WordPress kursus

Inviter Kollega ... "For Free"

På dette WordPress kursus lærer du om værktøjets grundliggende funktionalitet og hvordan du kommer i gang med at bygge hjemmesider i WordPress. Efter kurset er du allerede godt i gang, og du kan anvende WordPress værktøjer til at opsætte, redigere og videreudvikle din hjemmeside. Kurset er for dig der ikke har en baggrund som programmør.

På dette WordPress kursus får du erfaringerne med hvordan du arbejder med hjemmeside redigering i praksis. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske WordPress værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte

 • Lær om værktøjerne i WordPress
 • Lær at opsætte hjemmesider i WordPress
 • Hvordan redigere du i WordPress – grafik og tekst
 • Forstå korrekt import af lyd, video og grafik
 • Forstå brugen af formater
 • Lær om relaterede værktøjer
 • Overblik over WordPress vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N WordPress ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

WordPress kursus datoer

Datoer Sted Status
14.aug København Åben
3.sep København Åben
5.okt København Åben
9.nov København Åben
10.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere wordpress kursus

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er WordPress webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk webudvikling i WordPress med tilhørende SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands on” med udvikling, drift og optimering af websites. På kurset vil du få en grundlæggende viden om WordPress og ”hands on” erfaring med de forskellige aspekter af webudvikling. 

Rasmus Bang Olesen

Webudvikler og SEO ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine redigeringsopgaver og til nye produktioner.

Christoffer Henriksen

Spar Nord Bank


Det var et godt kursus, som gav indblik i hvad værktøjerne kan bruges til og hvordan. Stoffet blev formidlet på en god og letforståelig måde så alle deltagere kunne følge med. Underviseren formidler læring i en god, behagelig og afslappet atmosfære hvor alle får lov til at komme til orde og der ikke findes ”dumme” spørgsmål.

Peter Rhode

Vattenfall

På kurset vil du lære...

ZStart WordPress Kursus

På dette WordPress kursus starter vi med et grundliggende. Du kommer rigtigt fra start så du ikke får problemer senere med din hjemmeside eller SEO. Du får svar på hvilke WordPress værktøjer du skal bruge hvornår, og hvilke hjemmesidedesign der virker. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine sites.

ZWordPress Værktøjer

Du lærer hvordan du kan opsætte både tekst og grafik, så du får netop det visuelle udtryk du ønsker. Du vil lære at opsætte siderne så Google syntes godt om dine sider. Og dine sider vil med WordPress få et professionelt udtryk. Du vil blive introduceret til alle de vigtige værktøjer i WordPress. 

ZRediger i WordPress

Med WordPress kan du skabe hjemmesider af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have opnået en forståelse for WordPress store potentiale i SEO sammenhæng, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med WordPress. Du lærer de hele fra grunden.

Z Cases og Opgaver

WordPress kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med WordPress. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister.

Z Valg af Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de rigtige WordPress værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til hjemmeside design. Og for at få succes med WordPress er det derfor vigtigt, at du kan anvende værktøjets best practice teknikker, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer arbejdet i WordPress.

ZHvad Kan WordPress?

Hvad kan WordPress? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med WordPress. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit WordPress kursus.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig WordPress kursus her

restaurant frokost

Vi spiser frokost på de lokale restauranter nær Kultorvet i København.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti