Microsoft Copilot kursus

København & Vejle I 1 Dag

Gør dit arbejde lettere og mere effektivt med Microsoft Office 365 Copilot – et kursus designet til alle, uanset IT-erfaring

 

12. JUN
København
5.900 kr.
Grafisk superhero support

Copilot er en ny måde at arbejde smartere med Microsoft Office på. I en verden, hvor teknologi og arbejdsmetoder hele tiden ændrer sig, hjælper Microsoft 365 Copilot dig med at holde dig opdateret med de nyeste, smarte værktøjer.

Forestil dig en AI assistent, der ikke blot giver foruddefinerede tips, men som forstår dine behov, samarbejder med dig og hjælper dig med at nå dine mål hurtigere og mere effektivt. Det gør Microsoft 365 Copilot.

Men hvordan kan den ændre din arbejdsproces? Og vigtigst af alt, hvordan kan du drage fordel af teknologien? I dette kursus udforsker vi disse spørgsmål og meget mere, når vi dykker ned i universet af Microsoft 365 Copilot.

 • Grundlæggende og avancerede funktioner: Fra tekstgenerering til dataanalyse. Du vil forstå Copilots kernefunktioner for at optimere dine arbejdsprocesser.
 • Integration i din arbejdsgang: Lær at indarbejde Copilot i dine udfordrende arbejdsopgaver.
 • Sikkerhed og overholdelse af regler: Forstå, hvordan du kan anvende Copilot sikkert og i overensstemmelse med din virksomhedsregulering.
 • Tilpasning og optimering: Lær at tilpasse Copilot efter dine specifikke behov og udnyt alle de mange funktioner, programmet har at byde på.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig Microsoft Copilot kurset, når Microsoft lancerer værktøjet i Danmark. Indtil da, skriv dig gerne på vores interesse liste. Det er helt uforpligtende, og vi vil holde dig opdateret om, hvornår kurset starter.

  Microsoft Copilot logo

  Pris 5.900 kr.

  ekskl. moms

  R

  Små hold

  R

  Inkl. 3 måneders mail support

  R

  Frokost på restaurant

  R

  Inklusiv certificering

  Microsoft 365 Copilot kursus datoer

  DatoerLokationStatus
  12. juni 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
  12. juni 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
  17. & 18. oktober 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
  12. & 13. december 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
  ^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

  København

  Compass København
  Købmagergade 67
  1150 København

  Ring på telefon: 48 16 30 81
  Send en e-mail til info@comss.dk

  Vejle

  Hotel Scandic Vejle Vest
  Rytoften 3
  8210 Vejle

  Ring på telefon: 48 16 30 81
  Send en mail til info@comss.dk

  Dit udbytte

  • Dokumenter og regneark: Brugervenligheden i Word og struktureret arbejde i Excel bliver en leg med Copilot. Microsoft 365 Copilot tilbyder opgraderinger, skabeloner og forslag for at lette din opgavestart og gennemførelse. Især i Excel kan det guide dig gennem komplekse funktioner og optimere din datas anvendelse.
  • Optimer dine møder: Hold dig opdateret med relaterede projekter og kollegaer via Copilot, som endda kan transkribere og opsummere dine møder. Direkte integration med Teams og Outlook gør mødeplanlægning og -afholdelse ubesværet. At styre tiden i møder har aldrig været lettere.
  • Kontrol over dine data i Excel med Copilot: Copilot gør dig til en dataekspert ved at hjælpe med at udføre opgaver baseret på simple beskrivelser. Lær at udføre analyser, tilpasse rapporter og visualisere data i Excel. Copilot guider dig også igennem avancerede funktioner på tværs af Office-pakken.

  Udbytte for virksomheden

  • Sikkerhed: Copilot overholder din virksomheds sikkerhedsregler og giver dig kontrol over dataadgang. Integrationen i Microsofts sikkerhedsinfrastruktur sikrer dine data.
  • Præferencer: Hver arbejdsdag er unik, og Copilot tilpasses kontinuerligt til dine behov og arbejdsprocesser. Brug den brugervenlige chatbot-interface eller udforsk tredjeparts apps for næsten uendelige muligheder, som vil udvikle sig i takt med din viden om værktøjet.

  Små kursushold

  Akademiet sikrer små kursus hold af 6 deltagere. Der kan forekomme ekstraordinære forhold der gør at vi er flere, men det sker sjældent.

  Medbring PC/Mac

  Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have oprettet en Microsoft 365 Copilot konto før du starter på kurset.

  Support efter Microsoft 365 Copilot kursus

  Vi ønsker dig succes med dit kursus, og derfor tilbyder din underviser dig 3 måneders gratis e-mail support, indenfor rammerne af kursets faglige indhold.

  Adobe kursus 3 essentials

  Certificeret Digital
  Grafisk Designer

  Lær Adobe værktøjerne Photoshop, InDesign og Illustrator og bliv Grafisk Designer certificeret. 

  Digital Grafisk Designer certifikat

  Brugervenlighed

  Brugervenligheden i Word og struktureret arbejde i Excel bliver en leg med Copilot. Microsoft 365 Copilot tilbyder opgraderinger, skabeloner og forslag for at lette din opgavestart og gennemførelse. Især i Excel kan det guide dig gennem komplekse funktioner og optimere din datas anvendelse.

  Møde optimering

  Hold dig opdateret med relaterede projekter og kollegaer via Copilot, som endda kan transkribere og opsummere dine møder. Direkte integration med Teams og Outlook gør mødeplanlægning og -afholdelse ubesværet. At styre tiden i møder har aldrig været lettere.

  Tilpas Copilot

  Hver arbejdsdag er unik, og Copilot tilpasses kontinuerligt til dine behov og arbejdsprocesser. Brug den brugervenlige chatbot interface eller udforsk tredje parts apps for næsten uendelige muligheder, som vil udvikle sig i takt med din viden om værktøjet.

  Kig ind

  Undervisere

  Torben Madsen

  Torben Madsen

  Ai evangelist

   

  Få mere information

  Hege instruktør

  Hege Dalsgaard

  Adobe & Ai evangelist

   

  Få mere information

  Tilmeld dig Microsoft 365 Copilot kursus

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Praktisk

  • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.
  • Små hold

  Tilmeld dig nyheder og opdateringer

  "*" indikerer påkrævede felter

  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Få grafiske tutorials
  & tips på vores blog

  Hold dig opdateret med viden om
  grafisk design og grafiske programmer,
  for at forbedre dine færdigheder og
  være konkurrencedygtig.

  Torben Madsen

  Torben Madsen

  Director Business Excellence. LSS MBB

  Torben Madsen, med en baggrund i LSSMBB og Agile Coaching, har udviklet sig til en uundværlig skikkelse indenfor AI og dens applikationer. Med over 18 års erfaring inden for produktions- og serviceoptimering, er han nu en dygtig underviser og fortaler for kunstig intelligens.

  Torben har brugt sin tid som Continuous Improvement Manager til at hjælpe både danske og internationale virksomheder med at optimere deres performance gennem den transformative kraft af AI. Desuden har han aktivt brugt værktøjer som copy.ai og Midjourney, der leverer AI-drevne løsninger, i sin daglige arbejdspraksis.

  Han var også en del af beta testgruppen for chatGPT 3.5 og 4, hvilket har givet ham en dyb indsigt i den seneste udvikling og potentiale inden for AI. Denne direkte erfaring med state-of-the-art teknologi har gjort ham til en eftertragtet konsulent og underviser inden for AI-uddannelser på akademiets kurser.

  Som underviser trækker Torben på principperne og metoderne fra “Training from the Back of the Room”, en accelereret, hjernevenlig læringsmetode, men tilpasser dem til den hurtigt udviklende AI-verden. Hans imponerende liste af certificeringer inkluderer CSSBB, PSM I, PSM II, PSPO II, CSPO, CSM, SAFe Agilist, CSSMBB, samt uddannelse i Authentic Leadership og en certificering i Management Excellence fra Harvard Business School i Boston. Torben er i sandhed en erfaren guide i det komplekse landskab af kunstig intelligens.

  Powered by

   

  Hege Dalsgaard

  Hege Dalsgaard

  Grafisk Designer

  Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

  Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

  Powered by