WordPress Udvidet Kursus

Top up kursus 1 Dag

Udvid dine kompetencer indenfor WordPress, og bliv bekvem med værktøjet, og de muligheder det skaber.

 

På dette WordPress Udvidet kursus lærer du om værktøjets avancerede funktionalitet og hvordan du kommer videre og bliver mere professionel til at redigere hjemmesider i WordPress. Efter kurset er du langt, og kan selv anvende WordPress avancerede værktøjer.

På dette udvidet WordPress kursus får du overblikket og erfaringerne med WordPress avancerede funktionalitet. Du får ikke kun teori, men også vigtige avancerede WordPress værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands-on” kursus.

WordPress eller WordPress Udvidet Kursus?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal tage WordPress eller hoppe direkte på WordPress udvidet; så anbefaler vi, at du starter med det grundliggende WordPress kursus. Det er vores erfaring at du allerede på WordPress kurset lærer meget funktionalitet som ikke er en selvfølgelighed.

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

WordPress udvidet kursus datoer

DatoerLokationStatus
25. marts 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
13. april 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
18. maj 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
03. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Dit udbytte WordPress Udvidet kursus

 • Lær om avancerede værktøjerne i WordPress
 • Lær WordPress tips og tricks
 • Få svar på det der driller dig
 • Udnyt de smarte mindre kendte WordPress funktioner
 • Forstå brugen af avancerede formater
 • Lær om relaterede værktøjer
 • Overblik over WordPress avancerede genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

Forudsætninger

Forudsætning for deltagelse er, at du har deltaget på Compass WordPress kursus inden dette kursus.

N Max 7 deltagere per hold
N hands-on undervisning
N WordPress ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Mere om WordPress

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Tidligere kursister siger …

sara

Sara

Rudersdal Kommune

“Underviseren var god til at formidle det faglige stof til alle på kurset. Der var plads til både mere og mindre øvede, og det skabte en god atmosfære. Også tak til forplejningen – virkelig fint”

★★★★☆

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruges både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden.  Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Jeg synes det var et rigtigt spændende kursus, hvor der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere samt de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler”

★★★★★

lego

Mie Holm

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt”

★★★★☆

indhold wordpress udvidet kursus

WordPress Udvidet

WordPress kan mere end man tror. Du får svar på hvilke avancerede værktøjer du skal bruge hvornår, og hvordan de virker og kan bruges. På dette WordPress Udvidet kursus lærer du at arbejde med hjemmesider i praksis. Du lærer at få maksimal effekt ud af dit WordPress værktøj.

WordPress Værktøjer

På dette WordPress udvidet kursus lærer du hvordan du kan udnytte værktøjets fulde potentiale, både grafik, billede og tekst, så du får netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du producere avancerede hjemmesider, så du kan få et ekstra professionelt udtryk.

l

Rediger i WordPress

Med WordPress kan du skabe hjemmesider af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have opnået en forståelse for WordPress store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte WordPress værktøjets mange muligheder. Du lærer de mange WordPress funktioner at kende.

Cases og Opgaver

WordPress udvidet kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med WordPress. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister.

Avancerede Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede WordPress værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til hjemmeside design. Og for at få succes med WordPress er det derfor vigtigt, at du kender best practice og avancerede teknikker inden for området.

Hvad Kan WordPress?

Hvad kan WordPress? Hvordan virker det? Hvilke avancerede værktøjer findes der? Og hvordan bruger jeg dem? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med WordPress. Og WordPress er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit WordPress udvidet kursus.

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Få mere information

Tilmeld dig WordPress udvidet her

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands-on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.