Banner Image

AI Specialist Uddannelsen

Bliv AI Specialist | København | 6 Dage

På AI Specialist uddannelsen får du "hands on" erfaring med alle de førende AI værktøjer. Derudover bliver du introduceret til alle niche AI værktøjerne. Du afslutter kurset med en videns-liste over anvendelser i din egen virksomhed.

Dette AI Specialist kursus er designet til dig, der selv "hands on" skal bruge AI værktøjer eller som skal hjælpe din virksomhed i gang med at bruge AI. Det er et praktisk orienteret kursus, med fokus værktøjerne. De mest anvendte får du i hænderne, herunder ChatGPT, Midjourney og Copilot.

Målgruppe

Kurset er ikke for IT programmører. Kurset er for "almindelige" medarbejdere, uden specielle IT kundskaber, der ønsker at effektivisere deres arbejde og udnytte de nye AI værktøjer til at lette deres arbejdsopgaver. Kurset er til almindelige forretningsbrugere i offentlige og private virksomheder.

AI værktøjerne

På kurset kommer vi særligt i dybden med ChatGPT Plus, Midjourney og Microsoft Copilot i MS Office pakken som mange medarbejdere anvender i næsten alle virksomheder:

  • Copilot i MS Officepakken og AI
  • Copilot Excel, Teams, Word, PPT og Office
  • ChatGPT Plus
  • Midjourney

Og vi kommer også igennem værktøjerne:

  • ChatGPT Plus
  • MS Copilot
  • Midjourney
  • Ideogram
  • Krea.ai
  • ElevenLabs
  • Descript
  • Pika
  • Perplexity
  • Suno
  • Power Automate
  • Firefly
  • Continue.
  • Google Gemini
  • OpenAI's Sora
  • Adobe AI
  • Claude
  • Runway
  • V0
  • Microsoft Designer
  • Freepik
  • Heygen

Andre spændende kurser

Kursus udbytte

AI Specialist kurset har indsatsområder, der klæder dig på til den nye AI verden, og derudover vil du også være i stand til at vejlede både ledelsen og kolleger i hvor og hvorledes I kan få gavn af AI værktøjerne. Det er akademiets mål:

  1. At give dig "hands on" erfaring med markedets vigtigste og dominerende AI værktøjer, med deres muligheder og begrænsninger; herunder specielt ChatGPT, Microsoft Copilot og Midjourney. Disse værktøjer øver vi "hands on" under kurset, så du selv kan anvende værktøjerne efter kurset.
  2. Introduktion til værktøjerne Ideogram, Krea.ai, ElevenLabs, Descript, Pika, Perplexity, Suno, Power Automate og Continue. Efter kurset forstår du hvor og til hvad du kan bruge disse værktøjer.
  3. At give dig AI cases og inspiration til hvor og hvordan værktøjerne kan effektivisere virksomhedens opgaver og hvorledes de kan udføres nemmere, hurtigere, bedre og på den måde skabe værdi
  4. At give dig et overblik over de mange AI teknologier og værktøjer fra primært Microsoft Copilot, Google Gemini, OpenAI's Sora, Firefly, Adobe AI og Claude mf.
  5. Hvert modul afsluttes med at du genererer en inspirations-liste over hvor i din virksomhed/afdeling/team I med fordel kan anvende AI.
  6. Du får "hands on" erfaring med det markedsførende generative billede AI værktøj Midjourney.

Efter kurset vil du være i stand til at rådgive ledelsen om anvendelsen af AI, herunder hvor og hvordan AI værktøjer kan implementeres fordelagtigt på tværs af virksomhedens funktioner.

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. I Vejle afvikles kurserne hos Kunstkompas, Treschowsgade 4, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Deltagerprofil

Kurset i kunstig intelligens (AI) er målrettet alle der skal i gang med at bruge AI. Det er ikke et kursus for IT udviklere, men forretningsbrugere der selv vil lære det. Derudover vil du også være i stand til at vejlede både kolleger og ledelsen i hvor I med fordel kan anvende værktøjerne.

Kurset er et praktisk "hands on - can do" kursus, hvor du får de vigtigste værktøjer i hænderne så du forstår muligheder og begrænsninger. Der er ingen programmering i kurset. Kurset er tilpasset forretningsbrugere uden dyb IT forståelse, og ikke IT afdelingen.

Ellers henvender kurset sig både til private og offentlige nøglemedarbejdere, specialister, konsulenter, udviklere og ledere, der ønsker at arbejde med AI.

Kursus Indhold

På kurset får du de vigtigste AI værktøjer i hænderne gennem mange små case øvelser, og du vil få hands on erfaring med markedets førende, herunder Copilot, ChatGPT og Midjourney. Derudover vil du også blive introduceret til Ideogram, Krea.ai, ElevenLabs, Descript, Pika, Perplexity, Suno, Power Automate, Firefly og Continue.

Du vil samtidig få inspiration til hvor og hvordan I vil kunne anvende værktøjerne på tværs af virksomhedens funktioner - support, service, salg, marketing, IT, forretningsudvikling mf. Kurset udgøres af 3 moduler, fordelt på 3*2 dage. Hvert af de 3 moduler afsluttes med en liste over hvor i din virksomhed du vil kunne anvende AI værktøjerne.

Certificering

Certificering udgøres af 3 projektopgaver som er en plan for hvor i din virksomhed/afdeling/team I med fordel kan anvende AI. Ideer og inspiration til projektopgaverne får du på kursusdagene. På den måde har du efter kurset en liste over hvor i jeres virksomhed I med fordel kan anvende AI til effektivisering af arbejdet - hurtigere, nemmere og bedre. De 3 små projektopgaver omhandler;

  • Hvor kan vi i min virksomhed effektivisere arbejdet med AI
  • Hvor kan min virksomhed bruge Copilot i Microsoft 365 Officepakken
  • Hvor kan min virksomhed bruge ChatGPT og andre AI værktøjer som jeg lærer om
  • Hvor kan min virksomhed bruge Midjourney og andre AI værktøjer som jeg lærer om

PC software

Vi bruger PC på alle 3 moduler, og du skal selv medbringe PC med følgende software;

  • Modul GPT: Installer ChatGPT Plus. Koster 20 USD/md
  • Modul COP. Microsoft Office 365 pakken og MS Copilot Pro: Koster 170 Kr/md
  • Modul MID. Midjourney Basis. Koster 10 USD/md.
AI kurser

Undervisere

Akademiets undervisere er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring med AI. De har alle været beta testere på OpenAI's værktøjer og følger nøje den rivende udvikling indenfor AI.

Undervisere

  • Kristoffer Hovland

    Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU og har senere overbygget med AI studier ved MIT i Boston. Han er en af landets førende eksperter indenfor AI og nye AI teknologier. Kristoffer er beta tester for OpenAI og bruger teknologierne i sit daglige arbejde. Han rådgiver virksomheder i brugen af AI og underviser på akademiets AI kurser. Kristoffer er derudover den overordnede ansvarlige for alle akademiets AI kunstig intelligens uddannelser.

  • Niels Fester

    Niels er uddannet Civilingeniør fra DTU og har suppleret sin uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering af arbejde, herunder brugen af kunstig intelligens, i både service, produktion og administration. Niels har været fagansvarlig for flere fagområder på DTU's diplomuddannelser.

  • Eva Pesik Nielsen

    Eva er uddannet Mediegrafiker og er en af landets førende eksperter indenfor generativ billede AI. Eva er beta tester for både OpenAI og Squirrel som er et AI samarbejde mellem Microsoft og Adobe, og hun har hjulpet en lang række virksomheder i gang med AI. Hun bruger AI værktøjer i sin dagligdag, og kombinerer dem gerne med andre generative AI værktøjer. Eva underviser på akademiets visuelle AI moduler.

Sprog

Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Relateret AI kursus

I Forhold til akademiets AI Manager kursus, så indeholder dette kursus et ekstra modul med generativ billede AI. Er du ikke interesseret i billede AI, så anbefaler vi akademiets AI Manager kursus.

Kursisterne siger

Det var et godt kursus der gav et bredt dækkende indblik i værktøjerne og som dækkede mine forventninger. Underviseren havde mange års praktisk erfaring og kunne sætte sig ind i mine problemstillinger.

Jakob

Bang & Olufsen

5 out of 5 stars

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkter for undervisning

Undervisning starter alle dage standard kl. 09.00 og slutter ca. kl. 15.30. Der vil være kaffe og te fra kl. 08:30. I Århus vil der også være morgenmad fra kl. 08.00.

Forplejning er inkluderet

København: Vi spiser frokost på La Perla, en italiensk restaurant.

Vejle: Vi bestiller og spiser take away fra lokale restauranter.

Aarhus: Vi spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Lokationer København & Vejle

København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Vejle: Kunstkompas, Treschowsgade 4, 7100 Vejle

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps

Parkering Vejle

Der er fri parkering.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport København

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte metroforbindelse til Københavns Lufthavn.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.