WordPress Kursus

Lær WordPress 1 Dag

På dette WordPress kursus København Aalborg lærer du om værktøjets grundliggende funktionalitet og hvordan du kommer i gang med at bygge hjemmesider i WordPress. Efter kurset er du allerede godt i gang, og du kan anvende WordPress værktøjer til at opsætte, redigere og videreudvikle din hjemmeside. Dette kursus i WordPress er tilpasset dig, der ikke har en baggrund som programmør.

På dette kursus i WordPress får du erfaringerne med hvordan du arbejder med hjemmeside redigering i praksis. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske WordPress værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus. Kurset er et praktisk orienteret ”hands-on” kursus.

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

digital markedsføring kursus

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

WordPress kursus datoer

DatoerLokationStatus
10. december 2020København, Købmagergade 67, 5. sal^
15. december 2020København, Købmagergade 67, 5. sal^
18. december 2020Aalborg, Strandvejen 9, 1. sal^
18. januar 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
28. januar 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
29. januar 2021Aalborg, Strandvejen 9, 1. sal^
11. februar 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
26. februar 2021Aalborg, Strandvejen 9, 1. sal^
02. marts 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
12. april 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
17. maj 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
14. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Medbring egen computer

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Aalborg

Compass Aalborg Kontor
Strandvejen 9, 1. sal
9000 Aalborg

Telefon: 48 16 30 81
E-mail til info@comss.dk

dit udbytte på wordpress kursus

 • Lær at opsætte hjemmesider i WordPress
 • Hvordan redigere du i WordPress – grafik og tekst
 • Installere et tema og opsætte layout og design
 • Import af lyd, video og grafik
 • Opsætte logo, menu og footer
 • Udgive formateret indhold
 • Drifte dit eget WordPress-site
 • Upload af WordPress filer
 • Gå til dit website og følg instruktionerne
 • Opret en kontakt-formular
 • Lær at installere Yoast SEO plugin
 • Opret struktur under WordPress kurset
 • Brug plugin til at SEO-optimere
 • Brugeradministration og kodeord
 • Opdatering af WordPress-installation
 • WordPress versioner
 • WordPress plugins
 • Cases og eksempler

Hvad er WordPress?

WordPress er en platform til hjemmeside udvikling, også kaldet et CMS, det er den mest brugte platform i verden (kilde). WordPress er så brugt fordi det gør det nemt at opsætte og vedligeholde en hjemmeside, uden at man behøver vide en masse om kodesprog og databaser. Man kan sige at WordPress oversætter, det man skriver til webkode. De mange plugin’s der findes til WordPress, skaber en fantastisk mulighed for variation i funktionalitet og design af hjemmesider.

WordPress er et gratis opensouce system, som alle kan bruge til at oprette hjemmesider, det giver mulighed for at mange bidrager med indhold til en enkelt side, da der er indbygget et brugeradministrations system, med adgangskoder og brugernavne ind i WordPress. På vores WordPress kursus, vil du lære om opsætning, brugeradministration og plugins, så du bliver fortrolig med systemet WordPress.

WordPress temaer

Hvad er et WordPress tema? WordPress temaer er den måde hvorpå WordPress adskiller indhold fx tekst eller billeder, fra opsætning fx højrestillet eller fremhævet. I et WordPress tema kan du ændre omsætningen af dine sider, uden at skulle bekymre dig om at en ny opdatering til WordPress ændre på din opsætning, det giver dig ro i maven når du roder i WordPress, og du kan altid skifte til et andet tema, så du har en nødløsning. Hvordan sætter jeg et tema op? Få svar på dine spørgsmål, på vores WordPress kursus, hvor imødekommende undervisere ser på de problemstillinger du har.

digital marketing manager

du får

N Max 7 deltagere per hold
N hands-on undervisning
N WordPress ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Byg selv hjemmesider

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Tidligere kursister siger …

vattenfall

Peter Rhode

Vattenfall

“Det var et godt WordPress kursus, som gav indblik i hvad værktøjerne kan bruges til og hvordan. Stoffet blev formidlet på en god og letforståelig måde så alle deltagere kunne følge med. Underviseren formidler læring i en god, behagelig og afslappet atmosfære”

★★★★☆

kursus i digital markedsføring

Mette Nielsen

Ørsted

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus

★★★★★

christina

Diana

Jakobsen Møbler

“Jeg var meget tilfreds med WordPress kurset. Jeg har arbejdet i andre CMS, men her fik jeg en grundig introduktion der sætter mig i stand til at komme godt fra start i det nye system. Jod stemning – tak for det 🙂

★★★★★

B & O

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

Jeg har efterhånden været afsted på en del kurser omkring værktøjerne, men dette er det første kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer

★★★★★

indhold WordPress kursus

Start WordPress Kursus

På dette WordPress kursus starter vi med et grundliggende. Du kommer rigtigt fra start så du ikke får problemer senere med din hjemmeside eller SEO. Du får svar på hvilke WordPress værktøjer du skal bruge hvornår, og hvilke hjemmesidedesign der virker. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine sites.

WordPress Værktøjer

Du lærer hvordan du kan opsætte både tekst og grafik, så du får netop det visuelle udtryk du ønsker. Du vil lære at opsætte siderne så Google syntes godt om dine sider. Og dine sider vil med WordPress få et professionelt udtryk. Du vil blive introduceret til alle de vigtige værktøjer på dette kursus i WordPress. 

l

Rediger i WordPress

Med WordPress kan du skabe hjemmesider af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have opnået en forståelse for WordPress store potentiale i SEO sammenhæng, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med WordPress. Du lærer de hele fra grunden.

Cases og Opgaver

WordPress kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med WordPress. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister. Du vil på akademiets udvidet kursus kunne lære flere relaterede værktøjer.

Kursus i WordPress

Du lærer at udvælge og benytte de rigtige WordPress værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til hjemmeside design. Og for at få succes med WordPress er det derfor vigtigt, at du kan anvende værktøjets best practice teknikker, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer arbejdet i WordPress.

Hvad Kan WordPress?

Hvad kan WordPress? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med WordPress. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit WordPress kursus.

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Få mere information

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

3 kurser

9.900 kr. ekskl. moms
Spar 1.900 kr.

4 kurser

12.900 kr. ekskl. moms
Spar 2.900 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig WordPress kursus her

Bliv certificeret i digital markedsføring

Deltag på akademiets 8 dages kursus i digital markedsføring og bliv certificeret Digital Marketing Manager. Start hver måned i København.

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands-on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.