Photoshop Free Tutorial

Hvad er Adobe Photoshop?

Få en Adobe Photoshop free tutorial – det mest brugte online værktøj til at styrke kvaliteten af dine billeder. 

1. Hvad er Adobe Photoshop free tutorial

I denne Photoshop free tutorial, kan du få et overblik over hvad du kan med Photoshop. Er der sneget sig en regnfrakke ind på hjørnet af dit ellers perfekte foto? Med Adobe Photoshop kan du redigere, rette fejl og slette eller tilføje detaljer til dine fotos, grafikker og korte videoklip, som du f.eks. bruger i markedsføringen af din virksomhed på hjemmeside, sociale medier eller i fysiske brochurer og plakater. Når først du har forstået Adobe Photoshop interne opbygning, er programmet meget let at gå til. 

2. Kan jeg lære Adobe Photoshop

Det korte svar er ja, du kan fint lære programmet uden en grafisk design baggrund. Men de Photoshop free tutorial som findes på nettet, er ikke altid nok. For det kræver lidt introduktion, særligt til Adobe’s “lag”, og uden introduktionen vil programmet drille dig.

Programmet er oprindeligt tiltænkt professionelle designere og reklamebureauer. Men vi oplever en stigende interesse fra virksomheder der selv ønsker at kunne redigere deres dokumenter. Det er ganske enkelt for besværligt at skulle have fat i en professionel hver gang noget skal ændres. Og vi kan se at de nu dukker op på akademiets 2 dage’s kursus.

3. Er programmet brugervenligt

Det fantastiske ved Adobe Photoshop er, at programmet med tiden er blevet gjort meget brugervenligt. Selvom det stadigvæk er det mest brugte program blandt professionelle fotografer og grafiske designere, kan alle lære at benytte det – også hvis du er begynder. Faktisk bruger mere end 10 millioner mennesker verden over programmet – lige fra hobby fotografer til magasinredaktører og marketingsfolk. Og mange af dem har lært det gennem leg og de Photoshop free tutorials der findes på nettet.

4. Hvordan fungerer Adobe Photoshop free tutorial

Ved første øjekast ser Adobe Photoshop kompliceret ud, men til simple formål er programmet let at komme i gang med, og det er nemt at holde styr på de forskellige detaljer, der tilføjes. Brugen af ”lag” er helt central for Adobe Photoshop. Dette betyder, at du opretter et lag for hver slags ændring, du foretager, f.eks. farven på billedet eller den fjernede finger. Således kan du gå tilbage og ændre eller slette et lag, hvis det ikke længere fungerer, eller du ønsker at fortryde.

Adobe Photoshop har mange skabeloner, så du skal ikke starte forfra med opbygningen af nye dokumenter hver gang. Skabelonerne har foruddefinerede mål og opløsning i forhold til, om du vil designe til print, computer, mobil eller film og video. Programmet kan også selv foreslå forskellige automatiske optimeringer af billedet, hvis det bare hurtigt skal justeres en smule. Photoshop free tutorial.

photoshop free tutorial 22

5. Adobe Photoshop pris

Photoshop pris er faldet markant over de seneste år, og Adobe vil tydeligvis gerne ud til en bredere målgruppe. Akademiet anbefaler at du anskaffer en Adobe Creative Cloud licens. Licensen betales månedsvis (300-400 kr. per måned), og du får adgang til alle Adobe’s produkter. Du kan godt anskaffe en licens til programmet alene, men du vil hurtigt føle dig begrænset, og så skal du alligevel anskaffe Adobe Creative Cloud licensen. Se mere om Adobe priser på Adobes  hjemmeside og Adobes Photoshop free tutorial’s.

6. Vær mere kreativ – Photoshop Free Tutorial

Hvis du vil være rigtig kreativ med billedbehandlingen, kan du sammenlægge to eller flere billeder, ændre lyset og kontrasterne samt beskære det. Du kan også nemt fritlægge personer eller objekter og sætte dem ind på nye baggrunde. En funktion, som overflødiggør andre redigeringsværktøjer er, at du kan indsætte tekst direkte i dit dokument i Adobe Photoshop. Programmet har næsten uendelige muligheder, så det er bare om at komme i gang! Du kan altid starte med en Photoshop free tutorial.

7. Kan Photoshop bruges alene

Programmet er et af de få programmer i Adobe pakken, der kan stå alene. Dette fordi programmet har værktøjer til både opsætning og redigering af billeder med former, skygger, farver osv. Kun fantasien sætter grænser. Photoshop er derfor et godt sted at starte, også i forhold til kendskabet med resten af Adobe pakken.

8. Photoshop gratis download – prøv det

Du kan downloade en Photoshop online gratis trial og på den måde prøve om programmet er noget for dig. Kig efter Photoshop gratis. Du kan her finde Photoshop download eller gå til Adobe.

9. Opret Adobe konto. Photoshop Free

Du har her et link til siden hvor du opretter en Adobe Photoshop online og downloader programmet. Du kan samme sted også komme ind med dit Adobe login. Det er nemt, og du skal ikke betale noget for oprettelsen af en konto. Start med et kursus, og lær de grundlæggende ting. Opret en Adobe konto og få et Adobe login.

photoshop free tutorial 33

10. Lær mere om Photoshop

Når du har oprettet din Adobe konto vil du blive præsenteret for mange af Adobe’s egne instruktioner. Det kan godt virke uoverskueligt, så vi anbefaler at du enten lære om værktøjet på et kursus eller at du kontakter en konsulent, så du kommer godt i gang.

11. Hvordan kommer jeg i gang – Photoshop free

Vi anbefaler at du enten kontakter en freelance konsulent, eller bedst og billigst, at du selv lære om programmet på et kursus. På akademiets kursus kommer du i kontakt med en Photoshop konsulent, som kan hjælpe dig med de små ting der driller, og du kommer sikkert i gang med redigering af dine billeder. Du kan her på siden læse mere om akademiets Adobe kurser.

12. Photoshop templates

Der finde en lang række udbydere af Photoshop templates, som du med fordel kan anvende når du skal i gang. Dels tilbyder Adobe selv en lang række templates, så du kan komme godt fra start.

13. Kursus

På Compass kursus lære du alt det grundlæggende om programmet. Hvis du vil komme godt i gang med programmet, så anbefaler vi at du starter med et kursus. Du vil ikke fortryde og du undgår alle faldgruberne. Læs mere om vores Photoshop kursus.

Photoshop Kursus

Undervisningen foregår som en kombination af teori og praktiske øvelser, og på vores Photoshop kursus får du rigtig meget “hands-on” træning.

 

  • Du bliver afdelingens superhelt fordi du kan redigere billeder
  • Lær hvordan du opretter farverne CMYK og RGB
  • Forstå brugen af formater
  • Lær om relaterede Adobe værktøjer
  • Indstillinger til tryk og web
  • Overblik over Photoshop vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
  • Photoshop cases og eksempler
  • Du skal ikke længere have fat i en ekstern grafisk designer
  • Du sparer mange penge på eksterne konsulenter

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk