Adobe Premiere Pro 10 vigtige

Hvad er Adobe Premiere Pro?

Video redigering og produktion med Adobe Premiere Pro free.
10 vigtige inden du skal i gang med programmet.

1. Hvad er Adobe Premiere Pro?

Adobe Premiere Pro er et video redigerings program til fremstilling af videoer af høj professionel kvalitet. Programmet muliggør med sin teknologi, at fremstille videoer med skarp høj kvalitet af lyd og billede. 

Med Adobe programmet kan du redigere, rette fejl og slette eller tilføje detaljer til både lyd og billede, som du f.eks. bruger i markedsføringen af din virksomhed på hjemmeside og sociale medier. Når først du har forstået Adobe programmets interne opbygning, er programmet relativt let at gå til.

2. Kan jeg lære Premiere Pro?

Ja, du kan fint lære Adobe programmet uden en professionel baggrund. Men det kræver en introduktion, og uden introduktionen vil programmet nok gøre dig lidt forpustet. Programmet er oprindeligt tiltænkt professionelle film producenter og reklamebureauer. Men vi oplever en stigende interesse for, at mange selv at lære programmet. Det er ganske enkelt for besværligt at skulle have fat i et reklamebureau, hver gang du skal lave nogle nye videoer, og vi kan se at de nu dukker op på vores 2 dages Adobe Premiere Pro kursus.

3. Er programmet brugervenligt?

Programmet med tiden er blevet gjort meget brugervenligt. Selvom det stadigvæk er det mest brugte program blandt professionelle video producenter, så kan alle lære at benytte Adobe Premiere Pro.

4. Hvad kan jeg med Adobe programmet?

Ved første øjekast ser programmet kompliceret ud, men til enkle formål er programmet let at komme i gang med. Adobe Premiere Pro har mange prædefinerede indstillinger, så du skal ikke starte forfra med opbygningen af nye videoer hver gang. Indstillingerne i de andre Adobe programmer, f.eks. Adobe Illustrator, har foruddefinerede mål og opløsning ift. om du vil designe til tryk eller digitalt. Premiere Pro kan også selv foreslå forskellige automatiske optimeringer.

5. Adobe Premiere Pro pris?

Premiere Pro pris er faldet markant de seneste år, så det er i dag til at have med at gøre. Vi anbefaler at du køber en Adobe Creative Cloud licens. Licensen betales månedsvis (463-700 kr. per måned), og du får adgang til alle Adobe’s programmer, herunder også InDesign, Illustrator, Photoshop og After Effects. Du kan godt købe en licens til programmet alene, som vi anbefaler hvis du skal på Premiere Pro kursus, men du skal sikkert også pynte lidt på et foto, eller opsætte et flot dokument med din grafik, og så skal du alligevel anskaffe Adobe Creative Cloud licensen.

6. Hvordan fungerer Premiere Pro free

På Compass Premiere Pro kursus lærer du at redigere flotte videoer fra bunden af. Som en del af kurset, undervises du også i, hvordan du kan omdanne uheldige sekvenser af lyd og billede, til noget du er tilfreds med. Eller hvordan du kan indsætte tekst, logo eller billeder i din video. 

7. Kan programmet bruges alene?

Ja. Programmet er et af de få programmer i Adobe pakken, der kan bruges alene. Dette fordi programmet har værktøjer til både opsætning og redigering af videoer, skygger, farver osv. Men ofte vil du ud over et Premiere Pro kursus også have behov for et After Effects kursus. Dette fordi du bliver mere øvet, og din krav til din videoer vokser med tiden. Kun fantasien sætter grænser.

8. Adobe Premiere Pro free download

Du kan downloade en Premiere Pro free trial og på den måde prøve om programmet er noget for dig. Du kan downloade programmet her.

9. Oprette Adobe Premiere Pro free konto?

Du har her et link til siden, hvor du opretter Adobe Premiere Pro online og downloade programmet. Du kan samme sted også komme ind med dit Adobe login. Det er nemt, og du skal ikke betale noget for oprettelsen af en konto. Start med et Compass Premiere Pro kursus, og lær de grundlæggende ting.

10. Mere om Adobe programmet

Når du har oprettet din Adobe konto vil du blive præsenteret for mange af Adobe’s egne selvstudier, herunder Premiere Pro free. Det kan godt virke uoverskueligt, så vi anbefaler at du enten lære om programmet på et Premiere Pro kursus, eller at du ser nogle Premiere Pro tutorials, så du kommer godt i gang.

11. Hvordan kommer jeg i gang

Vi anbefaler at du ser nogle Premiere Pro tutorials, eller bedst og billigst, at du selv lære programmet på et Premiere Pro kursus. På akademiets kursus kommer du i kontakt med en Grafisk designer, som kan hjælpe dig med de små ting der driller, og du kommer sikkert i gang med din video produktion. Du kan her på siden læse mere om akademiets Adobe kurser.

12. Premiere Pro tutorials

Der finde en lang række udbydere af Premiere Pro tutorials, som du med fordel kan anvende, når du skal i gang. Adobe tilbyder selv en lang række tutorials, og der er mange udbydere som tilbyder rigtig gode tutorials. Du kan de samme steder finde Adobe After Effects tutorials, InDesign, Illustrator og Photoshop tutorials.

13. Adobe Premiere Pro kursus

På Compass kursus lære du alt det grundlæggende om programmet. Så hvis du vil komme godt i gang med programmet, så anbefaler vi at du starter med et kursus. Du vil ikke fortryde og du undgår alle faldgruberne. Læs mere om Adobe Premiere Pro kursus.

Premiere Pro kursus

Undervisningen foregår som en kombination af teori og praktiske øvelser. På dette Premiere Pro kursus får du rigtig meget “hands-on” træning.

 

 • Lær om brugergrænsefladen, samt diverse funktionerne og værktøjer
 • Forstå korrekt import af billeder og lyd
 • Lær hvordan du opretter farver
 • På premiere Pro kursus lærer du at bruge formater
 • Du skal ikke have fat i et reklamebureau for ændringer
 • Rediger selv dine videoer – nu og her, uden en konsulent
 • Bliv fortrolig med de mange muligheder i Premiere Pro
 • Hvordan designer du din video fra bunden af
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger 
 • Overblik over Premiere Pro’s vigtigste genveje og funktioner

Premiere Pro Kursus

Deltag i akademiets Premiere Pro kursus. På 2 dage lærer du alt det vigtige om Adobe Premiere Pro og video redigering. Læs mere om Premiere Pro kursus.

InDesign Kursus

Deltag i akademiets InDesign kursus og på 2 dage lærer du alt det vigtige om Adobe InDesign. 

Adobe Illustrator Kursus

Deltag på akademiets Adobe Illustrator kursus og lær om vektorgrafik og grafiske illustrationer.

Kig ind hos os

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

premiere pro kursus