Photoshop Elements

Hvad er Photoshop Elements?

Adobe Photoshop Elements er en mindre version af Photoshop. Som navnet antyder (Elements), så indeholder programmet elementer af Photoshop, og har ikke samme altomfattende funktionalitet som Photoshop.

1. Hvad er Adobe Photoshop Elements?

Adobe Photoshop Elements er et mindre omfattende Photoshop program. Det kan mindre, der er begrænsninger, og det fungerer godt for mindre krævende brugere.

2. Kan jeg lære Adobe Photoshop Elements?

Det korte svar er ja, og det er lettere at bruge end Photoshop. 

3. Er Photoshop Elements brugervenligt?

Ja, og det er lettere at bruge end Photoshop. Der er begrænsninger i programmet. 

4. Hvordan fungerer Adobe Photoshop Elements?

På samme måde som Adobe Photoshop. Photoshop Elements har samme brugergrænseflade som Photoshop.

photoshop elements 22

5. Adobe Photoshop Elements pris?

Photoshop pris er dyrere end Photoshop Elements. Programmets pris er faldet markant over de seneste år. I øjeblikket koster Photoshop Elements ca. 600-700 kr.

Til sammenligning koster Adobe Creative Cloud 300-400 kr. per måned, men her får du samtlige Adobe’s produkter. Du kan godt anskaffe en licens til programmet alene, men du vil hurtigt føle dig begrænset, og så skal du alligevel anskaffe Adobe Creative Cloud licensen. Se mere om Adobe priser på Adobe’s  hjemmeside.

6. Vær kreativ med Photoshop Elements

Hvis du vil være rigtig kreativ med billedbehandlingen, kan du sammenlægge to eller flere billeder, ændre lyset og kontrasterne samt beskære det. Du kan også nemt fritlægge personer eller objekter og sætte dem ind på nye baggrunde. En funktion, som overflødiggør andre redigeringsværktøjer er, at du kan indsætte tekst direkte i dit dokument i Adobe Elements. Programmet har mange muligheder, så det er bare om at komme i gang!

7. Brug programmet alene?

Photoshop Elements er et af de få programmer i Adobe pakken, der kan stå alene. Dette fordi programmet har værktøjer til både opsætning og redigering af billeder med former, skygger, farver osv. Kun fantasien sætter grænser. Photoshop Elements er derfor et godt sted at starte.

8. Photoshop Elements gratis download

Du kan ikke downloade Photoshop Elements gratis. Men du kan downloade en Photoshop trial gratis og på den måde prøve om Photoshop Elements er noget for dig. Søg efter Photoshop Elements free. Du kan downloade programmet her.

9. Adobe konto?

Du har her et link til siden, hvor du opretter Photoshop Elements online og downloader programmet. Du kan samme sted også komme ind med dit Adobe login. Det er nemt, og du skal ikke betale noget for oprettelsen af en konto. Start med et kursus, og lær de grundlæggende ting. Opret en Adobe konto og få et Adobe login. Herfra har du også adgang til Illustrator og InDesign.

photoshop elements 33

10. Lær mere om Photoshop Elements

Når du har oprettet din Adobe konto vil du blive præsenteret for mange af Adobe’s egne selvstudier. Det kan godt virke uoverskueligt, så vi anbefaler at du enten lære om værktøjerne på akademiets kursus eller at du kontakter en konsulent, så du kommer godt i gang. Læs også om fritlægning af billeder Photoshop.

11. Hvordan kommer jeg i gang

Vi anbefaler at du enten kontakter en freelance konsulent, eller bedst og billigst, at du selv lære om programmet på et kursus. På akademiets kursus kommer du i kontakt med en Photoshop konsulent, som kan hjælpe dig med de små ting der driller, og du kommer sikkert i gang med redigering af dine billeder. Du kan her på siden læse mere om akademiets Adobe kurser.

12. Photoshop Element templates

Der finde en lang række udbydere af Photoshop Elements templates. Prøv at Google det, og det pipler frem.

13. Akademiets kursus

På Compass kursus lære du alt det grundlæggende om programmet. Så hvis du vil komme godt i gang med programmet, så anbefaler vi at du starter med et kursus. Du vil ikke fortryde og du undgår alle faldgruberne. Læs mere om Adobe Photoshop kursus.

Kursus i Photoshop

Undervisningen foregår som en kombination af teori og praktiske øvelser. Og på dette kursus får du rigtig meget “hands-on” træning.

 

  • Du bliver afdelingens superhelt fordi du kan redigere billeder
  • Forstå farverne CMYK og RGB
  • Forstå brugen af formater
  • Lær om relaterede Adobe værktøjer
  • Eksportindstillinger til tryk og web
  • Lær om relaterede Adobe værktøjer på Adobe Illustrator kursus.
  • Overblik over Photoshop vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
  • Photoshop cases og eksempler
  • Du skal ikke længere have fat i en ekstern grafisk designer
  • Du kan tilrette dine billeder uden at skulle have hjælp udefra

Adobe InDesign

Deltag i akademiets InDesign kursus København. På 2 dage lærer du alt det vigtige om Adobe InDesign og bl.a. hvordan du kan hente billeder ind i InDesign, som du har redigeret i Photoshop.

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

adobe photoshop