Premiere Pro Kursus

Adobe® Premiere Pro Kursus I 2 Dage

Lær at redigere videoer på dette Adobe® Premiere Pro kursus i København eller Aarhus. Et video kursus hvor vi starter fra grunden, og trin for trin lærer du at redigere videoer, til du får et professionelt look and feel.

 

24. JAN
Aarhus
7.900 kr.

På dette Adobe® Premiere Pro kursus, København & Aarhus, lærer du at redigere videoer af høj kvalitet. Video kurset starter fra grunden, og du lærer trin for trin de mange muligheder i Premiere Pro. Efter kurset er du langt, og du vil kunne producere professionelle videoer af høj kvalitet.

På Premiere Pro kursus lærer du, hvordan du producere videoer i praksis, helt fra grunden og til de mange små “tips og tricks” der gør din video til en succes. 

Vi arbejder med redigering af videoer i Adobe Premiere Pro – et af de mest anvendte værktøjer til video redigering. Premiere Pro er designet til at redigere både SoMe content-videoer og professionelle videoer. På kurset går vi igennem værktøjets mange muligheder, så du selv bliver i stand til at arbejde i programmet efter endt kursus.

Hvem henvender Premiere Pro kursus sig til?

Inden jeg kom på Premiere Pro kursus, havde jeg tillært mig en masse selvlærte måder at arbejde i Premiere Pro. Det gav mig en masse problemer, og jeg måtte ofte starte helt forfra, fordi mine grundlæggende færdigheder ikke var på plads. På dette kursus lærer du alt det grundlæggende på en dag, så dit fundament kommer på plads. Kurset er for dig der skal starte med Premiere Pro og som ikke har arbejdet med det før.

Kurset er bygget op omkring mange små øvelser og cases. På den måde lærer du de tekniske færdigheder som du får brug for, eksempelvis at rette ‘white balance’, fjerne fremmedobjekter, gøre et klip kort og mere relevant, zoome in og ud og i det hele taget opnå et professionelt look and feel. Inden du får i gang kan du her læse lidt om Premiere Pro free.

premiere pro kursus

Pris 7.900 kr.

ekskl. moms

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Premiere Pro kursus datoer

DatoerLokationStatus
24. & 25. januar 2022Aarhus, Hotel Scandic Aarhus VEST^
03. & 04. februar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
14. & 15. marts 2022Aarhus, Hotel Scandic Aarhus VEST^
21. & 22. marts 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
25. & 26. april 2022Aarhus, Hotel Scandic Aarhus VEST^
28. & 29. april 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
02. & 03. juni 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
20. & 21. juni 2022Aarhus, Hotel Scandic Aarhus VEST^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Eksempel video

Hvem deltager?

Premiere Pro kurset henvender sig til dig, der sidder i en marketing eller administrativ funktion, og som ikke ønsker, at skulle have fat i en professionel film producent, hver gang du skal redigere en video. Kurset er på begynder-niveau og det kræver ikke nogen forudgående viden om Premiere Pro eller video produktion for at deltage på kurset.

Premiere Pro kursus indhold

Når du går hjem fra dette Premiere Pro kursus, vil du være i stand til selv at redigere videoer og arbejde med Premiere Pro. Kursets indhold kan du læse mere om her.

Grundlæggende Premiere Pro

Adobe har udviklet Premiere Pro programmet gennem mange år, så det i dag er det ultimative program til redigering af videoer på professionelt niveau. 

Premiere Pro kan med sine mange muligheder opfylde de fleste behov, og spænder bredt fra små videoer til sociale medier, til interaktive videoer.  

På kurset i Premiere Pro – Grundlæggende, går vi igennem de vigtigste funktioner. 

 • Opsætning af Premiere Pro programmet
 • Brugerfladen samt opsætning af arbejdsområder
 • Adobe Premiere Pro shortcuts
 • Grundlæggende funktioner, værktøjer og paneler

Opretning af projekter

Du lærer hvordan et projekt oprettes, og hvad du skal være opmærksom på allerede ved oprettelsen. Vi ændrer projektindstillingerne alt efter hvilket medie du ønsker at producere video til, og i Premiere Pro kurset vil vi producere video eksempler til f.eks.:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Normal videoproduktion

Arbejde med klips

Er du ikke vant til at arbejde i Premiere Pro, så virker det ikke naturligt ved første øjekast. Men når først du kommer i gang med at arbejde i video programmet, vil du hurtigt opdage fordelene ved disse funktioner.

Det centrale i Adobe Premiere Pro er at klippe video og lyd. Og i undervisningen vil du blandt andet prøve at:

 • Importere video og lyd
 • Trimme video og lyd
 • Bruge markører
 • Farve korrektion
 • Stabilisere klip
 • Justere klip hastighed

Premiere Pro Workspace

På kurset får du et overblik over Adobe Premiere Pro Workspace, og hvordan grundlæggende værktøjer og funktioner i Premiere Pro spiller sammen.

Der vil i nogle tilfælde være flere måder, at udføre den samme handling på. Derfor vil underviseren have udvalgt de mest relevante værktøjer og funktioner, og samtidig forklare grunden til de varierende opsætninger, alt efter hvilken kliptype der arbejdes på.

Farve og lys

På dette video kursus lære du at justere både lyd og farver. Ofte er dine videoer enten for lyse eller for mørke, eller farverne har ikke den tone du ønsker. På dette Premiere Pro kursus lærer du at manipulere lys og farve, så dine videoer får et professionelt udtryk.

Smarte Premiere Pro genveje

Underviseren vil undervejs på kurset dele sine bedste genveje med dig, så dit Premiere Pro arbejdsflow bliver både hurtigere og mere effektivt. Og vi kan allerede godt afsløre, at nogle af genvejene normalt kun florerer iblandt Premiere Pro evangelister. 

Dimensioner og formater

Når du skal gemme og eksportere dit klip i Adobe Premiere Pro, findes der rigtig mange ting, som du skal være opmærksom på. Det gennemgår vi på kurset, så du nemmere kan navigere i, hvordan du arbejder med dine klip, alt efter projekttype.

Zoom ind og ud

På kurset lære du om, hvordan du kan zoome ind i en video. Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), grafiske produkter eller redigere foto, så anbefaler vi at du tager vores:

Arbejde med lyd

Lyd betyder meget mere end man umiddelbart tror, og en stor del af den færdige oplevelse er netop lyd oplevelsen. I undervisningen vil du blandt andet:

 • Importere lyd
 • Trimme lyd
 • Justere lydniveau
 • Reparere lyd
 • Tilføje lydeffekter

Eksport af video

På kurset gennemgår vi trin-for-trin, hvordan du gør dit video klip klar til eksport. Øvelserne afsluttes med eksportere og dele videoer og vi øver blandt andet at:

 • Eksportere en sekvens, et klip eller en enkelt frame
 • Dele video på sociale medier

Premiere Pro kursus cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden gradvist øges, lærer du at arbejde med de forskellige Premiere Pro værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tide i nærheden, og det er vores ansvar, at du lære programmet, som Adobe har tænkt det anvendt.

InDesign Instructor

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kig ind

Kursisterne siger

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på Premiere Pro kurset. Dog er der nogle praktiske ting, der skal være på plads:

Du skal selv medbringe computer med installeret Adobe software, samt tilhørende strømforsyning.

Har du svært ved at arbejde på en mindre skærm, er du også velkommen til at medbringe en ekstern skærm på kursus dagene.

Er Premiere Pro gratis? Nej. Hvad er så Adobe Premiere Pro pris? Premiere Pro kan downloades her med en gratis prøveperiode. Du kan også på Adobe’s side se prisen på Adobe Creative Cloud.

Medbring PC/Mac til Premiere Pro kursus

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Premiere Pro programmet inden kursus start. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

Online materialer og Premiere Pro tutorial

Med Premiere Pro kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du vil modtage af underviseren. Du får adgang til disse under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe Premiere Pro kurset mulighed for at genopfriske de ting du lærer, skulle du have behov for dette. Hvor finder jeg en Premiere Pro tutorial.

Efter Premiere Pro Kursus

Du vil efter kurset, og indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for personlig coaching med din underviser omkring spørgsmål til Premiere Pro. Akademiet tilbyder også et udvidet kursus, hvor du kan få dybere indsigt i programmet.

Relaterede kurser – After Effects kursus

Hvis du skal arbejde med animationer i dine videoer, så anbefaler vi akademiets Adobe After Effects kursus. De mest kendte og anvendte Adobe værktøjer er Photoshop og InDesign. Du kan lære om InDesign på akademiets InDesign kursus.

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

compass kursus

Dit udbytte på Premiere Pro kursus

 • Lær hvordan du producerer kvalitetsvideoer
 • Premiere Pro brugergrænsefladen og funktionalitet
 • Lær at redigere med Adobe Premiere Pro på din Pc/Mac
 • Colour grading og filtereffekter
 • Få de gode tekniske tips og tricks til produktion af god lyd- og billedkvalitet
 • Tekst og sprogversionering
 • Forberedelse af optagelsen – “do’s and don’ts”
 • Lær at redigere videoer med Adobe Premiere Pro
 • Klargøring til Web, YouTube, DVD og andre medier 
 • Hør om cases på Premiere Pro kursus
 • Du vil hele dagen arbejde på din egen Pc/Mac

Adobe Premiere Pro Kursus vs Premiere Rush

Adobe tilbyder 2 programmer til video redigering. Premiere Pro som er tilpasset ambitiøse brugere, og Premiere Rush, som er et “light”, og mere enkelt redigeringsværktøj. På dette kursus bruger vi derfor Adobe Premiere Pro, så du om ønsket kan gå hele vejen og blive professionel indenfor produktion af videoer. 

premiere pro kursus

Premiere Pro Kursus

N Få deltagere per hold
N Hands-on undervisning
N Video ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Video redigering kursus

Tidligere Premiere Pro kursister siger

alm brand

Mette T. Jørgensen

Alm. Brand

“Dejligt med små hold hvor der var plads til spørgsmål. Underviseren forstod at supplere sin høje faglige viden med stor personlig empati og en glæde ved at videregive teori og praktiske fif”

★★★★★

jeppe

Jeppe

Kjær & Sommerfelt

Jeg har været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første Premiere Pro kursus, hvor jeg bagefter har et klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge”

★★★★★

henrik

Henrik

Vanløse VVS

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler”

★★★★☆

novo

Charlotte

NOVO

Jeg har ikke input til, hvad I kan forbedre: beliggenhed, atmosfære, service, imødekommenhed, professionalisme – alt var som det skulle være og mine forventninger blev mere end indfriet

★★★★★

Indhold Premiere Pro kursus

Brugergrænsefladen

Når du starter med Premiere Pro, så kan brugergrænsefladen virke uoverskuelig. Men fat mod, vi gennemgår det hele trin for trin. På dette video redigerings kursus vil du blive præsentere for både det vigtige, og den funktionalitet du får brug for. Du vil også kunne spørge underviseren til råds, så du får brugt de rigtige værktøjer.

Kameravinkling og Lyd

Du vil lære om de tekniske aspekter, og hvordan du får den rigtige komposition, lyd og vinkling. Og du vil få praktisk erfaring med selv at redigere videoer, så du opnår en forståelse for processen, der ligger inden selve redigeringen. Du vil komme til at arbejde med forskellige teknikker, til at få god lyd i dine videoer. Lyden betyder nemlig mere end du tror.

Adobe Premiere Pro

Du vil få viden om Adobe Premiere Pro redigeringsteknik, samt indsigt i fortællegreb og virkemidler, til at planlægge, eksekvere og redigere videoproduktioner. Du får grundlæggende teknikker i post produktion i forhold til farve korrektion, color grading, lyddesign og hvordan du kan redigere videoer. Læs mere om Premiere Pro programmet.

Video redigerings kursus

Dette video redigerings kursus vil foregå som holdundervisning, med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist i Premiere Pro, og har mange års relevant erfaring. Du kan her læse mere om akademiets undervisere. Du kan her læse mere om akademiets grafiske InDesign kurser.

Video til Sociale Medier

På Premiere Pro kursus København lærer vi dig en enkel og overskuelig metode, til at finde den gode historie og redigere den. Den der er egnet til sociale medier – det er det nemlig langt fra alle der er. Det bliver du glad for, når du skal klippe den sammen. Du får styr på teknikken, så du kan være stolt af resultatet.

Videoer er blevet in

Video er et effektivt content medie, der vokser kraftigt, og kan styrke dit budskab. Om du er journalist, konsulent, underviser, terapeut, kunstner eller noget helt sjette, så vil du få brug for at kunne editere dine videoer. Så kom på Premiere Pro kursus hos Compass Academy.

Kig ind 

Underviser 

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer Underviser

Få mere information

Tilmeld dig Premiere Pro kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Frokost på restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Compass Premiere Pro kursus

N Med Premiere Pro software
N Hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Materiale til Premiere Pro kursus

Hvorfor Adobe Premiere Pro kursus

Der findes flere Adobe video redigerings værktøjer, herunder Premiere Rush, Premiere Pro og Adobe After Effects. Det er vigtigt at forstå, at selvom Premiere Rush er let at anvende og hurtigt at komme i gang med, så vil du ramme muren for hvad du ønsker. Og så havner du alligevel om med Premiere Pro. Skal du redigere billeder, så se Photoshop kursus. Skal du lave grafik, så er det på Illustrator kursus. Flotte dokumenter, så er det InDesign kursus.

Premiere Pro free?

Nej, der findes desværre ikke et Premiere Pro free program. Men du kan gå ind på Adobe’s hjemmeside under Premiere Pro free download, og der prøve programmet i 7 dage. Det er ikke lang tid, men du kan på de 7 dage få en fornemmelse af hvad der kræves for at bruge programmet.

Hvad kan jeg bruge Premiere Pro kurset til?

Efter dette 2 dages kursus vil du kunne anvende programmets grundlæggende funktionalitet, og du vil allerede kunne redigere flotte videoer. Du vil kunne bruge Premiere Pro på den måde som Adobe har tænkt det, og det vil spare dig for en masse tid. Du undgår at skulle have fat i en professionel hver gang du skal ændre i dine videoer, og du kan løbende redigere både lyd, tekst, billeder, farvetoning og grafik. Efter dette Premiere Pro kursus er du godt i gang.

compass kursus

Du får

N Hands-on undervisning
N Premiere Pro ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Underviser Adobe Grafisk Design

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s værktøjer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier og design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s dybe verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by