Velkommen til Compass

Grow Your People

Visuel kommunikation og grafisk design

Hvorfor er vi her

Vi er her for at skabe sunde virksomheder i vækst, hvor medarbejderne trives. Det opnår vi ved, at fokusere på samspillet mellem mennesker og teknologi. Og når vi hæver kompetenceniveauet, så kommer energien, trivslen og virksomhedens resultater til glæde for virksomhedens ejere, medarbejdere og vores samfund.

 Jeg ønsker dig et godt og lærerigt kursus, og du er altid velkommen til at kontakte mig

Niels Fester, Founding Partner

 

Kig ind 

Her er vi

Torben Madsen

Torben Madsen

Business Development
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Kristoffer Hovland

Technology Development
 
Få mere information

susanne

Susanne Funder

Office Manager
 
Få mere information

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Underviser Adobe Værktøjer
 
Få mere information

Camilla Falkvist

Camilla Falkvist

Marketing Ekspert
 
Få mere information

Thomas Søby Andersen

Thomas Søby

Google Ekspert
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Rasmus Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Digital kommunikation
 
Få mere information

ninna busk

Ninna Busk

Marketing Ekspert
 
Få mere information

Fareeba Shalala

Fareeba Shalala

Studentermedhjælper
 
Få mere information

Niels Fester

Niels Fester

Founding Partner
 
Få mere information

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København
CVR: 31419549

Telefon: 48 16 30 81
e-mail til info@comss.dk

Niels Fester

Torben Madsen

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.

Powered by

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.

Powered by

susanne

Susanne Funder

Office Manager

Susanne er akademiets Office Manager og arrangør af interne og eksterne uddannelsesaktiviteter. Susanne har en baggrund indenfor service og konference booking, og står bag utallige vellykkede arrangementer og events.

Powered by

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Underviser Adobe Grafisk Design

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s værktøjer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier og design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s dybe verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

Camilla Falkvist

Camilla Falkvist

Instagram Management Ekspert

Camilla Falkvist har mere end 10 års erfaring i mediebranchen, et bredt netværk og masser af erfaring med So-Me. Og netop denne erfaring bringer både kursister og samarbejdspartnere stor forretningsmæssig værdi. Camilla har arbejdet intenst og strategisk med Instagram på So-Me bureau og hun har afholdt utallige værdiskabende workshops for både store og små virksomheder. I 2019 startede Camilla sit eget bureau og konsulterer i dag små og store virksomheder og afholder workshops for både nybegyndere og erfarne So-Me eksperter. Camilla lærer dig ‘the basics’ på Instagram, do’s and dont’s og hvordan du udnytter Instagram mediet til din fordel.

Powered by

Thomas Søby Andersen

Thomas Søby Andersen

Google Ads og Analytics Ekspert

Thomas Søby Andersen har mere end 12 års erfaring indenfor online markedsføring. I de tidlige år var hans fokus på at lave SEO for egne hjemmesider, men de sidste næsten 5 år har det været som selvstændig freelancer med fokus på Google Ads & Analytics.

Rasmus B Olesen

Rasmus Bang Olesen

SEO Ekspert og Webudvikler

Rasmus Bang Olesen. Rasmus er webnørd med stor kærlighed til SEO. Han er indehaver af Improvize, som leverer strategisk SEO-rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Han er uddannet datalog fra Aalborg Universitet og har arbejdet mere end 10 år ”hands-on” med udvikling, drift og SEO optimering af websites.

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.

Powered by

Ninna Busk-Rasmussen

Ninna Busk Rasmussen

Tekst og Content Marketing Ekspert

Ninna Busk Rasmussen har en kandidat i Kommunikation og Psykologi, og omtaler sig selv som lidt af en kommunikationsnørd. Hendes faglige baggrund og erfaringer, udgør en strategisk tekstforfatter, der ikke blot hviler på mavefornemmelser eller instinkt, men som også tager udgangspunkt i data. Ninna er vant til at tænke ud af boksen, og så er hun heller ikke bange for at lege med sproget, hvilket du også vil komme til at mærke.

Powered by

Eva Pesik Nielsen  Underviser Adobe Grafisk Design  Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe's værktøjer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier og design og videoer. Hun bruger Adobe's grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe's dybe verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe's værktøjer.

Fareeba Shalala

Konference Assistent

Fareeba er akademiets studentermedhjælper og konference assistent. Fareeba hjælper med at arrangere akademiets interne kurser og uddannelses aktiviteter. Fareeba har en baggrund inden for service, og hjælper tillige med produktion af akademiets undervisningsmaterialer.

Powered by

Niels Fester

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, retning produktion. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Han har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller – Maersk.

Powered by