Handelsbetingelser

Flytning, afmelding og ændring

Udvid dine kompetencer med Compass digitale marketing kurser til forretniongsbrugere

 

1. Fakturering & elektronisk fakturering gennem VIRK

Kursus faktureres ved tilmelding gennem Pdf faktura vedhæftet kursusbekræftelse. Ønsket senere fakturering kan dette aftales med Compass. Compass understøtter elektronisk fakturering gennem VIRK. Compass understøtter ikke andre systemer for elektronisk fakturering.

2. Fakturering gennem tredje part betalingssystemer og portaler

Fakturering sker gennem fremsendelse af Pdf faktura. Compass er ikke forpligtet til at blive opkoblet på, eller foretage fakturering gennem, 3 part elektroniske betalingssystemer for at kunne fakturere og opkobling kan aldrig blive en forudsætning for at Compass kan modtage betaling. En undtagelse herfra er det elektroniske betalingssystem VIRK som Compass understøtter.

3. Udfyldelse af blanketter med bank og virksomhedsoplysninger

Compass er ikke forpligtet til at skulle udfylde de af kunden specificerede blanketter indeholdende bank og virksomhedsoplysninger mm. Og udfyldelse af blanketter kan aldrig blive en forudsætning for betaling af Compass ydelsen. Compass stiller data til rådighed for kundens egen udfyldelse i egne systemer, regneark eller dokumenter.

I de tilfælde hvor kunden har behov for disse oplysninger vil Compass sende en fyldestgørende blanket indeholdende bank og virksomhedsoplysninger mm. til brug for kundens egen udfyldelse af blanketter og registrering i egne systemer.

4. Udskyde kursus dato

Du er velkommen til at udskyde dit kursus eller moduler til senere. Flytter du din dato kan vi ikke garantere dig plads på den nye dato, og akademiet forbeholder sig i det tilfælde, retten til at flytte eller udskyde din deltagelse til en senere dato.

I tilfælde af at der kun er en tilmelding på kurset, vil kurset ikke blive afholdt, og du vil blive tilbudt deltagelse på først kommende kursus. Du er aldrig bundet af din tilmelding og kan frit melde fra op til 24 timer inden kursus start. Compass afholder alle kurser med 2 eller flere tilmeldte.

5. Afbestilling

Afbestiller du 1 dag (24 timer) inden kursus start vil du få refunderet 100% af kursushonorar. Afbestilling senere end 1 dag refunderes kursushonorar ikke. Du kan altid overdrage din kursusplads til kollega eller høre om det er muligt at udskyde kurset.

6. Overdragelse af kursusplads

Du kan overdrage din kursusplads til en kollega.

7. Udeblivelse

Ved udeblivelse fra kursus faktureres 100% af kursusprisen.

8. Persondatapolitik

Compass er opmærksom på loven om persondata. Og i forbindelse med afholdelse af vores kurser indsamler vi data, herunder deltagernavn, mailadresse og telefonnummer. Dataindsamlingen omfatter udelukkende nødvendige oplysninger for at kunne koordinere afvikling af kurser, herunder at kunne kontakte, fakturere og følge op på vores kurser.

Du kan altid få indsigt i, eller få slettet dine data i vores systemer. Ønsker du at slettes kontakter du dataansvarlige Niels Fester som vil iværksætte sletning af dine data.

9. Ophavsret

Alt undervisningsmateriale er beskyttet af loven om ophavsret, og du har ikke ret til at kopiere vores kursusmateriale.

compass kursus online markedsføring

Du får

N Max 8 deltagere per hold
N hands-on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Kontakt os

 Telefon 48 16 30 81
 E-mail  info@comss.dk