus.

Er Premiere Pro free?

Nej, der findes desværre ikke et Premiere Pro free program. Men du kan gå ind på Adobe’s hjemmeside under Premiere Pro free download, og der prøve programmet i 7 dage. Det er ikke lang tid, men du kan på de 7 dage få en fornemmelse af hvad der kræves for at bruge programmet.

Hvad kan jeg bruge kurset til?

Efter dette 2 dages kursus vil du kunne anvende programmets grundlæggende funktionalitet, og du vil allerede kunne redigere flotte videoer. Du vil kunne bruge Premiere Pro på den måde som Adobe har tænkt det, og det vil spare dig for en masse tid. Du undgår at skulle have fat i en professionel hver gang du skal ændre i dine videoer, og du kan løbende redigere både lyd, tekst, billeder, farvetoning og grafik. Efter dette Premiere Pro kursus er du godt i gang.

compass kursus

Du får

N Hands-on undervisning
N Premiere Pro ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by