Photoshop Download

Free trial licens Adobe Photoshop

Med et Photoshop download har du 7 dages free trial licens. 

1. Photoshop gratis download – prøv det

Photoshop download er nemt, og du kan downloade en Photoshop online gratis trial og på den måde prøve om programmet er noget for dig. Vær opmærksom på, at du kun har 7 dages prøve periode, og at du derefter skal betale for din Photoshop licens. Du kan downloade programmet her.

2. Oprette Adobe konto

Du har her et link til siden, hvor du opretter en Adobe Photoshop online og downloader programmet. Du kan samme sted også komme ind med dit Adobe login. Det er nemt, og du skal ikke betale noget for oprettelsen af en konto. Start med et kursus, og lær de grundlæggende ting. Opret en Adobe konto og få et Adobe login.

photoshop download

3. Lær mere om Photoshop

Når du har oprettet din Adobe konto vil du blive præsenteret for mange af Adobe’s egne selvstudier. Det kan godt virke uoverskueligt, så vi anbefaler at du enten lære om værktøjet på et kursus, eller at du kontakter en konsulent, så du kommer godt i gang.

4. Hvordan kommer jeg i gang – Photoshop download

Vi anbefaler at du enten kontakter en freelance konsulent, eller bedst og billigst, at du selv lære om programmet på et kursus. På akademiets kursus kommer du i kontakt med en Photoshop konsulent, som kan hjælpe dig med de små ting der driller, og du kommer sikkert i gang med redigering af dine billeder. Du kan her på siden læse mere om akademiets Adobe kurser.

5. Photoshop download templates

Der finde en lang række udbydere af Photoshop templates, som du med fordel kan anvende, når du skal i gang. Adobe tilbyder også selv en lang række templates, så du kan komme rigtig godt i gang.

6. Adobe kursus

På Compass Adobe kursus lære du alt det grundlæggende om programmet. Hvis du vil komme godt i gang med programmet, så anbefaler vi at du starter med et kursus. Du vil ikke fortryde og du undgår alle faldgruberne. Læs mere om vores 2 dages Adobe Photoshop kursus.

Adobe Photoshop

Undervisningen foregår som en kombination af teori og praktiske øvelser. På dette kursus får du rigtig meget “hands-on” træning.

 

 • Du bliver afdelingens superhelt fordi du kan redigere billeder
 • Lær hvordan du opretter farverne CMYK og RGB
 • Forstå brugen af formater
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger til tryk og web
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer på Adobe Illustrator kursus
 • Overblik over Photoshop vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Photoshop cases og eksempler
 • Sammenhæng med InDesign kursus
 • Du skal ikke længere have fat i en ekstern grafisk designer
 • Du kan tilrette dine billeder uden at skulle have hjælp udefra
 • Du sparer mange penge på eksterne konsulenter

InDesign

Deltag i akademiets Adobe InDesign kursus. På 2 dage lærer du alt det grundlæggende om Adobe InDesign og er klar til at lave professionelt layout og opsætninger af dokumenter.

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

adobe photoshop