Photoshop Free

Viden om Adobe Photoshop

Med Photoshop Free kan du få grundlæggende viden om Adobe Photoshop. 10 grundlæggende ting om Photoshop når du skal i gang.

1. Photoshop free trail

Ja. Du kan godt downloade og prøve Photoshop gratis. Men prøveperioden er ikke lang – kun på 7 dage. Programmet er oprindeligt tiltænkt professionelle designere og reklamebureauer, men det er i disse år ved at blive mere bredt anvendeligt.

2. Adobe Photoshop free download

På ydersiden ser Adobe Photoshop kompliceret ud, men til simple formål er programmet let at komme i gang med, og det er nemt at holde styr på de forskellige detaljer, der tilføjes. Brugen af ”lag” er helt central for Adobe Photoshop. Dette betyder, at du opretter et lag for hver slags ændring, du foretager, f.eks. farven på billedet eller den fjernede finger. Således kan du gå tilbage og ændre eller slette et lag, hvis det ikke længere fungerer, eller du ønsker at fortryde.

Adobe Photoshop har mange skabeloner, så du skal ikke starte forfra med opbygningen af nye dokumenter hver gang. Skabelonerne har foruddefinerede mål og opløsning i forhold til, om du vil designe til print, computer, mobil eller film og video. Programmet kan også selv foreslå forskellige automatiske optimeringer af billedet, hvis det bare hurtigt skal justeres en smule.

photoshop free 33

3. Adobe Photoshop pris?

Photoshop pris er faldet markant over de seneste år. Adobe vil tydeligvis gerne ud til en bredere målgruppe. Akademiet anbefaler at du anskaffer en Adobe Creative Cloud licens. Licensen betales månedsvis (300-400 kr. per måned), og du får adgang til alle Adobe’s produkter. Du kan godt anskaffe en licens til programmet alene, men du vil hurtigt føle dig begrænset, og så skal du alligevel anskaffe Adobe Creative Cloud licensen. Se mere om Adobe priser på Adobes hjemmeside.

4. Kreativ med Photoshop online

Hvis du vil være rigtig kreativ med billedbehandlingen, kan du sammenlægge to eller flere billeder, ændre lyset og kontrasterne samt beskære det. Du kan også nemt friltægge personer eller objekter og sætte dem ind på nye baggrunde. En funktion, som overflødiggør andre redigeringsværktøjer er, at du kan indsætte tekst direkte i dit dokument i Adobe Photoshop. Programmet har næsten uendelige muligheder, så det er bare om at komme i gang! Du kan på akademiets Adobe Illustrator kursus lære at lave grafiske illustrationer.

5. Photoshop free download – prøv det

Du kan downloade en Photoshop online gratis trial og på den måde prøve om programmet er noget for dig. Kig efter Photoshop free. Du kan downloade programmet her.

6. Opret Photoshop free konto

Du har her et link til siden hvor du opretter en Adobe Photoshop online og downloader programmet. Du kan samme sted også komme ind med dit Adobe login. Det er nemt, og du skal ikke betale noget for oprettelsen af en konto. Start med et kursus, og lær de grundlæggende ting. Opret en Adobe konto og få et Adobe login. Læs også Photoshop online.

7. Photoshop free templates

Der finde en lang række udbydere af Photoshop templates som du med fordel kan anvende når du skal i gang. Dels tilbyder Adobe selv en lang række templates, dels er der mange udbydere som tilbyder rigtig flotte templates.

8. Kom i gang

Vi anbefaler at du enten kontakter en freelance konsulent, eller bedst og billigst, at du selv lære om programmet på et Photoshop kursus. På akademiets kursus kommer du i kontakt med en Photoshop konsulent, som kan hjælpe dig med de små ting der driller, og du kommer sikkert i gang med redigering af dine billeder. Du kan her på siden læse mere om akademiets Adobe kurser, og på denne side kan du læse lidt mere om hvad er Adobe Photoshop.

9. Akademiets Kursus

På Compass Adobe kursus lære du alt det grundlæggende om programmet. Og vil du komme godt i gang med programmet, så anbefaler vi at du starter med et kursus. Du vil ikke fortryde og du undgår alle faldgruberne. Læs mere om vores 2 dages Adobe Photoshop kursus.

Photoshop Kursus

Undervisningen på vores Photoshop kursus foregår som en kombination af teori og praktiske øvelser, så du bliver klædt godt på med en masse hands-on erfaring.

 

  • Overblik over Photoshop’s vigtigste funktionalitet og værktøjer
  • Kursus i Photoshop online med cases og eksempler
  • Sammenhæng med Adobe InDesign og Illustrator
  • Du skal ikke længere have fat i en ekstern grafisk designer
  • Du kan redigere dine billeder uden at skulle have hjælp udefra
  • Du sparer mange penge på eksterne konsulenter

Kursus lokationer

Du kan tage et Photoshop kursus på flere lokationer:

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk